Pályázatok

Élelmiszerek innovációjával foglalkozó cégnek arculattervezés

Koncepciók (19)

Beküldve: 2014. 04. 03.
11
6
8
Beküldve: 2014. 04. 03.
15
2
8
Beküldve: 2014. 03. 20.
6
3
8
Beküldve: 2014. 04. 03.
3
0
8
Beküldve: 2014. 03. 19.
7
6
8
Beküldve: 2014. 04. 01.
14
5
7
Beküldve: 2014. 04. 03.
13
3
7
Beküldve: 2014. 03. 30.
16
10
8
Beküldve: 2014. 03. 28.
8
4
7
Beküldve: 2014. 03. 27.
3
2
6
Beküldve: 2014. 03. 27.
10
1
6
Beküldve: 2014. 03. 30.
7
2
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A fogyasztók egyre inkább fordulnak a hazai kézműves termékekhez, egyre több a termék előállító, nagyobb a verseny, a termékek hozzáférhetősége rossz, sokszor nem is a maga (fogyasztói) kategóriájába versenyeznek a termék, fizetőképes kereslet híján nagyon sok "sikerre ítélt" termék termék vagy próbálkozás bukik meg. Ráadásul egyre több a csaló, mely rossz hatással van ennek a piaci szegmensnek a megítélésére. A rendetlenség egyre nagyobb, védjegyek és valódi ellenőrzések híján a fogyasztók nap mint nap csalódnak. Cégünk egyfajta minőségpolitikai, integráltori szerepkörben kíván feltűnni ebben a szegmensben, segítve a termékek termékpályáját, a promóció és az innováció segítségével.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

cégünk prémium minőségű termékek felkutatására és felfuttatására specializálódott. A cégünk szakmai csúcsszervezetek partnereiként, ismert hátterű termelők, legkiválóbb termékeit szeretné integrálni és a piacra vezetni, a megfelelő helyekre eljuttatni, hogy ezen "kézműves" termékek sikeréhez hozzájáruljon.Célunk a valódi magyar kézműves delikát élelmiszer termékek felkarolása, hiszen a háztáji, őstermelői és kistermelői termékek az egyszerű értékesítési modell miatt nem jutnak el a megfelelő fogyasztói réteghez. Ezért sok, kimagasló értékű termék feledésbe merül, pedig sikeres lehetne. Megoldást kívánunk nyújtani ezen termékek termelőinek, felkutatva, támogatva tevékenységüket termékfejlesztéssel és promóciós tevékenységgel. A cég filozófiája az, hogy megoldások tömkelege létezik, megoldhatatlan feladat viszont nincs, fontos azonban, hogy mindig a megfelelő eszközökhöz nyúljunk, és azokat a leghatékonyabban használjuk egy-egy sikertörténethez.

Feladat leírása

Feladat: 

Cégünk arculatának megtervezése:
logó és kiegészítő elemek, kalligráfia, névjegykártya, levélpapír (A/4) sablon, boríték sablon(A5, A6), email sablon, komplett PP prezentáció sablon, pecsét sablon (logotipia), irattartó dossziék, prospektus sablon, roll-up

Egyéb tudnivalók:
1. A logóban ne legyenek klisés őstermelői, magyaros és elcsépelt sallangos motívumok (trikolor, paprika, Magyarország, lánchíd, Hortobágy, szürke marha...stb).
2. A színvilág mivel teljesen új logóról van szó, szabadon alakítható, de preferált a konzervatív, elegáns színhasználat.
3. a név:
rövid: Biotic Food and Drinks
hosszú: Biotic Food and Drinks Innovációs és Promóciós Kft.

Egyszerű elegáns logót és arculatot szernénk amely bizalmat, professzionalistást sugall. A logó valamilyen keretes szerkezetű, de letisztult, elegáns legyen, amely önmagában is megállja a helyét. Fontos, hogy a logó ne betűjáték legyen! Ha a kreatív a nevet a logóban használni kívánja akkor a cég neve a kereten belül kerüljön elhelyezésre.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Bizalom, szaktudás, eredményesség. Eszköz a sikerességhez, és/vagy a sikeres tevékenység fenntartásához.

Feladat leírása

Célközönség: 

Olyan az élelmiszeriparban már résztvevő, vagy abba beszállni kívánó termelőket (kistermelő, őstermelő, háztáji, manufakturális, kézműves) akik prémium vagy kiváló minőségű termékek szeretnének, vagy már állítanak elő, de a piacra jutás kapcsán, problémába ütköznek. Célközönségünk többnyire gazdálkodói, termelői, vagy manufakturális termék előállítók akik komoly, jól működő gazdaságokat vezetnek, vagy tulajdonolnak.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A cég azt kínálja célközönségének, ami számukra a legmegérthetetlenebb, legelérhetetlenebb. Tevékenységünk bizalom alapú és együttműködésen alapszik, adott igények egyedi megoldásainak kidolgozásáról és azok megvalósításáról szól.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Még új a cég, nem tudjuk pontosan megmondani. Hogy hosszútávon, egy hasznos, jó partner képét szeretnénk kialakítani partnereinkben.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Felhasználást hosszú távra tervezzük. Az arculatot szóróanyagokon, prospektusokon, kiadványokon, honlapon fogjuk felhasználni, illetve a faladatleírásban szereplő típusoknál(online-offline).

Feladat leírása

Stílus: 

Cégünk prémium minőségű termékek létrehozásával vagy meglévő termékek felkarolásával foglalkozik. A stílusnak hűen kell tükröznie az ehhez tartozó sztereotípiákat, de mentesnek kell lennie minden klisétől, giccstől. Fontos a bizalmat, az őszinteséget és egyszerű eleganciát sugározzon.

Feladat leírása

Kerülendő: 

harsány színek, és a fekete-fehér

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

mindenképpen legyen vektoros megjeleníthetőség
számlaképesség, ennek megfelelően a fizetendő díj: 87.000 Ft+ÁFA

Fórum

Tehát emblémát szeretnének, amely a név nélkül is megállja a helyét? Illetve akkor semmiképpen sem logotípiát (betűjáték, ahogy Önök fogalmaztak)? Illetve említették a kalligráfiát, tehát kalligrafikus betűstílust szeretnének (ez mondjuk ütközik az első kérdésemmel)?