Pályázatok

Egyedi kabalafigura tervezése

Egyéb design
-
Szent Márton Gyermekmentő
Karitatív
Hátravan:
Sikeres
Követő: 50
szentmarton

Megbízó

135

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Pályázat menedzselése
Egyedi szerződési feltételek
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A cél nemes :) , a pénz kevés. :(

Amit adni tudunk:

A shortlisteseknek köszönőoklevél és egy nyertes kabalafigura. Természetesen cikk a kommunikációs felületünkön, és egy ajánlás tőlünk. Ezen kívül ovis rajzversenyt szervezünk, ahol a gyerekek lerajzolják a Gyermekrohamkocsit, a legkreatívabb rajzokat pedig megkapják a shortlistesek ajándékba.

A győztesnek pedig:

Érdekel, hogy hogyan, és mivel dolgoznak a Gyermekmentők? A nyertes eljöhet a Gyermekmentős bázisra, átélheti a Gyermekmentősök életét. Bemutatkozunk, sztorizgatunk, együtt vagyunk.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Pályázat menedzseléseA pályázat lebonyolításában KreaNod tanácsadók is segédkeznek, és igény esetén a határidő lejártával egy ajánlást is megfogalmaznak a beérkezett munkákra vonatkozóan.
Egyedi szerződési feltételek

Jótékonysági pályázatról van szó, ezért nincs pénzdíjazás.

Koncepciók (60)

Beküldve: 2013. 04. 07.
5
3
10
Beküldve: 2013. 04. 12.
1
3
9
Beküldve: 2013. 03. 19.
3
7
9
Beküldve: 2013. 04. 10.
3
5
9
Beküldve: 2013. 03. 30.
1
2
9
Beküldve: 2013. 04. 10.
12
6
9
Beküldve: 2013. 03. 21.
3
5
9
Beküldve: 2013. 03. 15.
23
7
9
Beküldve: 2013. 03. 14.
2
9
Beküldve: 2013. 03. 15.
4
1
9
Beküldve: 2013. 03. 18.
1
1
9
Beküldve: 2013. 03. 14.
1
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Rengeteg civil szervezet és alapítvány létezik ma Magyarországon. Közülük párnak van csak lehetősége arra, hogy reklámozza magát, népszerűsítse segítő tevékenységét. Pedig az alapítványoknak ugyanúgy meg kell szólítani az embereket, be kell mutatni céljaikat és felhívni magukra a figyelmet, mint bármely más, profitorientált cégnek. Így kapnak megfelelő támogatást és figyelmet munkájukhoz. Leszűkítve az alapítványok körét a "Gyermekmentő"-kre, elmondható, hogy több alapítvány használja ezt a kifejezést beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik támogatására, azonban kimondottan gyermekmentéssel foglalkozó alapítvány csak kettő van Magyarországon, közülük egyik a miénk, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány 1999. óta végzi életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni mentését és szállítását az Országos Mentőszolgálattal közös együttműködésben.
Munkánk különleges gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Magasan képzett gyermekmentős csapataink és egyedülálló Gyermekrohamkocsink, valamint gyermek-mentőorvosi kocsijaink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 13 évben közel harmincezer bajbajutott kisgyermeken segítettünk.
Alapítványunk állami támogatásban nem részesül, adó 1%-os felajánlásokból, vállalati és magán adományokból működik.

A Gyermekrohamkocsink irányítását az Országos Mentőszolgálat végzi. Ide futnak be a 104-es segélyhívó vonalak. A mentésirányítók a bejelentéstől függően döntenek a Gyermekrohamkocsi kiküldéséről. Fő szempont, hogy a Gyermekrohamkocsi valóban a legindokoltabb, legsúlyosabb esetekhez jusson el. A Gyermekrohamkocsi nem csak Budapesten és a közép-magyarországi régióban tűnik fel. Az országban egyedülálló felépítésének és felszereltségének köszönhetően a legsúlyosabb állapotú gyermekeket, leggyakrabban lélegeztetett kisbetegeket szállít a kórházak között, amelyek sokszor vidékről irányulnak a főváros felé, ezért a gyermekrohamkocsi az egész országot körbejárja. A másik két gyermek-mentőorvosi kocsi az észak-magyarországi (Miskolc központtal) és észak-alföldi (Debrecen központtal) régióban teljesít szolgálatot. Ezek a mentőjárművek kisebb egységek, szállításra nem alkalmasak, de felkészültségük és felszerelésük megegyezik a Gyermekrohamkocsijéval.

Az alapítvány oktatói, felvilágosító munkát is végez a kisgyermekek sürgősségi ellátásáról. Országos akciójában az egészségügyi ellátásban dolgozókat készíti fel a súlyos esetek felismerésére és kezelésére illetve laikus oktatást is végez.

Az alapítványunk jövőbeni célja, hogy új gyermek-mentőorvosi kocsival erősítse a magyar gyermekmentést és még több bajba jutott kisgyermeken segítsen.

További információ: www.gyermekrohamkocsi.hu és www.gyerekmento.hu

Feladat leírása

Feladat: 

Nagyon szeretnénk egy saját, egyedi kabalafigurát. Az arculat, logó, színek megvannak, azonban egy szeretnivaló, gyermekmentő figura hiányzik. Tükrözze a munkánkat, hogy gyerekekkel foglalkozunk, könnyen megjegyezhető legyen. Készíthetőek legyenek belőle 3d- tárgyak (plüssfigura, kulcstartó stb.) illetve különféle nyomtatási formák (pólóra, bögrére, hirdetéshez, matricák stb) is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

"Anyuu, nekem kell egy Szent Márton Gyermekmentő kabala, olyan aranyos!"
"Hát ezt megveszem a gyereknek, ez édi!"

Feladat leírása

Célközönség: 

Szeretnénk odaajándékozni kis betegeinknek, esetleg támogatókat, adományozókat gyűjteni vele, jótékonysági vásáron árulni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat a magyar gyermekmentés létrehozója. Egyedülálló Gyermekrohamkocsijával és speciális vidéki gyermek-mentőorvosi kocsijaival hiánypótló feladatot lát el. Évente közel 3000 bajba jutott kisgyermeknek nyújtanak segítséget.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Odaadó, segítőkész, önfeláldozó, mosolygós gyermekmentő kollégák. Világszínvonalú gyermek-mentőautók és felszerelés. Megbízható, jó nevű alapítvány, átlátszó működés.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Ingyen felületen mindenhol. Ha tudunk rá gyártási büdzsét szerezni, akkor is mindenhol.

Feladat leírása

Stílus: 

Gyerekbarát, modern, cuki.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Mentőautó, valódi állatfigura, maci, tehát tipizált karakterek.

Fórum

Kedves Megbízó!
Lenne egy kérdésem: A kabala kivitelezése milyen szinten kell? Mint látványterv, ami érzékelteti, hogy néz ki 2 és 3D-ben? Tehát milyen pontossággal készítsük el, élethű másnak kell-e lennie?
Választ előre is köszönjük!

Szia! Első körben elég egy látványterv, de a végén akkor segítetek nekünk, ha a kapott figurához nem kell hozzányúlni pluszban és a nyomda vagy a gyártó tud majd vele dolgozni. Köszi

Igen, én is így gondoltam körülbelül. Az addig rendben van, hogy nyomdai állapotban készüljön el, de ha mondjuk plüssfigura lesz belőle, azt gondolom nem nekünk kell kivitelezni, hanem a tervünk alapján, olyan méretben, ahogy ti szeretnétek, valaki legyártatja?!

Iiigen, ez majd engem is érdekelne, amit Blasius kérdezett.
Illetve a saját kérdésem az lenne, hogy a figura maga lehet fiktív? szóval itt gondolok arra, hogy muszáj lenne-e egy konkrét ember, illetve állat sajátosságaival ellátni, vagy lehetne ezt (a jó tűrés és kedvesség határán belül persze) ötvözni esetlegesen :). Persze gondolom ez nyílván majd a látványterv során dől el jelentősebb mértékben, de hogy kiindulási alapként gondolkodhatok-e ilyesmi formában?

Így van, csak a terv kell, a terv alapján elvileg a gyártó fog majd legyártani egy mintát.

Igen, abszolút nyitottak vagyunk fiktív figurára is.

Üdv Megbízó!
Kérdezném, hogy várhatóak valamilyen visszajelzések, kommentek a beküldött pályázatokkal kapcsolatban?

Köszönet,

Hello Minden Kreatívnak! Jönnek a munkák szépen sorjában, nagyon köszönjük, hogy foglalkoztok vele, részünkről karitatívban mindenki 10 pont:-) Ahogy nézegetjük a munkákat, egy dolog feltűnik, hogy hiányzik az a kérésünk az ötletekből, hogy "tükrözze a munkánkat", a hivatásunkat, a foglalkozásunkat. Nyilván nehéz ezt megjeleníteni...ezért kértük a Ti ötleteiteket.

Igyekszünk, köszi, bocs. Most csinálunk ilyet először:-)

Sziasztok! Köszönjük szépen az eddigi pályázatokat és hogy ilyen sokan vettétek a fáradságot és gondolkoztatok egy jó kis figurán. Sok jó pályázat van, de nem találtuk meg a legjobbat, amire rögtön azt mondjuk, hogy "na, ez az elképzelés csúcs". Szeretnénk meghosszabbítani a pályázat határidejét, még április 12-ig, hátha megjelenik egy olyan ötlet, amibe egyből beleszeretünk. Hiányoljuk azt, hogy a figurákat nem lehet kötni a gyermekmentéshez, a gyermekmentőkhöz. Szeretnénk, ha tükrözné munkánkat és hogy mivel foglalkozunk (ahogyan a briefben is szerepelt). Aranyos és szerethető legyen, beleszeressenek a gyerekek. Köszönjük türelmeteket.

Kedves Pályázók! Lassan a pályázat vége felé közeledünk. Nagyon köszönjük a munkátokat és hogy ilyen rengetegen akartok segíteni nekünk. Szeretnénk jelezni felétek, hogy hogyan tervezzük az értékelést. Az alapítvány életében ez egy nagy döntés lesz, hiszen egy olyan kabalát szeretnénk, amit sokáig használhatunk az alapítvány arculati elemeként. A shortlistes rajzokat mi választjuk ki a kollégákkal, de utána szeretnénk a közönségnek is, a gyerekeknek is megmutatni, hiszen ők lesznek majd a "felhasználók". Lehet, hogy kicsit lassan fog menni a döntéshozatal, de igyekszünk jó döntést hozni. Reméljük, hogy terveink szerint hó végére meglesz a győztes. Üdv a kreatívoknak