Pályázatok

Édességgyártó cég új név

Névadás
-
nincs márkanév
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 139
Chocoland

Megbízó

1

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (135)

Beküldve: 2020. 04. 16.
2
10
Beküldve: 2020. 04. 15.
0
8
Beküldve: 2020. 05. 13.
0
8
Beküldve: 2020. 04. 19.
0
8
Beküldve: 2020. 04. 26.
0
8
Beküldve: 2020. 04. 28.
0
7
Beküldve: 2020. 05. 14.
0
7
Beküldve: 2020. 04. 21.
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Cégünk sajátmárkás termékek gyártásval foglalkozik. Jelenleg tábláscsokoládéink egész európában megvásárolhatóak egy adott multinacionális cégnél. Továbbá szőlőcukrot ugyancsak ennek az üzeletláncnak az üzeleteiben.
Szeretnénk további termékeket bevezetni a piacon, de a mi saját márkánk alatt.
Szaloncukor szezonban adventivásárokon illetve megyei szinten multinacionális cégeknél külön értékesítünk, ez már több mint 6 éve működő ágazat. Többen is megjegyezték hogy a "nagyatádi szaloncukrot keresik"

Cégünk a minőségre helyezi a hangsúly. Prémium minőségű termékeket is állítunk elő, nyilván árban is drágábbak vagyunk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk 2007-ben alakult, családi vállalkozásként.Az import tevékenység mellett 2010-től édesség gyártó üzemként is funkcionál a cég. A cég 2010-től csak a saját gyártású termékeit árulja.
A cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékek előállítására, gondolok itt az alapanyagokra illetve gyártási mechanizmusra.

A gyártás mindig az adott időponttól függ hiszen nagy részében szezonális termékek gyártását vállaljuk mint például szaloncukor vagy éppen üreges termékek (csokinyúl,csokimikulás). Ezeken kívül gyártunk tábláscsokoládét, szőlőcukrot, krumplicukrot is.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk magyar cégnevet, ami egyszerű és célratörő. A termékeinket próbáltuk a minőséggel azonosítani, hiszen a mi termékeink többe kerülnek ugyan, de például karácsonykor nem maradnak meg a termékeink.

----
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célkitűzésünk hogy a vállaltot egy új szintre emeljük, ne csak megyei szinten ismerjék az emberek a termékeinket hanem országosan. Családi vállakozás vagyunk, ez sok emberben bizalmat ébreszt. Erősíteni szeretnénk továbbra is hogy a mi termékeink prémium minőséget garantálnak ezáltal nincs benne kockázat.

Ehhez a névhez a jövőben egy új arculatot is szeretnék terveztetni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk a multinacionális cégek illetve maguk a végfelhasználók, hiszen mind két szegmensnek értékesítünk.
Idén elkészülő új webshopunkban is szeretnénk szert tenni több új vásárlóra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségben való megkülönböztetés.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelenleg nincs saját márkánk, ezen szeretnénk változtatni a jövőben. Minket a "nagyatádi szaloncukrosoknak" hívnak azok a vásárlóink akikkel közvetlenül találkozunk karácsonykor. Mivel minden évben több vásárlónk van és épp ezért próbálunk több helyen értékesíteni a megítélésünk a visszajelzések alapján jó. Több vevőnk is viccesen megszoktjegyzi "Hogyha nem fogy el visszahozom" , erre eddig még nem került sor.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Termékeinket nagyon kereskedelmi boltok polcain lehet majd megtalálni, illetve a cég vonzáskörnyezetében található vásárokban.

Feladat leírása

Stílus: 

Elképzelésünk alapján modern stílusú elnevezést szeretnénk a cégünknek. Gondolok itt egy hangzatos de egyszerű névre amellyel azonnal azonosítani lehet minket.

Fórum

6 napja semmi :(

1 hét 4 napja...

Azt az információt kaptuk, hogy napokon belül sor fog kerülni az eredményhirdetésre.

Köszönöm az információt! :)