Pályázatok

ECOLOVINO logo tervezés

Logó design
-
ECOLOVINO
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 44
Ilona

Megbízó

81

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (50)

Beküldve: 2019. 11. 12.
24
16
9
Beküldve: 2019. 11. 13.
11
11
9
Beküldve: 2019. 11. 05.
12
9
8
Beküldve: 2019. 11. 11.
8
7
7
Beküldve: 2019. 11. 18.
6
1
7
Beküldve: 2019. 11. 19.
7
1
7
Beküldve: 2019. 11. 19.
4
1
7
Beküldve: 2019. 11. 19.
5
1
7
Beküldve: 2019. 11. 15.
2
1
7
Beküldve: 2019. 11. 18.
6
1
7
Beküldve: 2019. 11. 19.
8
1
7
Beküldve: 2019. 11. 14.
5
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon nagyon sok borász cég van. Ezeknek a cégeknek nap mint nap sok olyan adminisztratív és egyéb logisztikai problémával kell szembenézni ami miatt nem a minőségi bortermeléssel tudnak foglalkozni. Ezek a termelő cégek nap mint az idejük nagy részét olyan dologgal kell töltsék ami szükséges/kötelező, de nem szívesen foglalkoznak vele és sok esetben az iparági tudás sem feltétlenül adott. Jelenleg nincs Magyarországon olyan cég aki ennek az iparágnak ezt a komplex problémáját tudná kezelni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Alapításkor azon gondolkodtunk, hogy miben is segíthetnénk a borászati szakmát.
Így hárman egy borász, egy könyvelő és egy közgazdász-logisztikus arról beszélgettünk, hogy milyen módon tudjuk támogatni megbízható szakmai tudásunkkal a borászokat, hogy ők teljes idejüket a szakmájukra, alkotásra, a bor előállítására tudják fordítani.
Így arra jutottunk, hogy felmérjük a borászati cégek értékesítési, logisztikai és könyvelési igényeit és javasoljuk a legoptimálisabb megoldást azon területen, ahol szükség van ránk.
Megbízható, kiegyensúlyozott és több mint 20 év tapasztalatát adtuk össze annak érdekében, hogy értéket teremtsünk a cégeknek.

Feladat leírása

Feladat: 

Logótervezésre várjuk a pályamunkákat, amely jól ötvözi azt a tudást és szakértelmet amit a managment tud nyújtani 3 területen:
BOR+LOGISZTIKA+CSOMAGOLÁS
A nevünk is ebből a játékból alakult ki
ECO=gazdaság+LO=Logisztika+VINO=bor

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Küldetésünk:
Minden olyan borászati cég elérése aki a szakmai tudását a bor előállítására akarja fordítani.
Szolgáltatásunk és komplex tevékenységünk egyedi Magyarországon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Borászati szakma/Borászok/borászatok tulajdonosai és pénzügyi vezetői
de értelemszerűen a könyvelési, logisztika és a csomagolástechnikai megoldások miatt, nem fogunk nemet mondani más cégeknek sem akik nem a borászati iparágban tevékenykednek.
Elvileg ez akár ellent is mondhat egymásnak, de úgy gondoljuk most jelen pillanatban, hogy a borászat mint ágazat van fő prioritásban, de ha egy kkv-nak csak 1 adott területen van szüksége profi megoldásra azt is ki kell tudjuk szolgálni,

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Megbízható, kiegyensúlyozott és több mint 20 év tapasztalatát adtuk össze annak érdekében, hogy értéket teremtsünk a cégeknek.
Mikor van ránk szüksége?
Ha a könyvelést biztonságban akarja tudni és minimális időt szeretne vele foglalkozni.
Ha a bor értékesítése akadozik.
Ha a szállításnál törékeny termékét biztonságba szeretné eljuttatni partneréhez.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

BOR+LOGISZTIKA+CSOMAGOLÁS
A nevünk is ebből a játékból alakult ki és pont ezt a komplex problémát oldja meg. Mindenki azzal tud foglalkozni ami az üzletét előre viszi. A Borászat egy speciális terület és nagyon szeretnénk ezt az iparágat segíteni ezzel a cégformával és a nyújtott szolgáltatásainkkal és tapasztatunkkal.

ECO=gazdaság+LO=Logisztika+VINO=bor

20 év szakmai tudása 1 cégben-3 területen
megbízhatóság
profizmus
értékteremtés
testre szabott megoldás
igényfelmérés

Feladat leírása

Médiaterv: 

első körben social média felületeken fogunk kommunikálni: Linkedin, Facebook
google ads kampány indul még, amelyhez jól kereshető kulcsszólistát is össze kell majd állítanunk
business networking és szakmai rendezvényeken előadóként megjelenni
A győztes logót hosszú ideig tervezzük használni, így mindenképpen olyat fogunk választani ami "időtálló"

Feladat leírása

Stílus: 

Azt gondoljuk hogy a stílust alapvetően ezek a fogalmak határozzák meg, de nyitottak vagyunk arra hogy kicsit extaravánsabb megoldásokat is küldjenek:

20 év szakmai tudása
megbízhatóság
profizmus
értékteremtés

Feladat leírása

Kerülendő: 

nem tudok ilyen kitételt megadni, most még jelen pillanatban
Fontos lenne, hogy a logo egyértelmű legyen és ne ideológiát kelljen belemagyarázni.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztes munkát szerkeszthető formában (vektoros, ai, CMYK,) fogjuk kérni majd, hogy a további grafikai munkákat tudjuk folytatni a logó kiválasztása után. De szükség lesz jpg formátumra is.

Fórum

JAVASLAT: A kerülendő részhez mindenképpen érdemes lehet beírni a zöld szín használatát. Tekintettel arra, hogy a vállalkozás neve ECO-val kezdődik (mely mostanság inkább az ökológiai, bio, természetvédelmi illetve környezettudatos jellegű tevékenységeket végző vállalatok esetében létesül igazán felkapott jelzőnek) ezáltal minimalizálhatják annak valószínűségét, hogy még inkább félrepozícionálják vállalkozásukat. További jó munkát!

Köszönjük az építő jellegű észrevételt. Nem lehet ilyen egyszerűen kizárni a zöld színt, hiszen a csomagolástechnikai megoldásokban pont a lebomló és újrahasznosítható irány a trendi és a cég is ezt a vonalat képviseli. Illetve a cég nevében az ECO a gazdaság szóból képződött amit a briefben alaposan körüljártunk és az eddig beérkezett tervekben ez a rész nem ment félre senkinél és senki nem asszociált az ökológiai területre. Szuper tervek érkeztek be és igyekszem minden tervre a lehető leghamarabb reagálni és kihozni a legjobbat az elképzelésekből, hogy ne a félrement értelmezésen múljon az értékelés. Köszönjük mindenki munkáját.

Ezen esetben tekintse hozzászólásomat tárgytalannak, emellett a kreatívok nevében is megköszönöm a visszajelzések gyorsaságát és minőségét, mely viszonylag ritka. Üdv

Köszönöm a visszajelzését. Tanulom hogy hogyan kell jól együttműködni, így tényleg köszönöm a hozzászólását. Szép napot kívánok. Üdvözlettel: Ilona

Azért ez már megint nagyon nem fair!
Azt látom, hogy a legtöbben a feladatleírásban említett hármas tevékenységi körnek próbáltak megfelelni tervükkel (miként jómagam is)... és erőlködtek a könyvelés, logisztika és a borászat jegyeinek együttes megjelentetésével. Én is ezt a félrevezető instrukciót kaptam...
"...de első ránézésre a boros üveg viszi el a tekintetet. Nagyon fontos lenne, hogy a könyvelés is kapjon valahogy megjelenést. Mert ez a hármasság a különlegessége a cégnek."
Ehhez képest...!!!!
Ettől függetlenül szép a győztes munka.

Csatlakoznék az előttem szóló kreatív mondandójához! A megfejtések java részénél a munkát beküldők és a bírálók! teljes mértékben megfeledkeznek a feladatban leírtakról!

Fórum (6)