Pályázatok

E-learning platformhoz logó tervezés

Logó design
-
SkillEd
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 87
Forum Média

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (87)

Beküldve: 2021. 02. 05.
11
4
10
Beküldve: 2021. 02. 05.
4
0
9
Beküldve: 2021. 02. 04.
7
0
9
Beküldve: 2021. 02. 04.
4
0
9
Beküldve: 2021. 01. 23.
4
0
8
Beküldve: 2021. 01. 21.
5
0
8
Beküldve: 2021. 01. 28.
4
0
8
Beküldve: 2021. 01. 21.
3
0
8
Beküldve: 2021. 01. 22.
13
0
8
Beküldve: 2021. 01. 20.
2
0
8
Beküldve: 2021. 01. 25.
7
0
8
Beküldve: 2021. 02. 03.
12
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Cégünk tevékenységébe a szakmai kiadványok megjelentetése mellett beletartozik az online, bármikor elvégezhető képzések/szemináriumok értékesítése is. Ezt szeretnénk egy teljesen újonnan induló modern e-learning felület megalkotásával még inkább elősegíteni.

A képzések típusai:
- rövid (60-120) perces webináriumok,
- fél napos, esetenként egész napos videó-előadások,
- hosszabb (pár héten keresztül tartó) digitális oktatási anyagokkal megvalósuló online képzések.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk a németországi székhelyű Forum Media Group tagjaként több mint 20 éve jelentet meg Magyarországon hiteles szakkönyveket és üzleti folyóiratokat, melyekkel számtalan piaci vállalkozásnak és a közszférában tevékenykedő szervezetnek nyújtottunk eddig nélkülözhetetlen segítséget. Ezzel párhuzamosan Kiadónk folyamatosan szervez különféle szakmai képzéseket az üzleti élet majdnem minden területén – legyen szó menedzsmentről, munkajogról, pénzügyekről, munkavédelemről, tűzvédelemről, kockázatbecslésről, építőipari vagy adatvédelmi témákról, köznevelésről, közbeszerzésről. Számos ún. soft skill-t fejlesztő képzést is indítunk: pl. Excel képzések, kommunikációs tréning, változásmenedzsment stb.

Feladat leírása

Feladat: 

Az online képzési platform neve SkillEd lett, ami az angol skill (gyakorlat, készség) és az Ed mint edukáció rövidítéséből tevődik össze. Fontos szempont volt, hogy a név egybeolvasva is egy létező, szakképzettségre reflektáló szót adjon ki, de az Ed nagybetűvel írása egy amolyan professzor fizimiskájú, fiktív, a tudását az ügyfeleknek kínáló figurát, személyt is hivatott megtestesíteni. A logóval kapcsolatos elképzeléseinkben ez utóbbira helyeznénk a hangsúlyt. Tehát a jövőbeni logóban a mindenféle oktatásra, tudásra reflektáló ikonok/ábrák helyett mi egy tanárra/professzorra hajazó arcot tudnánk elképzelni. Csatoltunk egy képet, mely segítségül szolgál abban, hogy koncepciójában, stílusában milyen logót szeretnénk látni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A Forum Média gondozása alatt egy olyan új edukációs weboldal felépítése, mely önálló brand-ként is képes megállni a helyét a piacon, és amely modern formában és eszközökkel kínál gyakorlati tudást ügyfeleinek. Az oldalon elérhető és elvégezhető online szemináriumok anyagát a szakma meghatározó képviselői állították össze.

Feladat leírása

Célközönség: 

Leginkább a hazai vállalkozások olyan vezetői, illetve munkavállalói, akik tájékozódni szeretnének az aktualitásokról és trendekről, a változó jogszabályi előírásokról, illetve akik fejleszteni szeretnék meglévő tudásukat.

Döntően kis- és középvállalkozások tartoznak ide, de ügyfeleink között számos nagyvállalat is megtalálható.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egy online tanfolyam elvégzésével hasznos, kézzelfogható tudást szerezhetnek az ügyfelek. A képzéseket bármikor elvégezhetik akár otthonról, akár a munkahelyükről is a saját időbeosztásuknak megfelelően, a gyakorlati tippekkel, esettanulmányokkal, videókkal kiegészített tananyagok pedig bármikor a rendelkezésükre állnak. A platform mobileszközökön és tableten is elérhető lesz.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

lásd. előző pont

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az oktatási platform hosszú távú működtetése a cél. A győztes logó a felület saját weboldalán kap hangsúlyos szerepet, illetve különféle promóciós anyagokban (rendszeresen kiküldött DM, eDM) illetve hirdetésekben fog megjelenni. A későbbiekben pedig mint önálló brand, akár termékekre (pl. toll, pendrive, stb.) is felkerülhet. Fontos, hogy kis méretben is kivehető legyen a figura és olvasható legyen a márkanév, valamint egyértelmű legyen a célközönség számára, hogy a logóban látható figura nem más, mint a platform nevében szereplő Ed.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, nem túl bonyolult logót várunk, a csatolt mintához hasonlatosat. A weboldalon sötét háttérre kerül, ezért egyszínű fehér logót szeretnénk. Ha fehér vagy világos színű háttérre kerül, akkor pedig ez lesz az elsődleges színnek a kódja: #007482

Feladat leírása

Kerülendő: 

A konkurens cégek logóihoz hasonló design.

Konkurencia:
Menedzser Praxis https://www.szakkepzeseink.hu/
Verlag Dashöfer http://www.dashofer.hu/
Raabe https://raabe.hu/
TERC Kft. http://www.terc.hu/
Kompkonzult Kft. http://www.kompkonzult.hu/
Wolters Kluver https://updates.complex.hu/
HVG Orac https://hvgorac.hu/szeminarium_csoport
Kontroll Kft. http://www.kontroll.hu/

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Kreatívok!

Egy dologra szeretnénk felhívni a figyelmet, ami nem volt egyértelmű a Feladat leírásában: A logóban a SkillEd szót is szeretnénk viszontlátni.

Köszönettel,
A Forum Média csapata

Kedves Forum Média, gondjaim akadtak a feltöltéssel ezért itt vagyok most perccel a pályázat lezárása után, amiért elnézést kérek. Mivel időmet szántam erre a pályázatra örülnék, ha ezért megnéznék az enyémet is.

E-mailen elküldtem.

Érdekes, hogy a köszi pályázatnál is lekéstél a beküldéssel. Nem szabad emailon keresztül munkát küldeni a megbízónak tíltja a szabályzat.

Szöllősi Gergely - 2021. január 22. 14:30
Kedves Felek!

Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy teljesen szabálytalan a pályázat eredményhirdetése előtt az oldalt megkerülve a személyes kapcsolatfelvétel. Nem véletlen, hogy a kreatívok kiléte ebben a szakaszban nem ismert, egy közvetlen email küldés pedig ezzel teljesen szembe megy.

Kedves Alexandra!

Sajnáljuk, hogy lekésett a beküldésről, de az ilyen módon érkezett pályázatot már csak az oldal alapelvei miatt sem tudjuk figyelembe venni.

Üdvözlettel,
A Forum Média csapata

Egy boltba sem fognak beengedni zárás után, volt elég időd leadni a pályázatot, más kreatívokkal kiszúrás, ha te később adod be és elfogadják, mert mi is időre küldjük. Ha gondok vannak a feltöltéssel, próbálkozz másik böngészővel, és ellenőrizd a feltöltendő fájlok felbontását, méretét, ha túl nagy, azzal lehetnek gondok.

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük a beérkezett pályázatokat. Megkezdtük az elbírálási folyamatot és igyekszünk minél hamarabb értékelni a munkákat és győztest hirdetni. Addig is türelmeteket kérjük. Nagyon sok jó logóterv érkezett, úgyhogy nehéz dolgunk lesz. :)

Köszönettel,
A Forum Média csapata