Pályázatok

E-learning - használható tudás - webdesign

Egyéb webdesign
-
Magyar Edzők Társasága
150.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 14
19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 6 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (12)

Beküldve: 2019. 06. 18.
21
17
10
Beküldve: 2019. 06. 18.
7
0
9
Beküldve: 2019. 06. 15.
6
1
9
Beküldve: 2019. 06. 17.
6
1
8
Beküldve: 2019. 06. 18.
7
0
8
Beküldve: 2019. 06. 18.
7
1
7
Beküldve: 2019. 06. 18.
7
1
7
Beküldve: 2019. 06. 18.
8
2
6
Beküldve: 2019. 06. 18.
9
1
6
Beküldve: 2019. 06. 17.
6
1
5
Beküldve: 2019. 06. 18.
6
1
5

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Szervezetünk a Magyar Edzők Társasága a sport területén teljesíti alapfeladatait tagi, magánszemélyi, céges és állami támogatásokat felhasználva ehhez.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Magyar Edzők Társasága (MET) 25 éve alakult, egyesületként működő civil szervezet. Elsőleges célja és feladata, a versenysportban tevékenykedő edzők szakmai ismereteinek bővítése, szakmai továbbképzési események szervezése és a pályán dolgozók érdekképviseletének ellátása.

Feladat leírása

Feladat: 

A MET jelenleg évente több tucat továbbképzési eseményt (konferenciák, workshopok, műhelybeszélgetések) szervez a tagsága, illetve a Kiemelt Edző Programban foglalkoztatott edzők számára. A célcsoport jelentős létszámnövekedése és az országos területi eloszlás miatt a hagyományos továbbképzési formák mellett, a korszerű (online) információs csatornák kialakítása is nélkülözhetetlenné vált.
A weboldalon található új e-learning felület dizánját szeretnénk úgy összhangba hozni a weboldallal, hogy az a tagjaink és edzőink részére közvetítse a szervezet értékeit és szakmai tapasztalatait a megfelelő vizuális elemekkel és megjelenéssel.
Fontos lenne a szervezet honlapjával az e-learning felület (magyaredzo.hu) harmonizálása és a MET logójának és színének (zöld….),hangsúlyos megjelenítése.
Konkrétan: Az e-learning felület a kövekező aololdalakból áll:
(A rendszer 3 szintű: témakörök alá vannak rendezve kurzusok, a kurzusok pedig leckék sorozatából állnak)
1. Főoldal. Itt 3 menüpont van: Elvégzett kurzusaim, Kreditjeim, Vissza a főoldalra. Az oldal tartalma: a létrehozott témakörök listája. Egy témakör jellemző adatai: Cím, illusztrációs fotó és leírás. A témakörök szűrhetőek és kereshetőek, erre is kell vizuális elem.

2. Kiválasztva egy témakört, jutuk el a "Kurzusok" aloldalra, ahol a fentiekhez hasonlóan az adott témakör alá kurzusok vannak rendelve, melyeknek szintén van címe, leírása, és illusztrációja. Breadcrumb kell az oldalra, hogy lássuk, hol vagyunk.

3. Kurzust kiválasztva jutunk el a "leckék" aloldalra, ahol a kiválasztott kurzushoz tartozó leckék sorakoznak, szintén névvel, illusztrációs fotóval és leírással ellátva. A kiválasztott lecke után jutunk el az utolsó oldalra, ahol a kiválasztott lecke (ami egy videó) elindul.

4. A videó végén megjelenik egy értékelőlap, ahol a kérdésekre adott válaszok és a megnyert pontszám is megjelenik, ennek a lapnak is kell egy formaterv. A kérdések és válaszok számossága és formátuma (szabadszöveges válaszok, radiogombos opciók, stb...) változó, egy általánosságban jól használható formaterv kellene.

5. Kellene egy aloldal terv, ahol egy táblázatban megjelennek az aktuális felhasználó kreditpontszámai. Itt egy 3 oszlopos, egyszerű táblázat grafikai megjelenítését várjuk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Fejlesztő partnerünkkel létrehoztunk egy jól működő, a céloknak megfelelő és minden igényt kiszolgáló e-learning felületet. Ennek megjelenését szeretnénk a mai kor és a megszólított célcsoport igényeinek megfelelően kialakítani. kulcsszavak: sport, verseny, küzdelem, dinamizmus, teljesítmény, tudás, győzelem. Az oldalra szöveges és videó tartalmak lesznek feltöltve. A megtekintés mellett a számonkérés lehetősége is adott.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az olimpiai sportágakban tevékenykedő (az utánpótlás nevelőktől az olimpiai bajnokot felkészítő edzőig) 25-75 éves, férfi és női edzők.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Szervezetünk megalakulásakor is és napjainkban is nagy szükség volt és van az edzők képzésére, amely feladatot a zászlonkra tűztünk. A képzések témáit úgy választjuk meg, hogy azok meghallgatásával mindenképpen plusszokhoz jusson egy aktív edző.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A MET márka önmagáért beszél.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A szervezetünk weboldalán: https://magyaredzo.hu

Feladat leírása

Stílus: 

Lényeges egyes tartalmak (legfrissebb tartalmak, gyakorlattár, sportolók mondták) kiemelése, szín, kép, dinamikus megoldások alkalmazása.
Szívesen látnánk sportos fotókat nagy számban

Feladat leírása

Kerülendő: 

pálcikaemberek, sziluett, nonfiguratív megoldások, tabletták a dopping kapcsán (már ezer éve tűvel nyomják)!

Fórum

Három "tartalomhoz a forma" jellegű kérdésem van:

1.: A témakörök milyen feltételek (kulcsszavak) alapján legyenek szűrhetőek a Főoldalon?

2.: A Kurzusok és a Leckék aloldalakon is legyen szűrő panel?

3.: A "Kreditjeim" aloldal táblázata mit tartalmazzon? Mi lesz a 3db oszlop címe, és mit fognak tartalmazni a sorok?

Tisztelt Megbízó,

A következő kérdéseim, kérdéseim lennének:
- Tudna mondani néhány példát témakörre, kurzusra és lecke címre? Így célzottabban lehetne képi anyagokat is használni.
- A kiírás ezen része kapcsán: "Lényeges egyes tartalmak (legfrissebb tartalmak, gyakorlattár, sportolók mondták) kiemelése, szín, kép, dinamikus megoldások alkalmazása." A "gyakorlattár" és a "sportolók mondták" szekciókat a főoldalon helyezzem el? Van esetleg más tartalom, amit még szükséges megjeleníteni ezeken kívül?
- A videó végén megjelenő értékelőlap hogyan jelenik majd meg? A videó alatt szükséges megjeleníteni a kérdőív megnyitásának lehetőségét, vagy esetleg más az elképzelés?

Válaszát köszönöm.

Kedves Nyolczas!
Elnézést, hogy úgy néz ki mintha nem válaszoltunk volna a feltett kérdésekre, de sajnos nem megfelelően használtuk az oldalt. Az alábbiakban küldöm a linket, ahol minden kérdésre megadjuk a választ.

A kérdésekre a válaszokat az alábbi linken találhatják meg.

https://youtu.be/DjK_tpFvYVU

Üdvözlettel
Vörös Tímea

Kedves Ananasz-design!

Elnézést, ha úgy néz ki, mintha nem válaszoltunk volna a feltett kérdésekre, de sajnos nem megfelelően használtuk az oldalt, ezért szeretném az alábbiakban megválaszolni a kérdéseket.

Témakörök:
„Teljesítménynövelés fejlesztésének motorikus összetevői”
„Teljesítménynövelés pszichológiai összetevői”
„Teljesítménynövelés egyéb összetevői”

Kurzus címek:
„Dr. Géczi Gábor: Utánpótláskorú sportolók”
„Dr. Radák Zsolt: Edzésélettan”
„Dr. Sáfár Sándor: Az erőfejlesztés alapjai
„Dr. Lénárt Ágota: Sportpszichológia”
„Dr. Sterbenz Tamás: Stratégiai és taktikai döntések”
„Répási Eszter: Sporttáplálkozás alapjai”

lecke címek:
„Stratégiai és taktikai döntések”
„Sporttáplálkozás alapjai”
„Dr. Lukasz Trzaskoma: Sport rehabilitáció”

Legtöbb esetben a leckék címe megegyezik az adott kurzus címével, csak I., II., III. stb.

Igen, ezen szekciók a főoldalon legyenek. A fő oldalon fönt menüsor, három szekció a három fő témakörnek és „legfrissebb tartalmak, gyakorlattár, sportolók mondták” kiemelve. Én így képzelem el.

Az elképzelésünk szerint és jelenleg a videó alatt jelenik meg az értkelőlap.

Köszönjük a segítséget.

üdvözlettel
Vörös Tímea

Kedves Pályázók!
Nagyon köszönjük a beküldött anyagokat, amelyek nagyon jók. Tekintettel arra, hogy még mindig érkeznek be munkák, az értékelésükre holnap kerül sor, addig szeretnénk a türelmüket kérni.
Üdvözlettel
Vörös Tímea

Kedves Tímea!

Azért az kicsit meredek, hogy a lezárás előtt pár órával megosztott videóban olyan elvárások derülnek ki, amelyek az eredeti leírásban egyáltalán nem szerepeltek.
Például a kezdőlap elemeihez, és az onnan elérhető további oldalakhoz... és akkor még végig se néztem a videót.

Az értékelés mi alapján fog történni?

Üdvözlettel,
visio

Kedves Tímea és egyrészt a Pályázók felé is írom!

A visio nevezetű pályázónak igaza van, hogy furcsa eléggé sok új dolgot mondanak el a videóba, de ezzel nem nagyon foglalkoztam a leírás alapján próbáltam meg készíteni egy dizájnt és egy új dizájnt készítettem oda raktam a betűket ahiva a fantáziám engedte és kész.. Remélem elnyerni a tetszesuket a szervezőknek. Igazán megmondom az őszintét én a fantáziám alapján dolgoztam és ami elő jött azt készítettem el.
Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
További szép napot vagy estét!

ÜDVÖZLETTEL: Mérő Ádám

Kedves Megbízó,

Lehet már tudni estleg, hogy mikorra várható eredményhirdetés?

Köszönöm
Szép Napot.