Pályázatok

dogtrekking.hu logótervezés

Logó design
-
DogTrekking Hungary SE
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 37
32

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (39)

Beküldve: 2015. 12. 02.
15
11
9
Beküldve: 2015. 12. 15.
7
2
8
Beküldve: 2015. 12. 07.
6
4
8
Beküldve: 2015. 12. 12.
7
1
8
Beküldve: 2015. 12. 15.
9
4
8
Beküldve: 2015. 11. 26.
4
0
8
Beküldve: 2015. 12. 15.
7
0
8
Beküldve: 2015. 11. 30.
4
1
8
Beküldve: 2015. 12. 07.
4
3
7
Beküldve: 2015. 12. 15.
1
0
7
Beküldve: 2015. 11. 27.
3
0
7
Beküldve: 2015. 11. 28.
9
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Léteznek kutyás túrákat szervező netes csoportok, elsősorban a facebook-on láttam ilyet. Sportegyesületről még nem tudok.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A környező, ill. nyugati országokban többnyire, itthon még kevésbé ismert kutyás sportágat szeretnénk népszerűsíteni egy sportegyesület létrehozásával. Ez a sportág a dogtrekking, azaz kutyás túrázás. A már itthon is ismertebb canicross-hoz (kutyás terepfutás) hasonlóan a kutyán egy hám van, amit egy 2m-es rugalmas szár köt össze a gazdin lévő övvel, beülővel (hegymászók is hasonlót használnak). A közösen, egy vagy maximum két kutyával gyalog és futva megtett táv gyakran eléri a 80-100 km-t. Csapatversenyeket is szerveznek.
Tevékenységünk: kutyás túrázás szervezésével foglalkozó sportegyesület.

Feladat leírása

Feladat: 

Első lépésben egy facebook oldal létrehozását tervezzük, ehhez szükséges a logó, második körben pedig egy web-oldalt, ahol kommunikálhatjuk a tervezett túra időpontokat, szükséges felszerelést, tagokat stb. , ami –feltételezhetően- egy külön megbízás lesz(?) Ezt a a logót szeretnénk megjelentetni a sportmezeken és egyéb kommunikációs felületeken is a versenyek során (molinó, rajtszámok, rajt/cél kommunikációs felületek stb.)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A kutyás társadalom ismerje meg ezt a kutyával együtt végezhető sportlehetőséget, a szabadidő egészséges, és élményekkel teli közös eltöltése érdekében. Egyre többen csatlakozzanak a csoporthoz.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kutyás gazdikat. akik szívesen kirándulnak/kirándulnának együtt kutyáikkal.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Havonta legalább egy túra szervezése az ország klf pontjain, később akár több napos teljesítménytúrák. Az alapító tagok között vannak a rokon sportágakban (canicross: kutyás terepfutás, bikejöring: kutyás kerékpározás...) már jelentős tapasztalatokat szerzett sportolók, állatorvos, kutyafelszereléssel, táplálékforgalmazással foglalkozó szakember, kutyaiskolai oktató és olyanok, akik hasznos tanácsokkal tudják segíteni az egyesület tagjait.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Könnyen felismerhető, hiszen a sportág nemzetközi elnevezésére is utal. Az utóbbiról még nincs tapasztalatunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Interneten, sportmezeken hazai kutyás túrákon, teljesítménytúrákon, külföldi versenyeken. Molinókon és egyéb kommunikációs eszközökön, amit felhasználunk az események során. Az egyesület fennállásáig.

Feladat leírása

Stílus: 

Természetesen nyitottak vagyunk minden elképzelésre. Ezek a saját ötleteink:
• a domborzati térképre gondoltunk, egy kicsit megdöntve/fektetve, úgy, hogy a domborzat „3D-ben” kiemelkedjen – később, a web-oldalon az adott túrát az érintett terület kinagyításával mutatnánk be
• a feliratot a megdöntött térkép alsó részében képzeltük el, úgy, mintha az a feketéből világosodó „földmetszet” sávra lenne ráírva
• a térkép alatt/mellett… vmilyen formában megjelenne a helyes irányokban egy iránytű is
• a domborzati térképen haladna egy kutya és gazdája együtt, azt még nem döntöttük el, hogy csak az ő lábnyomaik (kutya talpak+trekking cipő lenyomata), vagy a sziluettjük is megjelenne… hátizsákkal, kutya és gazda összekötve
• lefoglaltuk a www.dogtrekking.hu domaint is, így akár ez is felhasználható a logóban
• szürke, fekete és fehér színek preferáltak
• szeretnénk felhasználni a sportmezeken is, aminek az alapszíne középszürke lesz, elől kisebb, hátul nagyobb méretben
o lehetnek benne olyan részletek is (felirat, lenyomatok…), amik sötétben világítanak, fényvisszaverők, mivel gyakran este, akár éjszaka is mennek a túrázók.
Az egyéb fotókat és a külföldi példákat a csatolt file tartalmazza.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A mez középszürke lesz... javasolt színek: fekete, fehér, szürke és talán piros. Nem szeretnénk színesebbet.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Jól használható, egyértelműen kommunikáló legyen a facebook oldalon és később a web-oldalon, ill. a sportmezeken nagyobb méretben is.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Biztos, hogy logót akartok? Ennyi mindent belezsúfolni..

Kedves Szeszil, igen. Leírtam, hogy nyitottak vagyunk mindenre... ezek ötletek voltak kiindulásnak, de mi nem vagyunk "kreatívok".
Tervezzük, hogy ebben a sportágban is részt veszünk külföldi versenyeken... nem szeretnénk magyar zászlót, azért gondoltunk az ország domborzati térképére, mert a külföldiek jellemzően vmiért egy "lapos" országnak gondolnak minket,, már aki tudja, hogy egyáltalán hol vagyunk. Ha meglátják, hogy itt is vannak túrázásra alkalmas dombok, akkor talán ezzel a céllal is többen érkeznek. Az "ennyi minden" alatt mit értettél? Ezen kívül még a sportra egyértelműen utaló figurákat vagy -a külföldi logókhoz hasonlóan- lábnyomokat gondoltunk, és ha belefér, akkor egy iránytűre utaló vmi is jó lenne, hiszen itt az útvonalat egy térkép alapján találják meg a résztvevők. Ha ennél van egyszerűbb és egyértelműbb módja a tevékenység logó alapján történő azonosításának, annak mi örülnénk a legjobban.

Tisztelt Cím!

Méreteket lennék kíváncsi?

Üdvözlettel: Senkó Gyula

Kedves Kreatívok!

Biztosan észrevettétek, hogy a megbízó felhasználóneve megváltozott, és senkivel sem kommunikál. Annyi történt, hogy egy offenzív, „kreatívtól” érkező kommentet a megbízó magára vett, és valahol a mi számlánkra írt, ezért elállna a pályázattól. Próbáltuk győzködni, de eddig nem túl sok sikerrel. A dolog pikantériáját az adja, hogy a pályázat garantálva volt. Nem voltunk még olyan helyzetben, hogy egy megbízó 1-2 nappal a pályázat indítás után visszavonja a kiírást, a garantált díjazás már csak külön pikantéria. Még nem döntöttünk arról, hogy járjunk el ebben az esetben, de Titeket szeretnénk tájékoztatni, hogy ne küldjetek be új koncepciókat, amíg a megbízó nem ad életjelet magáról. A pályázatot mindenesetre nyitva hagyjuk, hogy erre meglegyen a lehetősége, de jelenleg ez a helyzet. Később döntünk, amiről szintén tájékoztatni fogunk Titeket.

T. Megbízó!

Egy ideje mindannyian (kreatívok és megbízók) kénytelenek vagyunk figyelni, és jónéhányan elszenvedni ezt az "offenzívát" amit különböző név alatt indított . Mindig tartottam attól, hogy egyszer el fogja érni célját és egy megbízó végül a visszalépés mellett dönt. A baj, hogy ez csak részeredmény nála, viszont félő, hogy ezzel sikerül lassan egy olyan platformot tönkre tennie amely nagyon sok kreatív számára ad munkát, játékot, vagy a versengés lehetőségét. És nem mellesleg a megbízóknak számára zömében kiváló megoldásokat.
Az oldalon több száz grafikus fektet be nem kevés időt és munkát, energiát hogy a tőle telhető legjobbat nyújtsa, míg egyetlen unatkozó, szeplős kamasz (ha nem az akkor komolyabb gondok vannak) próbálja minden egyes alkalommal ellehetetleníteni ezt, aki (feltehetően) soha semmit nem adott ebbe a közös munkába.
Az, hogy néhány rosszindulatú megjegyzéssel sikerült ennyire aláásni a megbízók bizalmát, megdöbbentő. Csak remélni tudom, hogy ez a bizalom helyre fog állni.

Üdvözlettel: Rébék Benő Zsolt

Ui: nem vagyok abban biztos, hogy a trollkodása nem lépte át azt a határt ami kimerít akár büntetőjogi kategóriát is.

Kedves megbízó,

két éve vagyok a KreaNod felhasználója kreatívként és elmondhatom, hogy ugyanúgy, mint bármelyik másik közösségben, itt is van, mondjuk úgy, bomlasztó elem. Az ilyen ember motivációját soha nem értettem meg, de idővel rájöttem, hogy nem is érdekel. Sajnos sok kreatív és sok megbízó kapott már itt hideget-meleget a Gergő által Házi Trollnak elnevezett lénytől. Eleinte energiát fektettem abba, hogy felvegyem a harcot vele (bárki volt is a támadott fél), de aztán rájöttem, hogy az ilyen sértő kommentek teljes figyelmen kívül hagyása és törlése a leghatásosabb fegyver.
Engem is ért már ilyen „támadás” itt, tudom, milyen érzés. Mégsem merült fel bennem az a lehetőség, hogy emiatt feladjam; azzal kielégíteném egy nálam sokkal gyengébb és enyhén szólva is civilizálatlan ember vágyát.
Kutyaiskolás oktatóként pedig külön örültem, hogy végre egy kutyás témájú pályázat is szerepel az oldalon.
Ha úgy dönt, annyiban hagyja a pályázatot, megértem, viszont nagyon örülnék, ha mégis meggondolná magát és a kutyás életmódprogramok nagy rajongóiként kart karba öltve dacolnánk a debilekkel. :-)

Üdvözlettel,
Sinkovits Zsuzsa

Kedves Megbízó!

Túl sokat nem tudok hozzátenni az előttem szólok mondandójához, de talán annyival egészíteném ki, hogy ha most úgy dönt, hogy nem folytatja tovább a pályázatot, akkor a "megmondó" emberkék joggal érezhetik azt, hogy elérték, amit akartak. Nem tudom, hogy egy személy, vagy több húzódik az évek óta fel-fel bukkanó különböző nevek mögött, de talán nem is ez a lényeg. Ha jelentőséget tulajdonítunk nekik, akkor még véletlenül abba a tévhitbe fogják ringatni magukat, hogy befolyással lehetnek másokra. Ne adjuk meg nekik ezt a lehetőséget! :)
Üdvözlettel: Tuza Edit

Tisztelt Megbízó!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, véleményem szerint is az ilyenfajta provokációkat nem kell, sőt nem is szabad komolyan venni.
Úgy gondolom, hogy a Kreanod statisztikája és a sikeres pályázatok hűen tükrözik az oldal létjogosultságát, és szerintem egy pályázat kiírásnál kizárólag ez számít!
Bízom benne, hogy sikerül megoldani a konfliktushelyzetet és Ön is egy elégedett megbízó lesz a sok közül!
Üdvözlettel: Hetényi Zsolt

Kedves Kreatívok,
alaposan végiggondoltam a történteket, és úgy döntöttem, hogy mégis folytatom... nem szeretném itt újra leírni azt az üzenetet, ami -véleményem szerint- másnak is sok(k) lett vna, mert ezzel is csak a "szerzőnek" okoznék örömet. Biztos vagyok abban, hogy hamarosan őt is utoléri vmi hasonló élmény, amikor a legkevésbé sem számítana rá.
Átnéztem az összes munkát, van közöttük olyan ami tetszik... egy.két apró módosítás után rendben is lesz. Vhogy visszaállítom a profilom (sajnos elsőre nem sikerült) és jelentkezem.
Köszönöm a biztatásokat!
Fábián Judit

Nagyon örülünk a fejleményeknek! A megbízó tehát folytatja a pályázatot, ami csak a közösség egy részének hozzáállásának valamint teljesítményének köszönhető. Remélhetőleg ez idő alatt megnehezítitek a választást.

Kedves Megbízó,
örömmel látom, hogy folytatja a pályázatot. Remélem a Kreanod csapat végleg letiltja/kizárja a "zavaró tényezőket", mivel sokan vagyunk itt, akik örülünk egy ilyen megbízásnak és igyekszünk a megbízók számára színvonalas munkákkal készülni, nagy kár lett volna, ha egyetlen ember miatt ez nem jön össze.

Kedves Kreatívok,
valóban úgy tűnhet, már megszületett bennem A DÖNTÉS, azonban kizárólag ez AZ EDDIG BEÉRKEZETT JAVASLATOKRA VONATKOZIK!
Ilyen esetben nem tudom, hogy működik… azaz kérnek-e külön-külön visszajelzést. Éppen egy határidős pályázaton dolgozom, időből van a legkevesebb, ráadásul nem is vagyok ezen a területen szakember… eltérő az ízlésünk, mindenkit más fog meg, akár egy logóval kapcsolatban, ezért nem tartom „igazságos” megoldásnak azt, ha egy általam adott pont alapján változna a jelenlegi „helyezésük”, megítélésük. Néhány észrevételt azért mégis leírok, mert azt hiszem, hogy a jövőbeni megbízásaiknál talán hasznos lehet :
- ha a megbízó bizonyos színeket preferál az nem véletlen
- nem javasolt már más esemény stb. logóját felhasználni, mert az a megbízónak okozhat később kellemetlenséget: https://www.google.hu/search?q=kutya+ember+tura+kir%C3%A1ndul%C3%A1s+heg...
- igyekeztem elég részletesen leírni a sportot, fényképet is csatoltam… mégis több elképzelésen pórázon jelennek meg a kutyák, ami ebben a sportban nem jellemző, hiszen ez tulajdonképpen húzósport. Ha a kutyán póráz van az nem segíti, hanem inkább hátráltatja a gyakran több tíz km megtételében
- gyakran csak kutyatalp lenyomatokat látok (ami valójában nem is az), volt madár és vmilyen vad lenyomata is… nem értem
- ha a részletes leírásokat nem is, de legalább a logóra kerülő nevet használják helyesen: NEM dogtrekker!
- több pályázatban csak a kutya jelenik meg, annak ellenére, hogy ez az emberrel együtt végzett sport
- van ahol több másodperc alatt sikerült kitalálni, hogy mit is ábrázol a kép, ami egy logónál nem biztos, hogy előnyös.
Természetesen, ha bárki mégis szeretné, hogy külön "pontozzam", szívesen megteszem, de ismétlem, nem vagyok szakember...

Kedves Judit!

Részben én is válaszolnék, mert hasznos lehet. Az egyértelműen figyelmetlen, briefet nem elolvasó, valamint plagizáló kreatívok kapják meg a jussukat, az alacsony pontszámot. Ilyen munkákra nem érdemes az időt sem pazarolni, mindig lesznek hasonlók, ahogy jók is. Pontozni viszont a statisztikák miatt kötelező, addig nem engedi a rendszer a győztes kiválasztását, szóval azt érdemes már a pályázat ideje alatt elvégezni, mert a végén egyszerre kényelmetlen lehet.

Kedves megbízó!

Szerintem át kéne gondolni még egyszer a logót!
Arra kért mindenkit,hogy nem kötelező mindent felhasználni,lehetünk kreatívok :)
Megmondom őszintén,remélem nem baj túl zsúfolt,pár dolgot mérlegelni kellene de az csak az én véleményem :)
Legyen szép napja :)

Minden bizonnyal igaza van... én csupán a mi elképzelésünket írtam le... ez is egy kis lelkes csapat, akik szeretnének itthon megismertetni a kutyás társadalommal egy olyan sportot, közös programot, ami még ebben a formában szinte ismeretlen. Azért írtam le minden infót -ami lehet, hogy így soknak tűnik- hogy képben legyenek, hiszen erről nincs korábbi tapasztalatuk. Nem akarunk mindent belezsúfolni... szerintem ez látszik azon a terven is amit jónak tartunk. Azt szeretnénk, hogy aki ránéz, az rögtön tudja, hogy miről szól, és emellett ragadja meg az az életérzés, ami akkor ér utol bennünket, amikor akár napokon át, éjjel-nappal együtt, "összekötve" gyalogolunk (aki képes az futva teszi meg a táv egy részét!), akár 100km-en keresztül, küzdve a fáradtsággal, azzal, hogy a cipőnk kitörte a sarkunkat, a kutyánknak esze ágában sincs húzni, sokkal inkább nekünk kell őt rávenni arra, hogy folytassuk az utat, elfogyott a vizünk vagy a kajánk, szakad az eső vagy hideg van, és csurom víz a ruhánk... Mi canicrossozunk... ez a terepfutós változata. Gyakran sárban, szakadó esőben, szélben is csináljuk, rendszeresen "edzünk", mert számunkra ez a "drog", ettől érezzük magunkat jól... nagyon jól! ... és ami ennél sokkal fontosabb: a kutyáink is rettenetesen élvezik. Ahogy felkerül rájuk a húzóhám, alig bírunk velük... de nem akarom tovább részletezni, Az idei VB rövidfilmje talán sokkal többet elárul ezekről a sportokról és sokkal könnyebbé teszi az ötletelés: https://www.facebook.com/judit.fabian.90/posts/1726413504256840?pnref=story
Szóval ezt az érzést adta vissza leginkább az általunk eddig legjobbnak ítélt munka. Remélem, ezzel segítünk másnak is lendíteni a már elindult fantáziáján.
Jó éjt azoknak akik még itt vannak! Szép napot a többieknek!

ha nem nyílna meg...: https://vimeo.com/145726698

Rendben.

Szerintem olvasd végig amit írtál,vagy aludj rá 1-et :)
Ha ekkora szakember vagy kérlek mutasd,meg mitől döglik a légy :)
Amúgy meg nem biztos,hogy a szakember jobbat alkot bárminél!
De látom mindig van egy vér pisitke :D

... igyekszem holnap, de legkésőbb csütörtök estig a többi munkával kapcsolatban is visszajelezni.

Kedves Kreatívok,
ezúton is szeretnénk megköszönni mindnyájuk együttműködését. Sokat tanultam/tanultunk a probléma -számunkra- újfajta megoldási lehetőségéből.
Boldog és békés ünnepeket kívánunk Önöknek!

Fórum (20)