Pályázatok

Derlaszento borászat logo és kisarculat tervezése

Logó + Kisarculat design
-
DERLASZENTO
120.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 47
attila140

Megbízó

20

Hozzászólás

93%

Értékelt koncepció

1 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Szakmai ajánlás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (46)

Beküldve: 2020. 05. 25.
12
0
9
Beküldve: 2020. 05. 23.
11
8
8
Beküldve: 2020. 05. 25.
22
6
8
Beküldve: 2020. 05. 28.
14
0
8
Beküldve: 2020. 05. 27.
17
0
8
Beküldve: 2020. 05. 28.
13
1
7
Beküldve: 2020. 05. 23.
11
3
7
Beküldve: 2020. 05. 24.
21
4
8
Beküldve: 2020. 05. 25.
6
2
8
Beküldve: 2020. 05. 26.
6
0
8
Beküldve: 2020. 05. 28.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A borászati üzem kínálatában a borvidékre jellemző valamennyi borfajta megtalálható lesz, az alapboroktól egészen a szamorodni és az aszú típusú borkülönlegességekig. Az alapborok, mint a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály minden évben, a borkülönlegességek évjárattól függően és csak a törvény által előírt érlelési idő elteltével kerülnek majd forgalomba.
A folyóbor-értékesítés mennyiségi jellemzői természetesen az aktuális piaci fogyasztói igények és a kereslet függvényében évről-évre változnak, de ugyanígy van ez a palackos értékesítéssel is, amely az általam alkalmazott értékesítési módok másik nagy csoportját képezi majd.A nem lédig formában értékesített borok palackozása a pályázati lehetőségből vásárlandó palakozó sor keretében történne. A palackos bor értékesítése különböző értékesítési formákon keresztül valósulna meg. Azok egy részét helyben, közvetlenül a végfogyasztók, illetve kisebb viszonteladók számára értékesítenénk, de jelen kívánunk lenni termékeinkkel kisebb borszaküzletekben, borkereskedésekben is az ország több területén is.Távlati cél a külföldi piacokon való megjelenés (Egyesült Királyság, USA, Belgium, Hollandia, Prága, Oroszország). Főleg palackos értékesítés tekintetében mondható el változásként, hogy az értékesítés volumene egyre inkább a külföldi értékesítés felé tolódik el.
Jelenleg nem rendelkezünk honlappal, ami a borászati üzem reklámfelületeként működhetne, ez kiemelten fontos cél. A helyi és térségi fesztiválok (szüreti napok, bornapok, falunapok) alkalmával részt kívánok venni majd a saját boraimmal, ezzel is minél jobban népszerűsíteni a termékeimet. Kihasználva a külföldi kapcsolatokat élményszüretet kívánok tartani, ahol szintén jó alkalom nyílik a saját termékeim népszerűsítésére. Borversenyeken kívánok majd indulni a boraimmal, és valamennyi kínálkozó lehetőséget ki szeretnék használni, hogy minél hamarabb bevezethessem termékeimet a biztonságos piacra.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Jelenleg összesen 12-hektáron szőlőt (Furmint, Hárslevelű, Sárga muskotály) első osztályú dűlőkben (Bodrogkeresztúr - Lapis dűlő és Dereszla dűlő, Szegilong - Gyertyános, Tarcal Feketre-hegy, Szentkereszt dűlő és Remete dűlő, Tokaj - Pécsi dűlő) termesztünk. A hosszú távú cél, hogy a megtermelt szőlőt a saját feldolgozó üzememben dolgozzuk fel és a kész bort palackozott illetve lédig formában értékesítsük. Vállalkozás, a méretét tekintve kisebb vállalkozás. A vállalkozás a szakágazatban, illetve a térségben betöltött szerepét illetően a kisebb, családi típusú gazdaságokhoz tartozik.
Elsősorban a saját termelésből származó szőlőt kívánok feldolgozni a létrehozandó üzemben, a Hegyalja jellegzetes fajtáit Furmintot, Hárslevelűt, Sárga muskotályt, Zétát, Kövérszőlőt, Asszút és házasításokat. Hosszú távú cél a termőterületek növelése, másrészt a szőlőfeldolgozó üzem bővítése.
A vállalkozás erősségei:
1/ A jó földrajzi elhelyezkedés -Tokaj-Hegyalja 2/ megfelelő képzettségű szakemberek jelenléte, támogatása, 3/ meglévő, sikeres vállalkozásvezetési tapasztalat 4/ megfelelő tőke a beruházás lebonyolításához 5/ a legmodernebb technológia ismerete és alkalmazása. 6/ Több lábon álló gazdaság 7/ Nyomon követhető termelés 8/ Előírásoknak megfelelő növénytermesztés 9/ Jó növény egészségügyi helyzet 10/ Több éves szakmai tapasztalat.
A vállalkozás lehetőségeti:
1/ saját ültetvény kialakítása 2/ Nagyobb választék kialakítása 3/ Bio minősítésű alapanyagok feldolgozása nagyobb arányban 4/ a hazai piac mellett a külföldi értékesítés arányának növelése 5/ Piaci rések kihasználása 6/ Vidékfejlesztés programon való részvétel 7/ Vidéki gazdasági potenciál fejélesztése 8/ Hazai fogyasztói réteg növelése 9/ Regionális piacok bővítése 10/ Szövetkezések erősítése 11/ Piaci igényeknek megfelelő áru előállítás 12/ Hazai és EU-s pályázatokon való indulás

Feladat leírása

Feladat: 

A hegyalján szokásos fajtákat illetően a csomagolás, fontos része a jól eladható terméknek, ezért egyedi logot és arculatot szeretnénk terveztetni
Feladat:
DERLASZENTO Borászatnak egy rövid,tömör de mégis designos logot valamint egy letisztult mégis hegyaljára jellemző arculatot kérnénk tervezni.
-Névjegy
-Cégtábla
-Bor Csomagolás

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egyedi megjelenés megőrizve a hegyalja jellegzetességét.
Figyelem felkeltő de ne harsány és hivalkodó megjelenés.
Egyszerű, letisztult stílus.
Gasztro részlegbe való

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönség a fogyasztást tekintve:
- száraz borokat kedvelők
- édes borokat kedvelők
- habzó borokat fogyasztók
- pezsgőt fogyasztók

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Saját gazdaságban megtermelt alapanyag, több mint 15 éves termesztéstechnológiai tapasztalat.
Igazodunk a jelenlegi piaci kereslethez, de a hagyományok ápolása is fontos cél.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Késői szüretelésű Hárslevelű és késői szüretelésű Sárga muskotály került letöltésre az éden első tételként

A két borfajtát svéd bordói, 0,5 l ürtartalmú palackba töltöttük.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A multik polcán való megjelenés egyes borfajtákkal valamint a gasztro vonalat is megkívánjuk célozni.
DERLASZENTO Borászat

Feladat leírása

Stílus: 

Igényes, modern, letisztúlt, minimál stílusú amely találkozik a Tokaj - hegyaljai motívumokkal.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Harsány színek, más borászatok által használt ötletek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkát tovább felhasználható, nyomtatható, beilleszthető formátumban várom.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Konkrétan mit foglal magában a "csomagolás"? (doboz, csomagolópapír, papírtáska..)
Üdv.

Tisztelt Kreatív!

Bármi amiben értékesíteni, tárolni,ajándékozni,bemutatni szokás a borokat.

Kedves Kreatívok!

Címketervezés nem volt része a pályázatnak, ezért aki beküldött ilyen terveket is, azt töröltük. (Természetesen a logó bemutatása egy címke mock up képen nem volt tilos, ezeket hagytuk.) Aki csomagolásról önmagában nem küldött be képet, csak címkével együtt ábrázolva, az még pótolja. (Ha esetleg ez határidőn túl sikerülne csak, akkor emailben küldjétek el, feltöltjük mi a munkátokhoz.)

Tisztelt Megbízó!

Mikor számíthatunk értékelésre?
Előre is köszönöm a választ!

Gergely!
Lesz ebből valami?

Jó hogy újra emlékeztettél. Június elején elküldtük az elkészített szakmai ajánlást, majd két héttel ezelőtt írtunk egy emlékeztetőt is. Ez most újra megtörtént, egyelőre reménykedünk. A megbízó a korábbi pályázatát lezárta, remélhetőleg ezzel sem lesz másképp.

Köszönöm!

Azért az biztató, hogy van shortlist. :)

Shorlist van, de 20% még értékelve sincs...

Most ez szerintem teljesen mindegy. Itt a kérdés, hogy vissza lesz-e vonva vagy sem...

Valami? Semmi?

Már én is akartam kérdezni, de nem mertem... :)

Sajnos egyelőre nem kaptam választ, pedig másik email címről is küldtem egy üzenetet a napokban. Valami probléma lehet, mert a megbízó korábban nem mutatott erre utaló magatartást, a korábbi pályázatát is rendben lezárta. Mivel nem garantált a díjazás, nem áll érdekében az időt húznia sem, ha nem tetszik neki egyik megoldás sem, mivel nálunk pihen némi pénze. Szóval itt valami más lehet a háttérben, reméljük kiderül, próbálunk még más információforrást keresni.

Köszönjük a visszajelzést!

5, azaz öt hét telt el!

Ezzel a pályázattal mi a .... van?

Ha lesz új információnk, mert sikerült elérni a megbízót, akkor tájékoztatást fogunk adni. Valami történhetett, mivel a pályázat nincs garantálva, a pénz nálunk pihen.

Köszönöm az infót!

120ezer forintos pályázatnál szerintem, a short listára kerülésnek nem sok jelentősége van. Mert valljuk be, azért ez az összeg egy új laptop, okostelefon ára...

Itt magának a pályázatnak nincs értelme :), de nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége, és mikor. Remélem, hogy a megrendelőnél minden rendben van.

Sziasztok! Van BÁRMI fejlemény a pályázatnál? Köszönöm!

Bár nem pályáztam, de ez valóban érdekes... Nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen pályázat, ahol ennyi ideig nem volt a megbízó részéről aktivitás, és mégse zárta volna le a KreaNod a pályázatot (ennyi idő után)...
Tehát megtudhatnánk, hogy miért nincs még a pályázat lezárva, ha már majd' 3 hónapja lépett be utoljára a megbízó?

Igazából semmi akadálya, hogy lezárjuk, igazából csak meghagytuk az esélyt. Addig is a lista elején van, nincs a szőnyeg alá söpörve, ha lezárjuk, eltűnik a listában. Lehet, hogy sosem derül ki, mi történt. Valszeg azért sem emlékszel hasonlóra, mert 1 (max 2 csak esetleg nem emlékszem) esetben történt ilyen, hogy a megbízó felszívódott teljesen.

Véleményem szerint, 3 hónap alatt bőven lett volna esélye tenni a megbízónak bármit is... Nem tett. Mehet a szőnyeg alá! :D
(Igen, talán a The Container-es lehetett az, amit majdnem megnyertem! :))

Azért voltunk bizakodóak egyébként, mert a megbízó már levezényelt korábban egy pályázatot gond nélkül, itt sem utalt semmi a hirtelen eltűnésre. Sajnos nem találtunk telefonos elérhetőséget a céghez, hogy ki tudjuk deríteni, mi történhetett.

Lehet, már forrásból talált egy megfelelő munkát, vagy lehet mégse jött össze az üzlet.......

De mindkét esetben csak egy kattintásba kerülne, és a nekünk átutalt összeget is gond nélkül megkapná. Szóval semmi nem indokolja egy pályázat függőben hagyását.

Sajnálom, hogy visszavonták... Lehet tudni, mi volt a gond?