Pályázatok

deconline logó tervezése

Logó design
-
deconline
120.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 106
esperanzabolt

Megbízó

96

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 8 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A győztesnek eljuttatunk egy dekorációs ajándékcsomagot 20000 Ft értékben az általunk forgalmazott termékek válogatásából.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (110)

hZs képe
hZs
Beküldve: 2021. 04. 28.
30
13
9
Beküldve: 2021. 04. 05.
56
21
9
Beküldve: 2021. 05. 02.
8
5
9
Beküldve: 2021. 05. 01.
10
1
8
Beküldve: 2021. 04. 19.
14
5
9
Beküldve: 2021. 04. 19.
4
2
8
Beküldve: 2021. 05. 03.
6
0
8
Beküldve: 2021. 04. 29.
13
3
8
Beküldve: 2021. 04. 07.
6
1
8
Beküldve: 2021. 04. 13.
13
3
8
Beküldve: 2021. 05. 02.
4
0
7
Beküldve: 2021. 05. 01.
8
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2018 Januárja óta ostromoljuk az online piacot és folyamatosan fejlődő webáruházunk névváltását tervezzük. Jelenleg Esperanzabolt néven fut. Elérkezett az idő, hogy egy új márkanevet a "deconline"-t bevezessünk a piacra amely mással nem összetéveszthető, egyedi, jól megjegyezhető márkanév. A név nem csak a márkát, hanem a weboldal nevét is jegyezni fogja. Webáruházunk folyamatosan fejlődik, évente több, mint 50000 rendelést szolgálunk ki. Magyarországon kiemelkedően széles termékpalettával rendelkezünk ami a prémium dekorációs, szezonális és kerti termékeken át a háztartási, autós, illetve műszaki cikkekig terjed.. Alapvető koncepciónk, hogy elérhető árú, mégis kimagasló minőségű termékekkel töltsük fel a piaci szegmenst. Vásárlóink extra szolgáltatásokat pl. door2door garancia, extra törésbiztos csomagolás stb. vehetnek igénybe. Kérésre szaktanácsadást nyújtunk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A jelenlegi webáruház elérhetősége: esperanzabolt.hu Mi hiszünk termékeinkben, ezért minden termékünkre átlagon felüli garanciát és extra szolgáltatásokat is nyújtunk, illetve kiemelt hangsúlyt fektetünk a vásárlók támogatására és a rendelés utáni kapcsolattartásra. Minden megrendelés után folyamatosan értesítjük a vásárlót a rendelése állapotáról, illetve a csomag feladás előtt minden vásárlónkat telefonon is felhívunk. Valós raktárkészlettel rendelkezünk, ezért a termékeink 90%-át azonnal raktárról biztosítani is tudjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a 2018-as indulás óta 100 termékről 18000 termékre fejlesztettük fel a kínálatunkat, és folyamatosan és dinamikusan fejlődünk. Cégünk hosszú távú célja, hogy az online piac meghatározó és kikerülhetetlen szereplője legyen a dekorációs és szezonális cikkek terén és hosszú távon magas színvonalon elégítse ki a vásárlói igényeket az úgynevezett mini-pláza kategóriában

Feladat leírása

Feladat: 

Ezen tervezési feladat során szintén rátok bíznánk a részleteket, viszont lenne pár kikötésünk, elvárásunk, amit szeretnénk ha szem előtt tartanátok.
-Egy markáns és egyedi tipografkus logó elkészítését kérjük. Egyedi, mely megfelel arra, hogy védjegy oltalmat kapjon és a céget egyszerűen beazonosítja
-Egy olyan logót szeretnénk, ami egyszerre sugall profizmust és megbízhatóságot.
-A logo egyszerűen megjegyezhető legyen, képes legyen beleégni a retinába.
-Egyszerű, letisztult formákat szeretjük, nem akarunk vékony, kacskaringózó vonalakat és egyéb absztrakt formákat sem.
-Nem szeretnénk ha egy bizonyos termék vagy termék kategóra lenne belevonva a tervezésbe. Folyamatosan bővül a kínálatunk, ezért nem releváns egy kategória kiragadása sem.
-Időtálló logót szeretnék, ami sokáig megfelelhet a piaci trendeknek.
-A logót használnánk bélyegzőként és nyomtatott formában is kis méretben, viszont az esetleges jövőbeni plakátos és tv reklámokban is legyen használható.
-Szeretjük a nem komplikált színeket, nem szeretnénk "szivárványos" túl rikító logót
-Legyen alkalmas az ár összehasonlító portálokon megjelenésre pl. árukereső és árgép, illetve a google és facebook display hirdetésekben való megjelenésre is
A logó legyen alkalmas termékcsomagoláson, etiketteken képviselni a márkát.
-A honlapunk https://esperanzabolt.hu fejlécében jól kiolvasható, kivehető legyen. A cégarculat még nincsen kialakítva, így jelenleg a honlapon lévő alapszínek nem kötnek benneteket.
-Elsősorban tipografikus logót szeretnénk, de ez nem zárja ki azt, hogy esetleg egy jól beazonositható ikonikus embléma is szerepelhessen benne. Így mindenféle hasonló ötletet is szívesen fogadunk.
-Az elbírálás alapja a fehér alapon megjelenő logó.
A logó unisex legyen.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó ragadja meg a szemet, mozgassa meg a fantáziát, úgy hogy emlékezetből is képes legyen a vásárló maga elé képzelni. A márka zászlóshajója legyen a logó.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség 70%-ban nő, 30%-ban férfi. A korosztály: 28- 64 évig, tehát keresőképes családanyák és családapák, nagyszülők.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Professzionális kiszolgálás az érdeklődőktől kezdve az egész vásárlási folyamat végéig és az után is. Kommunikáció felsőfokon. Biztonságos és gondos csomagolás és kézbesítés.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Célunk a különbözés. Különbözni másoktól tartalmilag, kínálatban, kiszolgálásban. Egy márka, ami az állandó termékkínálat mellett folyamatosan változó, szezonális termékeket kínál. Szinte napi szinten kerülnek fel új és limitált termékek, amik folyamatosan vagy néha csak időszakosan limitált darabszámban kerülnek árusításra, így gyakran érdemes ellátogatni hozzánk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Insta, Google Ads, Facebook, termékcsomagolás, akár TV

Feladat leírása

Stílus: 

Igényes, letisztult, markáns. Égjen bele a retinába. Még nincs kialakulva arculat, ezért a logónak alkalmasnak kell lennie, hogy egy későbbi arculatot is rá lehessen építeni illetve együtt tudjon vele működni.

Feladat leírása

Kerülendő: 

-Az elaprózott és bonyolult formák
-Hajszálvékony és bonyolult betűk és formák
-nonfiguratív és tekergőző, virágos formák.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logót Vektoros, Jpeg és PDF formátumban is szeretnénk megkapni a győztestől

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Az esperanzabolt.hu-n látom, hogy egyes termékeknél a márkanevet "DECOnline" nagybetű-kisbetű formában használják.
A pályázati kiírásban "deconline"-ként, végig kisbetűkkel szedve szerepel.
Van erre vonatkozóan megkötés vagy ebben mi, kreatívok szabadon dönthetünk?

köszönettel,
egy Kreatív

Kedves Kreatív! Nincs megkötés, ne legyen mérvadó a használt írásmód, sem bármilyen szlogen és tartalmi elem ami a webáruházban található! Köszönjük :)

Kedves Kreatív! Nincs megkötés, ne legyen mérvadó a használt írásmód, sem bármilyen szlogen és tartalmi elem ami a webáruházban található! Köszönjük :)

Rendben, köszönöm a pontosítást :-)