Pályázatok

DECO-DESIGN - szlogen belsőépítészeti cég számára

Szlogenírás
-
Deco-Design
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 105
DecoDesign

Megbízó

232

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

Meglepetés!

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (206)

48 képe
48
Beküldve: 2014. 06. 05.
2
10
Beküldve: 2014. 06. 12.
3
10
Beküldve: 2014. 06. 23.
1
10
Beküldve: 2014. 06. 14.
2
10
Beküldve: 2014. 06. 04.
1
10
Beküldve: 2014. 06. 10.
3
10
szt
Beküldve: 2014. 06. 04.
1
10
Beküldve: 2014. 07. 02.
2
9
Beküldve: 2014. 06. 11.
3
9
Beküldve: 2014. 06. 10.
4
9
Beküldve: 2014. 06. 04.
3
9
Beküldve: 2014. 06. 07.
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Cégünk a prémium kategóriában helyezkedik el.
Komplex szolgáltatást nyújtunk a belsőépítészet bármely területén, magán- és közületi megrendelőinknek Magyarországon és külföldön egyaránt.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az egyedi bútorok gyártása mellett vállaljuk üzletek, irodák, éttermek, szállodák, lakások, családi házak teljes belsőépítészeti kialakítását vagy felújítását generál-kivitelezésben.

Szeretjük a kihívásokat, élvezzük ezt a munkát! Tapasztalt csapatunkkal komplett megoldásokat kínálunk a belsőépítészet minden területén a tanácsadástól egészen a megvalósulásig.

http://www.deco-design.hu/

.

Feladat leírása

Feladat: 

Elsősorban azt szeretnénk, hogy a szlogen a cég belsőépítészeti tevékenységére utaljon.
Esetleg tükrözheti főbb erényeinket: megbízhatóság, kreatív problémamegoldó készség, rugalmasság, magas színvonalú, igényes munkavégzés.
Terjedelmét nem korlátozzuk, azonban a könnyen megjegyezhetőség fontos szempont.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk, hogy ha valakinek belsőépítészetre van szüksége a mi cégünk jusson eszébe.

Feladat leírása

Célközönség: 

Azok, akik értékelik a szépen kialakított tereket, a frappáns megoldásokat és áldoznának is erre.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minden szituációban a lehető legjobbat adjuk és mindig számíthatnak ránk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Megbízhatóságunk mellett legfőbb erényünk a határidőre történő, magas színvonalú, igényes munkavégzés. Nem ijedünk meg a merészebb ötletektől, nagyobb kihívásoktól sem, a mögöttünk álló évek alatt számtalan lehetetlennek látszó feladatot megoldottunk már.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A szlogent a logóval együtt szerepeltetnénk a honlapunkon, közösségi oldalainkon, hirdetéseinkben, irodáink és műhelyünk homlokzati felületein, az alkalmazottak munkaruháin és céges gépjárműveinken.

Feladat leírása

Stílus: 

Nincsenek stílusbeli megkötéseink, mindenre nyitottak vagyunk, ha esetleg mégis úgy látjuk, hogy egy beküldött koncepció számunkra kevésbé szimpatikus, igyekszünk gyorsan reagálni!
Arra kérjük a pályázókat, hogy magyar nyelvű javaslatokat küldjenek.

Fórum

Sziasztok!
Hány koncepciót kűldhet be egy Kreatív?
Köszönöm.

Szia!
Bármennyit!

Kedves Róbert!

Az egyszerűség kedvéért a szöveges megoldásoknál javasolni szoktuk, hogy egyben küldd be az összes ötletedet, hogy könnyű legyen a megbízónak a pályázat menedzselése.

Sziasztok!

Gyors kérdésem a terjedelemmel kapcsolatban merült fel és a logoval kapcsolatban. A logotok ez a decodesign szöveg lesz? csak azért kérdezem, mert ha a logoba konkrétan benne van a cég neve, akkor nem írnék olyan szöveget, ami utal a cég nevére hisz a logoval együtt lesz a szlogen azt írtátok!
Köszönöm szépen!

Szia,
igen maga a Deco-Design név a logó, úgyhogy nem kell beleírni a szlogenbe.
Esetleg azért érdemes, hogy egyértelmű legyen, hogy szerinted a név előtt vagy után hangzik-e jobban.

Kedves Megbízó!

Nagyon dicséretes, hogy minden munkát külön megköszöntök, de tapasztalatból mondjuk, hogy érdemes értékeléseket is osztani, ha már úgyis megnyitottatok egy koncepciót, mert a végén egyben sokkal tovább tarthat. :)

Többen is értékeljük a szlogeneket a cégnél, ezért nem tudunk egyből pontozni, viszont mindenképp szeretnénk visszajelezni a kreatívoknak, hogy megkaptuk és örülünk, hogy részt vesznek a pályázatunkon.

Nohát. Bár a hozzászólás már törlésre került, de mégis reagálnék rá.
Kedves hitetlen fórumozó társam! Létező ember vagyok egy legitim profillal. A kedvedért és a hozzád hasonló emberek kedvéért igyekeztem a profilomba minél több adatot feltölteni, hogy utánajárhassatok a valódiságomnak. Továbbá itt és most kijelentem, hogy semmilyen kapcsolatban nem állok a DecoDesign munkatársaival. Azért nem indultam eddig egyetlen pályázaton sem, mert nem vagyok szakmabéli. Ezért kifejezetten csak az ilyen, "írj egy mondatot és kaszálj egy kalap pénzt" jellegű kiírásokon fogok a továbbiakban is próbálkozni, de ebből van a kevesebb. Ha maradt bármi kétség benned/bennetek állok rendelkezésetekre a profilban látható elérhetőségeken.
Üdvözlettel:

Bánfi Mihály aka 48 (ami a mezszámom egyébiránt)

Kedves Bánfi Mihály!
Szívből Gratulálok, így tovább!:)/-pont, így vagyok nem sokat tudok, erről a szakmáról......és a szövegírás az egyik legkedvesebb hobbym:)/Adri