Pályázatok

Cukrászda / Tortaműhely logó tervezés

Logó design
-
KaraMeli Tortaműhely
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 160
bmelitta

Megbízó

33

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (237)

Beküldve: 2020. 09. 23.
7
16
10
Beküldve: 2020. 09. 30.
6
2
10
Beküldve: 2020. 09. 23.
7
5
10
Beküldve: 2020. 09. 26.
8
1
10
Beküldve: 2020. 09. 29.
8
2
10
Beküldve: 2020. 09. 28.
8
4
10
Beküldve: 2020. 09. 24.
3
4
9
Beküldve: 2020. 09. 24.
34
8
9
Beküldve: 2020. 09. 26.
4
4
9
Beküldve: 2020. 09. 28.
10
0
10
Beküldve: 2020. 09. 29.
25
5
9
Beküldve: 2020. 09. 28.
5
0
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Városunkban jelenleg sok cukrászda-cukrászüzem működik, viszont különlegesen jó minőségű-kinézetű tortákra csak egy komolyabb tortakészítő van specializálódva. Úgy érezzük, elég nagy a piac, elférünk egymás mellett.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Frissen induló, 2 fiatalból álló vállalkozás vagyunk. Jellemző ránk, hogy precízek vagyunk, figyelünk a legkisebb részletekre is, minőségközpontú munka folyik nálunk. Csapatunk oszlopos tagja Meli(Melitta) a fiatal, csinos, szőke cukrászlány, aki mesteri tortákat készít, immár 5. éve. Én az üzletmenetért és minden másért felelek. Egy különleges, látvány tortaműhelyt fogunk indítani. Belvárosi üzletben, a kirakatban fognak készülni a torták, pohárkrémek, macaronok, elsősorban megrendelésre. Csak gondosan kiválasztott prémium alapanyagokat használunk. Lesz három asztal az üzletben és 4-5 féle torta, amiből helyben is lehet fogyasztani, de a fő profil a szülinapi, esküvői torták lesznek, megrendelésre. Mindketten értékeljük a minőségi kávét, így erre a területre is nagy hangsúlyt fogunk fektetni.

Feladat leírása

Feladat: 

Logó tervezés. "KaraMeli Tortaműhely" a név, de szeretnénk ha a későbbiekben a logó a tortaműhely toldat nélkül is megállná a helyét, ilyen verziót is kérnénk. A név egy szójáték, az alapító nevéből(Melitta) következik. Nem ragaszkodunk az általunk megadott kis-nagybetűk tartásához, viszont az fontos lenne, hogy a logóban "Meli" rész ki legyen emelve valahogy, pl más színnel, vastagabb betűkkel. Biztosan tudjátok, mi nézne ki jól :)

Kreatív megoldást várunk, ami stílusban a letisztultságot, minőséget, eleganciát kell, hogy sugározza. Színvilágot nem határoznánk meg, rád bízzuk, de szeretnénk ha a logó jól mutatna monokróm verzióban is. Az üzlet homlokzatára 3d habbetűkből szeretnénk a logót, ha ez releváns információ.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, hogy a logó tükrözze a magas minőséget, amit a vásárlóknak folyamatosan biztosítani szeretnénk.

Feladat leírása

Célközönség: 

1-99, mindenki aki szereti az édeset :)

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségi, prémium torták fognak készülni, szép dizájnnal, aprólékos kidolgozással. A tortáinknak nem csak a kinézetük "prémium", hanem az ízviláguk is. Itt nem felfújt, műanyag, vajkrémes, alapkrémből készült torták kaphatók, itt mindenbe belekerül a minőségi csokoládé, a nutella, az oreo keksz, nincs spórolás. Ez fog látszódni az árakon is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

-

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logó, weboldal, homlokzat, reklámkiadványok, közösségi média..

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letilsztult, elegáns. Feltöltök pár logót csatolmányként, amik tetszettek nekünk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formátum szükséges.

Fórum

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hány ötletet lehet beküldeni?
Köszönöm előre is! ^^

Szia!
Nincs limitálva, bármennyit beküldhetsz! :)

Ó, de jó! Köszönöm szépen!

Csak jelezni szeretném a pályázat kiírójának, hogy "kreatívok" netről leszedett logókkal próbálkoznak nyerni. Szinte minden logós pályázatnál található netről csórt logó. Nem olyan régen, egy ilyen letöltött logóval nyert valaki. Döntéshozatal előtt javaslom jól körbenézni a neten (free vector logo cake, free logo vector confectionery, stb.) esetleg segítséget kérni ehhez, nehogy véletlenül egy olyan logót válasszanak, ami bármikor szembejöhet máshol.

Támogatom. Valóban sok "kezdő" elköveti azt a hibát hogy free oldalakról szed le logót/képet stb és azt színezi át, vagy ráír egy szöveget. Ezt igazából minden pályázathoz odaírhatnánk :D

Köszönjük szépen a figyelmeztetést, mindenképpen le fogjuk ellenőrizni az esélyes pályázatokat, mielőtt választunk! :)

Ezt a Kreanod és a pályázók is megteszik, utólag. Jó néhány "győztes" így hasalt el...szerencsére.

Ezt már én is tapasztaltam. Én azt is megnézném, hogy melyik haladó grafikus próbálja átdolgozni valamelyik valóban kreatív kezdő munkáját, amit a profibbak már "inspirálódásnak" neveznek.

Ezt nem teljesen értem. Nem pontosan ezért van teljes anonimitás a pályázatoknál, hogy ne láthassuk egymás koncepcióit?

Nem is láthatod. A korábbi pályázatait feltöltheti a portfóliójába, de mivel minden pályázat személyre szabott, így hiába másolod le a pl. fodrász tervemet egy elektronikai cégnek...

A legjobb az amikor kapsz olyan kritikát, hogy "koppincsoltál" egy logót, aztán fogod a kész tervedet behúzod a google kép keresőjébe. Pattanásig feszült idegekkel és a végeredmény, nincs egyezés, sem pedig hasonló logó. Tehát a kritika, vélemény, minősítés nem releváns. Na ilyet már tapasztaltál?

Szép napot!
Tegnap este sajnos családi okok miatt nem tudtam feltölteni a pályamunkám. Esetleg kaphatnék egy elérhetőséget ahol ezt porolhatnám?

Szia!
Nem tudom, hogy ez mennyire lenne szabályos - és fair a többi pályázóval szemben -, hiszen akkor már nem lennél anonim. Sajnálom, így nem szeretnék ebbe belemenni.

Kedves talexandra!

A pályázat nemcsak tegnap este volt aktív. Erről sajnos lemaradtál, szabályok megszegésével ne próbálkozz kérlek.

Fórum (14)