Pályázatok

Cukrászda cégtábla és logó design

Logó design
-
A Regős Cukrászműhely
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 70
40

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (88)

Beküldve: 2021. 04. 20.
10
35
9
Beküldve: 2021. 04. 19.
20
7
9
bpd
Beküldve: 2021. 04. 20.
9
9
8
Beküldve: 2021. 04. 23.
29
5
7
Beküldve: 2021. 04. 24.
18
0
7
Beküldve: 2021. 04. 28.
16
0
6
Beküldve: 2021. 04. 23.
12
0
6
Beküldve: 2021. 04. 25.
12
0
6
Beküldve: 2021. 04. 26.
3
0
6
Beküldve: 2021. 04. 27.
10
0
6
Beküldve: 2021. 04. 21.
8
0
6
Beküldve: 2021. 04. 26.
4
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Cégünk jelenleg cukrászműhelyként üzemel, fő tevékenységi körünk cukrászdák és kávézók kiszolgálása süteményekkel. Idén úgy néz ki sikerül megvalósítani több éves álmunkat és végre megnyitjuk a saját cukrászdánkat, ahol a műhelyben készült friss sütemények, pékáruk, házilag készült szörpök, lekvárok lesznek kaphatóak. A nyári szezonban kerthelység is rendelkezésre fog állni, ekkor helyben fogyasztásra is lesz lehetőség: a sütemények mellett fagylaltkelyhek, kávé, limondádé és szörpök teszik teljessé a kínálatunkat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2012. őszén pattant ki a fejünkből az ötlet, hogy cukrászműhelyt indítsunk. Akkor még sütő és emberek nélkül vágtunk bele az üzlettársammal, mára már 14-en forgolódunk a sütemények körül. A cég neve Regős Évához kapcsolódik, aki a szakmában elismert, több díjat nyert cukrász, azonban a szakmán kívül kevésbé ismert a neve. Noha a cég 9 éve itt tartózkodik, mivel eddig csak minimálisan foglalkoztunk direkt lakossági kiszolgálással (bár helybéli cukrászdákban találkozhattak a termékeinkkel), azonban a környék számára teljesen újként fogunk az utcában megjelenni.

Feladat leírása

Feladat: 

Feladat:
Az előző logó a kiszállítós autóinkon és néhány előre csomagolt terméken kívül nem jelent meg más platformon. Egy patinás, régies stílus jellemezte, ezt szeretnénk lecseréli egy modernebb és a régies stílusra közti átmenetre, mind a betűtípusban, mind pedig színeiben.
Szempontok:
- Fontos szempont, hogy a név kiolvasható legyen, de legyen karakteres! A kevésbé cirádás, letisztult stílus szimpatikusabb számunkra. Az üzlethelyiség nyugalmat árasztó hangulatát tükrözendő szeretnénk kérni a logó megvalósítását, ami mégis tartalmaz valamennyi karakterességet, hogy megragadja a figyelmet.
- A logót az üzlethelyiség külső portálján cégtáblaként is használnánk (egy csíkos napernyő fölé kerülne, aminek a színei még nem alakultak ki, a logó is mérvadó lenne benne!), a cégtáblára a szabad falfelület 4,4 méter x 1,2 méter, ezen adottságok miatt az ovális/téglalap formák jöhetnek szóba. Viszont a tervezett logót használnánk tortadobozra nyomtatva, pólón, kötényen, stb. is, így fontos, hogy kisebb méretűként is megállja a helyét.
- Színvilágát tekintve az üzletben dominánsan pasztell, a fehér-világosbarna-bézs-világos szürke megjelenése van tervezve, azonban egy karakteresebb színt szeretnénk ezek mellé, amit bele tudunk majd csempészni az üzlettérbe is. Tehát egy erőteljesebb szín a tervezett logóban szeretnénk ha megjelenne, ennek kiválasztását a Kreatív fantáziájára bízzuk.
- Profil szempontjából elsősorban cukrászda leszünk, erre utalandóan szeretnénk ha megjelenne a logóban valamilyen elem, jellemző motívum. Nem szeretnénk az RC monogram direktbe való használatát.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Mivel az üzlet egy forgalmas út mellett található, nagy áthaladó forgalommal (autók, buszok, HÉV, bicikliút), egy olyan logót szeretnénk, amire rápillantva is kiderül a cég profilja, és megmarad az emlékezetben.

Feladat leírása

Célközönség: 

Szeretnénk, ha minden korosztály szívesen járna be az üzletbe és kellemesen, nem idegenkedve érezné magát.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A cukrászdánk elsősorban hagyományos receptúrákkal működik, aki ide betér, a rég múlt ízeit, az otthon meleg hangulatát, kedvelt süteményeit, pékáruit kaphatja, magas minőségben. Nyáron a kerthelységnek köszönhetően a meghitt beszélgetések, egy-egy nyugalmas perc eltöltését garantáljuk, a gyerekeknek kis játszósarokkal, a bicikliseknek tárolóval, a kutyussal érkezőknek itatóedénnyel, a legkisebbek komfortosságának biztosításáért pelenkázó helységgel készülünk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Hagyományőrző süteményekkel (néha új köntösbe burkolva, díszítve), tortákkal és tortarendelési lehetőséggel, házilag készült szörpökkel és lekvárokkal, frissen kisült minőségi pékáruval készülünk elsősorban elviteles formában, jó idő esetén itt fogyasztással ötvözve.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logót hosszútávra, széleskörűen tervezzük használni: megjelenne az összes olyan platformon, ahol jelen vagyunk (vagyis leszünk aktívabban): facebook, instragram, későbbiekben esetleg webshop formájában is gondolkozunk. A homlokzaton cégtábla formájában is megjelenik majd a kiválasztott logó, valamint szeretnénk az eladók pólóira, kötényeire hímeztetni, de a tortadobozokon, és egyéb csomagolófelületekre is rányomtatni.

Feladat leírása

Stílus: 

Olyan logót szeretnénk, ami tükrözi az üzlet profilját, egyből átlátható, letisztult, valamilyen módon mégis figyelemfelkeltő. Fontos, hogy egy karakteres szín legyen jelen a tervezett logóban!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Az üzlet stílusából adódóan kerülendőek a túl modern valamint a patinás elképzelések, valamint a direktbe kirakott RC monogramm is.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros és .jpg formátum is szükséges számunkra, valamint fenntartjuk a jogot, hogy a felsorolt elképzeléseken túl a későbbiekben máshol is használhassuk a győztes művét.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az eddig beérkezett koncepciókat!
A logón megjelenítendő cég neve "A Regős Cukrászműhely", így, névelővel együtt, kérlek ezt vegyétek figyelembe a tervezéskor!

Igyekszünk minél gördülékenyebben reagálni a beérkezett munkákra,
További jó alkotást kívánunk,
A Regős Cukrászműhely

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 4 nappal kitolódott.

:D

Kedves Kreatívok,

Mindenkinek köszönjük a munkáját, az együttműködést, sok szuper elgondolás született a napok alatt!

Sok sikert kívánunk a további projektekhez,
Üdvözlettel,
A Regős Cukrászműhely