Pályázatok

Cube Studio Hungary Kft. logo és kisarculat készítés

Logó + Kisarculat design
-
Cube Studio Hungary
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 74
cubestudio

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (83)

Beküldve: 2021. 07. 24.
23
2
8
bpd
Beküldve: 2021. 08. 13.
12
0
9
Beküldve: 2021. 07. 20.
8
1
9
Beküldve: 2021. 08. 19.
10
1
9
Beküldve: 2021. 08. 19.
8
1
8
Beküldve: 2021. 07. 22.
14
1
8
Beküldve: 2021. 08. 19.
7
0
8
Beküldve: 2021. 08. 19.
9
0
8
Beküldve: 2021. 08. 07.
3
0
7
Beküldve: 2021. 07. 22.
14
0
7
Beküldve: 2021. 07. 24.
7
0
9
Beküldve: 2021. 07. 20.
16
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Cube Studio Hungary Kft. tavaly augusztusban létrejött filmgyártó cég. Elképzelésünk az volt, hogy olyan független alkotói teret teremtsünk, ahol a megrendelő lehetőséget kap elképzeléseinek professzionális megvalósítására. A koronavírus miatti korlátozások megváltoztatták a filmes lehetőségeket és a főprofilunk az online tartalomgyártás lett.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Cube Studio Hungary Kft. egy multimédiás tartalmak tervezésében és kivitelezésében jelentős tapasztalattal
rendelkező kreatív csapat. Tevékenységeink nagy részét az online, élő adások megszervezése és lebonyolítása teszi ki. Magyarországon kiemelkedő streaming technikai eszközökkel vagyunk felszerelve, a megvalósításhoz, pedig egy 340nm2 -es stúdió áll rendelkezésre. A 18x3 méter kiterjedésű green screen végtelen lehetőséget nyújt a virtuális setek, adások létrehozásához. Mindemellett foglalkozunk reklámok, vállalati kisfilmek, klipek gyártásával.

Feladat leírása

Feladat: 

A CUBE elnevezés a stúdió épületének formájából ered. A csatolt kép a homlokzatot ábrázolja, ezt a motívumot szeretnénk viszont látni a logón. Színvilágban a piros (#BC261A), szürke (#333333), fehér (#FFFFFF) színeket használjuk. Amire szükségünk van: logó, melyet használhatunk névjegykártyán és weboldalon egyaránt. A logónak tükröznie kell csapatunk összetartását, stabilitását, munkánk szerteágazó területeit és fontos, hogy jó benyomást keltsen első pillantásra, majd emlékeztesse a stúdióra az ügyfelet. A legfontosabb mégis az, hogy inspiráló legyen mindenki számára.
A kisarculaton belül a legfontosabb arculati elem a logó, letisztulnak, könnyen felismerhetőnek, megjegyezhetőnek kell lennie. A kisarculati elemeken belül elvárásunk egy darab névjegykártya, email aláírás és levélpapír.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Számunkra fontos, hogy az új logó egységes arculatot teremtsen a különböző platformokon, valamint növelje a stúdió ismeretségét és látogatottságát, ezáltal bővítse a megrendelőink körét.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk összetett. Egyszerre szeretnénk meggyőzni a fiatal filmes és kreatív csapatokat, valamint a nagy filmgyártó produkciós irodákat. Ezenkívül célunk elérni a nagy ügyfélkörrel rendelkező rendezvényszervezőket is, de nyitottak vagyunk magánszemélyek megkeresésére is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Cégünk a megrendelő igényeihez integrálja a stúdió technikai adottságait, beleértve a kiszolgáló egységek nyújtotta szolgáltatásokat. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az ügyfél első érkezését követkően a produkció megvalósulásáig, minden munkafolyamatban kiemelkedő figyelmet kap.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fő tevékenységünk a virtuális stúdió és online streaming, mely egyedülálló megoldás Magyarországon. Az offline rendezvények túlnyomó többsége megvalósítható online, virtuális set-ekben is. Eddigi visszajelzések alapján messze túlszárnyalja a külső helyszínek által nyújtotta lehetőségeket, nem beszélve arról, hogy kiküszöbölhetőek a technikai és logisztikai nehézségekből fakadó hibák, nem is beszélve a késedelmek miatti többlet költségekről vagy adásveszélyeztetésről.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A nyertes pályázattal szereplő logó megjelenik majd a stúdió weboldalán, social media felületein, a munkatársak névjegyein. Fontos, hogy szeretnénk felhasználni videóink elején és végén, ezért könnyen animálhatónak kell lennie.
Cégünk hosszútávon szeretne résztvenni a magyar filmiparban, ezért a logónak időtállónak kell lennie.

Feladat leírása

Stílus: 

A logó legyen letisztult, modern. Inkább szögletes formákat várunk, mint lekerekített alakokat. Könnyen alkalmazható legyen különböző felületeken.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Cube Stúdió,
Kizárólag a homlokzaton lévő vonalak, formák szerepeljenek a logóban? Ugyanazokkal az arányokkal mint a képen?
Vagy az csak kiindulási alapként szolgál?
Köszönettel egy kreatív

Tisztelt Megbízó!

Ugyanaz a kérdés érdekelne engem is, amit ez előttem hozzászóló feltett.

Illetve, kizárólag a képen látható homlokzati mintázatot / formát tudnák csak elképzelni a majdani logójukban, vagy esetleg más, egyéni (szögletes) elképzelés is szóba jöhet?

Tisztelt Kreatívok,

A csatolt képet csak kiindulási pontként csatoltuk. Iránymutatásként szolgál, ha lehetséges valahogy jelenjen meg a logóban. De természetesen lehet más, egyéni elképzelés is.