Pályázatok

Csomagolástervezés: Sous Vide technológiás prémium élelmiszernek

Csomagolás design
-
Sous Vide Premium
56.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 4
Gourmet Box

Megbízó

1

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 10 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (8)

KA
Beküldve: 2014. 03. 26.
14
2
10
Beküldve: 2014. 03. 27.
1
2
9
Beküldve: 2014. 03. 25.
1
0
8
Beküldve: 2014. 03. 26.
7
1
6
Beküldve: 2014. 03. 27.
2
0
6
Beküldve: 2014. 03. 27.
1
0
6
Beküldve: 2014. 03. 27.
2
0
5
Beküldve: 2014. 03. 27.
4
0
5

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Prémium besorolású, de elérhető árú terméket gyártunk és értékesítünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cég fő profilja a rendezvényszervezés és vendéglátás, új területként most jön be az élelmiszer kereskedelem, amihez a megrendelés is kapcsolódik.

Feladat leírása

Feladat: 

A cél egy kereskedelmi forgalomba kerülő prémium, csúcsgasztronómiai félkész termékcsoport piacra vitele. A végtermék egy ún. sous vide technológiával készített, igényesebb papírdobozba csomagolt félkész étel. (Pl: Sous Vide tanyasi csirkemell grillezett zöldséggel gorgonzola mártással, stb.).
A termék mellékelt logoterve alapján szeretnénk elkészíttetni a termék külső csomagolásának tervét. Maga az alapanyag vákuumfóliában van (külön a hús, külön a köret) és az kerül bele egy nagyobb papírdobozba

A csomagolás téglalap alakú (240 x 160 x 60 mm), igényesebb papírkarton alapú egységdoboz, amelyre az egyes változatoknak megfelelően külön szalagot, címkét húzunk, rakunk rá. (Így egyfajta dobozt kell gyártatni és a termékeket a ráhúzott szalag különbözteti meg (pl. csirkemell, kacsa, stb...). Olyasmi szalagra gondoltunk mint amit a bankban a pénzkötegekre húznak rá. A csomagolásra rá kell tenni a kötelező elemeket (termék neve, felhasználási javaslat, magyar termék, stb.). A csomagolásterv része egy külön cimketerv amin az összetevők, szavatosság és a gyártó adatai szerepelnek. Egyelőre ide is elég töltelékszöveget rakni természetesen. A csomagolásnál fontos kritérium, hogy praktikusan tárolható legyen és bírja a hűtben történő tárolást.

Mivel prémium minőségű termékről van szó, szeretnénk, ha ezt az arculat is tükrözné. Kulcsszavak a designhoz: egyszerű, letisztult, elegáns, prémium de mégis kellemes hangulatú design. Fehér háttér letisztult deisgn preferált, de nem kizárólagos elvárás. További infókat a fórumban szívesen adunk. Fontos, hogy a szöveg az elkövetkező két hétben minimálisan változni fog, ezért elég "lorem ipsum" töltelékszöveget betördelni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Prémium, de megfizethető árú, egészséges, menő, cool termékként fogják azonosítani, ami illeszkedik a mai csúcsgasztronómiai elvárásokhoz és az egészségtudatos életmódhoz. A logo és az arculat professzionalitást, eleganciát tükröz, amit a beszállítók és partnerek is érzékelnek.

Feladat leírása

Célközönség: 

Önmagára és táplálkozására igényes európai emberek, tulajdonképpen életkortól függetlenül.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egyedi techológiával készített, tökéletes "fine dining" minőségű termékeket kínálunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

u.a.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Első körben csak a megadottakra.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, letisztult, prémium, fehér vagy világos háttér, kellemes, jó hangulat összhatás.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Csicsás, sokszínű, igénytelenül kidolgozott, "paint-ben összerakott" tervek. Szöveges értékelést csak a minimum 7-es értékelés után adunk és javasoljuk, hogy a 6-osnál alacsonyabbra értékelt koncepciókon feleslegesen ne dolgozzanak tovább.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az elkészült győztes pályamunkát majd pdf-ben és vektoros (ai, indesign) formátumban is várjuk.
A díjazás nettó értendő, és a számlaképesség nem feltétel.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Alkotótársak!

A pályázat gyors kiírása érdekében (bár az ekészült pályamunka még nem esett át az átadás/átvétel folyamatán), egyeztettem a Megrendelővel az elkészült logó használatát illetően!

Tisztrelt KA!

Akkor ez azt jelenti, hogy erre a logóra építhetünk? Másrészt a betűtípus maradhat ez? Ha igen, milyen néven érhető el?
Köszönettel! G.

Szia!
Kissé késve tudtam csak átnézni a nyertes anyagodat, így mostanra tisztult csak ki a kép. Érdekelne, milyen megoldást ajánlanál a többieknek? ;)

Hello!

Ne haragudj, de nem igazán értem mire gondolsz!

Szia! Már megoldódott a kérdés... Szintén a logó érdekelt volna. Köszi.

Ok! Jó munkát!

Fórum (6)