Pályázatok

Csokoládéműhely faldesign

Illusztráció
-
Latin Negyed
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 18
Latin

Megbízó

25

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

A győztes kreatívnak a pénzdíjon felül felajánlunk még 1 kg saját gyártású mogyorós vagy étcsokoládét is!

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (19)

Beküldve: 2013. 10. 21.
2
14
10
Beküldve: 2013. 10. 23.
5
7
8
Beküldve: 2013. 10. 27.
11
4
8
Beküldve: 2013. 10. 30.
6
0
6
Beküldve: 2013. 10. 23.
2
1
6
Beküldve: 2013. 10. 24.
2
2
6
o.O
Beküldve: 2013. 10. 28.
1
0
5
Beküldve: 2013. 10. 27.
3
2
5
Beküldve: 2013. 10. 30.
4
0
4
Beküldve: 2013. 10. 30.
4
0
4
Beküldve: 2013. 10. 22.
3
1
4
o.O
Beküldve: 2013. 10. 23.
4
1
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Prémium csokoládé kereskedelmével és gyártásával foglalkozunk manufakturális keretek között. Feljövőben lévő piac, de még nincsenek meghatározó szereplők.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk Szegeden élelmiszerboltokat és két édességboltot üzemeltet.
www.latinnegyed.hu címen több információt és képet találtok.

Feladat leírása

Feladat: 

A nagyobbik édességüzletünkben, amelyet 2007-ben nyitottunk Szeged belvárosában, idén nyáron kb. 60nm-en kialakítottunk egy kézműves csokoládéműhelyt. Erről képeket találtok az anyagban. A koncepció szerint a vásárlók az üvegfal mögött láthatják hogyan készül a csokoládé (elsősorban praliné) amelyet az üzletben meg is tud venni. A műhely elkészült, működik, a vevőknek tetszik és technikailag is jól felszerelt. Sajnos a jelenlegi állapotában kicsit rideg, túlságosan "üzemszerű" . Van egy nagy falfelületünk a műhely hátsó részén, a raktárba vezető ajtó felett amelyet szeretnénk teljes egészében dekorálni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cél az, hogy fényképszerű dekoráció kerüljön a falra. Könnyebb megfogalmazni, hogy milyen ne legyen. Nem szeretnénk, ha egy sematikus képsorozat kerülne oda, amely a kakaóbab "fejlődési útját" mutatná be az ültetvénytől a csokoládéig. Azt szeretnénk, ha olyan design kerülne fel a falra amely a kézműves jelleget, az eleganciát, a kifinomult ízlést, a minőségi munkát sugallja a vásárlók felé. Szöveges részre egyáltalán nincs szükségünk. A design maradjon a csokoládé témakörön belül. Hangsúlyozottan nem csak a hagyományos designra vagyunk vevők, bármi érdekel bennünket. Nagyon fontos azonban, hogy egyértelműen utaljon a fenti értékekre, a vevőkben erősítse a Latin Negyed márka elismertségét és ha lehet ösztönözzön vásárlásra.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az üzlet vásárlóköre két jól elhatárolódó körből áll. A vevőkör egyik része az általunk forgalmazott termékeket elsősorban ajándékozási céllal vásárolja. Számukra nagyon fontos az elegancia, az értéket sugalló csomagolás, a Latin Negyed márka megjelenése a csomagolóanyagokon. A vevőkör másik része saját felhasználásra vásárol. Ők jellemzően középkorú, középosztálybeli nők. A Facebook oldalunk rajongóinak 76%-a nő. Kifinomult ízlésük van, hozzáértő gasztronómiai tudással.
Van még két kisebb számú vevőkör is. Az egyik a tizenéves lányok ( főleg tea vásárlók) rájuk mint a jövő potenciális komoly vásárlóira számítunk. A másik kisebb csoport a külföldi egyetemisták ( németek és arab országokból érkezettek) . Ők többnyire a nagy, ismert világmárkákat viszik.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A mi fő küldetésünk az, hogy csokoládé, kávé, tea kategóriában megalkuvás nélkül Európa legjobb gyártóit mutassuk meg a vevőknek. Nagyon nehéz ehhez ragaszkodni a válság évei alatt, de eddig nem kötöttünk kompromisszumokat és a jövőben sem tervezzük.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A Latin Negyed márkanév 2007-ben az üzlet fantázianeveként jelent meg. Szerettünk volna utalni vele a párizsi Quartier Latin bohém hangulatára, az ottani üzletek kézműves, míves jellegére, illetve kicsit Szeged déli fekvésére is. Ma már a név önálló márkanévé nőtte ki magát és a műhely megteremtette számunkra annak lehetőségét, hogy Latin Negyed márkanév alatt termékekkel is megjelenjünk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A design csak az üzemben a falon kerül felhasználásra. A várható "élettartama" 5 év.

Feladat leírása

Stílus: 

A célkitűzés rovatban leírtam.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Rémálmom a hetvenes-nyolcvanas évek önkiszolgáló éttermeinek designja. ( félbevágott sajt, sematikus kenyér, kávéscsésze a falon stb.) Ilyet ne! Most úgy gondolom, hogy fényképszintű színes munkákat várnánk, de nyitottak vagyunk más ötletekre is. Kerülendő a túl kis elemekkel operáló terv is mert az üzlet hosszúkás, formájú és a vevő 20 méterről is szembekerülhet ezzel a fallal. Jó lenne, ha onnan is látna valamit. A Latin Negyed logónak nem kell megjelennie, ezért nem is mellékeltem. A designnak nem kell a logóra még emlékeztetnie sem.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A díjazás kizárólag a munkára vonatkozik. Amennyiben a végleges anyaghoz kell stock fotó akkor annak a díját természetesen mi fizetjük. A mellékletek között találtok egy 1:25 méretarányú rajzot is a falfelületről. A végső terv nagy felbontásban kell hiszen kb. 8,5 nm-ről beszélünk és olyan formátumban amilyenben majd a nyomda kéri. ( Bocs, de én nem vagyok szakember)

Fórum

Tisztelt Kreatívok!

Egy nap türelmet kérek. Vasárnap óta van egy szörnyű torokgyulladásom, tele vagyok antibiotikummal és fájdalomcsillapítóval és gondolkodni se tudok rendesen. De már javulok és holnapra munkaképes leszek. Elnézést.

Tisztelt Kreatívok!

Ahogy ígértem, mindenkinek véleményeztem a munkáját.
Ami talán még hasznos infó lehet mindenki számára az az, hogy azzal a két lámpával ami fotón is látszik feltétlenül számoljanak, mert nagyon befolyásolhatja a grafika láthatóságát. Vigyázzanak, hogy érdemi részt ne takarjon ki, erős a fénye.

Üdvözlettel:

Latin Negyed

Tisztelt Kreatívok!

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a munkát. Döntésünket hétfő este fogjuk közzétenni.

Üdvözlettel:
Latin Negyed

Tisztelt Kreatívok!

Amint látják meghoztuk a döntést. Mindenkinek köszönjük a részvételt és a befektetett munkát. Igyekeztem mindenkinek értékelni a munkáját, de rendkívül túlzónak érzem az oldal részéről, hogy minden tervhez értékelést kell írnom, mert különben nem enged győztest hirdetni. Elnézést kérek mindenkitől, akinek a pont mellé csak egy X betűt írtam, de egészen egyszerűen arra nincs idő, hogy ennyi tervet valóban átgondoltan értékeljek. Az első három helyezett számára írtam szöveges értékelést is.
Hamarosan közzéteszünk egy hasonló munkát, ott ismét lehet pályázni.

Köszönettel:
Tóth János
Latin Negyed Csokoládé

Fórum (4)