Pályázatok

Családi sportprogramhoz logó és kiterjedt arculat tervezés

Logó + Kiterjedt arculat design
-
KAPOCS
125.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
kollarzsolt

Megbízó

28

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (35)

Beküldve: 2017. 09. 13.
28
34
9
Beküldve: 2017. 08. 29.
16
7
8
Beküldve: 2017. 09. 11.
13
2
8
Beküldve: 2017. 09. 13.
7
1
8
hZs képe
hZs
Beküldve: 2017. 09. 12.
14
3
8
Beküldve: 2017. 08. 19.
13
10
8
Beküldve: 2017. 09. 14.
11
2
8
Beküldve: 2017. 08. 15.
23
5
7
Beküldve: 2017. 09. 14.
10
0
7
Beküldve: 2017. 09. 12.
3
0
7
Beküldve: 2017. 09. 14.
4
0
7
Beküldve: 2017. 08. 27.
5
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Csak eseti családi sportrendezvények vannak, hasonló profilú cégről nem tudunk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A KAPOCS Sportprogram kft. egy éve jött létre azzal a céllal, hogy hazánkban egyedüli módon hozzon létre és működtessen egy olyan sport programot, amely célja a gyerekek és szülők RENDSZERES közös testedzésének népszerűsítése. Esete jelleggel már voltak/vannak hasonló kezdeményezések, de a cégünk célja, hogy a családok ne csak egy-egy esemény erejéig mozogjanak együtt, hanem a közös sport legyen a mindennapjaik része.

Azt hiszem sokak számára ismert az a kép, amikor az iskola tornatermében a gyerekek edzenek, szüleik pedig az oldalvonal mellől figyelik gyermekük tevékenységét. Ezt a szülők számára addig kidobott időt szeretnénk hasznossá tenni úgy, hogy gyermekeiken keresztül bevonjuk az edzésekbe az addig csak passzív szemlélődő szülőket.. Természetesen nem minden sportág és nem minden edzés alkalmas arra, hogy a szülők és a gyerekek együtt sportoljanak. A versenysportok és különösen a labdajátékok nem teszik lehetővé az együttmozgást, de vannak olyan jellemzően szabadidősportok, amik alkalmasak rá. A programunk első részében a küzdősportokra, és ezen belül is a karatéra fókuszáltunk, innen ered a program neve KAPOCS azaz Karate Program Családoknak. A közeljövőben szeretnénk a programot kiterjeszteni más sportágakra, elsősorban a futásra és a kerékpárra. A név ebben az esetben is változatlan marad, marad KAPOCS, csak már Közös Aktivitás Program Családoknak lesz a rövidítése

Feladat leírása

Feladat: 

Brief átírás 2017.08.29.

A feladat a KAPOCS Sportprogram Kft logójának ill. kiterjedt arculati designjának az elkészítése, amelynek tartalmazni kell üzleti felhasználásra névjegykártya, levélpapír, boríték, brossúra terveket ill. promóciós célokra póló, sapka, karkötő és bögre elképzeléseket.

A logóval kapcsolatos elvárások:
Legyen egyedi, kreatív.
Egyszerű, letisztult vonalak.
EGYÉRTELMŰEN UTALJON A SPORTRA ÉS EZEN BELÜL A CSALÁDI közös sporttevékenységre.
Legyen alkalmas üzleti felhasználásra ( mutasson jól egy névjegyen) és promóciós célokra egyaránt (nézzen ki jól egy pólón, sapkán stb) Ha ez nem megy akkor lehet két külön variáció külön-külön mindkét célra
Ha lehet használják a piros, fehér, zöld színeket együtt, de lehet külön-külön is.

-----------------------------------------------------------------------------------
Régi brief részlet:

Amire szükségünk van, az egy logó és kiterjedt arculati design megtervezése.
A logóval kapcsolatos legfontosabb elvárás, hogy jelképezze a program és ezen keresztül a cég szellemiségét, fejezze ki a közös sportolás előnyeit, a sport összetartó erejét. Mivel a gyerekeken keresztül szeretnénk bevonni a szülőket, szeretnénk olyan logót, ami mindkét korosztály számára "menő". Szeretnénk, ha a gyerekek büszkén hirdetnék, hogy együtt sportolnak a szüleikkel és a szülők is büszkén hirdetnék a programot. Jó lenne, ha a logó a KAPOCS névhez hasonlóan a sport és a család összefonódására utalna, és a nemzeti színek (piros-fehér-zöld) dominálnának, de nyitottak vagyunk mindenre, lepjetek meg.

A logón kívül a kiterjedt arculat részeként szeretnénk, ha terveznétek névjegykártyát (üzleti felhasználásra),levélpapírt, borítékot és ajándéktárgyakat (póló, baseball sapka és szilikon karkötő, esetleg ha belefér tornazsák)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A célunk, hogy a közös mozgás menő legyen és ezáltal minél több inaktív szülőt nyerjünk meg a sportnak. Szeretnénk, ha nem csak vállalnák, hogy együtt mozognak, hanem hirdetnék, büszkék lennének rá. Szeretnénk reklámtárgyakkal és egyéb kiegészítőkkel fokozni az összetartozást. A cél, hogy a program részvevői felismerjék egymást az utcán, az iskolában vagy akár egy üzleti tárgyaláson és tudják, hogy azonos értékeket képviselnek.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség kettős. A gyerekek, hiszen rajtuk keresztül akarjuk megnyerni a szülőket a sportnak, másrészt a jellemzően 30-40 éves inaktív, sokszor kissé elhízott szülő.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A program célja egy olyan minőségbiztosítási rendszeren alapuló adatbázis létrehozása, amely segítségével minden család megtalálhatja a maga számára tökéletes edzéshelyszínt. A programba csak olyan edzéshelyszínek kerülhetnek, amelyek megfelelő szakmai és infrastruktúrális háttérrel rendelkeznek.. Ezeket egy adatbázisba rendezzük, ahol minden sportolni vágyó gyerek- szülő megtalálja számára legjobb edzéshelyszínt.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A KAPOCS márka számomra az összetartozást, a közösséget szimbolizálja. Egy köteléket, ami erősebbé teszi a szülő-gyermek kapcsolatot. Számomra a sport egy kapocs. A KAPOCS

Feladat leírása

Médiaterv: 

A közeljövőben minden médiaformátumban megjelenünk. Online, nyomtatott sajtó, tv. Nagyon sok sporteseményt szervezünk, ott is látni fogja a munkáját. Ami perszae legfontosabbb, akiegészítők segítségével reméljük naponta találkozik majd vele az utcán, villamoson stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Én a letisztult, nyugodt, de kreatív dolgokat szeretem és így képzelem el a logót és az ahhoz kapcsolódó céges arculatot és kiegészítőket. De nyugodtan lepjetek meg.... A már elkészült szakmai anyagban a piros fehér zöld színek dominálnak, jó lenne, ha ehhez tudnánk alkalmazkodni

Feladat leírása

Kerülendő: 

Brief átírás 2017.08.29.

Kerüljük a népies megjelenést és kerüljük a kusza, "kacskaringós", zavaros vonalakat. Kerüljü k a túlerőltetett dinamizmust, inkább az egyszerűbb, harmonikus vonalakat szeretnénk látni. Ne vibráljon, inkább harmóniát sugározzon.

------------------------------------------------
Régi brief részlet:
Erőszak, harsányság, zsúfoltság......

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Azt várom, hogy amikor ránézek a munkájára azt modjam: EZ AZ!

Fórum

Nekem kicsit kevés az információ a névjegykártyához. Mégis mi szerepeljen rajta? Azonkívül hogy a megtervezett logó. Név, cím, telefonszám....bármi egyéb információ.Nem találom az erre vonatkozó adatokat. Köszönöm

Név, beosztás, iroda cím, telefonszám, email cím, honlap.

Értem hogy ezek kellenek, csak azt hittem megadják a konkrét adatokat.

Kedves Kreatívok!

A brief némileg módosult, és ehhez kapcsolódóan kitolódott a határidő és emelkedett a díjazás.

Kedves Kreatívok!

Egy nappal tovább tart a pályázat.