Pályázatok

Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont logo tervezése

Logó design
-
Csaba Center
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 129
Csaba Center

Megbízó

187

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 hónap 5 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (152)

Beküldve: 2021. 02. 13.
16
19
9
Beküldve: 2021. 02. 18.
19
15
8
hZs képe
hZs
Beküldve: 2021. 02. 24.
21
5
8
Beküldve: 2021. 02. 22.
22
9
8
Beküldve: 2021. 02. 18.
8
2
7
Beküldve: 2021. 02. 18.
7
1
7
Beküldve: 2021. 02. 16.
8
1
7
Beküldve: 2021. 02. 17.
7
1
7
Beküldve: 2021. 02. 25.
28
2
6
Beküldve: 2021. 02. 23.
4
1
6
Beküldve: 2021. 02. 18.
9
1
6
c
Beküldve: 2021. 02. 26.
1
1
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Csaba Center Bevásárló-és Szórakoztatóközpont Békés megye egyetlen bevásárlóközpontja. Az M44-es autóút átadásával viszont más megyében sőt akár a Budapesten található plázák is gyorsabban elérhetővé váltak, így fontos, hogy megtartsuk, illetve ide vonzzuk a vásárlóinkat. Békéscsaba a megye kereskedelmi és egyik oktatási központja.
A bevásárlóközpont a város szinte mértani közepén, teljesen a városközpontban helyezkedik el a sétáló utcán.A környező megyékben lévő bevásárlóközpontokon túl, a piacot befolyásoló további szereplők: Tesco, Stop Shop.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Csaba Center Bevásárló-és Szórakoztatóközpont idén ünnepli megnyitásának 20. évfordulóját. Más plázákhoz képest egyediek vagyunk, mivel az ország első helyi vállalkozók által épített és működtetett bevásárlóközpontja. A nyitás óta minden nap várja a környékről, megyéből és az ország bármely pontjáról a vásárlókat. Nem csak a vásárlás, a szolgáltatások és a kikapcsolódási lehetőségek is vonzzák látogatóinkat.
Ez az a hely, ahol egy helyen szinte mindent megkaphat, elintézhet a vásárló. A város és a megye egyik meghatározó kulturális és találkozási központja vagyunk!
A bérlői mix garantálja, hogy a vásárlók egy helyen mindent megtalálhatnak (vásárlás, éttermek, posta, bankok, fogorvos, stb.), szórakozhatnak és kikapcsolódhatnak (mozi, bowling, fitness terem, játszóház, táncterem) és ez az a hely, ahol mindig történik valami (leginkább a vírus előtt).
Az épületet attraktív, tágas és világos belső terek teszik áttekinthetővé.
További információt rólunk a www.csabacenter.hu weboldalon kaphatnak.

Feladat leírása

Feladat: 

Az idén 20 éves Csaba Center szeretne megújulni, felfrissülni arculatban, úgy az online mint az offline területen. Ehhez keressük azt az ideális logo-t ami nem csak jellemez bennünket, de jól mutat különböző platformokon, a digitális felületektől a reklámajándékokig.
A logo különböző technikai megoldásokkal megjelenhet az épületen, a belső tereken, iránymutató és információs táblákon, lifteken, de akár visszaköszönhet különböző díszítő motívumokban is
A logo-t hosszú életre tervezzük, tehát nem a 20 éves évforduló szimbolizálása a cél.
Nincs szín- és betűtípus kikötés, akár több színből is állhat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A Csaba Centerben jól érzem magam, ide érdemes jönni, itt minden van! – ezt azt érzést váltsa ki a vásárlóinkból!

Feladat leírása

Célközönség: 

Bevásárlóközpont lévén minden vásárlót, minden korosztályt szívesen látunk a fiataloktól az idősekig. A fiatalok a jövő vásárlói, így ők is nagyon fontosak számunkra, de a középkorú nők és férfiak (de főként a nők) azok akik legtöbb időt töltenek nálunk. Mivel széleskörű szolgáltatásaink állnak a rendelkezésükre, így minden igényt igyekszünk és szeretnénk kielégíteni. A fentiek miatt a célközönség gyakorlatilag a teljes népesség.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Több mint 100 üzlet és szolgáltatás széles kínálata és áruválasztéka, köztük multinacionális cégek, világmárkák találhatók nálunk. Ha valaki nem tudja, hogy a kínálatunkból mit ajándékozzon szeretteinek, annak a vásárlás szabadságát ajánljuk, a Csaba Center Vásárlási Utalványt.
Üzleteink mellett számtalan szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség várja a hozzánk érkező vásárlókat, mint például a 4 termes multiplex Center Mozi, vagy a Fun City Bowling Bár. Szolgáltatásaink palettája szerteágazó: a postától a bankokon keresztül, a fogorvoson át az ügyvédig, szinte mindent egy helyen megkaphat a vásárló! 2 parkolóházunk mindig biztosít szabad parkolóhelyet az autókkal érkezőknek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

- Jellemzés: Stabilitás ("Egy biztos pont"), változatosság ("Ahol mindig történik valami..."), sokszínűség ("Mindent egy helyen")
- A szleng csak „Center”-ként emlegeti. A Center egy modern „agóra”, vagy modernebb kifejezéssel élve egy „meeting point” szinte minden korosztály számára.
- Barátságos maga az egész ház, az épület, a benne dolgozók. Van egy bensőséges hangulata, kvázi „lelke” - ezt több helyen is leírták már véleményként a vásárlóink. Nem csak üzletek összessége, hanem önálló identitás is.

Feladat leírása

Médiaterv: 

- Az új logo-t a digitális platformokon (új weboldal, új applikáció), a belső információs rendszeren, a social media felületeken, táblákon, feliratokon, digitális infopontokon használnánk.
- Emellett a Csaba Center reklámajándékain a pólótól a bögrén át az esernyőn keresztül a bevásárlótáskáig a különböző reklámhordozókon is megjelenne.
- Rendezvények (amikor lesz rá lehetőség) és nyereményakciók arculati anyagain (plakátok, szórólapok, nyomdai anyagok) is.
- Egy megfelelő design esetén a Ház külső-belső homlokzatán is megjelenhet, akár díszítő motívumként is el tudjuk képzelni az oszlopokon, oszlopfőkön, lifteken, építészeti elemeken.
Egy jó logo-t hosszú távon szeretnénk használni.

Feladat leírása

Stílus: 

Szeretnénk szabadjára engedni a tervezők, designerek, grafikusok fantáziáját. :)
Jól használtható, jól megjeleníthető és megjegyezhető munkákat várunk! A logo-ról mindenkinek a Csaba Center jusson eszébe, könnyen beazonosítsanak a logo által és a Csaba Center sokszínűségét tükrözze.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne legyen mással összetéveszthető, ne legyen sablonos, ne legyen túlságosan részletgazdag!

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

- Azt várjuk a győztestől, hogy olyan logo-t tervezzen, amely minden felületen, több platformon megállja a helyét, és úgy, hogy arról mindenki tudni fogja, hogy miről van szó.
- Fontos megjegyezni, hogy szeretnénk, ha a kreatívok szabadjára engednék a fantáziájukat, az egyéni, sokféle ötlet miatt döntöttünk úgy, hogy itt keressük meg a jó megoldást, emiatt nem szeretnénk befolyásolni a tervezés folyamatát. :)
- Mivel a logó hosszútávra készül és az online áruházak térnyerésével bizonyos értelemben ők is versenytársakká váltak/válnak, ezért szempont lehet az is, hogy a logo azoktól elkülönülő, de designban jobb minőségű logo legyen. Például: ha valaki felmegy a Csaba Center honlapjára és utána átmegy más webáruházak oldalára, akkor ne az az érzése legyen, hogy az egyik egy 20 -30 éves bevásárlóközpont arculata a másik meg egy folyamatosan megújuló online piac.
- A logóra a különböző képformátumokon kívül, vektorgrafikus formátumban is szükségünk van.
(jpg. png, gif.,pdf., cdr., ai., eps., psd,, valamint logotervtől függően inverz színváltozatokra is szükségünk lehet!).
- A felhasználási jogokat szeretnénk kérni!

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Azt szeretném kérdezni, hogy meg tervezik-e tartani a CSABA CENTER piros feliratot, illetve annak betűtípusát és e mellé kell alkotni egy logót, vagy a logó és a felirat együttes újragondolása a feladat?

Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Kreatív!
Mivel a logo megújítása a cél, ezért is írtuk azt, hogy nincs szín-és betűtípus kikötésünk. A megújulás a színre is értendő, de ha valaki piros színben tervezi meg a kreatív ötletét, az is elfogadható lehet.
Kérdésére válaszolva, elsődlegesen a logo és a felirat együttes újragondolása a feladat, de nem zárkózunk el azoktól az ötletektől sem, amelyekben a meglévő CSABA CENTER felirat szerepel.
Jelenleg az épületünkön 4 helyen található a CSABA CENTER felirat. Megfelelő, ettől eltérő logo esetén ezeket is készen vagyunk lecserélni.
Remélem válaszunkkal segítettük munkáját. Sok sikert!

Köszönöm válaszát, sokat segített vele!

Örülünk! Várjuk a terveket! Ha további kérdése merülne fel, bátran kérdezzen! :)

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az eddig megküldött pályázatokat!
A Csaba Center feliratra vonatkozóan lenne egy megjegyzésünk felétek:

A Csaba és a Center vagy egyforma betűméretű legyen, vagy ha nem egyforma akkor ne a Csaba legyen kiemelve hanem inkább a Center, mivel –ahogy azt a leírásban is írtuk - a köztudatban a vásárlóink Centerként használják.
Kérjük, ezt legyetek szívesek figyelembe venni, és ha a két szó kiírásával is „játszatok” a tervekben, akkor ne a Csabán legyen a hangsúly, hanem a Centeren.

Köszönjük!
További sok sikert, várjuk az anyagaitokat!

Üdvözlettel:
Csaba Center

Tisztelt Megbízó!

A logót készítő kreatívnak számlaképesnek kell lennie?

Tisztelt Pályázó!

A kifizetés módja, a szerződéskötés során, az abban rögzítettek szerint fog történni. Ahogyan azt a KreaNod is írja: „A kifizetés módja a két fél megegyezésén múlik.”
Az esetleges jövőbeni munkák miatt is, természetesen fontos lenne, hogy számlaképes legyen a tervező, de nem kizáró ok, ha esetleg mégsem az.

Várjuk még a koncepcióját!
A pályázat a célegyenesbe érkezett! :)

Üdvözlettel:
Csaba Center

Kedves Kreatívok!

Köszönjük a munkáitokat! Sok ötletes, továbbgondolásra is érdemes koncepció született!
A győztes kihirdetése megtörtént!
Szoros verseny volt a legjobbak közt, de a szabályok szerint csak egy győztest hirdethetünk!
Ugyan a pályázat lezárultával itt egy szakasz véget ér, de néhányótokkal szeretnénk még a továbbiakban is együttműködni. ;)

További munkáitokhoz sok sikert kívánunk, sok nyertes pályázatot és jó egészséget!

Üdvözlettel:
Csaba Center

Ezt a színválasztást még lehetett volna gyúrni:
https://www.google.com/search?q=bonami&rlz=1C1GCEU_huHU968HU968&sxsrf=AO...