Pályázatok

Creative Agency névadás

Névadás
-
Brand névadás
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 74
brandnevadas

Megbízó

13

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 4 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (71)

Beküldve: 2021. 11. 08.
3
9
Beküldve: 2021. 10. 29.
2
8
Beküldve: 2021. 10. 30.
1
7
Beküldve: 2021. 11. 13.
1
7
Beküldve: 2021. 11. 03.
5
7
Beküldve: 2021. 11. 08.
2
7
Beküldve: 2021. 10. 29.
1
7
Beküldve: 2021. 11. 20.
3
7
Beküldve: 2021. 11. 09.
0
6
Beküldve: 2021. 11. 07.
0
6
Beküldve: 2021. 10. 28.
0
6
Beküldve: 2021. 10. 28.
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2021-ben elengedhetetlen az online jelenlét a vállalatok számára. Egy vadiúj, feltörekvő, modern csapat vagyunk, akik a legújabb webes frontend technológiákkal fejlesztenek weboldalakat. Sokan vannak a piacon ebben a kategóriában, viszont alapos felmérések alapján a legtöbb hasonló tevékenységet végző cég vagy szabadúszó elavult technológiát alkalmaz, nem veszik figyelembe a Google Lighthouse értékeléseket valamint maga a webfejlesztő/ügynökség oldala borzalmasan lassú. Az utóbbi évek felmérései alapján a 3 másodpercnél hosszabban betöltődő weboldalak látogatóinak 40%-a hagyja el rögtön az oldalt. Egy 2 másodperc alatt betöltődő oldalon több tartalmat fogyasztanak a látogatók és nagyobb valószínűséggel fognak vásárolni vagy kapcsolatba lépni az adott céggel. Szolgáltatásainkkal ezeket a problémákat kiküszöböljük, egyedi, gyors, innovatív, és plugin-mentes megoldások segítségével.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Fő irányunk a webfejlesztés, webes alkalmazások fejlesztése, viszont emellett UX/UI tervezéssel és fejlesztéssel, valamint arculat és marketingtevékenységgel is foglalkozunk. Lényegében egy kreatív ügynökség vagyunk, ahol mindenre találunk ütős, kreatív megoldást. Az általunk készített weboldalak szupergyorsak, SEO szempontból kiemelkedő teljesítményt nyújthatnak.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk egy jól megjegyezhető, egyszerű, jól hangzó brand nevet. Név szempontjából elsősorban az angol elnevezéseket preferáljuk, viszont ha van egy frappáns magyar szó vagy elnevezés, azt is várjuk. A név lehet egy szóból álló, vagy akár összetett szó is, viszont a hosszú, nehezen leírható és megjegyezhető nem elfogadott!

Fontos szempont, hogy a névhez tartozó domain bejegyezhető legyen. Domain tekintetében pedig olyat választatnánk, ami passzol az adott névhez. Ez lehet akár .studio, .agency is, attól függ melyikkel néz ki a legjobban. Természetesen elsőként a .hu-t részesítjük előnyben.

A beküldött ötletekhez szeretnénk kérni egy leírást is, hogy mit rejt a szó, miért választottátok azt.

-------------------------------------------------
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy könnyen megjegyezhető, kreatív brand név, amivel tevékenységünket könnyedén azonosíthatjuk, valamint üzleti partnereink is könnyedén tudnak azonosítani minket.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban olyan ügyfelek megszerzése lenne a cél, akikkel hosszútávú együttműködést lehet kialakítani és megoldásaink segítségével versenyelőnyt élvezhetnek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A lehető legmagasabb minőséget szeretnénk nyújtani, komplex megoldásaink segítségével. Mi nem csak átalakítunk/megtervezünk egy weboldalt vagy arculatot, hanem valóban próbáljuk megismerni a márkát és azt, amit képvisel.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Magas minőség, plugin-mentes megoldások, szupergyors oldalak, letisztult egyszerű arculatok.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldal, Facebook, Instagram, Google, Twitter stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, 21. századi, kreatív.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Unalmas, megszokott (XY it, XY web, XY solutions, XY design, XY marketing stb), gyakran használt jelzők, valamint a hosszú, nehezen kiejthető, leírható megnevezés/név.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Rengeteg nagyon ötletes nevet küldtetek, köszönjük az eddigi munkákat! Szeretnénk, ha egy kicsit több fantázianevet is küldenétek, nem feltétlen szükséges a jelentéssel bíró név (ez nem azt jelenti hogy kizárjuk, csupán más oldalról is megközelítenénk a dolgot)

Köszönjük szépen, jó munkát!

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 10 nappal kitolódott.

Az oldal karbantartása óta nem jól jelenik meg a módosítandó koncepció:

<p>Tisztelt Kiírók!</p>
<p>&nbsp;</p>

Ilyennel van tele a képernyő.