Pályázatok

Cégcsoport logók tervezése

Logó design
-
Írisz Office Zrt.
150.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 21
8

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 6 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

A nyertesnek komplett adó- és pénzügyi tervezés.

Koncepciók (17)

Beküldve: 2017. 12. 06.
17
2
8
2db
Beküldve: 2017. 12. 07.
3
1
7
Beküldve: 2017. 12. 06.
13
5
7
Beküldve: 2017. 12. 09.
20
6
7
Beküldve: 2017. 12. 08.
12
0
7
Beküldve: 2017. 12. 07.
6
0
6
Beküldve: 2017. 12. 07.
2
0
5
Beküldve: 2017. 12. 06.
21
0
5
Beküldve: 2017. 12. 08.
1
0
5
Beküldve: 2017. 12. 09.
3
0
4
Beküldve: 2017. 12. 01.
4
0
4
Beküldve: 2017. 12. 06.
22
0
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az ágazat a modern kor és vállalatok igényei szerint elmaradott. Úttörőként olyan megoldásokat keresünk, amik forradalmasítani tudják a könyvviteli szolgáltatásról alkotott képet. Megbízhatóság, profizmus, nemzetköziség jellemzi a hozzáállásunkat. A könyvelésre vezetői döntéstámogatásként gondolunk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Írisz Office Zrt és fejlődő cégcsoportja 17 éve van jelen a piacon prémium könyvviteli és adótervezési szolgáltatásával. A cégcsoport dinamikusan fejlődik, aminek a szoftverbevezetések után, most arculati oldalon is teret szeretnénk adni.

Feladat leírása

Feladat: 

Három logo együttes megjelenését tervezzük a mostani 1 helyett. A feltöltött logo maradna, de mellette a két cég logoját is ezentúl szeretnénk mindenhol megjeleníteni. Az eredeti logo fiatalos, lendületes, mondern továbbfejlesztése a cél.

Két cég logo fejlesztése zajlik éppen:

1. Ecocreative Zrt. - nemzetközi adótervezés, európán belüli könyvelés
2. Hypercortex Kft. - Fiatalok képzése, utánpótlás nevelés, fiatalok / kezdő vállalkozások támogatása, innováció

Ehhez a két céghez van szükségünk új logóra, amely az eredeti Írisz Office pecsétből induljon ki, 30%-ban kapcsolódjon hozzá és annak egy-egy újragondolt változata legyen a cégek profiljának figyelembevételével.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk kommunikálni a lehetőségeket. Eredeti logoval a tradíciót, hagyományokat, múltunkat, örökségünket. A másik két logoval a múllthoz kapcsolódó és abból építkező jövőt, ami a jelen döntés támogatásából ered.

Feladat leírása

Célközönség: 

A hazai KKV szektor a célközönségünk. Az Ecocreative viszonylatában a modern adótervezésre nyitott dinamikus cégek. A Hypercortex pedig a fiatalokat célozza. Pénzügyi tudatosságra neveléssel.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az adótervezéssel és az azt lekövető könyveléssel a szolgáltatás árának sokszorosát tudjuk megtakarítani. A minimális cégenkénti eredmény megtakarítás minimum 30%-os. Célunk és szenvedélyunk a hazai KKV szektor versenyképességének javítása.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A célközönség a szakma legjobbjának titulálja a céget. A csapat fiatal szakértőkből tevődik össze. A szakmai profizmus miatt azonban sokan a szolgáltatás árát túlbecsülik és ez elriaszt hatalmas fejlődési potenciállal bíró cégeket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az idei év második felétől erőteljes média jelenlét a cél és a jövőben a hazai szakértői pozíció terjesztésével ez csak erősödik. A hazai KKV szektorban erősen bent vagyunk. Különböző média felületeken megjelentünk és további megjelenést tervezünk a jövőben: Forbes, Vállalkozók Fóruma, Manager magazin, HVG, Piac és Profit, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

A feltöltött logo modern, fiatalos továbbgondolását az említett két cégre az eredeti megtartása mellett.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó!

Remélem jól értelmeztem a feladatleírást. Tehát a kérésük 3 olyan logó, melyből a jelenlegi változatlan (csak afféle kiindulópont) és 2 új, ami 30%-ban hasonlít a mostanira?
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Ultras90!

Így van, jól értelmezte a feladatot. Az új logóknak tartalmazniuk kell az eredeti koncepciót, de a cégek szellemiségének figyelembe vételével újraértelmezve.

Kedves Megbízó!
A Pecsét mint formának is maradnia kell, mindegyik logó egy körben legyen kialakítva vagy elég ha csak a szimbolúmok köszönnek vissza az új logókban?

Kedves MUST4NG!

A pecsét formájának is meg kell maradnia.

ízlésficam

Kedves Megbízó,

Érdeklődni szeretnék, hogy lesz-e garantált nyertese a pályázatnak?
Csak az "extra díjazást" látom megjelenítve logóként, a "garantált díjazást" nem látom. Látok olyan pályázatot, ahol meg van jelenítve mindkettő logóként: "garantált díjazás" és "extra díjazás" is.
Önmagában csak az " extra díjazás" megjelenítése arra enged következtetni, hogy nincs garantálva a nyeremény (150.000huf), illetve csak akkor kerül kiosztásra a fentiekben megjelenített összeg, ha lesz megfelelő pályamű, ami/aki egyben az extra díjat is megkapja.
Kis útbaigazítást kérnék ha lehet ez ügyben.

A választ előre is nagyon köszönöm,
Egy Kreatív.

Én úgy tudom, hogy ez két külön dolog. Itt sajnos nincs garantált díjazás, tehát nem feltétlenül lesz nyertes. Ha lesz, akkor megkapja az egy éves pénzügyi tervezést.

Köszi a választ, én is így értelmeztem. De ha a megbízó nem is reagált a kérdésemre, illetve lassan egy hete be se lépett, akkor azt azt jelenti számomra, hogy nem érdekli a dolog, illetve 99% hogy nem lesz kiosztva az összeg.

Másnál normális pontozás zajlik, érthető a miértje? Az enyémet konkrétan 1-re pontozták, holott mindenben (szó szerint mindenben) a brief-ben leírt kérések alapján készült, korrekten, tisztességesen. Túl azon mennyire méltatlan, eleve nem is volt annyi pályamunka amiért ne lehetne akár fél sorban adni valami indoklást ha már ennyire lehúzzák. Nem összecsapott munkáról van szó.

Kedves Kreatívok!

Köszönjük a beküldött munkákat! Türelmeteket kérjük az írásbeli értékelések kapcsán!

Péntek délutánig jelentkezünk újra.

Előre is köszönettel,

Az Írisz Office csapata.

Megértem, ha rosszul esik a kevés pont. De ne feledd, lapvetően a pontozás arról szól, hogy egy számodra ismeretlen, amatőr mit gondol arról, amit csinálasz. Amatőr: mármint, hogy nem ahhoz ért, amihez te, hanem mondjuk a méhészethez, vagy az űrhajótervezéshez. Tehát az a szám nem a te munkádat minősíti, hanem az ő véleményét képviseli. Ehhez joga van, ha nekünk rossz érzés is néha. Nem is értem, hogy ez miért jelenik meg "objektív" számként a rendszerben, szerintem ennek a megrendelő felől kellene csak látszania, ez az ő jegyzete arról, hogy mi mennyire tetszik neki az adott koncepció szubjektíve.

Ez mind igaz, de szerintem a rendesebb megrendelők 1-2 pontot arra adnak, amiben kivitelezés szinten is van kivetnivaló, ami majdhogynem egy painttel összedobott valami. Sajnos az utóbbi időben én is azt tapasztalom, hogy a megbízók egyre szigorúbbak :/ (vagy csak én lettem bénább :D)

Fórum (12)