Pályázatok

Campus Fesztivál LOGO tervezés

Logó + Kiterjedt arculat design
-
Campus Fesztivál
150.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 154
campus

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 3 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (169)

Beküldve: 2017. 02. 20.
6
0
8
hZs
Beküldve: 2017. 02. 20.
18
0
8
Beküldve: 2017. 02. 14.
12
0
8
Beküldve: 2017. 02. 21.
6
0
8
Beküldve: 2017. 03. 03.
8
0
7
Beküldve: 2017. 03. 03.
8
0
7
Beküldve: 2017. 02. 21.
25
0
7
Beküldve: 2017. 03. 03.
10
5
7
Beküldve: 2017. 02. 02.
1
0
7
Beküldve: 2017. 02. 18.
20
0
7
Beküldve: 2017. 02. 21.
1
0
7
Beküldve: 2017. 02. 09.
12
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári zenei fesztiválja az első években a Debrecen melleti Vekeri-tónál szerveződött, majd 2008-tól a város szívében, a Nagyerdőben talált végső otthonra. A Campus Fesztivál az elmúlt kilenc év alatt tizenötezres helyi rendezvényből közel százezres, országos jelentőségű fesztivállá vált. A Nagyerdei Stadion és környezete – az országban egyedülálló módon – innovatív, korszerű, esztétikus, higiénikus helyszínt biztosít a fesztiválon résztvevők számára.

A rendezvényt évről évre egyre többen látogatják, 2009-ben hivatalos városi nagyrendezvény rangot kapott, 2012-ben választották először a legnépszerűbb debreceni rendezvénnyé, 2014-ben pedig az év könnyűzenei produkciója kategóriában elnyerte az Artisjus-díjat.

További információk: http://campusfesztival.hu | facebook.com/campusfesztival

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Campus Fesztivál szervező csapata, a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. közel húsz éves múltra tekint vissza. A mindennapokban a Debreceni Egyetem hallgatói klubjait, éttermeket, iskolai menzákat és büféket üzemeltet, valamint a városi és egyetemi polgároknak szervez kulturális és könnyűzenei eseményeket. Ez a cég működteti a Lovarda Kulturális és Konferenciaközpontot,az ország legnagyobb klubját, a Hallt, illetve a város egyik ikonikus jelképének tekinthető rendezvényhelyszínt, a Nagyerdei Víztornyot. A csapat először a kilencvenes évek végén az EFOTT megszervezésével kóstolt bele a fesztiválipar működésébe. Az elmúlt két évtized tudatos építkezése a Campus Fesztivál mai sikerének alapja.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat logó tervezés és annak néhány felhasználási módja (levélpapír, merchandising termék minta két termékre: póló és pulóver).

A logóban szerepelnie kell a névnek (Campus Fesztivál), az készülhet az előző logo felhasználásával/továbbgondolásával, de ez utóbbi nem feltétel (csak opció).

Néhány további szempont:
+ Letisztult design
+ A logó minden formátumban és méretben működjön
+ Tipográfia: egyedi, ugyanakkor könnyen felismerhető, jól olvasható betűk
+ Színes és fekete-fehér verzióban is használható legyen

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Jól megkülönböztethető, könnyen megjegyezhető logóban gondolkodunk.
Fontos, hogy ne legyen komplikált, nehezen olvasható.
Könnyen megszerethető, megjegyezhető.

2017-ben a fesztivál 10 éves jubileumát ünnepli, ezért lényeges, hogy a logo az idei évben „X. jubileumi” résszel kiegészítve is működjön.

Feladat leírása

Célközönség: 

A Campus Fesztivál célközönsége elsősorban a fiatalabb korosztály (16-35), de a rendezvény egyre népszerűbb a 35-50 évesek körében is. Fontos, hogy mindkét felet meg kívánjuk szólítani a rendezvénnyel, amihez a logót tervezzük.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

+ Kelet-Magyarország legnagyobb nyári zenei fesztiválja
+ Minőségi szórakoztatás, gyönyörű környezet
+ Népszerű hazai és külföldi előadók, sokszínű programstruktúra
+ Jó hangulatú rendezvény
+ Megfizethető szolgáltatások

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

+ Letisztult, modern, dinamikusan fejlődő
+ Az új logóval hosszú távra tervezünk
+ A 16-35 éves és a 35-50 éves korosztály is tud vele azonosulni

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó elsősorban a következő felületeken jelenik majd meg:
- Rendezvény plakát, fesztivál kreatívok
- Honlap, Facebook oldal
- Merchandising

Feladat leírása

Stílus: 

+ Letisztult, modern, átlátható
+ Egyedi
+ Színbeli megkötés nincs

Feladat leírása

Kerülendő: 

+ Túlbonyolított elemek

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

+ A számlaképesség feltétel, a pályázati díj (150.000 Ft) nettó értendő.
+ A pályaműveket kérjük elektronikus, további felhasználásra alkalmas (vektoros) formátumban elkészíteni / leadni.
+ A nyertes pályázóval akár hosszabb távú együttműködés kialakítása is elképzelhető.

-----------------------
Nem vagy számlaképes, de indulnál a pályázaton? Van megoldás, olvasd el ezt a bejegyzést: http://kreanod.hu/faq/szamlakepesseg-a-feltetel-egy-palyazaton-de-nem-va...

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó!

Az a kérdésem, hogy a kabala békafigura, a gitáros emberke és a többi színes dekoráció megmarad?

Kedves Pályázó! A figurák kapcsán még nem döntöttünk, az új logó ismeretében gondoljuk majd tovább az idei év arculatát.

Tisztelt Megbízó!
Tudom még messze van a pályázat vége,de kapunk az elkészült logókhoz értékelést,hozzászólást?
Köszönöm!

Már csak 5 nap.. Az annyira nem sok. :) :/ lesz valami érdemleges hozzászólás a munkákhoz? Valaki nem tud valamit?

Bocsánat, két hét* De 5 napja inaktív a megrendelő.

Több mint két hét van még hátra a határidőig, egyelőre várjuk a pályamunkákat.
Egy héttel előtte valamennyi (addig beérkező) pályázathoz írunk majd egy rövid értékelést.

Üdv, én a számla felől érdeklődnék!Egy nyomdának dolgozom, a nyomda részéről kiállított számlát is elfogadják?

Ha nem vagy számlaképes, a Kreanod segít: http://kreanod.hu/faq/szamlakepesseg-a-feltetel-egy-palyazaton-de-nem-va...

Mindez a feladat leírásunk végén is olvasható.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott 10 nappal.

Tisztelt Megrendelő!

Érdeklődni szeretnék hogy melyik héttel előtte szeretné értékelni az eddig már beérkezett pályamunkákat?

High five bro :"D

hmm

5 napja nem volt aktív :D

Üdv,érdeklődni szeretnék, hogy meddig nyúlik el még a koncepciók elbírálása és ,miért nincs egy határ idő szabva az eredményhíredésnél?...Több idő lett volna nekünk is a kidolgozásra!

Van határidő szabva az eredményhirdetésnek, olvass utána a GYIk-ben. Írtunk is a megbízónak, nem lepődnénk meg, ha vissza lenne vonva ez a pályázat.

Szerintem kb lezártnak is tekinthető...

szerintem a "campus" a kreanodra sem vet jó fényt ezzel több mint 160 versenyző hmmm nagyon cink

Elhiheted, hogy mi is próbáljuk felvenni a megbízóval a kapcsolatot. Egyelőre kevés sikerrel.

Kedves Master, korábban hosszabbítottuk a határidőt, meglátásunk szerint bőven elegendő idő volt a kidolgozásra. Ahogy a Kreanod felé is jeleztük (már az első határidő előtt is), rendkívül gyenge anyagokat kaptunk és emiatt hosszabb részünkről az elbírálási időszak.

Kedves Megbízó, úgy érzem, nem fair úgy fogalmazniuk a pályázokkal szemben, "rendkívül gyenge" pályamunkákat adtak be. Egy részről ízlése válogatja, már pedig a Kreanodon nem láttam még olyan pályázatot, ahol csak és kizárólag gyenge munkák érkeztek volna, amik stock photokból összevágott logók és társaik lettek volna, így maximum nem az Ön ízlésére lettek szabva... Más részről, és senki ne vegye rossz néven, ez egy pályázati oldal. Akinek nincs sok szabad ideje vagy pedig "vér profi", nem fog törődni az ilyen oldalakkal, (hiába csábító maga az összeg - ami amúgy bruttó ugye, tehát ha nem tudja valaki biztosítani a számlát, max a felét kapja meg kb, ami - még úgy is, hogy itt például 50 ezer forintot jelent kb - sok sok grafikusnak nagyon kevés (igen, csak egy logóért)) mivel ez csak szerencsejáték sokszor. Nem csakhogy egy körben meg kell nyernünk a megbízót, vagy pedig kárba veszik sok óra munka (igen, egy logó nem 5 perc), hanem sok esetben - mint itt is történt, az ígértekkel ellentétesen - a megbízó nem reagál a beadott anyagra, még egy rossz pont számmal sem a pályázat lezárta előtt, hogy esélyt adjon annak tovább gondolására, esetleg egy jobb elkészítésére... ugye, azt már nem is kell mondanom, hogy ilyenkor, ha még több pályázattal indultunk, még több óránk veszett kárba...
Így ne csodálkozzék a megbízó, hogy ha véletlenül nem kap olyan, izlésének megfelelő munkát, mint amilyet kaphatna akkor, ha ennyi pénzért megbízna egy grafikust, akivel szerződés szerinti köröket lefuthatja, a grafikus pedig szívét lelkét bele adja, mert tudja, hogy nem feleslegesen dolgozik. Csak hát, úgy csak egy ember munkáját látják, ugye...

Teljesen egyetértek az előttem szólóval!!!

Kedves Megbízó!
Mivel itt a fesztiválról van szó, ezért szerintem sok amatőr -köztük én is- küldött be koncepciót, engem például az motivált, hogy, ha véletlenül bejön, lesz mit elkölteni a társasággal. Mivel sokan magukénak érzik ezt a fesztivált, sok amatőr küldött be ilyen-olyan motivációval képeket. Nincs ezzel gond, végig kell tolni a rossz pontokat, (ez ugyanannyi idő amúgy, mint jó pontokat adni),és feltételezem, hogy 169-ből van egy, ami kicsit is jó. Ha nincs, akkor úgy láttam, van pénzvisszatérítési garanciája az oldalnak. Mivel közeleg a fesztivál, a promóanyagokat el kellene kezdeni tervezni és nyomtatni, tehát gondolom az a terv, hogy az idei év a régi logóval megy. Nincs ezzel gond, sokkal olcsóbb a tavalyi molinókat használni, mint újat nyomni, csak haladjunk. :)

Viki, ott a pont.
170 koncepcióból nem találni egyetlen egyet sem, még továbbgondolásra sem... A Kreanodon azért van nem egy-két kvalitásos versenyző. Lehet, hogy a hiba nem ebben a készülékben keresendő...

De miért nem haladunk??? ha gyenge munkák miért nem zarja le a "campus" ill. a Kreanod???

Kedves Mester!

A legjobb az lenne, ha lenyugodnál. A hatalmas fejleményekről majd értesülsz, de nagy meglepetések nem lesznek, szóval számodra nem oszt, nem szoroz.

Kedves Megbízó!

Lehet, hogy több interakció kellett volna, és akkor sikeresebb köröket futottunk volna, mint így, hogy "elengedte a kezünket"

Szia!Ne haragudj de szerintem valamit félre értettél...nem vagyok ideges, valamint nem a Kreanodnak írnak a pályázók....de ha valaki nem tud egy pályázatot vagyis a saját pályázatát levezényelni tisztességesen akkor ne várjon senki jó pofizást, mivel ugye ezt mindenki tudja egy anyagot nem pár perc kialakítani, nem írka fírkálunk!!! Én nem azt írtam,hogy engem bíráljanak gyorsan, mivel nekem nem oszt nem szoroz :D hanem mindünket

Pontosan megfogalmazta kedves Viktoria amire gondoltam. :)
Komolytalan összegre és megbízásra várnak vérprofi munkát. :))))))
(én amatőr vagyok, csak hogy félreértés ne legyen.)

Ez a Megbízó "jó" példát mutat a többi megbízónak.

Sziasztok, a Campus Fesztiválon úgyis kiderül minden...

Kedves Megbízó!
Kérem, legalább értékeljék terveinket, hogy tudjuk, rendesen szemügyre lettek véve, mégha nem is találtak számukra megfelelőt (amit kétlek, nem hiszem hogy az összes munka gyenge lenne), ennyi idő bőven elegendő lett volna az értékelésre is.
Személy szerint érdekel a többiek munkája, és így még az sem láthatjuk, hogy jogosan gondolják-e gyengéknek. Ajánlott hozzáértővel konzúltálni ilyenkor, ha nem tudnak döntést hozni.
Abban viszont nagyot csalódtam, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvény tagjai annyira nem értékelik mások erőfeszítéseit, hogy rendes magyarézatot sem képesek adni, ha nem fogadják el a munkáikat.

Megerősíteném a fentieket!

Sziasztok! Annak van akadálya, hogy az itt elkészült tervemet betegyem a portfóliómba? Értelemszerűen az "Egyéb portfólió" részre gondoltam.

Sziasztok!

Eddig volt türelmünk várni a megbízóra. A pályázatot lezártuk, és a maradék munkákat értékeltük. Az eredetileg a megbízó által adott pontokhoz nem nyúltunk, így akár következetlenséget is fel lehet akár fedezni, és persze nem lesz olyan, hogy minden ponttal mindenki elégedett lenne, de szerintem a lényeg, hogy végre lezárhattuk ezt az ügyet. Méltatlan volt veletek szemben ez a megbízói nemtörődömség, de hála Istennek elenyésző számban fordult elő ilyen az évek során. Most már mindenki porfóliójához adhatja a munkáját. Több szerencsét mindannyiunknak a jövőben!

Köszönjük!

Köszönjük szépen!

Azért itt megjegyezném a többi pályázó védelmében, hogy egyáltalán nem olyan gyenge ez a mezőny, mint ahogy azt tükrözte a megbízó. Főleg úgy, hogy az előző logójuk is tipos volt..

Fórum (36)