Pályázatok

Budapesti kemping részére logó készítése

Logó design
-
Camping Haller
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 80
Fronesis Bt

Megbízó

108

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A nyertes pályamű készítőjének a díjazáson kívül felajánlunk 2 fő részére szóló 4 napos üdülési lehetőséget budapesti kempingünkben :-)

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (88)

Beküldve: 2017. 01. 23.
10
9
8
Beküldve: 2017. 01. 22.
11
4
8
Beküldve: 2017. 01. 21.
3
1
8
Beküldve: 2017. 01. 09.
8
2
7
Beküldve: 2017. 01. 22.
10
1
7
Beküldve: 2017. 01. 23.
9
1
7
Beküldve: 2017. 01. 23.
5
1
7
Beküldve: 2017. 01. 20.
4
2
7
Beküldve: 2017. 01. 19.
4
1
7
Beküldve: 2017. 01. 23.
6
1
7
Beküldve: 2017. 01. 10.
6
4
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Cégünk egy 20 éve működő, viszonylag egyszerű de kedvelt kempinget üzemeltet Budapest IX. kerületében, közel a Nagyvárad térhez és így a metróhoz. Az elhelyezkedésnek köszönhetően belvárosi kempingnek számítunk. Ez a legfontosabb, ami megkülönböztet minket a konkurenciától, erre helyezzük a hangsúlyt a reklámkampányaink során is. A fővárosban található még néhány kemping, azonban egy apró hely kivételével mindegyik a központtól távol.
Budapest egyre népszerűbb a külföldiek körében. A szálláspiacon a kempingek a legolcsóbb szállásoknak számítanak. Néhány közvetlen versenytársunkat leszámítva a hostelek a legnagyobb kihívóink.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Fronesis Bt-t ketten (40 év alatti fickók) vezetjük. Főtevékenységünk több mint egy évtizede a Camping Haller (eredetileg Haller Camping volt a név, a domain is ennek megfelelő, csak így "angolosabb" az elnevezés) üzemeltetése. Kempingünk viszonylag egyszerű, nincs sem medence, sem egyéb rekreációs lehetőség. Nincs is szükségünk ezekre, mert hozzánk Budapest szépségei miatt érkeznek, nem kifejezetten miattunk. Annak ellenére, hogy belvárosiak vagyunk, igyekszünk vendégeink számára a parkos környezetet és amennyire a fővárosban lehetséges, csendet biztosítani. Fontosnak tartjuk a családias hangulatot, a megbízhatóságot és a meglévő szolgáltatásaink magas színvonalú biztosítását. Mindezt pedig a vendégek számára kedvező áron nyújtjuk.

Feladat leírása

Feladat: 

Camping Haller nevű kempingünkhöz szeretnénk logót terveztetni. Eredeti szándékunk az volt, hogy nem korlátozzuk a kedves kreatívok alkotói szabadságát. Azonban mivel belátható időn belül nem fogunk új honlapot készíttetni, a meglévő oldalon szeretnénk felhasználni az elkészült logót, kb. a mostani felirat helyén. Ezért fontos, hogy az beilleszthető legyen a meglévő www.hallercamping.hu weboldalra. A csatolt képen szereplő Camping Haller névnek jól olvashatónak kell lennie a logóban.
Szakmai hozzáértést szeretnénk sugallni. De mindezt úgy, hogy megőrizzük a családias jelleget, ahelyett, hogy a nagy szállodaláncok jellegtelenségét utánoznánk.
A logó sugározhat vidámságot, árnyaltan gyermeki naivságot. Lehet akár humoros is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha tovább tudnánk erősíteni ügyfeleink érzelmi kötődését, lojalitását kempingünkhöz. Szeretnénk, hogy nem csak racionális, hanem érzelmi alapon is úgy döntsenek, belvárosi kempingünket választják az Airbnb-s lakások és a szállodai szobák helyett.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kempingünk szinte kizárólag nemzetközi vendégkörrel rendelkezik, magyarok csak elvétve érkeznek. Fiatalok, családosok és idősek, egyedül, csoportosan, vagyis teljesen vegyes. Ami mindannyiukra jellemző, az a nyitottság.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Amiért a vendégeknek minket érdemes választani:
- a központi elhelyezkedés (amennyire csak lehetséges ez egy kemping számára) miatt közeli turisztikai látványosságok,
- Budapest központjába való könnyű bejutás akár tömegközlekedéssel, akár gyalog,
- családias hangulat,
- kedvező áron nyújtott magas színvonalú szolgáltatások.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Camping Haller: központi elhelyezkedése és kiterjedt ügyfélköre mellett is családias hangulatú, olcsó city kemping.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A honlapon kívül céges szórólapokon, céges pólókon, esetleg ajándéktárgyakon jelenik majd meg a pályamű.

Feladat leírása

Stílus: 

A meglévő honlaphoz illeszkedő, abba jól beilleszthető logót szeretnénk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Fontos lehet a mű elkészítésénél, hogy tűzrakást nem engedélyezünk a belvárosi helyszín miatt. Kis házikóink nincsenek, csak a helyet biztosítjuk a sátraknak, lakókocsiknak és lakóautóknak.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Kreatívok!

Köszönjük a már eddig beküldött alkotásokat! Elnézést, hogy még nem reagáltunk rájuk egyenként, de ezt igyekszünk hamarosan pótolni.
Az értékelési feladatunkat és a saját munkátokat is picit megkönnyíthetitek, ha a logótervet már az első koncepciónál a honlapunkba (a képre) integráljátok, ugyanis ott lesz alapvetően felhasználva, minden egyéb felhasználási mód másodlagos. Egy alkotás hiába lesz nagyon szép és elsőrendű munka, ha nem tudjuk majd felhasználni, mert nem illeszkedik szervesen az oldalunkra. Ezért is így határoztuk meg a pályázatot, hogy megkönnyítsük a Ti munkátokat és a saját szívünket se fájdítsuk feleslegesen azzal, hogy esetleg le kell mondanunk egy kiváló logóról :-)

Előre is köszönjük a Munkátokat!
Tisztelettel:

Fronesis Bt.

Kedves megbízó!
Legyen inkább téglalap,alakú a logó?
Weboldalból kiindulva...
Üdv.

Kedves Kreatív! Köszönjük a kérdést! Úgy gondolom, hogy a fektetett téglalapba illeszthető jobban passzol a mostani felirat helyére, mint egy más alakú. A legfontosabb, hogy a weboldalba harmonikusan illeszkedjen és jól olvasható legyen. A mostani felirat nyilván egy kényszer szülte megoldás, de szerintem passzol az oldalhoz. Viszont szeretnénk lecserélni egy jobbra :-) Köszönjük a munkáját előre is! Üdvözlettel: Fronesis Bt.

Kedves Megbízó!

Mivel a weboldal és a logóban használt betűtípus azonos, feltételezem, hogy ahhoz ragaszkodnak. :)
Esetleg a betűtípus nevét megtudhatjuk, én egyelőre keresem, mint tűt a szénakazalban! :D
Vagy esetleg szóba jöhet más is? :)

Köszönöm! :)

Kedves Kreatív! Nem ragaszkodunk hozzá... Különben nem lennénk itt :-) Az igaz, hogy a H és a kis L-ek alakja illeszkedik a körökhöz. A felhasznált betűtipus a Crazy Harold :-) Köszönjük! Üdvözlettel: Fronesis Bt.

Kedves Kreatívok! Mindegyikőjüknek nagyon köszönjük a munkáját! Megtisztelő, hogy ennyien foglalkoztak a feladattal! További jó munkát és sok sikert kívánunk! Tisztelettel és köszönettel: Fronesis Bt.

Gratulálok a győztesnek, ez nagyon kifejező és aranyos lett :)

Nagyon köszönöm az elismerő szavakat! :)