Pályázatok

Budai art kávézó és bár elegáns logója

Logó design
-
Miliő Kávézó és Bár
60.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 106
5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (131)

Beküldve: 2022. 09. 20.
15
4
10
Beküldve: 2022. 09. 14.
6
3
9
Beküldve: 2022. 09. 24.
5
0
9
Beküldve: 2022. 09. 17.
7
0
9
Beküldve: 2022. 09. 11.
3
2
9
Beküldve: 2022. 09. 10.
20
2
9
Beküldve: 2022. 09. 09.
3
0
8
Beküldve: 2022. 09. 14.
2
0
8
Beküldve: 2022. 09. 17.
1
0
7
Beküldve: 2022. 09. 17.
14
0
7
Beküldve: 2022. 09. 15.
4
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A jelenlegi nehéz piaci környezetben is stabil kisvállalkozás, amely a környező budai, hegyvidéki törzsvendégeire fókuszál.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Délelőttönként kávézós-reggelizős, sütizős hely vagyunk, esténként pedig lazulós, zenehallgatós bár és terasz Budán, a Hegyvidék szívében, a Polgármesteri Hivatal mellett a Kulturális Szalon épületében.
A Szalon rendszeresen otthont ad nívós zenei, irodalmi rendezvényeknek, kiállításoknak, amelyek jó része ingyenesen látogatható, így vendégeink egy része is e rendezvények látogatói közül kerül ki: jellemzően a környéken lakó vagy dolgozó, magasabb iskolai végzettségű emberek. A hatalmas, jól felszerelt játszótér közelsége sok kisgyermekes szülőt is bevonz.
Hétvégenként este 9-ig nyitva vagyunk, hogy azokat is ki tudjuk szolgálni, akik egy pohár finom bor vagy koktél mellett szívesen töltik az estéjüket barátaikkal. A környéken nincs több olyan, este is nyitva tartó kulturált vendéglátóhely, ahol ezt megtehetik, mert a budai kávézók legkésőbb 18.00 órakor bezárnak.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy új logót szeretnék terveztetni, amely életérzést is sugall: abszolút casual, nem sznob, de mégis sugároz valamiféle budai eleganciát. Tükrözi azt, hogy ötvözzük a kávézó-bisztró-bár funkciót.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Arra törekszem, hogy a kávézóm hangulata kifejezze azt a harmóniát, amelyet úgy szeretnék megvalósítani, hogy mindenki jól érezze magát: finom, friss a süti, a szendvics, isteni a kávé (némi latte art-tal fűszerezve), este válogatni lehet a jobbnál-jobb borok, vagy szakszerűen elkészített koktélok, limonádék közül.

Feladat leírása

Célközönség: 

A környéken élő, vagy itt dolgozó főképpen hazai, magasabb iskolai végzettségű, jólszituált alkalmazotti vagy vállalkozói réteg a 20-60 év közötti korosztályból.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Új közösségi média felületeket szeretnék létrehozni kreatív szakember bevonásával, hogy folyamatosan kommunikáljak a vendégeimmel nagy figyelmet fordítva a visszajelzéseikre: milyen új ételeket-italokat szeretnének, miben kell fejlődnünk akár a választék, akár a kiszolgálás terén. Azért válasszanak minket, mert nálunk mindig minőségi és változatos a kínálat, kedves és a legmesszebbmenőkig személyes a kiszolgálás.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Családias kávézó és bár a Hegyvidék forgalmasabb részén. Sok és változatos kávé fogy, kínálunk friss süteményeket, szendvicseket, de minőségi alkoholos italokat is.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Szeretném a logót a közösségi média felületein, az üzletben látványos helyen (akár a pult felületén, az ablakon), a menün, a majdani hirdetéseinkben, a saját névjegykártyámon, rendezvény ajánlatokon felhasználni.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letisztult, kötetlen, kicsit bohém életérzést sugalló stílust.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A közhelyes, stilizált gőzölgő kávéscsészét megjelenítő megoldás nem világom.

Fórum

Tisztelt Megbízó,
Miliő Kávézó nevét is bele kell építeni a logóba vagy nem feltétel?

Válaszát előre is köszönöm!
EgyKreatív

Kedves Kreatív!
Igen, szeretném a Miliő Kávézó és Bár teljes nevét megjeleníteni a logóban. Miliő kiemelve, a többi másodlagosan beleépítve. A színvilágunk terrakotta-meleg sötétszürke. Üdv.,
Csilla

Tisztelt Megbízó, a ''Budai art'' a kávézó neve? Illetve a Miliő Kávézó is legyen benne a logóban? A névről nem esik szó a leírásban de lehet csak én nem látom.

Kedves Megbízó!
Számíthatunk mostanában valamilyen értékelésre/visszajelzésre?

Köszönöm!

Gratulálok a győztesnek a modern és ötletes logóhoz (bár a felirat választás kevésbé jön be). Viszont a teljes kreatív kínálat pontozását tuti egy random-generátor csinálta. Mindig tanul az ember.

Gratulálok a győztesnek de valahogy a legjobb logók le lettek pontozva a legrosszabbak meg...

Elegáns... hát egy vidéki kávéháznak, falusi kocsmának különb, az aki 4 csillagot birtokol.-Még hogy elit...

Gratulálni ennek, talán a Tanárnénid javasolta? Büszke telcsi tüncsi?

hát ez elég gagyi.

Teljesen egyetértek, jobbnál jobb logók kaptak 3,4-es pontot. A fura, hogy a "A közhelyes, stilizált gőzölgő kávéscsészét megjelenítő megoldás nem világom", vagy "A színvilágunk terrakotta-meleg sötétszürke" ezek szerint mégsem lettek volna kizáró okok....
Ettől függetlenül a győztes logó tetszik, amihez gratulálok, nem is azzal van a gond...

Hogy mi van? Kedves TMG, lehet, hogy rossz napod van? Megeshet, hogy nem értesz egyet se a végeredménnyel, se a pontozással, se az én mondandómmal, de ezt a stílust tartsd meg magadnak. További szép napot!