Pályázatok

Boogiefeszt – Key Visual / plakát tervezés

Hirdetés design
-
Boogiefeszt
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 42
mrfirehand

Megbízó

8

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (45)

Beküldve: 2024. 02. 14.
10
8
10
Beküldve: 2024. 02. 19.
4
0
9
Beküldve: 2024. 03. 08.
11
0
9
Beküldve: 2024. 02. 11.
8
3
8
Beküldve: 2024. 03. 07.
7
0
8
Beküldve: 2024. 02. 14.
6
2
8
Beküldve: 2024. 03. 07.
4
0
8
Beküldve: 2024. 02. 17.
7
0
8
Beküldve: 2024. 03. 07.
7
0
8
Beküldve: 2024. 02. 16.
4
0
7
Beküldve: 2024. 02. 23.
1
0
7
Beküldve: 2024. 02. 28.
2
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Boogiefeszt – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál egy zenei rendezvény, mely minden év végén kerül megrendezésre Győrben. A két napos fesztiválon a műfaj legnevesebb hazai és külföldi előadói lépnek fel. A fesztivál elsősorban a boogie woogie zenei stílusra épül, de számos más rokon műfaj is képviselteti magát (rock and roll, blues, swing, rockabilly, jazz).

Olyan fesztivál, ami a boogie woogie zenei stílusra épül, a mai napig csak az általunk szervezett Boogiefeszt létezik Magyarországon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A fesztivál főszervezője és egyben házigazdája Dániel Balázs, boogie woogie zongorista. A győri zenész hazai sikereihez elismert külföldi fellépések társulnak. Rendszeresen koncertezik Európa szerte, sőt már az Amerikai Egyesült Államokban is többször fellépett. Célul tűzte ki, hogy közkedveltté tegye és megszerettesse ezt a zenei irányzatot.

A fesztivál tavaly ünnepelte 15 éves jubileumi évfordulóját, három különböző rendezvénnyel.

Első nap egy élőzenés-táncos est (Boogie Cocktail), a második napon pedig a fesztivál fő koncertje (Boogie Show) és egy levezető buli (Boogie Afterparty) került megrendezésre. A Boogie Show gálakoncert a jubileumi alkalomból a Győri Nemzeti Színházban volt.

Így koncerttermi nézőtéri ültetett előadást is hallhatnak a nézők, de aki táncolni szeretne, ők is megtalálják a nekik szóló rendezvényt. A nagy érdeklődésre való tekintettel a „Boogie Show” koncertből dupla előadás került megrendezésre teltházzal.

Idén is hasonló programszerkezettel várja a nézőket a Boogiefeszt.

A fesztivál egy zeneileg magas színvonalú rendezvény. A koncerteken egyaránt vannak olyan dalok, amik vidámak, pörgősek, virtuózak és a táncosok táncolnak rá, olyanok, amikor a zenészek 4 kezest játszanak egy zongorán, de olyanok is, amik zeneileg érdekesek és oda kell rá figyelni mindenféle látványelem nélkül.

A zenészek mellett változatosak a hangszerek is: a stílus klasszikus felállása a zongora-dob-bőgő hármas, de társul a rendezvényen még szájharmonika, gitár, szaxofon is melléjük. Ez a sokszínűség a kezdetektől fogva jellemző a Boogie Show előadásra.

Szeretnénk kérni, hogy a tervek elkészítése előtt a fesztivál hivatalos oldalán kicsit ismerkedjen meg a Kreatív a rendezvénnyel: www.boogiefeszt.hu

Számos információ, videó, fotó és plakátok is elérhetőek a korábbi rendezvényekről.

Feladat leírása

Feladat: 

Feladat egy Key Visual elkészítése az idei fesztiválra.

A Key Visual készítésekor sok éve visszatérő kérdés, hogy egy vadonatúj egyedi grafikát készítsünk vagy egy olyat, mely az elkövetkezendő 5 évre „kitart”. Az előbbi a megújulást sugallja, míg utóbbi a folyamatos minőséget. Valahol a kettő ötvözetére szeretnénk törekedni. A fesztivál minden évben vadonatúj műsorral várja a nézőket, ugyanakkor mindig azt a magas zenei színvonalat képviseli, amit szeretnek és elvárnak a nézők. Fontos, hogy ennélfogva egy olyan Key Visualban gondolkozunk, amit hosszú távon mindig az adott évre lehetne igazítani/frissíteni, de alapvetően nem mindig a nulláról terveznénk meg a grafikát év elején.

Szeretnénk kérni, hogy az elkészült Key Visualt egy plakát terven is helyezze el a Kreatív. A plakát tartalmi elemei:
- logó (mellékletben található)
- dátum: 2024. november 29-30.
- Fellépők (használjon bármilyen neveket, legyen kb. 9-10 név a plakáton) – a fellépőknek nem muszáj hangsúlyosnak lenniük
- Jegyvásárlási információk
- Fővédnök személye
- Legalul támogatói logósáv

A szövegekre nyugodtan használjanak bármilyen szöveget, a hozzávetőleges mennyiségük látható a korábbi plakátokon. (https://boogiefeszt.hu/galeria/plakat)

Az értékelésnél elsősorban a Key Visual a fő szempont, a plakátot azért szeretnénk kérni, hogy láthassuk, hogyan nézne ki ezen az anyagon.

A logót alapvetően nem terveztük most lecserélni, de ha a Kreatívnak jó javaslata van, akkor szívesen vesszük (ez azonban nem a pályázat része).

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk egy olyan Key Visualt létrehozni, mely új nézőket vonz a fesztiválra. A nézők nagy része rendszeres visszatérő látogatója a fesztiválnak, így a plakáttal elsősorban új közönséget szeretnénk megnyerni. Ha rápillantanak, akkor rögtön átjöjjön egy olyan üzenet, hogy ez egy minőségi zenés-táncos rendezvény és show-műsor, sokszínű, és „jól érzem majd magam, ha ide elmegyek”.

A Key Visual alap koncepcióját szeretnénk megtartani az elkövetkezendő években és egy kicsit mindig az adott évhez igazítani, hogy frissüljön.

Feladat leírása

Célközönség: 

A fesztivál jelenlegi közönsége döntően a közép- és idősebb korosztály. Hosszútávú célunk, hogy egyre több fiatalt is bevonzzunk a rendezvényekre.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A fesztiválon egész estés minőségi szórakozásban lehet része a nézőknek. A rendezvények a boogie woogie zenei műfaj köré épülnek, de messze túlmutatnak a stílus keretein. A nézők láthatnak világbajnok táncosokat, hallhatnak feldolgozásokat, virtuóz hangszerszólókat, vérbeli blues számokat és pörgős rock and roll dalokat is…stb.

A nézők elsősorban kikapcsolódni, szórakozni és nevetni jönnek a fesztiválra. A műsor számos humoros elemet is tartalmaz.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Szeretnénk, hogy egy országosan ismert és elismert fesztivál legyen a Boogiefeszt. A fesztiválra a nézők az egész ország területéről érkeznek. A külföldi zenei körökben már sokan ismerik a Boogiefeszt nevét és számos előadó szeretne fellépni a fesztiválon.

Hosszú távon szeretnénk a fesztivált több városba is elvinni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az elkészült Key Visual lenne az idei fesztivál grafikai megjelenéseinek alapja.

Tervezett reklámeszközök:
Online
- Weboldal
- Facebook
Print
- Plakát (A/0, A/1, A/3)
- Óriásplakát
- Citylight plakátok
- Programfüzet
- Épület homlokzati molinó

A kész tervből különböző mutációkra is szükségünk lesz.

Feladat leírása

Stílus: 

A fesztivál számos hangszert felvonultat, de az elhangzott dalok nagy részében a zongora dominál. Ennélfogva egy hangsúlyos zongora motívumot (legyen az billentyű, hangversenyzongora teste, vagy zongorista sziluettje…stb.) mindenképpen szeretnénk rátenni a plakátra. Ezt minden évben igyekeztünk követni a terveknél.

Fontos, hogy a plakáton fotó használata kerülendő. Grafikai elemekkel szeretnénk elsősorban dolgozni. A grafikai elemek külön-külön is szerkeszthetők/mozdíthatóak legyenek.

A honlap https://boogiefeszt.hu/galeria/plakat aloldalán elérhetőek a korábbi plakátok tervei. A 15 év alatt sokminden változott a grafikai megjelenésben is. Alapvetően az utóbbi évek többségében használt grafikai elemekkel tűzdelt irányvonalat szeretnénk követni.

A www.boogiefeszt.hu honlapon szereplő sárga és barna színek voltak eddig a fesztivál alap színei. A sárga színt megtartanánk (árnyalatban nyugodtan változhat, ld. tavalyi plakát), új színek is behozhatók.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Fotó használata.
Más fesztiválra túlságosan hajazó Key Visual / elrendezés.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Betűtípus tekintetében nem ragaszkodunk a honlapon használt Fonthoz.
Ha jó együttműködés alakul ki a Kreatívval köztünk, akkor hosszútávon is együtt dolgoznánk vele.
Alapvetően számlaképes Kreatívot keresünk (céges megrendelő vagyunk).

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Uram,
Örömmel találtam meg a pályázatot. Már dolgozom a terven, a 2024-es 16. feszt logóját is megkaphatjuk, ami a Facebook oldalon is látható?
köszönettel és üdv.,

Tisztelt Kreatív! Köszönöm, hogy dolgozik a terven. A 16-os számmal kiegészített logó sajnos vektorgrafikus formátumban nincs meg, de egy nagy felbontású .png fájlt tudok belőle küldeni: https://boogiefeszt.hu/images/palyazat/16-Boogiefeszt.png

Tisztelt Uram,

Nagyon köszönöm, több mint tökéletes így is a formátum!

köszönettel és üdvözlettel,

Tisztelt Kreatívok!
Köszönjük a beérkezett terveket, és hogy ennyien foglalkoztatok a pályázattal. Jó volt látni a sok különböző ötletet és megközelítést. További sikeres munkát kívánunk mindenkinek!
Üdvözlettel,
Boogiefeszt szervezői

Gratula a győztesnek, elképesztő lett a plakát! :)

Köszönet a kedves szavakért, megtisztelő!