Pályázatok

Biztonsági öv használatára buzdító tábla szövege

Szlogenírás
-
HRSP
50.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 130
HRSP

Megbízó

1

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (150)

Beküldve: 2020. 11. 07.
0
9
Beküldve: 2020. 11. 20.
0
9
Beküldve: 2020. 11. 07.
3
9
Beküldve: 2020. 11. 06.
0
9
Beküldve: 2020. 11. 11.
0
8
Beküldve: 2020. 11. 11.
0
8
..
Beküldve: 2020. 11. 21.
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A piaci helyzet ismertetése helyett néhány olyan számot szeretnénk megosztani, amely által érthetővé válik, hogy miért fontos a lehető legtöbb csatornán elérni a közlekedés különböző résztvevőit:

Hazánkban 2019-ben a gépjárműben utazó, közúti közlekedési balesetben meghalt személyek csaknem fele (45,4 %) nem használt biztonsági övet. A súlyos sérültek esetén ez az arány 22,4 %, könnyű sérültek esetén pedig 11,6 %. Az arányok utalnak arra a tudományosan is igazolt tényre, hogy a biztonsági öv használatával egy bekövetkező baleset esetén a sérülések mértéke csökkenthető.

A biztonsági öv használatára felhívó, megújításra váró tábla jelenlegi megjelenése a pályázati kiírás mellékletében látható.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A HRSP (Hungarian Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért Egyesület) 2000-ben kezdte meg működését Magyarországon, akkor még GRSP (Global Road Safety Partnership) néven, munkáját a kezdetekben a genfi központ tanácsadója segítette. A közép-kelet-európai régió több országának az Európai Unióhoz történő csatlakozásakor a nemzetközi GRSP szervezet azt a döntést hozta, hogy az új EU-tagállamokban önálló nemzeti GRSP Szervezetek jöjjenek létre azzal a céllal, hogy segítsék a kormányzati, a civil és az üzleti szektor együttműködését a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

Az Egyesület által régóta propagált, a biztonsági öv használatát ösztönző táblák eredetileg a közúti jelzőtáblákhoz hasonló dizájnnal készültek, melyeken vizuálisan a biztonsági öv a központi elem, szövegesen pedig az „Egyben tartja a családot” felirat olvasható.

Ezek a táblák olyan pontokon vannak kihelyezve, ahol a gépjárműben utazók közvetlenül az elindulás után találkozhatnak azok üzenetével.

Feladat leírása

Feladat: 

Az Egyesület célul tűzte ki a tábla szövegének megújítását.

Ehhez olyan javaslatokat várunk, amelyek friss kreativitással képesek felhívni a mai kor közlekedőinek figyelmét a biztonsági öv használatának fontosságára.
--------------------------------------
Tisztelt Kreatívok! A feladat kizárólag szövegírásra vonatkozik, grafikai tervezőmunkát senki ne végezzen, mert a feltöltött képe törölve lesz.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Legfontosabb célunk, hogy a táblát észlelő autósok használják a biztonsági övet, és ebben elérjük az önkéntes szabálykövetést, az öv használatának automatikussá válását. Fontos az is, hogy az üzenet hatására adott esetben a járműben utazók egymást is ösztönözzék az öv használatára.

Feladat leírása

Célközönség: 

Gépjárművel közlekedők – mind a vezetők, mind az utasok.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az Egyesület elkötelezett a közúti közlekedési áldozatok és sérültek számának csökkentésében.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A HRSP a különféle figyelemfelkeltő kampányok (mint amilyen a biztonsági öv használatát ösztönző tábla, vagy a gyalogos átkelőhelyek elé felfestett "Nézz körül!" járdagrafika) mellett kutatásokat is végez, valamint rendszeresen méri a kampányok hatékonyságát, annak érdekében, hogy a kitűzött céljait a lehető leghatékonyabban valósíthassa meg.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A kiválasztott szöveget és az annak felhasználásával készülő táblákat benzinkutak, áruházak parkolóinak kijáratánál helyezzük el.

Feladat leírása

Stílus: 

Olyan figyelemfelkeltő, rövid üzenetet várunk, ami pillanatok alatt hatékonyan viszi át a biztonsági öv használatának fontosságára vonatkozó üzenetet. Az üzenet bármilyen stílusú lehet, a kerülendő részben szereplő megkötések figyelembevételével.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Morbid, túl durva megfogalmazás

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Shortlist-esként is, gratulálok a győztesnek.

Nagyon köszönöm:)

Fórum (2)