Pályázatok

Biró és Fia Pincészet - egri borászat logójának tervezése

Logó design
-
Biró és Fia Pincészet
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 126
Biró Attila

Megbízó

23

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

A kijelölt pénzjutalom mellett a győztesnek felajánlunk még bort pincészetünkből 50 000 forint értékben. Ezen felül valószínűleg a pályázat győztesét kérnénk majd fel a jövőben a pincészet arculatának újratervezésére.

Koncepciók (185)

Beküldve: 2020. 06. 11.
11
2
9
Beküldve: 2020. 06. 25.
7
2
9
Beküldve: 2020. 06. 12.
7
2
9
Beküldve: 2020. 06. 06.
23
2
9
Beküldve: 2020. 06. 24.
4
2
8
Beküldve: 2020. 06. 22.
10
0
8
Beküldve: 2020. 06. 24.
2
0
8
Beküldve: 2020. 06. 23.
7
0
8
Beküldve: 2020. 06. 27.
5
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Boraink középkategóriás termékek, megfizethető, de elegáns, minőségi borok. Kézműves pincészet vagyunk, évente tíz-tizenötezer palackot termelünk, amit elsősorban saját kóstoló pincénkben, az egri Szépasszonyvölgyben értékesítünk, másodsorban pedig budapesti éttermekben, vendéglátóhelyeken. Célunk a hazai piac bővítése.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Biró és Fia Pincészet egy négygenerációs, kisebb családi vállalkozás Egerben. A jelenlegi tulajdonos, Biró Béla őstermelő nagyapja kezdett el szőlő- és bortermeléssel foglalkozni, azóta generációról generációra száll ez a tudás. Tíz hektár szőlőterületünk Eger környékén található, két feldolgozó és egy kóstoló pincénk pedig Egerben, a Szépasszony-völgyben. Boraink 70%-ban vörösborok, a többi rosé és fehérbor, ezek közül számos évjárat díjnyertes. Fontos érték számunkra a család és a hagyományok, de ezzel együtt modern módszerekkel dolgozunk. Az elkövetkező években egyrészt arculatújítást tervezünk, ennek első lépése az új logó, másrészt pedig át fogunk állni az organikus szőlőművelésre és a naturális borok készítésére, ennek a folyamatnak most fektektjük le az alapjait. Célunk, hogy az egri bortermelői hagyományokat megtartva modern, környezettudatos pincészetet építsünk a kis családi vállakozásból.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat egy logó tervezése. A pincészet megújításának első lépésenként le szeretnénk cserélni régi logónkat egy újabb, fiatalosabb logóra.
A logón szerepelnie kell a "Biró és Fia" feliratnak. Más kikötésünk nincs, bármilyen stílúsra nyitottak vagyunk, érdekelnek színes, egyszínű vagy fekete-fehér pályaművek is.
A pincészet hívószavai: család, hagyományok, Eger, kézműves borok. De a pályázóknak nem kötelező ezek mentén gondolkozni, bármire nyitottak vagyunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy modern, fiatalos logó, ami segít a borok értékesítésében, és támpontként szolgálhat a vállalkozás arculatának későbbi újratervezésekor. Erre a jövőbeli arculattervezésre majd minden bizonnyal a pályázat nyertesét kérnénk fel.
A logó elsősorban a honlapon, Facebook-oldalunkon, kartondobozokon, nyomtatott reklámfelületeken és esetlegesen boros címkéken fog megjelenni. Legfontosabb üzenete, hogy boraink elegáns, minőségi, kézműves termékek, de ezzel együtt megfizethetőek is, tehát nem a legmagasabb árkategóriába tartoznak.

Feladat leírása

Célközönség: 

Borainkat továbbra is elsősorban éttermekben, egyéb vendéglátóhelyeken, illetbe borszaküzletekben szeretnénk értékesíteni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A Biró és Fia Pincészet egy kis, családi vállalkozás, a jelenlegi tulajdonos, Biró Béla őstermelő. A magyar bortermelői hagyományoknak megfelelően készítjük a borainkat, szívét-lelkét beleteszi ebbe a munkába az egész család. Mi gondozzuk a szőlőt, mi szüretelünk, mi készítjük a bor, de ezen felül a család tagjai szolgálják ki a vendégeket a kóstolópincénkben, és a budapesti értékesítést is személyesen végezzük. Minőségi borokat készítünk megfizethető áron, és folyamatosan közvetlen kapcsolatban vagyunk vendégeinkkel.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Hagyományokra épülő, de az organikus termelés felé megújuló kézműves borászat generációkra visszanyúló tapasztalattal, tudással és szenvedéllyel. Minőségi, díjnyertes magyar borok megfizethető áron.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó elsősorban a szintén újítás alatt álló honlapon, a pincészet Facebook-oldalán, nyomtatott reklámfelületeken, kartondobozokon és a borospalackokon fog megjelenni. A díjnyertes logó alapköve lesz a később arculat újratervezésnek, amire a győztest kérnénk fel.

Feladat leírása

Stílus: 

Nyitottak vagyunk minden stílusra.
A pincészet hívószavai: család, hagyományok, Eger, kézműves borok.
De a pályázóknak nem kötelező ezek mentén gondolkozni.
Mellékletben csatoljuk a pályázathoz a pincészet régi logóját.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztestől vektoros formában, illetve .jpg formátumban is kérjük majd az anyagot.
Mellékletben csatoljuk a pályázathoz a pincészet régi logóját.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok!

Néhányatoknál jelentkezik egy hiba a képek feltöltésénél, aminek megoldására egyelőre nem sikerült rájönnünk. Aki nem tapasztalt semmi ilyet, az hagyja figyelmen kívül ezt az üzenetet, akinél viszont jelentkezik, próbálja meg mobilról feltölteni a koncepcióját benne a képekkel. Elnézést a kellemetlenségért, rá fogunk jönni a hiba okára.

Tisztelt Megbízó! Azt szeretném megkérdezni, hogy a megjelenítendő "Biró és Fia" szövegben a két tagnak egy súlyban/méretben kell lennie, vagy ettől el lehet térni? Köszönöm!

Tisztelt Pályázó!

Simán el lehet térni, sőt, ha maga a logó jó, figyelemfelkeltő stb.., akkor a nevünk lehet kisebb, egysíkúbb is!
Köszi,
B. Attila

Kedves Gergely,

Sajnálattal tapasztalom, hogy mai nap sem sikerült feltöltenem a munkákat itt a google chrome - on keresztül, de viszont a microsoft edge - n hibátlanul működik, ha esetleg a hibát eddig még nem találták meg. Így a hibát a google chrome irányába kell keresni. :)

Üdv: Pályázó

Tisztelt Megbízó!

Kérhetnénk véleményezést az eddig feltöltött tervekhez, hogy esetleg mi lenne az, amit változtatni kell rajtuk vagy mi az ami megfelelő?

Tisztelt Megbízó!
A feliratot magyar vagy angol nyelven (mint látom a régi logón is így szerepel) preferálnák inkább?

Kedves Pályázók!
A felirat magyar és angol nyelven is mehet, mert esetleges külföldi rendelésnél angolul rakjuk fel a címkére, kartondobozra, úgy ahogy eddig is csináltuk. Alapból magyarul fog talán többet megjelenni.

Kedves Megbizò ,
Kèrhetnék bövebb véleményezést a munkämròl amièrt 6 os jegyet kaptam rà?
Köszönettel.

Kedves Megbízó,

egy bővebb értékelést szívesen fogadnék, hogy tudjam milyen irányba kellene tovább dolgoznom a beküldött pályázatomhoz képest.

Köszönettel,
Orsolya

Kedves Orsolya!
Csak a pályázat végén tudok értékelést adni. Egyébként lehet még egyszerűbb, akár minimalista is. Ne legyen sok és szájbarágós, elég akár egy jel (logó) + a név.

Tisztelt Megbízó!
Annyi lenne a kérdésem, hogy több logóvariáció mehet-e "egy lapon", amiből választ, vagy inkább külön-külön töltsem fel azokat az értékelések miatt?

Persze, mehet egy helyen.

Kedves Pályázó,

Mivel a pályázat anonim módon működik, azaz a pályaművek szerzőit mi nem látjuk, csak a pályázat lezártakor fogunk tudni részletesebb véleményt írni az Ön munkájára, akkor vsizont ígérjük, hogy fogunk!

Üdvözlettel,
Biró Attila

Tisztelt Megbízó! Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg állat szimbólumból milyet preferálna ? Egyáltalán szóba jöhet e? Előre is köszönöm!

Kedves Pályázó!
Eddig még nem gondoltam rá, de nem zárnám ki természetesen ezt az ötletet. Nincs preferencia, bármi lehet. (talán a feketerigó- franciául merle noir; a merlot szőlő neve onnan eredÍ)

Kedves Megbízó!

Kérhetnék egy évszámot amikor megalapították a borászatukat?

Kedves Kreatívok!

Címke tervezés nem része a feladatnak. Természetesen egy mock up képen változtatás nélkül el lehet helyezni a logót, de ahol plusz munkát látunk, ott törölni fogjuk az adott látványtervet. Kérünk Titeket, ezt tegyétek meg magatoktól.

1979

Firefoxból töltöttem fel a logót, és nem látszik.

Gergely!
Ez a pályázat is példája annak, hogy miért az a véleménye és javaslata több kreatív "kollégának" a pályáztató is csak akkor láthatná az összes beérkezett pályamunkát, amikor a pályázat lezárult. Egy ideig van pontozás és visszajelzés, utána semmi! Racionális ember lévén nálam mindennek 50-50%-os esélye van. Az ilyen pályázatoknál megszűnik a racionális elveken alapuló nézetem. Lehet, hogy későn küldtem be az anyagot (más kreatívokkal egyetemben), és a megbízónak több pályamunka már megtetszett. Ilyen esetben a többi kreatív felesleges munkát végez. Vagy legyen a Megbízó következetes és kísérje figyelemmel végig a beküldött pályázatokat, vagy ne csináljon semmit!!
Üdv. és köszönöm

Természetesen megkövetem a Megbízót, ha ennél az esetnél tévedtem!
Üdv.

Szia!

Egyrészt azért kicsit erős, hogy többeknek ez lenne a véleménye, hisz eddig tőled és az ominózus másik kollégától hangzott el ilyen, ennek az ellenkezőjére (számonkérő kommentek kommunikáció hiányáról) pedig már rengetegszer. Az mindig benne van a pakliban, hogy a megbízó már beleszeret egy koncepcióba, amit utána már nehéz legyőzni. Érdekes kérdés, hogy ez esetben le lehessen-e zárni korábban egy pályázatot. Mi azon a véleményen voltunk, hogy egyrészt azért ne, mert a véleménye változhat (Legjobb példa erre az oldalon az első pályázat, a saját logónk. Egy utolsó nap érkezett koncepció végül legyőzte azt, amit már lehet, hogy kiválasztottunk volna korábban.), másrészt sokakat elég negatív meglepetésként érne, ha dolgoznak a munkáikon, aztán amikor jönnének feltölteni, akkor szembesülnének vele, hogy maradhat a fiókban. Nem hiszem, hogy örülnének. Szóval elhiszem, hogy mindkét témában fordulhatnak elő negatív élmények, de ennek ellentétes megoldás esetén ezekből jóval több lenne/lehetne, illetve több érdeket sértene. Nekünk pedig azt kell figyelembe vennünk, vagyis szabály szintre emelnünk, ami több esetre vonatkoztatható.

Pl eleinte a kreatívok semmit nem tudhattak a megbízó tevékenységéről egy pályázaton belül, amíg saját bőrükön nem tapasztalták. Így bele lehetett futni passzív megbízókba, akikkel nem is foglalkoztak volna, ha tudják, milyen a hozzáállásuk. Ezt jogos és reális problémának éreztük, ezért jelent meg a megbízók tevékenységét mutató sáv, hogy következtetni lehessen, milyen megbízóval is van az embernek dolga. Ugyanígy kreatívok általi jelzésre kapcsoltuk ki a kommentek és képek számának láthatóságát az aktív pályázat alatt, mondván olyan rossz volt egyeseknek látni, hogy már valahol gyűlnek a kommentek, arra is következtettek, hogy ott akkor már biztos megvan a győztes. Ennek a változtatásnak a jogosságában például már nem is vagyok annyira biztos, de megcsináltuk anno, és így maradt.

Mindig amellett leszünk, hogy kreatívok és megbízók együtt tudjanak működni. Legalábbis ennek megadjuk az esélyt. Azzal nem tudunk mit csinálni, ha valaki nem él vele. Ettől még nem vehetjük el a lehetőséget azoktól, akik ideálisan használják. Jelen esetben pl. a megbízó már 20 kommentet is írt, többet kreatívok munkájához, épp 80 százalék fölött van az értkelt munkák aránya, és nemrég lépett be. Szerintem azért ez nem olyan vészes.

Kedves Megbízó!

Mikor alapították pontosan a céget, pincészetet?

Köszönöm!

Üdv!
Újoncként az lenne a kérdésem, hogy a Megbízók minden egyes beküldött pályamunkát értékelnek (pontoznak) legkésőbb a pályázat lezárásig, vagy előfordul az is, hogy valamelyikre nem reagálnak (nincs pontszám)?
Amennyiben nem a megfelelő fórumban tettem fel ezt a kérdésemet, elnézést kérek. (Igyekszem mihamarabb a legjobban kiismerni magam Kreanod szabályai között.)

Szia!

Legkésőbb a győztes kihirdetése előtt kötelező a megbízóknak minden munkát pontozni. Mi igyekszünk felhívni a figyelmüket ennek hasznosságára már a pályázat aktív státuszában is.

Itt sok kérdésedre választ kaphatsz: https://kreanod.hu/faq

Sztem itt a kedves Megbízónak aranyszíve volt :D, ennyi nyolcast én még nem láttam itt, kicsit bánom, hogy nem adtam be párat :D

Hát igen, érdekes pontozások bírnak születni...

Szia! Üdvözlendő lenne, ha az elsődleges profiloddal nyilvánítanál véleményt. Merd felvállalni a kilétedet, ha már kinyilatkoztatsz.

Valakivel összekeversz, nekem csak egy profilom van. Mellesleg a véleményemet írtam le.

Aha, persze. Te még nem indultál egy pályázaton sem, csak idejársz nézelődni.

Pontosan ez a helyzet. Baj?

Ha visszaveszel az arcból, akkor nem baj. Ha túltolod, akkor gyorsan vége lesz.

Ja, itt a vélemény nem szabad? Ha az indokolatlan és szakmaiatlan felpontozásra teszek megjegyzést, az túltolásnak minősül?
Mert ahogy visszaolvasgatom a fórumot, a pontozásokkal máskor is volt probléma bőven. És akkor nem fenyegetőztél. Szóval mi a baj?

Egyrészt hagyjuk már, hogy valaki elvileg semmilyen pályázaton nem indult és nem is tervezi, de annyira szívén viseli az oldal, a pályázatok és a kreatívok sorsát, hogy állandóan okoskodik.

De, a vélemény az szabad, csak szeretjük, ha nem hívatlan okoskodó, vagyis inkább akadékoskodó emberektől jön, hanem a pályázat érintettjeitől vagy a KreaNod aktív tagjaitól. Arra nincs szükségünk, hogy valaki jöjjön kekeckedni.

Szóval két választásod van. Aktivizálod magad nemcsak verbálisan (tehát az aktív profiloddal kezdesz kommentelni), és nem a megbízókkal való kekeckedést tűzöd a zászlódra, ahogy ezt más pályázatnál is megfigyelhetjük.

Hidd el, időről-időre megfordul itt egy-egy önjelölt robotzsaru, de nem szoktuk jó kedvűen figyelni, ha valaki itt éli ki antiszociális perverzióját.

Fórum (34)