Pályázatok

BIO Ásványvíz termékcsalád logó tervezése

Logó design
-
Nymfa
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 94
MLTA

Megbízó

110

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Szakmai ajánlás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (108)

Beküldve: 2018. 02. 04.
7
2
9
hZs képe
hZs
Beküldve: 2018. 02. 06.
8
1
9
Beküldve: 2018. 01. 24.
4
1
8
Beküldve: 2018. 01. 31.
4
1
8
Beküldve: 2018. 01. 29.
6
1
8
Beküldve: 2018. 02. 06.
9
1
8
Beküldve: 2018. 02. 05.
18
1
8
Beküldve: 2018. 01. 25.
12
1
8
Beküldve: 2018. 01. 24.
11
2
8
Beküldve: 2018. 01. 31.
6
1
8
Beküldve: 2018. 01. 28.
4
1
8
Beküldve: 2018. 01. 28.
2
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon az ásványvíz piac meglehetősen telített. A nevükön kívül beltartalmuk szinte nem különbözik, mindegyik magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Általában a fogyasztók nem tudják mit takar a jó minőségű víz fogalma. Az utóbbiak miatt nagyon fontos a design, ami megkülönbözteti és kiemeli termékünket a versenytársakétól, hiszen ásványvizünk rendkívül alacsony, 218 mg/liter ásványianyag-tartalommal rendelkezik, BIO-minősítést kapott, orvosi szakvélemény támasztja alá különleges minőségét.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk 100 százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Több, mint tíz éve vagyunk jelen az élelmiszer piacon, jelenleg szénsavval dúsított, oxigénnel dúsított és szénsavmentes ásványvizeket palackozunk többféle kiszerelésben.

Szeretnénk egy teljesen új termékcsaládot kialakítani, melyet a magas minőség jellemez és megállja a helyét a külföldi és belföldi piacon egyaránt, címkéje az egyediséget, különlegességet sugallja.

Ehhez szükségünk lenne egy olyan logóra, mely egyszerű, könnyen megjegyezhető, modern.

Feladat leírása

Feladat: 

Nymfa ásványvíz termékcsalád logó tervezése.

Háromféle terméket palackozunk:
Szénsavval dúsítottat, szénsavmenteset és oxigénnel dúsítottat, ezenfelül babavizet is.
A logónak olyan dizájnnal kell bírnia, ami külföldön és belföldön egyaránt megállja a helyét, illeszkedik mindhárom terméktípushoz.

A sikeres logó pályázat kiválasztása után indítunk egy címketerv pályázatot is. Szeretnénk segíteni, hogy milyen stílusú termékcsaládot képzelünk el, így lentebb találtok egy linket, hogy milyen címke elképzelésink vannak.

(Tehát címke tervezés nem feladat ennek a pályázatnak a keretein belül, csak nem kidolgozott mock up képeket használjatok. - KreaNod csapat)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk egy olyan csomagolású termékcsalád létrehozása, mely felhívja magára a figyelmet, növeli az egészségtudatos emberek számát, hozzájárul az emberek egészségének megőrzéséhez, vonzza a tekintetet.

Feladat leírása

Célközönség: 

Termékünket azoknak szánjuk, akik ésszel választanak élelmiszert, kedvelik a minőségi és egyedi terméket, egyúttal egészségtudatos fogyasztók, akik hajlandóak magasabb árat fizetni a termékért, valamint fontos számukra az is, hogy jól mutasson a palack az asztalon/hűtőben/fotón.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ez az ásványvíz család azoknak ajánlott, akik adnak a minőségre, a nem tucat termékekre, és a valóban egészséges élelmiszereket részesítik előnyben.
Egyedülállóan alacsony ásványianyag-tartalmú ásványvíz, mely minőségben kiemelkedik a piac többi résztvevőjétől, mindezt orvosi szakvéleménnyel alátámasztva, ezen felül BIO minősítéssel rendekezik.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Lásd fentebb.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Közösségi oldalakon, saját weboldalon, bio piacon, tematikus rendezvényeken külföldön és belföldön, ásványvíz versenyeken.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyszerű, letisztult, könnyen megjegyezhető, frappáns.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Versenytársakéhoz hasonló logó/megjelenés.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

4 formátumban lesz majd szükségünk a győztes munkákra: ai, pds, eps, vector és 200 pixelesben is szeretnénk.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt NYMFA! Szöveg logo, ikonikus vagy pedig vegyes logot szeretnének? A jelenlegi termékcsaládjuk műanyag palackban van vagy üvegben? Válaszukat előre is köszönöm.

Mégegy kérdés, a NYMFA a termékcsalád neve? Szerepeljen a logoban?

Kedves Sandy89!
Ikonikusra gondoltunk, de lehet vegyes is. :) A Nymfa műanyag és üveg palackban egyaránt lesz. A Nymfa maga a termékcsalád komplett neve.

Köszönöm ;)

Kedves MLTA,

Egy körülbelüli pontozás sokat lendítene a pályázaton, amivel éreztetné velünk, hogy egyáltalán jó úton járunk-e.

Kedves Megbízó,

A rövid hátralévő időre való tekintettel lehetne kérni az eddig még nem értékelt anyagok pontozását? Köszönettel

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 5 nappal kitolódott.

Látom, short jelölések vannak, pontozás meg semmi. Vagy csak ennyire "feledékeny" a megbízó? Vagy minek bajlódni a pontozással?

Kedves Kreatívok!

A késlekedés ezúttal nem a megbízó felelőssége. Szakmai ajánlást rendeltek, de betegség miatt azt a múlt héten nem tudtok elkészíteni. Az értékelés, a pályázat lezárása miattunk csúszik. Megértéseteket és türelmeteket kérjük.

Köszönöm, így érthető.

A pályázaton új győztes lett kihirdetve, mert szankcionálandónak ítéltük a korábbit elsőt, és a megbízó újat választott.