Pályázatok

Beton Booster beton erősítő adalék logo tervezés

Logó design
-
Beton Booster
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 41
sipilevi

Megbízó

55

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (49)

TMG
Beküldve: 2021. 07. 14.
30
27
9
Beküldve: 2021. 07. 16.
23
5
9
Beküldve: 2021. 07. 13.
3
16
9
Beküldve: 2021. 07. 19.
9
9
9
Beküldve: 2021. 07. 10.
24
5
8
Beküldve: 2021. 07. 12.
39
6
8
TMG
Beküldve: 2021. 07. 16.
7
6
8
Beküldve: 2021. 07. 15.
17
10
8
Beküldve: 2021. 07. 16.
13
1
8
Beküldve: 2021. 07. 13.
16
4
8
Beküldve: 2021. 07. 11.
6
6
8
Beküldve: 2021. 07. 11.
5
4
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Terméknek készíttetünk logot, nem cégnek.

Egy új, innovatív építőipari termék lakossági piacra történő bevezetésén dolgozom. A termék egy polipropilénből készült nagyteljesítményű szál (45 mm hosszú és 0,5 mm vastag) amit a még friss betonhoz kevernek, és így a megkötött beton számos tulajdonsága jelentősen feljavul.

Ezzel az adalékkal brutálisan erős, és tartós kompozit beton készül. Engedélyezett beton doppingszer.

A termék egy ún. statikai makroszál.

Hasznlatával bizonyos esetekben ki lehet váltani a betonacél háló használatát, aminek szintén sok előnye van a felhasználó számára.

A termékről itt található több információ: https://betonacelhelyett.hu/

Uniós engedélyekkel rendelkezünk, rengeteg referenciával, és egyre több vásárlói visszajelzéssel. Másfél év lakossági forgalmazás alatt 0 reklamáció.

A termék neve most még Eco Fiber, de ez nem lesz mindig így.

A bevezetés hosszú folyamat, mert a lakossági felhasználók nem ismerik. Olyan, mintha a kereket el akarnám adni az ősembernek. Azt mondaná: "Hülye vagy? Mindig is a hátamon cipeltem a dolgokat. Azér mer így szoktuk."

Ugyanez a helyzet a betonacéllal. Két évszázada megszoktuk már, hogy a betont vassal erősíthetjük meg. Ám a betontechnológia is rohamléptekben fejlődik, és ez a termék forradalmasítani fogja a betonozást.

Ezért az emberek nem nagyon keresnek szálersősítésű betont, vagy beton makroszálat. Betonacél hálót keresnek, és ennek szinonimáit. Ők a mi célpiacunk, nekik mutatjuk meg, hogy van más megoldás is. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb.

Van néhány versenytárs a piacon (4-5) de mind az ipari munkákra fókuszálnak. A lakossági piac még senkinek nem keltette fel az érdeklődését rajtam kívül. Nem tudok még olyan weboldalt, ahol 2 perc alatt megrendelhető, és 2 nap múlva az ország bármely pontján átvehető a makroszál.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Siposs Levente vagyok jelenleg e.v. Kft-m bejegyzés alatt.

30 éve dolgozom az építőiparban: kivitelezői, beruházói, kereskedelmi, gyártói majd szaktanácsadói vonalakon.

Itt többet megtudhatsz rólam: https://felujitasszakerto.hu/rolam/

Ez a blogom.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat egy olyan logo megalkotása, ami első pillantásra az erőt és a tartósságot sugallja. Arra gondoltam, hogy egy gorilla áll négykézláb egy beton lemezen. Ebből kellene kiindulni, de lehet más ötlet is. A gorilla erőtől duzzad, izmos, és nehéz. A mi betonunk is ilyen: állja a sarat, nagy terhelés alatt is.

Engedélyezett beton doppingszer a szlogenünk. Ez inspirálhat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Bizalomébresztő legyen, erőt és tartósságot sugalljon. Ugyanakkor szeretném, ha egyedi és jellegzetes lenne, hogy könnyű legyen felismerni.

Aki ránéz úgy érezze, hogy: Ááá itt a megoldás! Ez valóban segíthet nekem.

Márkát építek, és a logo fogja azonosítani a terméket.

Egy olyan csomagolást szeretnék majd létrehozni a logot is felhasználva, amiről azonnal felkelti a figyelmet, és egy idő után mindnekinek (akit a téma érdekel) azonnal egyértelmű lesz, hogy a csomagban Beton Booster van, az engedélyezett beton doppingszer.

Feladat leírása

Célközönség: 

1. Lakossági felhasználók. 25-50 év közötti férfiak. Azok akik nyitottak az innovatív termékekre, az "elsőként kipróbálók" a mi elsődleges piacunk. Árérzékenyek, sokan azért találnak ránk, mert olcsóbb megoldást keresnek. Legtöbbjük otthon betonoz sajátkezűleg, DIY beállítottságúak, szeretnek barkácsolni.
2. Kisebb kivitelezők. 1-10 fős csapatok, akik időszűke és erőforrás hiánya miatt keresnek jobb megoldásokat, mint az eddig megszokottak. Fontos számukra a minőség, de mindig sietnek. Egyszerűbben akarnak betonozni, és gyorsan hozzá akarnak jutni a megoldáshoz.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az előnyök amit a termékem nyújt a betonacél hálóval szemben:
- Jelentősen felgyorsítja a kivitelezést. Ezt úgy éri el, hogy a betonacél hálóhoz kapcsolódó munkafolyamatokat kiváltja.
- 3 dimenzióban erősíti meg a betont, annak minden egyes pontján. A háló csak egy síkban.
- Zsugorodási repedéseket nullára csökkenti. Ez azt jelenti, hogy a beton kötési ideje alatt nem tudnak kialakulni kisebb-nagyobb repedések, így sokkal tartósabb beton a végeredmény.
- Biztonságossá teszi a munkavégzést, mert a betonacél használatból eredő baleseteket kiküszöböli.
- Könnyű szállítani. 500 kg betonacél hálót 25-50 kg Eco Fiberrel ki tudunk váltani, amit teherautó helyett egy postás házhoz szállít.
- Könnyű vele dolgozni. Csak egyszerűen a betonkeverőbe kell adagolni, nincs szállítás, nincs pakolás, nincs vasszerelés, nincs macera.
- Szinte nulla a munkaigénye
- Nem korrodál. A vasbetonok egyik legnagyobb hátránya, hogy egy idő után a betonba zárt acél is elkezd korrodálni a savak miatt. A beton kis mikrorepedésein keresztül oxigén és nedvesség éri, ami az egész betont elkezdi szétszedni. Az Eco Fiber ezt teljesen kiküszöböli.
- Könnyű fúrni a szálerősített betont, nincs fúró törés.
- Sokkal olcsóbb, mint a betonacél háló
- Sokkal kisebb ökológiai lábnyomot hagy. Gyártása és szállítása a betonacél környezetszennyezésének töredéke. Ráadásul ha ezzel váltod ki az acélt, akkor csökkentheted a korrózió védő betontarakarás mennyiségét, amivel további jelentős mértékben hozzájárulsz a környezetvédelemhez. Ha fontos neked a környezet kímélése, akkor ez a Te anyagod.
- Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy az alkalmazása jelentősen megerősíti a betont sőt, akár a betonacél kiváltására is alkalmas: https://bit.ly/2F6AVSP
- A betonszerkezetek legalább 50%-át arra használják, hogy megvédje a betonacélt a korróziótól. Makroszál esetén erre nincs szükség, így jelentősen csökkenthető a beton mennyiség.
- Nem tudok még olyan weboldalt, ahol 2 perc alatt megrendelhető, és 2 nap múlva az ország bármely pontján átvehető a makroszál.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Sokkal egyszerűbb és olcsóbb betonozás mint a betonacél hálós hagyományos technika. Brutálisan erős és tartós kompozit beton házilag, villámgyors házhozszállítással országosan.

Ezt mondják róla a vevőink:

"Sziasztok, kommunikációs alépítmények, és hálózatok építésével foglalkozunk. Eddig az N1 aknát, ami kb. 1m3 felületű vasalással öntöttük ki. Ki próbáltuk az ecofiber szálat. Tökéletes lett az öntés nagyon strapabíró annyira, hogy a kb 1 tonnás aknát egy emelővel alaposan meg rángattuk és kibírta. Sem repedés sem törés nem lett rajta. Cserébe 2 ember naponta 2 aknát tud önteni (az eddigi 1db vasalásossal szemben). 1,5-2 kg/m3 adalékoltunk."

"Rendkívül egyszerű a felhasználása, a betonkeverőbe a kész anyagra szórva jól , csomómentesen keveredik ,pár perc alatt felhasználásra kész. Hátrányt nem tapasztaltuk. Gyorsabb és egyszerűbb az acélháló használatánál."

"Nagyon jó találmány, egyszerű betonozni vele, teljesen kiváltja a betonacélt. Máskor is ezt fogom használni, amikor lehetőség lesz rá. Köszönöm."

Feladat leírása

Médiaterv: 

Főleg online találkozhat majd vele, a weboldalunkon, esetleg hirdetésekben. A csomagoláson is felhasználjuk.

Addig amíg élek. Meg utána is. Majd a gyerekeim.

Feladat leírása

Stílus: 

Lehet kézzel rajzolt, vagy modern, sokszögű, geometrikus kialakítású. Igaz, hogy a gorilla nem egy színes állat, de szertnék színes logot. A Kreatív kitalálja hogyan lehet ezt megvalósítani.
Ha részletes lesz az arca, akkor vagány, esetleg széles mosollyal, magabiztos.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Bénácska rajzok (sajnos találkoztam már ilyennel). Agresszív kinézet (a gorilla ezt is sugallhatja).

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

JPG, PNG, AI vektor, EPS

Fórum

Fórum (0)