Pályázatok

Beltéri termesztés és mikrozöld termesztés

Logó + Kisarculat design
-
Höppönkert
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 38
KránitzLivi

Megbízó

16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 3 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (36)

Beküldve: 2019. 09. 21.
13
21
10
Beküldve: 2019. 09. 20.
12
4
9
Beküldve: 2019. 10. 01.
12
6
8
Beküldve: 2019. 09. 29.
11
0
8
Hk
Beküldve: 2019. 10. 03.
38
0
7
Beküldve: 2019. 09. 19.
1
1
7
Beküldve: 2019. 10. 03.
8
0
7
Beküldve: 2019. 10. 01.
5
0
7
Beküldve: 2019. 09. 29.
10
0
7
Beküldve: 2019. 09. 21.
5
0
7
Beküldve: 2019. 10. 03.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A beltéri termesztés a kertészkedés egyik ága, de kis volumene miatt mezőgazdaságnak nem tekinthető. A termékek jelenleg fejlesztés alatt állnak. A Höppönkert mikrozöldségek és leveleszöldségek értékesítésével és a termesztésükhöz szükséges eszközök értékesítésével foglalkozik majd.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Höppönkert a Broyler 95 Kft-nek egy új felülete lenne. A Broyler 95 Kft az LLRacing branddel jelenleg főtevékenységként versenyautó-alkatrészek értékesítésével foglalkozik.
Míg a Höppönkert mikrózöldségek és leveles zöldségek termesztésével valamint a termesztése szükséges eszközök értékesítésével foglalkozik majd. A vállalkozás a termesztés során és az értékesítésnél is hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, amellett h válaszol a környezettudatos és egészséges hívószavakra is. Két célközönség közül az egyik a családanyák tábora, míg a másik a látványkonyhás vendéglátós helyek. Termékek között szerepelnek majd termesztőberendezés, biovetőmagok, termesztő közeg, termesztő tálcák.

Feladat leírása

Feladat: 

Olyan logóra lenne szükségünk mely tükrözi a beltéri kertészkedés tevékenységét, reagálva a fenntarthatóságra, klímatudatosságra és egészségmegőrzésre. De mindemellett aranyos, könnyed és trendi. Kisarculaton belül pedig a levélpapír helyett, aláírást szeretnék, ha van variálásra lehetőség.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Hogy kezdjenek el beltérben termeszteni, egy lépést téve az önfenntartás irányába. A beltéri termesztés fogalmát ismerjék meg és alkalmazzák a gyorsan fejlődő mikrózöldségeken és leveles zöldségeken keresztül. Ezek a növények nagyon jól reagálnak a beltéri körülményekre, gyorsan nőnek és jelentős a tápanyagtartalmuk is.
Vegyék és egyék, saját bio zöldséget télen nyáron. Az anyukák heti pár perc időráfordítással friss zöldségeket kínálhatnak családjuk számára, tízórais szendvicsbe kiváló. A zöldségek magas tápanyagtartalma miatt biztosítani tudja a téli vitaminbevitel egy részét.

Feladat leírása

Célközönség: 

Családanyákat és látványkonyhás éttermeket, Vega, vegán helyeket. Emellett megszólítjuk a cateringes és rendezvényszervező vállalkozásokat is, design kaspóban lévő élő zöldség kínálatunkkal.
Szeretnénk továbbá piacokra is kijárni a termékekkel.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mert ilyen még nem nagyon van itthon és itt mindent megkap amire szüksége lehet. Tudás, közösség, termékek, fenntarthatóság, egészség.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A célközönség még nem ismeri. Fenntartható, klímatudatos, egészséges, bio, trendi.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A honlapon, közösségi médiában, de majd tervezünk pályázni mentorprogramba is.

Feladat leírása

Stílus: 

Fiatalos, trendi, aranyos és reagál fenti hívószavakra.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Külföldi lógok közül több is kerek formájú, melyben növényfüzér ér össze. Ez összekeverhető, így inkább valami más formát szeretnék.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektorgrafikus fájlformátumot.

Fórum

Kedves Megbízó,

Számomra sajnos érthetetlen, hogy a kisarculattal kapcsolatban mi is lenne a feladtat. Esetleg ki tudnád fejteni bővebben? :)

Szia, kisarculatnak elsősorban email aláírást gondoltam.
Köszi

Esetleg határidő előtti visszajelzés / pontozás várható?

Kedves Megbízó!

Mikor számíthatunk a pályázatok végleges elbírálására?

Nagyon köszönöm :)

Fórum (4)