Pályázatok

Bárándon készült termékek közös megjelenése

Logó design
-
Bárándikum
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 54
Bárándikum

Megbízó

12

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (59)

Beküldve: 2015. 06. 21.
23
20
10
Beküldve: 2015. 06. 01.
9
5
10
Beküldve: 2015. 06. 24.
7
1
10
Beküldve: 2015. 05. 26.
3
1
9
Beküldve: 2015. 05. 27.
2
3
9
B
Beküldve: 2015. 06. 21.
3
1
8
Beküldve: 2015. 06. 25.
4
1
8
Beküldve: 2015. 06. 25.
6
1
8
TA
Beküldve: 2015. 06. 15.
5
0
8
Beküldve: 2015. 06. 25.
2
2
7
a
Beküldve: 2015. 06. 06.
8
0
9
Beküldve: 2015. 05. 31.
3
1
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Mivel többféle terméket állítunk elő helyzetünk egyedinek mondható. Üzemeink létrehozásával legfontosabb célunk volt, a munkahelyteremtés, ezenkívül a jó minőségű helyben termelt alapanyagokból készült termék.
Jelenleg száraztésztát, aszalt gyümölcsöt állítunk elő, illetve van egy pálinkafőzőnk is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Termékeinket az Önkormányzat összefogásával állítjuk elő, de egyesületek pl. a Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentőcsoportja, illetve az Innovatív Munkaerő Fejlesztő Szociális Szövetkezet végzi a termelést.

Feladat leírása

Feladat: 

A Bárándikum "brand névnek" szeretnénk logót terveztetni. Olyan ötletet szeretnénk ami tükrözi konzervatív értékeinket. Az általános logót is elfogadjuk, mely nem utal a termékekre, de azt is, ha megjelenik a gabona, gyümölcs, és a tojás mint alapanyag, melyből a termékek készülnek. Az általános logó alatt azt értjük, ha a termék alapanyagok nem jelennek meg grafikusan. Nyomokban településünk, Báránd címere (és annak elemei) felhasználhatók.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egyedi legyen, felhívja a figyelmet, többféle terméket lehessen vele hirdetni. Ha valaki meglátja ezt a logót társítsa azt a településsel.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki.
Száraztészta: szakácsok háziasszonyok. (Egyedi a kézzel készült csigatésztánk.)
Pálinka: bérfőzetők
Aszalt gyümölcs: Háztatások

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ezek a termékek természetes, jó minőségű, jó beltartalmi értékekkel bíró alapanyagokból készülnek. Nagyon figyelünk a minőségre. Ezek a termékek munkahelyeket teremtenek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A termékeket piacra is és nagy kiszerelésben is gyártjuk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Termékeink csomagolásán, hirdetőtáblákon, szeretnénk szerepeltetni az ötletet.
Jelenleg száraztésztát, pálinkát és aszat gyümölcsöt állítunk elő, de a későbbiekben más terméket is szeretnénk gyártani.
A száraztészta, illetve az aszalék átlátszó celofán zacskóba van csomagolva, melyre keményebb papír un. klipsz kerül, ami tartalmazza az összetevőket, minőségi díjakat, logót. A pálinkacímkén szintén szerepeltetjük a logót.

Feladat leírása

Stílus: 

Hozzánk a konzervatív stílus áll közel, de nyitottak vagyunk bármire. A település címerhasználati engedélye, illetve a nemzeti színnek használatának engedélye rendelkezésre áll. A Bárándikum név védettsége oltalom alá van helyezve.Letisztult ötleteket szeretnénk, kedveljük a természetes anyagokat.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Könnyebb a fizetés ha a győztes számlaképes, de megbízással is ki tudjuk fizetni.

Fórum

Szerintem maradjunk egy általános, sablonos témánál, mert ha mindent beleveszünk, az inkább lesz képregény. Természetes, finom, kiváló minőség.

Szerintem sablonosnál pont ne! :)
Meg se merem kérdezni, hogy kapott-e valaki visszajelzést :D

Kedves Senhora!
Elnézést kérek, még soha nem csináltam ilyet, nem tudtam, hogy menetközben kellene értékelnem. Nyílván ez az én hibám.
Üdvözlettel: Bárándikum

Kelleni nem kell, csak lehet. :)
Azért érdemes szerintem, mert akkor még lehet alakítani a terveken, vagy a vélemény alapján kitalálni valami mást.

Türelmetlen vagy Senhora. Vagy inkább bizonytalan? Miért nem hívod fel a Megbízót és beszéled meg vele, hogyan tovább? Egyszerűbb lenne, nemigaz? Majd ha a Megbízó lát fantáziát a munkádban, közli Veled. Ne várd el tőle, hogy ő irányítson. Hiszen nem egyedüliként szerepelsz. Van, hogy Nekem sem írnak, de van aki már az első vázlatnál visszajelez, hogy jó az irány. Embere válogatja. Tudod?

Véleményem szerint a győztes pályamunka nem a kritériumoknak megfelelően készült el. A pályázat felhívta a figyelmet az almára, búzára, tojásra, valamint arra, hogy a logó legyen konzervatív, az pedig nem mondható annak.

A megbízó mégis azt választotta... :)

Szia, ezt hívják továbbgondolásnak, kreativitásnak. Egy kis kutatómunka, beleérzés a megbízói stílusba.
üdv

Az általános logó alatt azt értjük, ha a termék alapanyagok nem jelennek meg grafikusan. Egyébként a Bárándi tarsolylemez volt az alapja az emblémának. Valódi hungarikum és Bárándhoz kötődik...nagyon okosok... Végig kéne olvasni a Briefet...