Pályázatok

Balatongyörök turisztikai logó

Logó design
-
Balatongyörök
50.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 35
52

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (40)

Beküldve: 2018. 10. 20.
19
10
9
Beküldve: 2018. 10. 24.
26
3
7
Beküldve: 2018. 10. 25.
18
3
7
Beküldve: 2018. 10. 25.
8
4
6
Beküldve: 2018. 10. 22.
8
2
6
Beküldve: 2018. 10. 23.
4
2
5
Beküldve: 2018. 10. 26.
17
4
5
Beküldve: 2018. 10. 25.
6
2
5
Beküldve: 2018. 10. 26.
3
1
4
Beküldve: 2018. 10. 25.
8
1
4
Beküldve: 2018. 10. 22.
5
4
7
Beküldve: 2018. 10. 26.
17
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Balatongyörök a Nyugat-Balatoni térség egy kiemelt desztinációja, ahhoz, hogy a turisztikai attrakciókat egységesen és egyértelműen tudjuk kommunikálni a megcélzott piaci szegmensek felé, szükségünk van egy új logóra.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Balatongyöröki Tourinform Iroda fő feladata összefogni a balatongyöröki turisztikai kínálatát és promótálni azokat az idelátogató vendégek körében.

Feladat leírása

Feladat: 

A logónak tükröznie kell a helyi turisztikai adottságokat: strand, Szépkilátó, Becehegy, kikötő, Keszthelyi-hegység kilátói, sétányok, gasztroprogramok, kerékpárútvonalak. Balatongyörökön számos mandulfa található, emiatt a mandulafa virága jelképként is szolgál. A településre látogatók többsége a nyugalom és a környezet szépsége miatt látogatnak el ide. A település látnivalóiról és programjairól bővebb információ az alábbi linken található: https://balatongyorok.hu/

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Figyelemfelkeltő, türközze a település turisztikai kínálatát és motiválja a célcsoportokat, arra, hogy ellátogassanak Balatongyörökre.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban családok 18 év alatti gyermekkel, kerékpár és aktív turizmus kedvelői, illetve senior korosztály.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minden célcsoport megtalálja az általa keresett motivációt Balatongyörökön. Sportolási lehetőségek, színes programkínálat egész évben, családok számára is ideális üdülőhely. Évek óra Kék Hullám strandminősítő rendszerben a maximálisan elérhető 5 csillagos besorolást szereztük meg, idén a Legzöldebb Strand különdíjat is megkaptuk. Balatongyörök mindig nagy hangsúlyt fektetett környezetének szépítésére és emiatt a Virágos Magyarországért versenyben is előkelő helyezést kapott.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A nyugalom szigete, egy helyen megtalálhatóak az aktivitás célzó szabadidős lehetőségek és a pihenés is.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Balatongyörök prospektusai, turisztikai kiadványok, programfüzet, térkép, weboldal, naptár, reklámanyagok, szóróajándékok, hirdetések. Legalább a következő 5 évben szeretnénk az új logót használni.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letisztult, ami tükrözi Balatongyörök esszenciáját.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túlzsúfolt, színkavalkád, retro

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Nyomdai formátumban, illetve kép formátumban szeretnénk kérni.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó,
az embléma szövege mi pontosan?
kösöznettel
BA

Kedves BA,
a szöveg Balatongyörök a megálmodott valóság
Ha ez nem férne rá a grafikára, akkor csak Balatongyörök.
Üdv,
a megbízók

Tisztelt Megbízó!

Mi a legkisebb méret, amiben szeretnék használni a logót?
Milyen színvilágra gondolnak, ha van preferenciájuk?

köszönöm!
drumrollpls

Kedves Kreatív!
A legkisebb méret, ahol a logót felhasználnánk az a névjegykártyán való megjelenés. Elsősorban zöld, kék, türkiz színvilágra gondoltunk, de nyitottak vagyunk.
üdvözlettel,
a Megbízók

Kedves Megbízó!

Írja, hogy "A logónak tükröznie kell a helyi turisztikai adottságokat: strand, Szépkilátó, Becehegy, kikötő, Keszthelyi-hegység kilátói, sétányok, gasztroprogramok, kerékpárútvonalak. Balatongyörökön számos mandulfa található, emiatt a mandulafa virága jelképként is szolgál."
De ne legyen zsúfolt, tiszta, egyszerű logót szeretne. Nem kötekedni akarok, félre ne értsen, de ezeket együtt szerintem lehetetlen összeolvasztani egy tiszta (nem szeretem a letisztultság fogalmát) logóban. Várom szíves válaszát.

Üdv:
Kivitelező

Kedves Kivitelező,

tulajdonképpen mi azt szeretnénk megjeleníteni a logón, amit a strand, a kilátók, a kerékpározás...stb. megtestesít: a táj szépségét, az aktív programlehetőségeket, a település Balaton-parti közelséget. Nyilván a feladat nem egyszerű, a leírással csak egy képet szerettünk volna adni Balatongyörökről turisztikai lényegéről.
Reméljük, hogy így már érthetőbb a feladat, előre is köszönjük a munkát és a fáradozást,
üdvözlettel,
a Megbízók

Nagyon köszönöm a választ, Kedves Megrendelő!

Kedves Kreanod!
Azzal kapcsolatosan szeretnék érdeklődni, hogy az mennyire van rendben, hogy a Megbízó többszöri módosítás kérés után pontot von le?
Elfogadom, hogy nem tetszik nekik a munkám, amit az ő kérésüknek megfelelően módosítottam, és pl nem nyerek, vagy nem emelnek pontszámot, rendben. De levonni?
Így tulajdonképpen meg lettem büntetve azért, hogy a kéréseiket teljesítettem, és a szabadidőmben többször is a megbízásukkal foglalkoztam.

Kedves Kreatív,
sajnáljuk, ha az 1 pont levonását nem érzi jogosnak, mi a pontozási útmutatót követtük és az alapján igyekeztünk igazságosan eljárni. Mikor az első pontszámot adtuk Önnek, akkor úgy éreztük, hogy jó irány felé indult el, ezért is kértünk Öntől 2 alkalommal (egyszer szín, egyszer pedig az egyik elem formájában) módosítást. Viszont az új terv nem igazán egyezett az elképzelésünkkel, ezért, hogy jelezzük a nem megfelelő irányt egyetlen pontot levontunk Öntől. A kreanod.hu oldalon található pontozási útmutatót és pontozási tanácsokat követve jártunk el ilyen formán, az alábbiak szerint:
- A győztes kiválasztásáig a kiosztott pontok nem véglegesek, érdemes azokat folyamatosan aszerint módosítani, hogy a kreatív mennyire követi az útmutatásokat.
- Több objektív szempontot is ajánlott figyelembe venni az értékelésnél: brief követése, kivitelezés minősége, ötlet egyedisége stb.
-Ezek úgysem végleges pontok, a lezárásig tetszőleges alkalommal lehet módosítani rajtuk. Ideális esetben az együttműködés során ez folyamatosan nő, és így a kreatív is folyamatosan kapja a visszajelzést a munkájának alakulásáról.
- Valóban méltányolandó, hogy a résztvevők dolgoznak, és munkákat küldenek be, de attól még ez nem lehet hatással a kapott pontjaikra. Nem hiába 1-10, és nem mondjuk 4-10 közötti a skála. A nem létező alacsony osztályzatok szépen mutatnak a statisztikákban, a koncepciók listájában és a mi majdani infógrafikáinkon is, de valakik nagyon nem járnak jól vele, pedig erre a legkevésbé szolgáltak rá: a legjobb munkákat beküldők. Megérdemlik, hogy elváljanak a többiektől...

Mindenesetre, hogy ne érezze igazságtalannak a pontozásunkat módosítottuk a pontszámot az eredetire.

Üdvözlettel,
a Megbízók

Rendben, értem az álláspontjukat.
Köszönöm szépen a választ!

Kedves Kreanod és kedves Kreatívok,
a győztes kihirdetésének határidejét szeretnénk meghosszabbítani. A pályázat lezárulásától számított 14 nap november 10-én járna le, mi viszont szeretnénk a határidőt november 23-ig kitolni.
Megértésüket köszönjük!

Kedves Megbízó!
Mikorra várhatóak eredmények? Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Kreatívok!

A megbízó sajnos visszavonta a pályázatot.

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük a munkájukat és az idejüket, de sajnos a település vezetőségével nem sikerült konszenzusra jutnunk. A fentiek miatt, sajnos sikertelennek kell minősítenünk a pályázatot.
Fáradozásaikat megköszönve
üdvözlettel
a Megbízó

Fórum (14)