Pályázatok

B2B marketing adatbázis platform

Névadás
-
-
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 58
tibiole

Megbízó

6

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (56)

Beküldve: 2021. 08. 25.
0
10
Beküldve: 2021. 08. 26.
0
9
Beküldve: 2021. 08. 31.
0
9
Beküldve: 2021. 09. 05.
0
8
Beküldve: 2021. 09. 03.
0
8
Beküldve: 2021. 08. 26.
0
8
Beküldve: 2021. 08. 29.
0
8
Beküldve: 2021. 09. 06.
0
8
or.
Beküldve: 2021. 09. 08.
0
8
Beküldve: 2021. 09. 06.
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az elmúlt évtizedben az adatbázis-marketing óriási ütemben fejlődött, és a technológiai fejlődés fontos szerepet játszott a változások előmozdításában, melyet a Covid-19 okozta korlátozások még jobban felgyorsítottak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

B2B marketing adatbázisokat kínálunk email marketing, telemarketing és piackutatási célokra.

Szeretnénk jelenlegi szolgáltatásunkat bővíteni, illetve egy brandet kialakítani, ezért van szükségünk egy jól csengő márkanévre.

Néhány hozzánk hasonló amerikai szolgáltatás: https://www.data-broker.co.uk, https://www.bancomail.com, https://www.datacaptive.com

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk egy olyan márkanevet kialakítani, amely egyszerű, jól hangzó, célratörő, illetve valamilyen szinten utal arra, hogy adatbázis értékesítésével foglalkozunk. A márkanév lehet magyar és angol is.

Fontos szempont hogy a választott névhez tartozó .hu domain bejegyezhető legyen, ez a domain.hu címen ellenőrizhető.

Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek, ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk, hogy a vállalkozásokat kiváló minőségű, célzott adatokkal támogassuk, és ösztönözzük őket adatközpontú marketing megoldások használatára.

Hiszünk az ügyfeleinkkel való növekedésben, és hiszünk a hosszú távú partnerségekben ügyfeleinkkel. Az integritás és a bizalom erős értékein alapulva ugyanannyira értékvezérelt vállalat vagyunk, mint adatvezérelt.

Feladat leírása

Célközönség: 

Akár induló vállalkozás, akár multinacionális vállalat, minőségi adatokat nyújtunk bármely iparág számára.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A legjobb minőségű marketing adatok megszerzését nagyon egyszerűvé tesszük. Célzott marketing adatbázisokat kínálunk az ügyfeleink igényei alapján.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Szeretnénk, hogy partereinkben kialakuljon az a tudat, hogy erre a márkára mindig számíthatnak, és egy biztos, jól átlátható működés mellett prémium minőségű szolgáltatást kapnak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Online kampányainkban illetve weboldalunkon.

Feladat leírása

Stílus: 

-

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendő a két szónál és 18 karakternél hosszabb név, illetve a nehezen kiejthető és leírható szavak.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Köszönjük mindekinek a beérkezett munkákat! Végső döntés a Databin és a Welldata között dőlt el, utóbbi javára. További sok sikert a további pályázatokhoz!

Kedves Tibiole!

A név valóban nagyon jó. Azonban talán nem vették észre, hogy a név két része fordított sorrendben (Datawell) már bejegyzett domain:

https://info.domain.hu/webwhois/hu/domain/datawell.hu

Nem vagyok a domain jogban járatos, de talán egy megfontolást megér, hogy ez, a nagyon hasonló nevek esete, mennyiben probléma.

Üdvözlettel,
egy kreatív

Kedves Kreatív!

Köszönjük jelzését, de nem valószínű, hogy gondot okozna fordított sorrendben, valamint nincs bejegyzett szó/brand védjegy a WellData névre.

Én azért ezzel vitatkoznék, ha már nevet adunk valaminek ne találjon a google ilyen céget, amúgy elég csak annyit beírni a google képekhez hogy welldata logo. És nem pékségről van szó mint tevékenységről, hanem pl. adatbázis szolgáltatásról szintén, így nem kell logóra költeni majd. :D

Nem igazán lehet manapság olyan értelmes kifejezést kitalálni, amire ne adna ki a Google képkeresője logót. Erre példa, hogy a te nevedre BadZ-re is számos logót kiad.
https://shorturl.at/iDMS7

Csak én nem cég vagyok, ez egy becenév azért ez nem ugyanaz a történet. De ha neked mint megbízónak ez nem zavaró akkor lényegtelen is.