Pályázatok

Az Eleven Kft. arculatának frissítése

Logó + Kisarculat design
-
Eleven Kft.
140.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 41
Eleven Kft.

Megbízó

6

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hét 2 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (44)

Beküldve: 2024. 04. 09.
19
2
8
Beküldve: 2024. 04. 08.
13
0
8
Beküldve: 2024. 04. 06.
16
0
7
Beküldve: 2024. 04. 08.
19
0
7
Beküldve: 2024. 04. 07.
13
0
7
Beküldve: 2024. 04. 09.
10
2
6
Beküldve: 2024. 04. 06.
10
0
6
Beküldve: 2024. 04. 09.
20
0
6
Beküldve: 2024. 03. 22.
19
0
6
Beküldve: 2024. 03. 27.
8
1
5
Beküldve: 2024. 04. 09.
11
0
5
Beküldve: 2024. 04. 09.
9
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az Eleven Kft. a magyar fürdők és aquaparkok legismertebb, piacvezető beszállítója a vízi csúszdák, vízi élményelemek, tervezés, egyedi műgyanta termékek gyártása, műszikla telepítése és csúszdaelektronika terén. Az évek során majdnem minden magyar fürdőben és aquaparkban megfordultunk már, és minden feladatot elvégzünk, ami vízi élményelemekkel kapcsolatos.

Most új kihívások előtt állunk. Az évek során a grafika ad-hoc módon készült, és szeretnénk profi megjelenéssel hódítani külföldi piacokon is. Új termékekkel és szolgáltatásokkal bővülünk. Például karbantartást segítő programot fejlesztünk, szárazon használható játékokat is felvettünk a kínálatunkba.

Ideje ezt a sokféle irányt egy szálra fűzni!

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk 1990-ben jött létre, és 2003-ban a mogyoródi Aquaréna aquapark építésével találtuk meg hivatásunkat. A nemzetközi piacvezető török csúszdagyártó Polin Waterparks nevű cég exkluzív magyar képviseleteként 80% körüli részesedésünk van a hazai vízicsúszda-iparban. Ha voltál már fórdőben, például Sárváron, Hajdúszoboszlón, Kisvárdán, Miskolctapolcán, Debrecenben, Harkányban stb. nagy valószínűséggel találkoztál vízágyúinkkal, vízi játszóvárainkkal, csúszdáinkkal vagy vizes játszótereinkkel.

Igyekszünk ellátni az aquaparkokat mindennel, amely víz + élmény. Teljesen egyedi figurás, interaktív vízköpő játékokat, tematikus (pl. kalóz, űr, afrikai, tenger alatti) vízi játékvilágokat tervezünk és telepítünk. A koncepciótól kezdve a gyártáson és kivitelezésen át a karbantartásig megvalósítjuk a projekteket.

Új termékként most már kültéri, virág formájú hangszereket, kötélhálóból készülő játszóházakat, érintőképernyős interaktív játékokat és karbantartás menedzsment programot is kínálunk.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat letenni az Eleven Kft. új arculatának alapköveit, de reméljük, hogy a sikeres pályázat után is együtt dolgozhatunk.

- Új logó, névjegykártya (1 oldal), levélpapír
- Egy A/4-es fektetett oldalpár, nincs szükség teljes kiadványra. A mellékelt képek és szöveg felhasználásával készíts egy oldalpárt, melyen képeken keresztül megismerjük a steampunk csúszdát, és hozzá kapcsolódó szolgáltatásunkat.

Ha szeretnél többet megtudni termékeinkről és mostani kiadványainkról, látogass el a katalógusok oldalunkra: https://aqua-parks.com/katalogusaink/

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Új arculati design frissítésünkkel szeretnénk megtenni egy egységes cégkonfrom kialakításának kezdő lépéseit. Szeretnénk, ha a szerteágazó termék- és szolgáltatáskínálatunktól függetlenül lássák az ügyfeleink, hogy egy cégtől származik mindez. Ezzel kapcsolatban reméljük, hogy a győztessel hosszabb távon is együttműködhetünk.

Feladat leírása

Célközönség: 

B2B területen dolgozunk, és ügyfeleink például fürdőüzemeltető cégek, beruházók, önkormányzatok, tervezőirodák, építőipari cégek itthon és főleg Európában.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az egységes arculati megjelenés segít a külföldi piacokon is éreztetni, hogy a cégünk profi, hosszú múltra tekint vissza, komoly referenciákkal rendelkezik, és bármennyiféle dologgal is foglalkozik a cél az élményelemek biztosítása minden hozzá kapcsolódó támogatással.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Egy érdekes kettősség jellemez, hiszen egyrészt játékokkal, csúszdákkal foglalkozunk, másrészt viszont nem a fürdőzők és gyerekek jelentik a célközönségünket. A valós célközönségünk fürdővezetőkből és építőipari szakemberekből áll, akik a játékok mögött alapos technikai ismereteket és professzionalizmust várnak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új arculatunk megjelenne többek között:
- hazai és nemzetközi szakmai kiállításokon, rendezvényeken
- kiadványainkban
- szaklapok hirdetéseiben
- közösségi oldalainkon
- honlapunkon, hírlevelünkben

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, modern, jól értelmezhető, profizmust sugalló. A csúszdákat nem kell mindenképp feltűntetni, hiszen sok mással is foglalkozunk, ami vizes vagy élményelem.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túl játékos, komolytalanná váló stílus. Csak a magyar piacon értelmezhető, nem átfordítható elemek, megoldások.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A kész arculati elemeket, logót, sablont szerkeszthető formában (Adobe formátumok) várjuk.

Fórum

Kedves Eleven Kft.!

Érdeklődni szeretnék, hogy színek tekintetében a jelenlegi arculati színek megmaradnak, vagy minden tekintetben egy teljesen új megjelenést szeretnének kialakítani? Köszönöm a választ!

Kedves Pályázó!

Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen eredmények születnek, ha nincs megkötve a szín. Ha van jobb ötleted, kíváncsian várjuk!

Üdvözlettel,
Eleven Kft.

Tisztelt megbízó,
kérdésem, hogy a logó teljesen új legyen vagy a meglévőt kellene átalakítani?
Köszönettel:

Tisztelt Pályázó!

Szívesen várunk új logókat, de az sem hátrány, ha megihletet a már meglévő logónk. Szeretnénk minél többféle ötletet látni, és partnert keresni későbbi együttműködésekhez.

Üdvözlettel,
Eleven Kft.

Kedves Eleven Kft.
Olyan kérdésem lenne, hogy a katalógusnál lehet más/ letöltött fotót is használni a steampunk csúszdáról?
Illetve a megadott szöveget ki lehet egészíteni bővebb leírással?

Kedves Andi!

Természetesen, ha valamilyen ötlete van, nem szeretnénk visszatartani. :)

Üdvözlettel,
Eleven Kft.

Rendben, köszönöm:)

Tisztelt megbízó!

Az elkészült munkákat ahogy látom csak kép formátumban lehet feltölteni. Ez is megfelelő, vagy van másik lehetőség, amit nem látok?

Köszönöm a választ!

Tisztelt Pályázó!

A feltöltés technikai lehetőségeire nincs hatásunk, de részünkről megfelelő, és a pályázatok elbírálása után egyeztetünk a nyertes pályázóval az elküldésről.

Üdvözlettel,
Eleven Kft.