Pályázatok

Avide Lighting Weboldal redesign

Weboldal design
-
Avide
300.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 29
Armin Trade

Megbízó

12

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (18)

Beküldve: 2020. 12. 12.
22
7
8
Beküldve: 2020. 11. 15.
7
4
8
Beküldve: 2020. 12. 12.
16
3
7
Beküldve: 2020. 12. 12.
4
0
6
Beküldve: 2021. 01. 01.
5
0
6
Beküldve: 2020. 12. 20.
6
0
6
Beküldve: 2020. 12. 07.
30
4
6
Beküldve: 2020. 12. 30.
7
0
6
Beküldve: 2020. 11. 21.
20
0
5
Beküldve: 2020. 12. 07.
12
0
5
Beküldve: 2020. 12. 08.
18
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A világítástechnikai termékekre az élet minden területén szükségünk van. A konkurencia nagy, ezért a márkák szempontjából fontos a professzionális, modern megjelenés, amellyel kitűnik a többi márka közül.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Armin Trade Kft, mint az Avide világítástechnikai termékek forgalmazója 2008 óta folytat kereskedelmi és disztribúciós tevékenységet. Sokéves termékfejlesztési múltunknak köszönhetően számos márka kialakításában és folyamatos fejlesztésében veszünk részt. A szóban forgó márkánk az Avide, melynek kínálatában a világítástechnika legváltozatosabb termékeivel találkozhat.

Sok éves multinacionális beszállítói tapasztalattal, nagy fokú rugalmassággal, gyors kiszolgálással, valamint az egyedi igényeket is kielégítve biztosítjuk az áruházláncok stabil ellátását. Cégünk számos multinacionális és független hálózatot lát el.

Célünk egy nemzetközi színvonalú weboldal létrehozása letisztult, egyedi megjelenéssel.

Feladat leírása

Feladat: 

KÉRJÜK, HOGY CSAK SZÁMLAKÉPES PÁLYÁZZÓK KÜLDJENEK TERVEKET!

A meglévő weboldalunk főoldalának és 3 aloldalának újratervezése. Egy modern, szerkezetében átlátható weboldalra van szükségünk, ahol az információ átadás és a márka megismertetése a legfőbb szempont.

FŐOLDAL

A főoldal betöltésekor jelenjen meg minden olyan információ, amely bemutatja a böngésző személynek azt, amit az oldal kínál: logó, rövid leírás, call-to-action, menü és termék.
Fontos számunkra a globális támogatás üzenetének átvitele, a referenciák láthatósága, az innováció és modernség.
A főoldal funkciója: Hathatós, egy első nagyon pozitív benyomást keltő brand üzenet átadása a látogatónak.

Avide szlogen: „Fényt viszünk a mindennapokba”

1. ALOLDAL - Termékoldal

Az alábbi termékoldal újratervezése.
https://avidelighting.hu/termek/avide-smart-led-candle-55w-rgbplusw-wifi...
Fontos, hogy a design egységes legyen a főoldalon kialakított desing-al. A kiválasztott Avide termékoldalán jelenjen meg termékkép és minden termékhez kapcsolódó releváns információ.

2. ALOLDAL - Globális támogatás

A korábban említett üzenet átvitele, miszerint nemzetközi globális támogatásunk keretében bármilyen termékkel kapcsolatos kérdésben, legyen szó kiegészítő pótlásáról, technikai kérdésről vagy bármilyen termék cseréjéről akár más méretigényből vagy színhőmérsékletből adódóan, állunk partnereink rendelkezésére.

3. ALOLDAL - Referenciák (Miben több az Avide?)

Fontos számunkra a referenciák láthatósága, kiemelve a sokoldalúságot, miszerint kiszolgáljuk a háztartásokat, független partnereinket és a multinacionális áruházláncokat is.

Avide márkaoldala: www.avidelighting.hu

Kérnénk a fentebb említettek érthető, átlátható és részletes prezentálását.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy pozitív benyomást keltő weboldal létrehozása, amely az Avide márka és termékek bemutatására szolgál. Az oldal nem webshopként funkcionál, a cél, hogy a böngésző személyek minél több információt kapjanak a márkához tartozó termékekről, illetve kérdés vagy érdeklődés esetén célunk a gyors és egyszerű kapcsolatteremtés.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az Avide márkaoldal meg kell győzze mind a partnereket, a nemzetközi árupiacot és a háztartásokat, hogy ez az a márka, mely a legjobb minőséget és eladhatóságot biztosítja számukra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A nemzetközi piacon is megjelent és helytálló termékeinknek kívánjuk megteremteni azt a bizonyos nagyon pozitív benyomást keltő online felületet.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az Avide egy jól eladható, modern, letisztult márka, mely kiváló minőségű támogatási háttérrel és versenyképes árazással rendelkezik.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A nyertes design felhasználása az új weboldal létrehozásához.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letisztult, következetes terv, amely követi a Design Thinking és a UX, UI legfőbb szempontjait, hogy a weboldal felhasználóbarát legyen mind felépítés, mind design szempontjából.

Mozgó elemek, hover animációk, scroll magic, parallax stb animációk mértékkel való beépítése, az érdeklődés fenttartása érdekében. (nem kell mindent belesűríteni, de ízlésesen beépíthető a design-ba 1-1 animáció)

Hierarchia kialakítása a fő és az aloldalakon. Call-to-action gombok beépítése.

A design könnyen adoptálható legyen a responsive méretekre.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Plagizálás.

Zsúfolt, átláthatatlan elrendezés, elavult design megoldások.

A logó színeitől való eltérés.

Olvashatatlan betűtípus, betűméret.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves megrendelő!

Érdeklődnék hogy csak a dizájn elkészítése a feladat, HTML/CSS nélkül? Mert animációról is szó van a leírásban.
A terv PSD formátumban is készülhet?

Kedves davidtovt!

A feladat dizájn elkészítése programozás nélkül, PSD formátumban is megfelelő.

Animációs látványterveket is szívesen fogadunk, melyek programozás nélkül, prototípuskészítő alkalmazáson keresztül kerülnek bemutatásra.

Szép napot!

Kedves Megbízó,
Készíteni kell kosár megjelenítését vagy az értékesítési folyamat marad úgy ahogy a mostani oldalon van?

Kedves Megrendelő!

A főoldalra egy kiemelt terméket szeretnének helyezni, ami időközönként változik, vagy ahogy a jelenlegi honlapon is található, termékkategóriákat szeretnék bemutatni?

Kedves Croshua!
Értékesíteni nem szeretnénk a weboldalon, ahogy a jelenlegin sincs ilyen lehetőség.

Kedves h_miri99!

Bármelyik említett koncepció szóba jöhet.

Kedves Megbízó!

Több kérdés is felmerült bennem a brieffel kapcsolatban:
1. Desktop UI-t szeretnének kapni ezen a pályázaton (ami könnyen adaptálható mobilra), vagy mobil tervekre is szükség van a feladat keretében?
2. A referenciák aloldalra milyen típusú tartalom kerül? Számolhatunk olyan tartalommal (vagy tervezhetünk-e), ami a jelenlegi oldalukon nincs jelen? Pl.: Testimonialok, customer voice, vagy egyéb. Vagy esetleg a referenciák az a jelenlegi "Miben több az Avide?" szekciónak felel meg?
3. Van bármilyen fejlesztői oldalról jövő korlát, amivel számolnunk kell? Pl.: Használt keretrendszer, library-k, akármi?
4. Milyen KPI-okat határozhatunk meg az oldalon? Mit tekinthetünk sikernek, pl.: ha kapcsolatba lép Önökkel egy leendő ügyfél? Ezek az információk fontosak lennének a CTA-k kialakításánál, mert nem mindegy, hogy mi felé tereljük a felhasználót.
5. Tudunk bármit a felhasználókról? Kiknek tervezünk?

Nagyon köszönöm, ha válaszolnak ezekre a kérdésekre. Ezek nagyban megkönnyítenék a munkánkat szerintem, illetve részemről szükségesek lennének ahhoz, hogy valóban értéket közvetítő, funkcionális weboldal születhessen, és ne csak egy felesleges "design".

Kedves Hüpframe!

1. Mivel mobil nézetben is működnie kell a weboldalnak, ezért kérnénk olyan design-t kialakítani, ami adoptálható responsive nézetekre. A mobil nézet nem elvárás, viszont, ha vannak olyan részei a megtervezett design-nak, aminek a mobilnézetét is bemutatná, szívesen fogadjuk.

2. A termékoldal jelenlegi tartalmát figyelembe kell venni! Ezen felül bármilyen felvetést szívesen fogadunk.

3. Nincs korlát, a tervezőknek szabad kezet adunk.

4. Amint írtuk, mind a partnereknek, mind az áruházláncoknak, mind a háztartásoknak biztosítunk információt a termékeinkről. Ahogy a jelenlegi oldalon is látható, a célközönségeknek lehetőségük van kérdést feltenni, visszajelzést adni, érdeklődésüket kifejezni 1-1 termék iránt.

5. Ahogy meghatároztuk a briefben is, több irányba kommunikál az oldal. A felsorolt csoportok bármelyike eljuthat az oldalra.

Tisztelt Megbízó!
Dolgozom a weboldalon, remélem még nyitottak új pályaművekre.
Kérem a határidő végéig tartsák nyitva a pályázatot.
Köszönettel!

Kedves Kreatívok!
. A pályázat határideje 20 nappal kitolódott.

Tisztelt Megbízó!
Egy visszajelzés vagy értékelés sokat segítene, hogy milyen irány tetszene jobban.