Pályázatok

Autó design pékség számára

Kisarculat design
-
Baranyi Pékség és Cukrászat
90.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 22
baranyipekseg

Megbízó

19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (15)

Beküldve: 2023. 07. 24.
10
7
8
Beküldve: 2023. 07. 26.
6
3
6
Beküldve: 2023. 07. 27.
1
1
7
Beküldve: 2023. 07. 26.
2
1
7
Beküldve: 2023. 07. 28.
1
1
7
Beküldve: 2023. 07. 28.
11
1
6
Beküldve: 2023. 07. 27.
1
1
6
Beküldve: 2023. 07. 27.
3
1
6
Beküldve: 2023. 07. 27.
4
1
6
Beküldve: 2023. 07. 28.
2
1
6
Beküldve: 2023. 07. 26.
3
1
6
Beküldve: 2023. 07. 24.
3
2
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Nagyot tiszult az elémült években a piac, sok kicsi vidéki péskég bezárt. COVID és a "háborús infláció" megtépázta a kiskereskedelmet is, kb -10% visszaesés tapasztalható az eladott darabszámok tekintétében. Pékségünk jól teljesít, de a növekedés alapvetés, ehhez segítségül keresünk új designt.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Társaságunk 1990-ben családi vállalkozásként indultunk, 4 alkalmazottal, 200m2-nyi területtel. A mai napig is 100%-ban magyar tulajdonú cégként működünk. Fő profilunk: kenyér és pékáru előállítása.

Kezdetekben Ladánybene és környéke alapellátását biztosítottuk. Az azóta eltelt közel három évtizedben a 90 fővel működő vállalkozásunk dinamikusan fejlődött.
Értékesítési területünk kibővült észak és közép Bács – Kiskun megyére, Dél – Pest megyére, de szállítunk a fővárosba is.
A településektől távol élőket 3 mozgóboltunkkal naponta friss termékekkel látjuk el.
Közétkeztetés keretében több település iskoláját, óvodáját, szociális intézményét látjuk el napi friss termékkel.

Feladat leírása

Feladat: 

Flottánkat folyamatosan frissítjük, jelenlegi új beszerzésű autókra (Ford Transit) várunk design ötleteket.
Meglevő autóinkon levő designt szeretnénk frissíteni, leváltani. Az autók évi több százezer kilómétert mennek közúton, városban, falun, ebből kifolyólag fontos reklámfelületek.
Kulcsszavak: Hagyományos ízek, minőségi alapanyagok, tradicionális receptek, egyedi ízek, valódi kovászos technológia, pék és cukrász termékek gazdag választéka, Bácska termékdíj nyertes termékek, egészséges alapanyagok, magas tápértékű termékek, tradicionális kenyérfajták

Fontos szempont a tervezésnél a rövid idő alatt feldolgozható információ, ami magával ragadja a megfigyelő szemét. Ezért szöveges információt keveset szeretnénk az autóra, mindösszesen : Logo, Cégnév, weboldal, telefonszám.
A figyelem megragadását egész felületen megjelenő termék, vagy táj kompozicíó, termék fotó, és/vagy egyéb látványos anyag kell, hogy megragadja.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Fogyasztó keresse a termékeket a megszokott boltjában, illetve a kereskedő érezzen kedvet a termék árusításáshoz.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki aki pékárut vásárol, forgalmaz, elad.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Napi alapvető élelmiszer, pár kulcsszó segítségnek:Hagyományos ízek, minőségi alapanyagok, tradicionális receptek, egyedi ízek, valódi kovászos technológia, pék és cukrász termékek gazdag választéka, Bácska termékdíj nyertes termékek, egészséges alapanyagok, magas tápértékű termékek,

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Klasszikus vonalat követjük, hagyományos termékekkel. A minket válsztó vásárlói réteg kifejezetten kedveli a valódi kovásszal készült termékeinket, Minden termékünk egyedi ízvilággal rendelkezik.,hogy a kenyér még 4 nap után is fogyasztható állapotban van, valamint a minőségi alapanyagpkből készült cukrász süteményeket és tortákat.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A design alapvetően szállítójárművekre szól, de ha születik elfogadott megoldás, akkor a weboldalunkt is ennek a designak megfelelően kell átalakítnai, nyilván külön projekt keretében.

Feladat leírása

Stílus: 

Egy ötlet a sötétebb hátéren világosabb pékáru, meleg színekkel, kontrasztos megjelenéssel pl

https://www.nuovabristot.com/en/#

színvilága , de egyéb design vonal is számításba jöhet,
Meglevő dekorációból töltöttünk fel egy képet, ilyen most. Logót külön feltöltésben megtalálni. szövegek doboz alján sokkal nagyobb méretben veégighúzodhat, pl: www.baranyipekseg.hu.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Nagy felületen jelenik meg az anyag, ezért nagy felbontású nyomdai anyagra van szükségünk.
Nem szeretnénk meglevő konkurencia másolását, illetve olyan stock képek használatát, ami holnapután szembejön az utcán. AI használata nem tiltott. Az fehér színű autóról sajnos csak baloldali képet találta, a jobb oldalon található tolóajtó csak a kék színű autó tartalmaző fótón látható.

Fórum

Tisztelt Megbízó, volna lehetőség majd a grafikai koncepció elkészítése után jobb minőségű vektoros logót is kapni? Mert amint Őn is írta nagy felbontású és méretű printről van szó. És ezt a PNG filet képtelenség normális minőségben nagyítani... Grafikai tervhez jó de a kivitelezéshez biztosan nem. Köszönöm

"itt a sarkon van egy pékség, jó kenyere nagy dicsőség..." :)

Kedves Kreatívok!

Új mellékletek érhetők el.

Kedves Attila,

Feltöltésre kerültek vektor formátumban a logók.

Üdvözlet! Bocsánat a butának hangzó kérdésért, de a beszerzett vagy beszerzendő gépkocsi színe fehér vagy fekete? A matricázás kialakításánál ez nem mindegy, legalább is az én agyamban nem úgy áll össze. Válaszát előre is köszönöm!

Buta kérdés nincs, az autók fehér színűek lesznek.

mikor lesz eredményhirdetés?

Engem is érdekelne, hogy még várható-e eredmény erről a kiírásról. Esetleg vissza lett vonva a pályázat csak valami hiba történt, hogy még mindig "Elbírálás" alatt van?

komolytalan cég.

A feladat leírásában nem szerepelt, hogy logót is kérnek módosítani, sajnálom hogy ezzel nem tudtam én is számítani, biztos mások is szívesen alkottak volna egy modernebb logót. Egyébként nagyon szép munka lett az első, Gratlula az alkotónak!