Pályázatok

Audio-video rendszer- és terméktervező cég logója+arculata

Logó + Kisarculat design
-
Apache Design
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 37
Apacs

Megbízó

27

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 hét 21 óra

Utolsó aktivitás

Koncepciók (45)

Beküldve: 2018. 06. 17.
16
15
10
Beküldve: 2018. 06. 11.
15
8
9
Beküldve: 2018. 06. 09.
12
0
9
Beküldve: 2018. 06. 07.
17
4
9
ad
Beküldve: 2018. 06. 02.
8
3
8
AD
Beküldve: 2018. 05. 31.
16
5
8
Beküldve: 2018. 06. 15.
12
0
8
Beküldve: 2018. 06. 07.
19
2
8
Beküldve: 2018. 06. 15.
3
0
7
Beküldve: 2018. 06. 07.
11
0
6
Beküldve: 2018. 06. 17.
23
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az audio-video rendszertervezés a Magyarországon nincs aktívan jelen önállóan a piacon, egy-két kivételt leszámítva. A nemzetközi színtéren már megtalálhatóak kifejezetten audio-video tervezői szolgáltatásokat nyújtó csapatok. Profi tervezőcsapatra ebben a technológiában nagyszabású, bonyolult és komplex audio-video rendszerek telepítését megelőzően van elengedhetetlen szükség (oktató, rendszerek, sportlétesítmények, stb.). A kedvező piaci helyzetnek köszönthetően hazánkban is egyre nagyobb igény jelentkezik profi tervezőcsapatokra ezen technológia területén is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Apache Design Kft.-ként már több mint két éve üzemelünk, a csapat jelenlegi formáját azonban csak év elején nyerte el és kezdte meg aktív működését. A csapattagok gerince már évek óta együtt tevékenykedik az audio-video technológia hazai és nemzetközi piacán, ahol komoly tapasztalatra tett szert ez idő alatt. Fiatalos, családias csapatot alkotunk, ahol mérnökök és menedzserek dolgoznak. Audio-video rendszereket és elsősorban ezen technológiához kapcsolódó fém passzív eszközöket tervezünk (konzolok, állványok, stb.).

Feladat leírása

Feladat: 

Cégünk arculatának megtervezése, amely magában foglalja:

- logó megtervezése amiben benne van a cégnevünk is (Apache Design Kft. - a kft nek nem kell benne szerepelnie). A logó ettől függetlenül önnállóan, felirat nélkül is lesz használatban, így önmagában is kifejezőnek kell lennie a felirat nélkül is. Alapvetően a fehér és fekete színt képzeltük el arculatunk két fő színének, így a logó megtervezésekor is ez a két szín az elsődleges, ugyanakkor nem szeretnénk teljesen lekorlátozni ezzel a kreatívokat. Amennyiben egyéb színekből szép, elegáns és letisztult tervvel, arculattal, logóval állnak elő, nyitottak vagyunk.
A logóhoz nagyon fontos részlet: Nélkülözhetetlen szempont a logó megtervezéséhez, hogy lézervágó géppel fémbe bevágható legyen úgy, hogy nem esik ki semmilyen és semekkora alkatrész. Ehhez egy korábbi megbízásunk eredményeképpen létrejött logót csatoltam (AVsense_logo.jpg). Ez a szempont a logó részét képező Apache Design feliratra is érvényes!
- névjegykártya tervezés a kialakult logóval: fő szempont itt is a letisztultság, a mérnöki munkára utalás és a professzionalizmus tükrözése, valamint a jelmondatunk feltűntetése
- sablon hivatalos dokumentumokhoz: fej- és lábléces sablon dokumentumok, amikkel ügyfeleinknek hivatalos ajánlatokat, megrendelőket, teljesítési igazolásokat, bemutató anyagokat szeretnénk elkészíteni. Ezeken a dokumentumokon többek között táblázatok is szerepet fognak kapni, ilyen környezetet kell elképzelni. Fontos, hogy ne egyszerűen csak a logó kerüljön elhelyezésre a lap valamelyik részére, hanem egyéb dizájn elem is helyet kapjon, ami illeszkedik egy hivatalos dokumentumhoz, tükrözi a mérnöki tevékenységet, a professzionalizmust és a letisztultságot. Jelmondatunk feltűntetése itt is fontos.
- cégbemutató borssúra sablon: a fejléc, lábléces dokumentummal megegyező dizájn. Ennek a brossúrának az lenne a célja, hogy ki tudjuk küldeni cégbemutatóként ügyfeleknek ajánlatadás előtti fázisban, képeket, egybeírt és pontokba elhelyezett szövegeket ízlésesen és dizájnosan megjelenítve rajta. Szövegként a weboldalon található bemutatkozás, technológiai megoldások, szolgáltatások taralmai fognak szolgálni, abból kell kiindulni a brossúra kialakításához.

Tájékozódás képpen cégünk jelenlegi weboldalát megtekinthetik a kreatívok: www.apachedesign.hu

Audio-video rendszertervezői és termékfejlesztői tevékenységünkkel az egész kialakult arculat (logó, dokumentum sablonok stb.) a mérnöki munkára, valamint a termékfejlesztői tevékenységünkre hajazzanak!

Audio-video rendszertervezés alatt röviden a következőket kell érteni: irodákban, előadó termekben, sportlétesítményekben és egyéb intézményekben a hely adottságainak megfelelő, az igényeket kielégítő megjelenítés technológia (kijelzők, kijelzőfalak, projektorok, led falak, stb.) ,hangosítás (helyi, központi, stb.) és vezérléstechnika (helyileg, irányító központokból, stúdiókból, stb.) tervezése és programozása.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Mivel az audio-video technológia és annak különálló jelentősége hazánkban még nem igazán tudatosodott a felhasználókban és megrendelőkben (sokszor az IT terület alatt értelmezik, illetve "egy kijelzőt én is fel tudok szerelni a falra" felfogás uralkodik), ezért ennek létjogosultságát és egy különálló szakmai jelenlét szükségességét szeretnénk tudatosítani a felhasználókban. Mindezt úgy, hogy ránk nézve/gondolva egy professzionális, FÜGGETLEN (nem akarjuk egyik gyártó termékét sem eladni csak tervezni vele, ez nagyon fontos!) szakértői csapat támogatásával számíthatnak megoldásra minden audio-videoval kapcsolatos igényüket tekintve.

Feladat leírása

Célközönség: 

- Nagyvállalati szereplők (építőipari cégek, multinacionális vállalatok, akik saját irodával rendelkeznek hazánkban)
- Audio-video rendszer építő integrátorok - akik az egyszerűbb rendszereket maguk megtervezik és saját technikusi állománnyal ki is vitelezik a projekteket (jellmezően kis- és középvállalkozások)
- Oktatási intézmények
- Állami intézmények
- Felhasználók (irodavezetők, egyetemi üzemeltetők, IT vezetők, akik az audio-video rendszerekért is felelnek)

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egyedülálló és profi csapatként nyújtunk szolgáltatást minden audio-videoval kapcsolatos tervezésekben.
A sokéves hazai és nemzetközi tapasztalatnak köszönhetően széleskörűen ismerjük mind a haza és mind a nemzetközi piacot, valamint a teljes technológiára naprakész rálátásunk van. Sokszor költséghatékonyabb és egyszerűbb kiszervezni a tervezői munkákat, mint költségesen saját tervező mérnököt állományba venni és alkalmazni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fiatalos, tapasztalt, összetartó és profi csapat, aki kreatívan és az igények ismeretével rugalmasan tudja kielégíteni a változatos felhasználói/megrendelői igényeket.
A célközönség rugalmas, korrekt csapatként tekint ránk. aki felé bizalommal fordulnak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldalunkon, illetve tervezői munkáink során a terveken, bemutatóinkon. Terveink alapján létrejött kivitelezések esetében pedig tervezőként a résztvevő cégek között.
Általunk tervezett termékeken elhelyezve a nevet és vagy logót.
Arculatunkhoz így a piaci megjelenésünkhöz használnánk a kreatívok munkáit, amiket terveink szerint sok-sok évig zászlónkra tudunk tűzni a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, ami tükrözi a professzionalizmust.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Olyan logó és hozzátartozó felirat, ami nem vágható bele lézerrel eredeti formájában fémekbe!

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Több formátumban is, pl.: jpg, png, docx, ai, psd

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!

A kérdésem az lenne, hogy tipográfiai logó is szóba jöhet, vagy mindenképpen figuratív legyen névvel kiegészítve?

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 3 nappal kitolódott.

Kedves Kreatív,

Ilyen tekintetben nem szeretnénk lekorlátozni. :)

Köszönjük az érdeklődést,
Apache Csapat

Kedves Megbízó!

Szeretnék többet megtudni az Apache Design név eredetéről, azonban a honlapjukon nem találtam utalást erre vonatkozóan. Tudna írni pár szót arról, hogy honnan jött ez az elnevezés?

Köszönöm előre is!

Értem, köszönöm! :)

Kedves Kreatív, nincs különösebb története és/vagy mondanivalója az elnevezésnek. A logó szükséges üzenete a mérnöki munka, mérnöki tevékenység.
Köszönjük az érdeklődést, Apache Csapat

Kedves Megbízó!

Érdeklődöm, h a brosúra milyen formátumú lenne (A4 álló, fekvő, vágott A4 négyzetes, stb.)?

Köszönöm!

Kedves Kreatív, alapvetően A4 álló formátum lenne érzésünk szerint, de itt sem támasztanánk egyértelmű elvárást. Ami fontos, hogy a weboldalon található információ tartalom átláthatóan, letisztultan és esztétikusan legyen szerepeltethető.
Köszönjük az érdeklődést, Apache Csapat

Köszönöm!

Kedves Megbízó!

A brossúra esetében a szolgáltatások leírásánál a weboldalon használt ikonokat át kell/lehet venni?

Kedves Kreatív, igen át lehet, de nem szükséges feltétel!
Köszönjük az érdeklődést: Apache Csapat

Rendben, köszönöm a választ!

Kedves Megbízó!

Afelől szeretnék érdeklődni, hogy a lézervágóval talpas betűket lehetséges-e fémbe bevágni.

Köszönöm!

És ezt most próbálom abszolút konstruktívan elmondani:
A profilotok audio és video rendszerek telepítése...a nevetek pedig egy indián törzs...már ez is karcolgatja az agyalap határait...de lehet, hogy a csapat összetartó, profi, kemény, kitartó...mint az indiánok! Ok,legyen!

Ezeket ti írtátok, a ti követelményeitek, elvárásaitok:
"logó megtervezése amiben benne van a cégnevünk is (Apache Design Kft. - a kft nek nem kell benne szerepelnie). A logó ettől függetlenül önállóan, felirat nélkül is lesz használatban, így önmagában is kifejezőnek kell lennie a felirat nélkül is. "

"Nélkülözhetetlen szempont a logó megtervezéséhez, hogy lézervágó géppel fémbe bevágható legyen úgy, hogy nem esik ki semmilyen és semekkora alkatrész."

Ezt meg itt egy kommentre: "A logó szükséges üzenete a mérnöki munka, mérnöki tevékenység."

Javítsatok ki, de történelmi ismereteim és irodalmi olvasmányaim során azzal, hogy az indiánoknak, akár konkrétan az apacsoknak BÁRMI épkézláb közük is lett volna a mérnöki munkához...főleg az audio - video tervezéshez...hát szóval na!
Tehát most vagy a tevékenységhez passzintunk egy, azt bemutató, arra reflektáló logot...
Vagy a névhez, mármint hogy apacs, indián, stb.
De a kettő együtt...ráadásul fejezze ki a mérnöki munkát, és mindezt olyan minimálban, hogy fémbe lehessen marni...háááát...
Megpróbálkozom én is vele még egyszer, mert érdekel a feladat...de szerintem ennek fussatok neki még egyszer, hogy mit is szeretnétek valójában!

Kedves Kreatív, Igen.
Köszönjük az érdeklődést, Apache Csapat

Kedves Kodacx,
Az alábbiakban igyekszem pontról pontra, a lehető legkielégítőbben válaszolni minden felvetésedre:
1. "A profilotok audio és video rendszerek telepítése...a nevetek pedig egy indián törzs...már ez is karcolgatja az agyalap határait...de lehet, hogy a csapat összetartó, profi, kemény, kitartó...mint az indiánok! Ok,legyen!" --> Egy cég neve sokszor nem a cég tevékenységére hajaz, a névválasztás nem feltétlenül kapcsolódik a technológiához. Hogy egy ismert példával éljek, gondolj csak az Appl-re.
2. "Javítsatok ki, de történelmi ismereteim és irodalmi olvasmányaim során azzal, hogy az indiánoknak, akár konkrétan az apacsoknak BÁRMI épkézláb közük is lett volna a mérnöki munkához...főleg az audio - video tervezéshez...hát szóval na!
Tehát most vagy a tevékenységhez passzintunk egy, azt bemutató, arra reflektáló logot...
Vagy a névhez, mármint hogy apacs, indián, stb.
De a kettő együtt...ráadásul fejezze ki a mérnöki munkát, és mindezt olyan minimálban, hogy fémbe lehessen marni...háááát..." --> ahogy az első pontban említettem, a cég elnevezésének és annak tevékenységének nem kell szinkronban lennie, egymásra egyértelműen utalnia. Illetve ahogy írtuk és te is kiemelted, azt szeretnénk kérni, hogy a logó a mérnöki munkára hajazzon (azon belül audio-video rendszertervezés) felirattal és felirat nélkül is. Tehát olyan megoldásokat várnánk, ami utal a tevékenységre.Azt, hogy a névre, mint Apache hajazzon, sehol nem volt elvárás. (Az az általad is kiemelt rész "logó megtervezése amiben benne van a cégnevünk is (Apache Design Kft. - a kft nek nem kell benne szerepelnie). A logó ettől függetlenül önállóan, felirat nélkül is lesz használatban, így önmagában is kifejezőnek kell lennie a felirat nélkül is. " csupán azt jelenti, hogy legyen olyanlogó ahol a cégnév is el van helyezve és legyen olyan is, ahol csak a logó, cégnév felirat nélkül.
3. "Tehát most vagy a tevékenységhez passzintunk egy, azt bemutató, arra reflektáló logot..." --> Igen, ez volt a Brief-ben és a kommentekben
4. "Vagy a névhez, mármint hogy apacs, indián, stb." --> Nem, ez nem volt kérés a Briefben és a kommentekben
5. "De a kettő együtt...ráadásul fejezze ki a mérnöki munkát, és mindezt olyan minimálban, hogy fémbe lehessen marni...háááát..." --> tehát a mérnöki munkát fejezze ki, ne az indián törzset. A fémbe bevágás pedig technikai kérdés, úgy kell kialakítani a vonalakat, hogy ne legyen önnállóan elkülönülő részek, amik kiesnének. Véleményünk és az eddigi tapasztalatok szerint ez nem lehetetleníti el a letisztult, általad minimálban megfogalmazott kialakítást.
6. "Megpróbálkozom én is vele még egyszer, mert érdekel a feladat...de szerintem ennek fussatok neki még egyszer, hogy mit is szeretnétek valójában!" --> az eddig beérkező pályázatok tapasztalatai szerint világos a feladat, remélem az iménti kommentjeimmel Te is választ kaptál minden kérdésedre

Köszönjük az érdeklődést, Apache Csapat

Kedves Megbízó!

A dokumentum sablonokat odt. formátumban csináltam meg. Így is megfelel, vagy konvertáljam át docx.-ba?

Illetve a brosúránál kikötés-e, hogy egy oldalas legyen?

Kedves Kreatív, nem kikötés az egy oldal, sőt! Docx formátumba konvertáld át légy szíves igen.
KÖszönjük az érdeklődést, Apache Csapat

Kedves Megbízó!
Szabad javasolnom egy javítást a honlapjukkal kapcsolatban?
Az ott szereplő "koncepcióterv" szót egybe kell írni.

Kedves Kreatív, köszönjük az építő észrevételt! :) Javítjuk
Üdvözlettel: Apache Csapat

Nem elcsépelt már, igen... Minden második AD logó így néz ki! :D

Szankcionálandónak ítéltük, a döntés a megbízó kezében a továbbiakról.

Kedves Mindenki! A nyertes logó pályázatát kellően egyedinek találjuk, igaz két AD betűből számtalan igen hasonló változat is készült már az elmúlt idők során. Döntésünk végleges, a nyertes pályázat anyagával megyünk tovább, meg is kezdtük az egyeztetéseket a végleges állapot elérése érdekében. Köszönjük az észrevételt, üdvözlettel: Apache Csapat