Pályázatok

Ars Moriendi logo tervezés - TRIQUETRA felhasználásával

Logó design
-
Ars Moriendi
50.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 46
ArsMoriendi

Megbízó

27

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 óra 6 perc

Utolsó aktivitás

Koncepciók (46)

Beküldve: 2020. 09. 09.
8
16
10
Beküldve: 2020. 09. 07.
4
4
9
Beküldve: 2020. 09. 10.
1
0
9
Beküldve: 2020. 09. 16.
1
0
9
Beküldve: 2020. 09. 10.
13
2
9
Beküldve: 2020. 09. 12.
8
2
9
Beküldve: 2020. 09. 11.
2
0
8
TMG
Beküldve: 2020. 09. 16.
2
0
8
Beküldve: 2020. 09. 09.
13
3
8
Beküldve: 2020. 09. 17.
4
0
8
Beküldve: 2020. 09. 13.
2
0
8
Beküldve: 2020. 09. 17.
6
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Jelenleg ezen a területen piaci rés található. Nincs ilyen kezdeményezés.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Hospice otthonápolásban dolgozó mentálhigiénés szakember, idősek otthonában dolgozó ápolónő és szociális munkás, valamint céges környezetben dolgozó kiégés terapeuta összefogásával induló kezdeményezés, melyben súlyos beteg és haldokló betegek családtagjai számára tervezünk workshopokat fizikai ápolás, szociális segítségnyújtás és lelki támogatás terén. Cél az ápolási feladatok betanítása, a félelmek és fájdalmak oldása, a halál előtti megbékélés elérése mind a beteg, mind a család részéről. Később szeretnénk megszólítani mindenkit, akit érdekel a méltó halál és a minél könnyebb átlépés folyamata. Innen a név, az Ars Moriendi létező mozgalom volt a 14-15.században, szintén ezzel a céllal, csak keresztény alapokon. Mi nem tartozunk semmilyen hitrendszerhez, tiszteletben tartunk minden elképzelést.

Feladat leírása

Feladat: 

A leendő logót a kelta hármas csomó a Triquetra formájában képzeljük el, jó lenne, ha ennek a jellegét sugározná. Mi látjuk benne az A és az M betűt, csak nem tudjuk megrajzolni úgy, hogy egyszerű, sematikus, egyedi, de mégis azonnal felismerhető legyen (nem a kelta csomó, hanem az A és az M). A kelta csomó pont azért ragadott meg bennünket, mert sokfajta hitvilág, a kelta, a keresztény és a modern spirituális irányzatok is használják, a szentháromság, az idő és az élet körforgásának a szimbóluma. Színvilága szabadon tervezhető, de a feketét kizárnánk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk egy mozgalom jelképévé tenni, hogy felismerhetőek legyünk bárhol.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki, aki hozzátartozóját otthon ápolja és segítségre szorul, valamint azok, akik szembe kívánnak nézni a halál és haldoklás témájával. Cél, hogy a hozzánk fordulók minél kevesebb kiszolgáltatottságot és tehetetlenséget éljenek meg ebben a helyzetben.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelen pillanatban nem nagyon tudnak mást választani, maximum még a hospice szolgáltatókat. A hospice otthonápolás viszont csak daganatos betegek számára elérhető, ráadásul a szolgáltatók elég korlátozott formában tudnak működni az állami keretek miatt. Ezt szeretnénk bővíteni és kiegészíteni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Szeretnénk ebben a nehéz életszakaszban a fájdalom, a magára hagyatottság és a félelem helyett a megbékélést, a biztonságot, és a segítségnyújtást képviselni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Honlapon, közösségi médiában, ruházaton használnánk. Későbbiekben felmerülhetnek további tervezési igények is.

Feladat leírása

Stílus: 

A kelta hármas csomóra hasonlító szimbólumot szeretnénk a kezdőbetűkből.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A fekete szín használata

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Ha lehetséges, többfajta formátumban szeretnénk. Számlára szükségünk lenne.

Fórum

Pályázhat az is, aki nem számlaképes? Vagy pl. az egyszerűsített foglalkoztatás teljesen kizárt?

Kedves Rita, megkérdeztem a könyvelőt azzal kapcsolatban, hogy ebben a helyzetben lehetséges-e számomra az alkalmi munkavállaló foglalkoztatása. Várom a válaszát, addig szíves türelmedet kérem szépen, köszönöm! AM

Kedves Rita, lehetséges az alkalmi munkavállalás, de van költsége, ami lejön a bruttó pályázati díjból és munkavállalói szerződést kell hozzá kötnünk. üdv AM

Kedves Kreatívok! A logónak NEM KELL tartalmaznia feltétlenül a kelta csomót. Csak a jellege miatt írtuk. Fontosabb lenne a betűk szerepeltetése akár úgy, hogy csak mi látjuk benne az eredeti szimbólumot, más elsőre nem feltétlenül. Remélem, nem korlátoztuk le a kreativitást ezzel a kitétellel. Ha van valakinek más ötlete, azt is szívesen vesszük :). Köszönjük!

Tisztelt Megbízó!
Olvastam, hogy színekben szabad kezet adnak, de érdeklődnék, hogy milyen színű háttérre használnák fel? Különböző hátterekre, vagy egyszínűre (ruházat, d)? Szíves válaszát várva,
Üdv!

Kedves Kreatív, honlapra, közösségi profilra és később ruházatra is tennénk. Sajnos a website hátterét még nem tudjuk, mert az is készül, de világos, letisztult színekben gondolkodunk. Úgy gondolom, hogy egy jól eltalált színű logóhoz tudunk igazodni minden tekintetben, vagy a színvilágot tudjuk módosítani, ha egyébként megszólít minket a forma. Köszönjük az érdeklődést! AM

Fórum (7)