Pályázatok

Arculat fejlesztés a HSSI Mérnöki Iroda Kft.-nél

Logó + Kiterjedt arculat design
-
HSSI Mérnöki Iroda Kft.
200.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 33
11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 6 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (31)

Beküldve: 2023. 07. 31.
55
15
10
TMG
Beküldve: 2023. 07. 31.
16
1
9
Beküldve: 2023. 07. 31.
13
0
8
Beküldve: 2023. 08. 02.
13
1
8
Beküldve: 2023. 08. 04.
20
0
9
Beküldve: 2023. 08. 07.
13
0
8
Beküldve: 2023. 08. 07.
15
0
8
Beküldve: 2023. 08. 04.
9
0
7
Beküldve: 2023. 08. 01.
7
0
7
Beküldve: 2023. 08. 02.
21
0
7
D49
Beküldve: 2023. 07. 31.
1
0
7
Beküldve: 2023. 08. 06.
10
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A talajvédelmi ágazat egy speciális szakterület, amely egzakt, szigorú jogszabályi környezettel rendelkezik, s amelyben csak agrármérnök (BSc/MSc) + talajvédelmi szakmérnöki végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek rendelkeznek aláírási jogosultsággal. Országosan mintegy 150 talajvédelmi szakértő tevékenykedik, ki egyéni vállalkozóként, ki saját vállalkozásban, ki alkalmazottként. A talajvédelmi tervek minden esetben a talaj - mint nemzeti vagyon - védelmét szolgálják, mind mennyiségét, mind minőségét illetően annak használata során.
A talajvédelmi szakértői piacon Társaságunk országos területi lefedettséggel rendelkezik, s az éves tervszámok alapján a legnagyobb mérnöki irodák között van.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A HSSI Mérnöki Iroda Kft. a talajvédelmi szakértői piacon újonnan létrehozott cég, amelynek tulajdonos-ügyvezetője, valamint a cég szakértői csapata több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal, kiemelkedő referencia- és szerződésállománnyal rendelkezik. A HSSI a High quality Services - Soil - Irrigation szavak rövidítése.
Társaságunk debreceni székhellyel rendelkezik, de rövidesen nyílik székesfehérvári kirendeltségünk is. Kollégáink a pick-up flottánkkal az egész ország területén végzik a talajvédelmi- és tápanyag-gazdálkodási tervezésekhez szükséges helyszíni szemléket és mintavételezéseket. Éves szinten 500+ talajvédelmi tervet készít el Társságunk, s közel 2.500 partnerünknek nyújtunk talajvédelmi és tápanyag-gazdálkodási szakszolgáltatást.
A talajvédelmi tervek készítése az alábbi esetekben jogszabályi megfelelőséghez kötött:
a) a savanyú, a szikes és a homoktalajok javításához,
b) a mezőgazdasági célú tereprendezéshez,
c) szőlő, gyümölcs, bogyós gyümölcs, illetve - ha jogszabály úgy rendelkezik - egyéb ültetvények telepítéséhez,
d) a talajszint végleges megváltoztatásával járó, beruházásnak nem minősülő 1000 m2 -nél nagyobb területnagyságú tevékenység, illetve 400 m2 -t meghaladó területigényű beruházások megvalósítása során a humuszos termőréteg mentéséhez,
e) a mezőgazdasági célú hasznosítást lehetővé tevő rekultivációhoz, újrahasznosításhoz,
f) az öntözéshez,
g) a hígtrágya termőföldön történő felhasználásához az állattartás során keletkező egyéb szervestrágya kivételével,
h) a szennyvíz és szennyvíziszap mezőgazdasági felhasználásához,
i) a mezőgazdasági területek vízrendezéséhez,
j) a nem mezőgazdasági eredetű, nem veszélyes hulladékok termőföldön történő felhasználásához,
k) az erózió elleni műszaki talajvédelmi beavatkozások megvalósításához.
Ezt csak azért írtam ide, hogy az arculat vagy kiegészítő elemek tervezése során segítséget nyújthat, hogy milyen képek vagy grafikák lehetnek számunkra érdekesek.
2 domainnel rendelkezünk: talajszakerto.hu (weboldal), hssi.hu (e-mail)

Feladat leírása

Feladat: 

A HSSI Mérnöki Iroda Kft. részére markáns, minőséget sugárzó, magabiztos, lendületes arculatot szeretnénk.
Markáns, mert szakmailag meghatározó résztvevői vagyunk a piacnak.
Minőséget sugárzó, mert a HSSI számunkra egyet jelent a minőséggel.
Magabiztos, mert szakmai felkészültségünk és tapasztalatunk az egyik legjobb az országban.
Lendületes, mert képesek vagyunk minden akadályt leküzdeni, minden követ (stílusosan minden talajt) megmozgatni, s az ügyfeleink mindig, minden körülmények között számíthatnak ránk, s minden megrendelést a lehető legrövidebb határidő alatt, a legjobb minőségben teljesítünk.

Feladat:
1. Logó tervezés
Szeretnénk egy figyelemfelkeltő, elegáns, magas minőséget és profizmust sugalló logót. A HSSI-ből szükséges egy szimbólumot is kreálni, amely önállóan is használható kitűzőkön, vagy avatarként. A logó tervezésénél a preferált színvilág: kék, zöld, türkiz, a természet színei jelenjenek meg benne. De ne szükséges mindet használni, hogy ne egyen túlzottan színes, zavaros.

A logóból több verzió is lehet, mert szükség lenne egy nagy logóra:
HSSI Mérnöki Iroda - A Talajszakértő
Szükség lenne egy közepes logóra
HSSI Mérnöki Iroda
Szükség lenne egy kis logóra, kvázi szimbólumra:
HSSI

A mellékletként csatolt HSSI Mérnöki Iroda logót szeretnénk az előzőekben leírtak alapján újra terveztetni.

2. Kiterjedt arculat design
A standard elemeken (pl. névjegykártya, levélpapír, stb.) túl szükségünk van autó design-ra.
- A munkaautókra (Toyota Hilux 2.8 D4D Active DoubleCab fehér színű pick-up) informatív, de mégis letisztult designt szeretnénk (pl.: HSSI Mérnöki Iroda - A Talajszakértő / weboldal / mobil / QR-kód). Fontos, hogy egyértelmű legyen, és ragadja meg a közlekedésben résztvevők szemét, illetve munkaterületen és terep történő mozgásnál is jól azonosítható legyenek az autók.
- A vezetői autókra szolid designt szeretnénk (pl.: logó kis méretben)
Szeretnénk .ppt hátereket is kérni, ha lehetséges.

3. Nyomtatvány design
- A nyomtatványok elsősorban kiállításokra szóló szórólapok (A5 méretben vagy A4 hajtogatott), amelyen az egyes szolgáltatások, talajvédelmi terv típusok bemutatása történik.
- Katalógus a cég teljes portfólióját mutatná be, amelybe a szórólapok elhelyezhetők.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célkitűzés, hogy a logó és a teljes arculat karakteres legyen, magas minőséget és magabiztosságot sugározzon. Fontos, hogy a logó a meglévő és jövőbeli partnereink számára is egyértelmű és jól értelmezhető legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönségünk elsődlegesen az agrár vállalkozások, az önkormányzatok, az ipari vállalkozások. Magánszemélyek is egyre nagyobb arányban kerülnek a megrendelőink közé. Célunk, hogy az új arculattal még jobban meggyőzzük őket, hogy profi, minőségi szolgáltatást nyújtó céggel kerülnek kepcsolatba.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A HSSI Mérnöki Iroda országos lefedettséggel biztosítja szolgáltatásait a megrendelői számára, mindezt folyamatosan a legmagasabb minőségi szinten, rövid határidővel. A több mint 20 éves szakmai múlt garancia a partnereink számára, hogy mindig a nemzetközi és hazai jogszabályi előírásoknak megfelelve, magas színvonalon kerülnek kiszolgálásra. A gazdák jogszabályi kötelezettségeit teljes körűen kiszolgálva megbízóink számára "jó gyakorlatot" is javaslunk, segítünk azt alkalmazni és fenntartani, szem előtt tartva a talajegészség és a lehető legmagasabb terméshozam elérését, s mindezt a legköltséghatékonyabb módon a fenntarthatóságot szem előtt tartva.
Társaságunk széleskörű és komplex szolgáltatás szerkezettel rendelkezik, amely folyamatosan bővül.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A HSSI egy olyan vállalat, amely az agrárium és az ipar szakterületein komplex szolgáltatás szerkezettel kínál megbízható, szakszerű, multifunkcionális megoldásokat ügyfelei számára.
Célközönség szerint: Naprakész, gyors, szakmai kompetenciával bíró, országos lefedettséget mutató, rugalmas és hatékony megoldásokat nyújtó, megbízható cég.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logó és a kiterjedt designt térben és időben korlátlanul, határozatlan ideig tervezzük használni. Társaságunk folyamatos jelenlétet tervez a weben, a social médiában, nyomtatott sajtóban, rendezvényeken, kiállításokon, szakmai eseményeken, mind hazai, mind nemzetközi platformokon.

Feladat leírása

Stílus: 

Markáns, magabiztos, lendületes arculatot szeretnénk, amely tükrözi a minőséget, a megbízhatóságot, a pofizmust. Az arculat legyen elegáns, letisztult és modern.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Szeretnénk elkerülni a túl színes, zavaros, túl művészi, hivalkodó, harsány megjelenést, színvilágot.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Társaságunk további webdesign fejlesztést is tervez, de azt külön pályázatban.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó!
A mellékletek között nem szerepel a cég jelenlegi logóját bemutató fájl. Gondoltam jelzem, hátha inspirációként szolgálhat jómagamnak és Kreatív társaimnak.

Köszönettel:
Egy lelkes Kreatív

Kedves Pepi!
Köszönöm az észrevételt. A pályázat alap beállítása során feltöltöttem, de a brief felületen nem. Segítséget kértem az admintól, hogy miként tudom feltölteni, mert ezidáig nem találtam rá megoldást a felületen.

Igyekszem pótolni. De addig is a Facebook oldalon a HSSI Mérnöki Iroda Kft. oldalon látható, ha ez segítség az elindulásban.

Tisztelettel
Jurácsik Zoltán

Kedves Megbízó!

A HSSI-ből, betűkből szeretne csak logót, vagy valami szimbólumban, mintában is gondolkodhatok?

Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Brandiliant!

Tudom, hogy nem lesz egzakt a válaszom, de mindkét verzió érdekes lehet számunkra. Az is megoldás lehet, hogy a HSSI Mérnöki Iroda mint szöveg marad egy modern, karakteres betűtípussal, s valamilyen szimbólum készül hozzá, ami lehet a H-S-S-I betűkből kreálva, de részünkről az is elfogadható, hogy a tevékenységünkhöz valamilyen formában illő szimbólum készül. Ugyanakkor az is lehetséges megoldás, hogy a HSSI Mérnöki Iroda szövegben a HSSI már kap valamilyen dizájnt, ami külön is felhasználható szimbólumként.

Remélem tudtam segíteni!

Tisztelette,
Jurácsik Zoltán

Tiszlet Megbízó.
Talajvédelemmel foglalkozó vállalkozástól kissé különösnek tartom a kék-zöld-türkiz színek preferálását. Megpróbálom egy kellemes barna-zöld természetes pasztell kombinációt a jelenlegi türkiz egyik árnyalatával. A kék inkább a vízügyre jellemző a természet terén. Csak ötletként. Mint kreatív.

Tisztelt TMG!
Köszönöm az észrevételét.
Attól még, hogy a talajvédelem a fő profilunk, mi egy fiatalos, lendületes cég vagyunk, s mivel folyamatosan fejlesztjük a Mérnöki Iroda szolgáltatásait, nem szeretnénk a logóval, a szimbólummal és az arculattal csak a talajra fókuszálni.
Az egyik korábbi érdekeltségünkben lévő cégünk, (talajvizsgalo.hu) is fiatalos, lendületes logóval rendelkezett, amely jellegzetes volt, s már messziről megismertek bennünket a partnerek. Szóval nekünk az lenne a fontos, hogy modern, markáns, lendületes, fiatalos, figyelemfelkeltő szimbólum, logó készüljön.
Tisztelettel,
Jurácsik Zoltán

Kedves Kreatívok!
Próbálok egy kicsit pontosítani.
Modern, fiatalos, lendületes, figyelemfelkeltő, minőséget és profizmust sugalló logót szeretnénk. Szükségünk van egy szimbólumra is, amely önállóan is használható kitűzőkön, vagy avatarként. A logó tervezésénél a preferált színvilág: kék, zöld, türkiz, a természet színei jelenjenek meg benne. De nem szükséges mindet használni, hogy ne egyen túlzottan színes, zavaros.
FONTOS, hogy nem csak talajvédelemmel foglalkozunk. Szakterületeink még az öntözéstervezés, a talajvizsgálat, a növényanalízis, a talajbiológiai vizsgálat, a mezőgazdasági szaktanácsadás. Ezért is nem tartjuk szükségesnek, hogy a logóban a talaj legyen a fókuszban.
Korábbi cégünk logója (Mertcontrol HL-LAB Kft. - talajvizsgalo.hu) is teljesen független volt a talajvizsgálattól, de figyelemfelkeltő, fiatalos és lendületes volt.
Tisztelettel,
Jurácsik Zoltán

Gratulálok a győztesnek. Kivéve az autódekor terveket. Ha lenne gyakorlata, tudhatná, a terepjáró sárvonalára nem tervezünk, mert kint a szabadban (nem városi SUV) az lesz az első, ami sérül. A plató oldal ráadásul minden irányban ívelt, így az egyenes minta torzul.

Szakmai ajánlásként, mint reklám és dekor cég társtulajdonos.

Kedves Kreatívok!
A pályázat lezárult, és sikerült kiválasztanunk az elképzeléseinknek legmegfelelőbb pályaművet.
Gratulálunk a győztes Kreatívnak és köszönjük szépen a többi ‘Kreatív elme’ ötleteit is!
HSSI Mérnöki Iroda

HSS öngyújtó, HSS rúzs. Ezt látom. Ilyen erőltetett szörnyűségek jönnek létre, amikor egy logóban el kell magyarázni a tevékenységeket...

Gratulálok a győztesnek. De nem tudom megállni, hogy felhívjam a figyelmet - szerény véleményem szerint - a legszebb megoldásra, ez pedig Wuiktor munkája. Finom, elegáns, modern, jó színpaletta és a "tálalás" is igényes. Gratulálok a szép munkához, tanultam belőle, köszönöm.

Köszönöm, kedves tőled, jól esett ezt olvasni :)