Pályázatok

Antikemporium - logó pályázat

Logó design
-
Antikemporium
50.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 74
Antik

Megbízó

114

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 óra 47 perc

Utolsó aktivitás

Koncepciók (100)

Beküldve: 2021. 03. 20.
14
23
8
Beküldve: 2021. 03. 18.
20
17
8
Beküldve: 2021. 03. 18.
9
4
8
Beküldve: 2021. 03. 24.
9
8
8
Beküldve: 2021. 03. 15.
20
5
8
Beküldve: 2021. 03. 20.
30
9
8
Beküldve: 2021. 03. 17.
3
2
7
Beküldve: 2021. 03. 14.
10
10
7
AE
Beküldve: 2021. 03. 24.
10
2
7
Beküldve: 2021. 03. 19.
21
10
7
Beküldve: 2021. 03. 21.
15
2
7
Beküldve: 2021. 03. 27.
9
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A régiség világa igen sokrétű és széles spektrumú melyet több csatornán (online is) lehet értékesíteni, de a ténylegesen erre a szegmensre készült és szakosodott piactérből kevés van. Mi szeretnénk ezt egy nagy egészbe, professzionális és jól átlatható keretbe foglalni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A weblap régiségek, művészeti alkotások adás-vétele céljából jön létre, mely a felhasználóknak egy átlátható, egyszerű és biztonságos piacteret nyújt, letisztult, elegáns és modern külsőben, mely nem szakad el a régiségek hangulatától.
Ide mindenki, aki regisztrál, feltöltheti az eladásra szánt régiségeit, illetve meg is vásárolhatja a számára tetsző antikvitásokat. (a horganykádtól a tiszti kardon át az ezüst étkészletig).

Feladat leírása

Feladat: 

- A víziónk egy " A " betű volt, keretbe foglalva, esetleg figurális / architekturális / növényi motívummal együtt, vagy valamilyen struktúrával, ám mivel nincs konkrét elképzelésünk, így szeretnénk látni ettől eltérő, egyedi ötleteket is.

- Az "ANTIKEMPORIUM" név megjelenítése úgy, hogy a grafika és a név darabolható, külön-külön is használható legyen.

- A logó színeiben elképzelésünk szerint megjelenik az "óarany". Szeretjük a sötét-világos kontrasztot, de színekben sincs még fő csapásirány, így kompromisszumkészek vagyunk.

A későbbiekben a teljes arculatunk megtervezésére is szükség lesz, ezt praktikusan azzal képzeljük el, aki a logónkat is megtervezte.Megkönnyíti a döntésünket, ha a kreatívok a logót a későbbi felhasználásuk szerint illusztrálják, pl.: főoldalon, névjegykártyán, stb.

-----------------------
FONTOS: Névjegykártyát és egyebeket tervezni tilos, mindössze mock up képeken, mindenféle egyéb tervezés nélkül lehet csak megmutatni a logót.

https://kreanod.hu/faq/mi-az-indokolatlan-plusz-munka-es-miert-tiltott

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Modern, egyedi design, ami magában hordozza az antik tárgyak hangulatát.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki, aki a régiségeit eladná, vagy régiséget venne, vagy aki egyszerűen csak a téma iránt érdeklődik, legyen az magánszemély vagy cég.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Szakértelmünknek és több éves tapasztalatunknak köszönhetően kiválóan ismerjük a piacot, és látjuk azt is, hogy a vevői és eladói oldalról is igény mutatkozik egy megbízható, jól átlátható ,felhasználóbarát, oldalra, melyen felhasználóink kényelmesen és "kellemes környezetben" tudnak böngészni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Megbízható, igényes és innovatív.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az elkészült logó szilárd alapját képzi majd a későbbi arculatunknak, megjelenik a saját weboldalunkon, névjegykártyánkon, különböző szóróanyagokon és közösségi média felületeken is.

Feladat leírása

Stílus: 

- Modern és klasszikus stílus összeolvadása
- jól használható, jól megjeleníthető online és nyomtatva is
- könnyen megjegyezhető, egyedi
- előnyben részesítjük a részletgazdagabb, kidolgozott logókat

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 5 nappal kitolódott.

Üdv! Hányszor történhet ez meg, illetve mi az oka? Köszönettel: typolka

Kedves typolka!

Igyekszünk minden potenciális kreatívval folyamatosan kommunikálni, és úgy látjuk, hogy a beérkezett pályázatok egy része még olyan fázisban van, hogy szükségük lehet néhány plusz napra. Természetesen szívesen látunk új pályázókat is.

Egy pályázaton egyszer fordulhat elő hosszabbítás. Egy kivétel volt, pont most aktív másik pályázat, az Aranyklinika arculattervezés. Ott a második hosszabbítás feltétele a díjazás emelése és garantálása volt.

Fórum (4)