Pályázatok

ANNAMARK márkanév alatt gyárott termékek logó terve

Logó + Kiterjedt arculat design
-
ANNAMARK
100.000 Ft
Hátravan:
1 hét 18 óra
Követő: 46
10

Hozzászólás

6%

Értékelt koncepció

1 nap 15 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (35)

Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 24.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 24.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 24.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 24.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 24.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 23.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 23.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 23.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 22.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 21.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 20.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 11. 20.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Saját márkanév alatt szeretnénk elsősorban fémmegmunkálással foglalkozó cégek számára precíziós munkadarab megfogó eszközöket gyártani. Minőségi célunk, hogy a jelenlegi piacon található hasonló termékeknél magasabb műszaki színvonalat képviseljünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk a Savaria Ipartechnika Kft. jelenleg 3 fő területen tevékenykedik:
Első: Prototípus autóalkatrészek gyártása
Második: Vasúti alkatrészek gyártása
Harmadik: Precíziós alkatrész gyártása
Egy új területtel bővülne a tevékenységünk: Saját márkanév alatt ( ANNAMARK ) szeretnénk a cégünk által tervezett és gyártott CNC gépeken használatos munkadarab megfogó készüléket gyártani. Terveink szerint Európa egész területén értékesítenénk a termékeinket.

Feladat leírása

Feladat: 

Első sorban egy megfelelő logót / vagy több egymással szoros összefüggésben álló logót/ szeretnénk terveztetni.
Hogy mit értünk több egymással szoros összefüggésben álló logón: Mivel a termékeink méretei és formái változatosak lesznek, ezért elképzelhetőnek tartjuk, hogy egy logót több méretben és formában tudunk feltüntetni a termékeinken. Lesz olyan termékünk ahol a négyzetes forma az ideális. Ott is egy elvárás, hogy kis méretben történő elhelyezés esetén (10x10 vagy 15x15 mm) is kivehető legyen a logó) Illetve ahol a hely megengedi ott a téglalap alakú logó is megfelelő lehet. (alapvetően pl: az ANNAMARK szót egy téglalap alakban lehetne jól szemléltetni)
Fontos, hogy a logó lézergravírozva (tehát egy színben) is működjön.

A logó mellett email aláírás és levélpapír megtervezését kérnénk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk az, hogy ne csak a termékeink, de a logónk is minőségi hatást keltsen. Első sorban betűlogót szeretnénk, azaz az ANNAMARK szót értelmezni lehessen ha valaki ránéz a logóra.

Feladat leírása

Célközönség: 

Viszonylag szűk terület a célközönségünk. Azok a fémipari cégek akik CNC forgácsolással, és Huzalos szikraforgácsolással foglalkoznak Európában.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelenleg cégünk európai szinten is kiemelkedő pontosságú gépparkkal rendelkezik +/- 0,001 mm -es pontossággal tudunk alkatrészeket gyártani. A saját márkás termékeinket is ezzel a gépparkkal gyártanánk. Csúcs minőség, csúcs minőségű gépeken!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A termékeinket úgy terveztük meg, hogy a jelenleg kapható hasonló termékeket 10 éve használjuk. Az összes e piacon vezető márka termékeit használjuk, és hibáikból / negatív tulajdonságaikból tanulva célunk a lehető legjobb minőségű termék létrehozása volt. Szerencsére a piacon elérhető jelenleg prémium minőséget képviselő termékek ára nincs szoros összefüggésben a termékek előállítási költségével, ezért úgy véljük, hogy a vevőinknek a jelenleginél jobb minőséget, és versenyképesebb árat tudunk biztosítani.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Lehetőség szerint hosszú távon fel szeretném használni a logót. Első sorban a termékeinken lehet majd találkozni vele. Illetve a honlapon, ajándéktárgyakon. Néhány videót szeretnénk készíteni a termékeinkről (5-10 videó) amit a youtubra is fel szeretnénk tölteni, ezért a logóval ott is lehetne majd találkozni.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, egyszerű stílusú logót szeretnénk!
Az ANNAMARK márkanév két szóból áll. ANNA és MARK. A cég tulajdonosainak a gyermekeinek kereszt neveiből.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Az apró részletesség kerülendő! Mivel a logókat 2 eljárás valamelyikével ( lézer jelölés vagy tampon nyomás) jelöljük, és lesz olyan termékünk ahol a 10x10 vagy 15x15 mm lesz a logó maximális mérete, ezért a nagyon apró részletek nem látszódnának megfelelően.
Valamint mind a két technológia alapvetően 1 színt képes megjeleníteni. (Tampon nyomás esetén egy általunk választott színt, lézer jelölés esetén a szürke szín valamely árnyalatát) Ezért lehetőség szerint olyan logót szeretnénk, ami 1 színnel nyomtatva is értelmezhető. A honlapunkon és média eszközökön elhelyezett logó lehet több színű is, mert ott nincs ilyen korlát.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkákat jpg, pdf, png, valamint ai. kiterjesztésben szeretném kérni a pályázat lezárultával.

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Színhasználatot tekintve érdemes illeszkedni a jelenlegi logo vmelyik árnyalatához?
Természetesen értem, h tamponnyomás, stb. esetén egy színről / feketéről, anyag színe / beszélünk csak.
Köszönöm!

Tisztelt Drumrollpls!

Nincs megkötés a színhasználattal kapcsolatban! Ami fontos az az, hogy a termékeinkre jelölve is értelmezhető legyen a logó!

Üdvözlettel: Aszódi János

Fórum (2)