Pályázatok

ANNAMARK márkanév alatt gyárott termékek logó terve

Logó + Kiterjedt arculat design
-
ANNAMARK
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 79
17

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 8 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (78)

Beküldve: 2020. 11. 08.
43
22
9
AM
Beküldve: 2020. 11. 29.
8
2
7
AM
Beküldve: 2020. 11. 15.
1
0
7
AM
Beküldve: 2020. 12. 02.
3
0
7
Am
Beküldve: 2020. 11. 04.
6
2
7
Beküldve: 2020. 12. 03.
5
0
7
Beküldve: 2020. 12. 03.
10
0
7
Beküldve: 2020. 11. 24.
4
0
7
Beküldve: 2020. 11. 07.
1
0
7
Beküldve: 2020. 12. 02.
4
0
7
Beküldve: 2020. 11. 24.
4
0
7
Beküldve: 2020. 11. 24.
3
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Saját márkanév alatt szeretnénk elsősorban fémmegmunkálással foglalkozó cégek számára precíziós munkadarab megfogó eszközöket gyártani. Minőségi célunk, hogy a jelenlegi piacon található hasonló termékeknél magasabb műszaki színvonalat képviseljünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk a Savaria Ipartechnika Kft. jelenleg 3 fő területen tevékenykedik:
Első: Prototípus autóalkatrészek gyártása
Második: Vasúti alkatrészek gyártása
Harmadik: Precíziós alkatrész gyártása
Egy új területtel bővülne a tevékenységünk: Saját márkanév alatt ( ANNAMARK ) szeretnénk a cégünk által tervezett és gyártott CNC gépeken használatos munkadarab megfogó készüléket gyártani. Terveink szerint Európa egész területén értékesítenénk a termékeinket.

Feladat leírása

Feladat: 

Első sorban egy megfelelő logót / vagy több egymással szoros összefüggésben álló logót/ szeretnénk terveztetni.
Hogy mit értünk több egymással szoros összefüggésben álló logón: Mivel a termékeink méretei és formái változatosak lesznek, ezért elképzelhetőnek tartjuk, hogy egy logót több méretben és formában tudunk feltüntetni a termékeinken. Lesz olyan termékünk ahol a négyzetes forma az ideális. Ott is egy elvárás, hogy kis méretben történő elhelyezés esetén (10x10 vagy 15x15 mm) is kivehető legyen a logó) Illetve ahol a hely megengedi ott a téglalap alakú logó is megfelelő lehet. (alapvetően pl: az ANNAMARK szót egy téglalap alakban lehetne jól szemléltetni)
Fontos, hogy a logó lézergravírozva (tehát egy színben) is működjön.

A logó mellett email aláírás és levélpapír megtervezését kérnénk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk az, hogy ne csak a termékeink, de a logónk is minőségi hatást keltsen. Első sorban betűlogót szeretnénk, azaz az ANNAMARK szót értelmezni lehessen ha valaki ránéz a logóra.

Feladat leírása

Célközönség: 

Viszonylag szűk terület a célközönségünk. Azok a fémipari cégek akik CNC forgácsolással, és Huzalos szikraforgácsolással foglalkoznak Európában.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelenleg cégünk európai szinten is kiemelkedő pontosságú gépparkkal rendelkezik +/- 0,001 mm -es pontossággal tudunk alkatrészeket gyártani. A saját márkás termékeinket is ezzel a gépparkkal gyártanánk. Csúcs minőség, csúcs minőségű gépeken!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A termékeinket úgy terveztük meg, hogy a jelenleg kapható hasonló termékeket 10 éve használjuk. Az összes e piacon vezető márka termékeit használjuk, és hibáikból / negatív tulajdonságaikból tanulva célunk a lehető legjobb minőségű termék létrehozása volt. Szerencsére a piacon elérhető jelenleg prémium minőséget képviselő termékek ára nincs szoros összefüggésben a termékek előállítási költségével, ezért úgy véljük, hogy a vevőinknek a jelenleginél jobb minőséget, és versenyképesebb árat tudunk biztosítani.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Lehetőség szerint hosszú távon fel szeretném használni a logót. Első sorban a termékeinken lehet majd találkozni vele. Illetve a honlapon, ajándéktárgyakon. Néhány videót szeretnénk készíteni a termékeinkről (5-10 videó) amit a youtubra is fel szeretnénk tölteni, ezért a logóval ott is lehetne majd találkozni.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, egyszerű stílusú logót szeretnénk!
Az ANNAMARK márkanév két szóból áll. ANNA és MARK. A cég tulajdonosainak a gyermekeinek kereszt neveiből.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Az apró részletesség kerülendő! Mivel a logókat 2 eljárás valamelyikével ( lézer jelölés vagy tampon nyomás) jelöljük, és lesz olyan termékünk ahol a 10x10 vagy 15x15 mm lesz a logó maximális mérete, ezért a nagyon apró részletek nem látszódnának megfelelően.
Valamint mind a két technológia alapvetően 1 színt képes megjeleníteni. (Tampon nyomás esetén egy általunk választott színt, lézer jelölés esetén a szürke szín valamely árnyalatát) Ezért lehetőség szerint olyan logót szeretnénk, ami 1 színnel nyomtatva is értelmezhető. A honlapunkon és média eszközökön elhelyezett logó lehet több színű is, mert ott nincs ilyen korlát.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkákat jpg, pdf, png, valamint ai. kiterjesztésben szeretném kérni a pályázat lezárultával.

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Színhasználatot tekintve érdemes illeszkedni a jelenlegi logo vmelyik árnyalatához?
Természetesen értem, h tamponnyomás, stb. esetén egy színről / feketéről, anyag színe / beszélünk csak.
Köszönöm!

Tisztelt Drumrollpls!

Nincs megkötés a színhasználattal kapcsolatban! Ami fontos az az, hogy a termékeinkre jelölve is értelmezhető legyen a logó!

Üdvözlettel: Aszódi János

Én viszont gratulálnék neked a szép és tisztességes munkához, továbbá Dani, Brigi Soós, V.Rita és Wolcsanszky munkáihoz is. De miután végigböngésztem a teljes "termést", legalább találtam olyanokat is, ami tényleg logó, és nem egy 6 pontra(!) értékelt design troll, aki cserébe nagyon gyors (azon kissé megakadtam). További jó munkát nektek.

Sokkal inkább „korrektség is dead”. Sajnálom, hogy nem kaptak a résztvevők korrekt visszajelzést, és hogy a második legjobbra értékelt shortlistes munka mindössze egy ponttal előzi meg a leggyengébb copypaste munkákat egy 10-es skálán. (Bár ilyen esetben általában az van, hogy a megbízó túl jó szívű, és nem akar rossz pontot adni a leggyengébbeknek sem, nem gondolva bele, hogy ezzel a jó munkát beadók munkáját degradálja. Szóval a szándék valszeg nem rossz, csak a végeredmény lett az.)

Az már feltűnt, jónéhány pályázatnál a briefben leírtak köszönőviszonyban sincsenek a győztes tervekkel. Nem bántó szándékkal, csupán szakmai szemmel pl. a KARAMELI győztes pályázata inkább deszkakerítésre, vagy könyvespolcra hasonlít, semmint elegáns, egyedi cukrászatra. Visszakeresve az 5-6 évvel ezelőtti nyertes pályaműveket, azokon látszik az ötlet, kidolgozottság, szakmai hozzáértés.

Kedves Hozzászólók!
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megbántsak, de páran hozzászóltatok és véleményt alkottatok, ezért köszi, hiszen a véleményből rengeteget lehet tanulni, de miért nem készítettetek ti is pályamunkát? (Ha véletlenül nem vettem észre, akkor bocs, a neveket próbáltam beazonosítani).
A pontozásban Gergelynek adok igazat, mert vannak akik megmérettették magukat, de tisztában voltak vele, hogy még van hová fejlődni - mint pl. személyem..esetleg voltak olyanok is, akik vagy nem tudtak 100%-ban azonosulni a feladattal, mert még nem tudnak annyit szakgrafikából, vagy tényleg összeollóztak valamit a netről..stb..
De!
Láttam több más feladatkiírásnál, hogy színátmenetes logókat terveztek, amilyen hibát én is elkövettem már, nem szégyellem, de mégis elég jó pontozást kaptak, holott ezért művészeti egyetemeken/gimiben igencsak elégtelen jár.
A másik de!
A kérdésem az lenne, hogyha 300 művtöri és/vagy grafikát-szakrajzot oktató szaktanárnak megmutatnánk például a jelen pályamunkákat, akkor egybehangzó pontozás születne minden tanár részéről?
Köszönöm, ha elolvastátok és véleményeztétek a gondolatokat, remélem nem kerülök tiltólisára :)
Üdv, Egy (leendő) kreatív

@Kreari
Köszönöm! Én is gratulálok azoknak, akik időt és energiát fektettek a munkájukba ennél a pályázatnál (is).

@Gergely
A pontozás mindig egy szubjektív dolog. Nem is tartom igazán relevánsnak, hiszen minden Megbízónak más a lényeges, így a szempontjai is mások lesznek, amik alapján majd osztályozni fogja a beküldött munkákat. Legyen igazad a szándék tekintetében. Én sem feltételezek semmi rosszat, de szerintem ez inkább így történhetett:

- Nem tudsz egy perc alatt számokból sormintát kialakítani, átnézni, átgondolni, győztest választani és értékelni 78 koncepciót!
- Fogd meg a söröm!

Ha innen nézem, és a pontozásról beszélünk akkor valóban inkább a korrektség, ami elesett ezen a fronton!

@Szobzol
Készültek pályamunkák a hozzászólók részéről is TMG kivételével, de ő nem is 100%-ban ide szánta a mondatait.

Nem csak akkor lehet “azonosulni” egy feladattal, ha birtokában vagy a “szakgrafikai” tudásnak.

De!
Hogyan kerültek ide a színátmenetes logók? Semmi baj nincs velük csak tudni kell, hogy hol és hogyan tervezed/használod őket. (Pl. Instagram, Firefox, World Athletics, Lazada, stb.)

A másik de!
Igen. Valószínűleg egybehangzó véleményen lennének.

További jó munkát mindenkinek.