Pályázatok

AMS Group autóipari szolgáltató LOGO és kisarculat tervezése

Logó + Kisarculat design
-
AMS Group Kft.
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 46
87

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (61)

AMS
Beküldve: 2016. 11. 19.
37
31
10
AMS
Beküldve: 2016. 11. 10.
29
11
9
Beküldve: 2016. 11. 07.
15
11
9
Beküldve: 2016. 12. 01.
13
1
9
Beküldve: 2016. 11. 11.
3
8
9
Beküldve: 2016. 11. 08.
1
1
7
Beküldve: 2016. 11. 30.
3
0
7
Beküldve: 2016. 12. 06.
5
1
7
Beküldve: 2016. 11. 29.
1
0
7
Beküldve: 2016. 11. 20.
12
2
7
Beküldve: 2016. 11. 15.
5
4
7
Beküldve: 2016. 11. 18.
7
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az AMS Group Kft. 2014-ben alakult. Magyarországon az autóipar rohamos léptékben fejlődik, egyre több autóipari fejlesztő cég települ hazánkba, illetve a már letelepedett cégek újabb és újabb fejlesztési feladatokat látnak el, mindezt multinacionális környezetben. Az AMS Group Kft. ennek a szektornak a támogatását látja el.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az AMS Group Kft. fő profilja elsősorban a gépjárművek nemzetközi transzportja, valamint a zárt pályás és közúti tesztek megszervezése, lebonyolítása, képzett sofőrök közvetítése, akik mérőeszközök üzemeltetését is professzionális módon látják el. További területek: kereskedelem, tesztpálya üzemeltetés, gépjárművek közvetítése próbautakra, tesztvezetésre és összehasonlításra, gépjárművekkel kapcsolatos hivatali ügyintézés, autóipari tanácsadás és szolgáltatásfejlesztés. Az AMS Group Kft. által nyújtott szolgáltatások vonatkozásában megkülönbözető többletet jelent, hogy a multinacionális vállalati kultúrával rendelkezők által megkövetelt standardoknak megfelelően vagyunk képesek a feladatainkat ellátni, elsődlegesen az információ biztonság és a megbízhatóság területén. A jelenlegi honlapunk elérhetősége: http://ams-group.hu/

Feladat leírása

Feladat: 

A pályázattal az alábbi 4 célt szeretnénk elérni:

1.) Az AMS Group Kft. logójának ÚJRAtervezése: Csak olyan koncepciókat fogunk érdemben vizsgálni és elbírálni, amelyben egyértelmű utalás történik magára az autóiparra. A logo szövegében ennek szerepelnie kell: AMS Group és lehetőleg szerepeljen ez a felirat is benne/mellette: Automotive services. Az utóbbi elhagyható, különösen akkor, ha a logoba tervezett motívum egyértelműen utal az autóiparra. A logot szeretnénk céges ruházatra is nyomtatni, vagy hímeztetni, valamint a gépjárműveinken is szeretnénk elhelyezni. Kérjük, hogy a tervezésnél ezeket vegyék figyelembe! A logót vektoros formában kell elkészíteni, és alkalmasnak kell lennie arra, hogy egyszerű fekete színnel nyomtatásban is használható legyen egy későbbi változtatás során pl. levélpapír használatához. A jelenlegi arculatunk a piros és a fehér színekre épülnek, ezeket alapvetően szeretnénk megtartani a jövőben is, de ötleteket szívesen veszünk más színekre is (pl. korall / szürke, korall / fehér, stb.). A logo színeinél kérem szem előtt tartani, hogy a felhasználása során PowerPoint, vagy Prezi prezentációkhoz, valamint Word dokumentumokban is használni kívánjuk.

2.) Az AMS Group Kft. névjegykártya arculatának elkészítése: A kártya tartalma a logóval együtt:
dr. Costin Gabriel ügyvezető
1076 Budapest, Garay utca 50. II. em. 17.
Tel: +36 20 776 9503
E-mail: gabriel.costin@ams-group.hu
Honlap: www.ams-group.hu
A „Tel:”, „E-mail” stb. megjelöléseket kérjük rövidíteni (pl. T.: E.:), az "E-mail:" és a "Honlap" megjelölések akár el is hagyhatók, annak érdekében, hogy nemzetközi téren is használható legyen

3.) Az AMS Group Kft. céges dossziéjának a megtervezése:
A4-es méretű dosszié tervet is kérünk készíteni.

4.) Az AMS Group Kft. PowerPoint hátterének tervezése:
Az új arculatot szeretnénk prezentációk elkészítéséhez is felhasználni. Ennek felhasználása során a logot szeretnénk megjeleníteni. A hátteret 4-3 és 16-9 arányban is kérjük elkészíteni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A győztes munkával a cél, az AMS Group Kft. új, modern arculatot kapjon, mely ötletes utalást tartalmaz az iparágra: autóipari szolgáltatások/fejlesztések.
Célunk, hogy a logonk kifejezze az iparágat és figyelemfelhívó legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az AMS Group Kft. elsődleges célközönsége hazai és külföldi autóipari fejlesztő cégek, és autógyárak. Pár példa a célközönségünk autóipari részére vonatkozóan (az autógyárak közismertek):
http://www.nng.com/?lang=hu
https://adasworks.com/
http://www.corporate.bosch.hu/hu/hu/startpage_8/country-landingpage.php
http://www.continental.hu/car
http://www.thyssenkrupp-presta.hu/

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan potenciális ügyfeleket kell megnyernünk, akik komplex és új megoldásokat keresnek, akik nyitottak arra, hogy együttműködő partnert lássanak az AMS Group Kft.-ben és nem csak egy beszállítónak tekintik a sok közül.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

-

Feladat leírása

Médiaterv: 

A tervezett felhasználási módok összefoglalva:

- névjegykártya,
- levélpapír, boríték, dosszié,
- Email-aláírás, előadásanyagok PowerPoint, vagy Prezi formájában, Word dokumentumok
- ruházaton történő feltüntetés
- gépjárműveinken is szeretnénk elhelyezni

Feladat leírása

Stílus: 

A stílus legyen modern és figyelemfelhívó és utaljon az autóiparra.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk, olyan terveket, amelyek nem köthetők az AMS Group Kft. iparágához. Másképpen fogalmazva nem szeretnénk olyan logot amely annyira kifejezéstelen, hogy tulajdonképpen bármilyen más témában felhasználható lehet. Az ilyen tervek véleményezésére nem fogunk energiát fordítani annak érdekében, hogy a jó ötletek támogatására fordíthassuk az erőfeszítéseinket.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A végleges terveket vektoros formában kérem elkészíteni, de e mellett a logót és, amely elemnél még ez értelmezhető png formátumban is kérem elkészíteni.

FONTOS: A tervek elkészítése során szeretnénk szorosan együttműködni a tervezőkkel. Ez azt jelenti, hogy ha van egy jó ötlet, akkor azt még elsődleges verziójában érdemes feltenni, hogy véleményezhessük és megírhassuk a véleményünket. Szeretnénk, ha ezzel a tervezőknek is felesleges energiaráfordításokat takaríthatnánk meg. Éppen ezért előre is elnézést kérünk, de ha valamilyen tervezett irány nem találkozik a mi elképzeléseinkkel, akkor határozott őszinteséggel fogjuk ezt a tervezők tudtára adni, úgy véljük ez mindenkinek érdeke. Ezzel tudjuk a tervezőket segíteni abban, hogy a lehető legjobb ötleteket adják. Tapasztalataink szerint a határidő lejártához közeledve érkezik a legtöbb koncepció. Ebből az következik, hogy a hamarabb beküldött tervek véleményezésére valószínűleg több energiát tudunk majd áldozni, mint a később beküldöttekre.

A győztes és megvásárolt mű vonatkozásában a felhasználási jogokat korlátozás nélkül kívánjuk megszerezni, ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbi tervezéseket a nyertes végezhesse el. Kérjük, hogy a plágiumot minden körülmények között kerüljék!

A felajánlott díjazás a következőképpen értelmezendő: amennyiben a tervező számlaképes, úgy a díj ÁFA mentes nettó díj, amennyiben a tervező nem számlaképes, úgy a díjazás bruttó összegként értelmezendő, tehát a nettó díj a bérszámfejtés során levont adók és járulékok levonását és állam részére történő megfizetését követően kerül megállapításra és kifizetésre.

Fix díjazást nem tűzünk ki, mert csak akkor szeretnénk az új arculatot megvásárolni, ha valóban olyan ötletes, ami miatt érdemes lecserélnünk a mostani arculatunkat.

A JELEN BRIEFET ANNAK ÉRDEKÉBEN IGYEKEZTÜNK RÉSZLETESEN MEGFOGALMAZNI, HOGY SEGÍTSÜK A TERVEZŐK MUNKÁJÁT. KÉRJÜK A TERVEZŐKET, HOGY A FENTIEKBEN ÍRTAKAT MINDEN ESETBEN TARTSÁK BE, ELLENKEZŐ ESETBEN A TERVET FIGYELMEN KÍVÜL FOGJUK HAGYNI ANNAK ÉREKÉBEN, HOGY AZ IGÉNYEINKET SZEM ELŐTT TARTÓ TERVEKRE NAGYOBB FIGYELMET FORDÍTHASSUNK!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan állunk a rendelkezésükre, izgatottan várjuk a koncepciókat!

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Uram!

Érdeklődnék, hogy honlapjukon a tevékenységek alatt a linkek direkt nem működnek? Mint nő elég nehéz ezt a tevékenységet átlátni, így gondoltam belemélyedek a honlapjukba, de sajnos nem működik a link, a részletes leírásnál. Köszönöm megtisztelő válaszát.

Üdvözletem!
A tervezésnél mennyire kell figyelembe venni a régi logót?
Lehet teljesen újat tervezni vagy ragaszkodnak valamilyen részletéhez esetleg?
Előre is köszönöm válaszát?

Kedves Tervező!
A honlapon a tevékenységeket nem fejtettük ki részletesebben, az iparágunkban erre nem volt még szükség. Igyekeztem a brief-ben minden lényegeset leírni.
Egy cégbemutatónkból másolok még ide gondolatokat, hátha segít:
Főbb területek:
- Ipari elvárásoknak megfelelő zárt járműtranszport lebonyolítása
- Zárt pályán történő járműteszt előkészítése és támogatása
- Képzett sofőr / operátor közvetítése Közúti tartós teszt megszervezése és lebonyolítása
- Egyedi szolgáltatások fejlesztése
- Tanácsadás, konzultáció

Miért az AMS Group?
- A segítségünkkel szakemberei az érdemi feladataikra koncentrálhatnak, így jelentősen növelhető a fejlesztők hatékonysága.
- A legszigorúbb titoktartással ügyfeleink biztonságban tudhatják adataikat.
- Szükség esetén felkutatjuk, kifejlesztjük a teljesítéshez szükséges innovatív megoldásokat.

Ha konkrétabb kérdései vannak, akkor igyekszünk rá válaszolni.

Köszönjük szépen!

Tisztelt Tervező!

A régi logót nem kell figyelembe venni, tájékoztatásul tettük fel. Alapvetően új ötleteket szeretnénk látni, így nyugodtan elrugaszkodhatnak a tervezéskor. A brief-ben igyekeztünk minden lényeges követelményt leírni.

Üdv!

T. Megrendelő!

Mi a helyzet abban az esetben, ha nem esik egybe a két terv (logó/arculat) tetszési mutatója? Ha pl. egy pályázó logóötlete elnyeri tetszését, az egyéb felhasználási módokra készült tervei pedig nem?

Tisztelt Tervező!

Elsődleges szándékunk az új logó megtervezése, így alapvetően az erre adott ötlet esik jelentős súllyal a latba, amikor döntünk. Addig, amíg az adott Tervező nem készít olyan logó tervet, amit ha nem is nyertesnek, de elfogadhatónak tartunk, addig az arculat egyéb elemeinek a megtervezését nem is várjuk el a Tervezőktől.

Üdvözlettel!

Üdvözletem!
Lehet hogy èn nem èrtem csak,de a briefben ès a címben is egyèrtelműen úgy van leírva hogy logó ès kisarculat kèszítèsèt kèri a tisztelt megrendelő.
Vagy csak nekem nem egyèrtelműen,mert akkor elnèzèst kèrek!
Ha pedig csak logót kell megtervezni,akkor nem lehetne módosítani a briefben foglaltakat,hogy aki most akár belefogni a munkába annak is egyèrtelmű legyen?

Tisztelt Tervező!
Eddig úgy tűnik, hogy csak Ön nem értette jól a feladatot. A feladat egyértelműen logó és kisarculat tervezése. Ön nem az elkészítendő feladat tárgyával kapcsolatosan kérdezett tőlünk, hanem azt kérdezte, hogy a logó és a kisarculat eltérő tetszési mutatója esetén melyik esik nagyobb súllyal a latba. Erre válaszoltuk, hogy az első lépés alapvetően a logó és ha valaki olyan ötlettel áll elő, amire egyértelműen nem vagyunk vevők, akkor ezt egyértelműen meg fogjuk írni. Mindezt annak érdekében, hogy olyan tervezőket feleslegesen ne dolgoztassunk meg a kisarculat tervezésével kapcsolatosan, akinek már a tervezett logója sem elfogadható a részünkről. Tehát a feladat logó és kisarculat tervezése, a munkamódszer pedig az, hogy először elkészítenek egy logó tervet a tervezők és ezt követően jelezzük nekik, hogy érdemes-e vagy nem érdemes a kisarculattal is foglalkozni.
Bízom benne, hogy segítettem az eligazodásban!
Üdv!

Elnèzést de èn nem ezt kèrdeztem,hanem azt,hogy a règi logót mennyire kell figyelembe venni a tervezésnél. Szerintem nem èn vagyok a figyelmetlen.

Tisztelt Tervező!

Igyekeztem minden kérdésére a lehető legteljesebb körű válaszokat adni. Nincs erre időm, mégis szánok rá:

KÉRDÉS:
Tusi67 - 2016. november 07. 22:03
Üdvözletem!
A tervezésnél mennyire kell figyelembe venni a régi logót?
Lehet teljesen újat tervezni vagy ragaszkodnak valamilyen részletéhez esetleg?
Előre is köszönöm válaszát?
VÁLASZ:
drkovacsbalazs - 2016. november 07. 22:24
Tusi67 - 2016. november 7. 22:03
Tisztelt Tervező!
A régi logót nem kell figyelembe venni, tájékoztatásul tettük fel. Alapvetően új ötleteket szeretnénk látni, így nyugodtan elrugaszkodhatnak a tervezéskor. A brief-ben igyekeztünk minden lényeges követelményt leírni.
Üdv!

ÚJABB KÉRDÉS:
Tusi67 - 2016. november 14. 22:37
Üdvözletem!
Lehet hogy èn nem èrtem csak,de a briefben ès a címben is egyèrtelműen úgy van leírva hogy logó ès kisarculat kèszítèsèt kèri a tisztelt megrendelő.
Vagy csak nekem nem egyèrtelműen,mert akkor elnèzèst kèrek!
Ha pedig csak logót kell megtervezni,akkor nem lehetne módosítani a briefben foglaltakat,hogy aki most akár belefogni a munkába annak is egyèrtelmű legyen?
ÚJABB VÁLASZ:
drkovacsbalazs - 2016. november 15. 12:38
Tusi67 - 2016. november 14. 22:37
Tisztelt Tervező!
Eddig úgy tűnik, hogy csak Ön nem értette jól a feladatot. A feladat egyértelműen logó és kisarculat tervezése. Ön nem az elkészítendő feladat tárgyával kapcsolatosan kérdezett tőlünk, hanem azt kérdezte, hogy a logó és a kisarculat eltérő tetszési mutatója esetén melyik esik nagyobb súllyal a latba. Erre válaszoltuk, hogy az első lépés alapvetően a logó és ha valaki olyan ötlettel áll elő, amire egyértelműen nem vagyunk vevők, akkor ezt egyértelműen meg fogjuk írni. Mindezt annak érdekében, hogy olyan tervezőket feleslegesen ne dolgoztassunk meg a kisarculat tervezésével kapcsolatosan, akinek már a tervezett logója sem elfogadható a részünkről. Tehát a feladat logó és kisarculat tervezése, a munkamódszer pedig az, hogy először elkészítenek egy logó tervet a tervezők és ezt követően jelezzük nekik, hogy érdemes-e vagy nem érdemes a kisarculattal is foglalkozni.
Bízom benne, hogy segítettem az eligazodásban!
Üdv!

Összefoglalva tehát:
Az első kérdése a régi logó áttervezhetőségével volt kapcsolatos, amire válaszoltunk, hogy át lehet tervezni. A második kérdése az volt, hogy ha csak logót kell tervezni, akkor miért nem módosítjuk a brief-et logó+kisarculatról csak logóra. Erre válaszoltam, hogy kell a logó is és a kisarculat is.

E körben lezárom a beszélgetésünket.
Üdv!

Szerintem nagyon korrekt, egyértelmű a Brief.

Tisztelt megrendelő!
Pontozás,mikor várható?
Szép napot!

Tisztelt megrendelő!
Pontozás,esetleg pár sor várható vagy már nem?
Tisztelettel!!

Tisztelt Tervező!

Folyamatosan dolgozunk rajta, így várható, a türelmét kérjük!

Üdvözlettel: AMS Group

Fórum (14)