Pályázatok

AmbientCoaching -- Karriertervezés - Virtuális asszisztencia

Logó design
-
AmbientCoach
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 66
AmbientCoach

Megbízó

82

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (102)

Beküldve: 2018. 08. 29.
28
38
10
Beküldve: 2018. 08. 25.
22
6
10
Beküldve: 2018. 09. 04.
10
8
10
Beküldve: 2018. 08. 26.
21
9
10
Beküldve: 2018. 08. 20.
24
10
10
Beküldve: 2018. 09. 04.
14
21
10
Beküldve: 2018. 08. 29.
16
4
9
Beküldve: 2018. 09. 04.
1
0
9
Beküldve: 2018. 08. 23.
18
14
9
Beküldve: 2018. 09. 04.
1
2
9
Beküldve: 2018. 08. 06.
4
0
8
AC
Beküldve: 2018. 08. 14.
16
6
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A piacon egyre több a coach, már lassan mindenki az szeretne lenni, ahogy a visszajelzésekből hallom, viszont a mínőséget nyújtó cégből kevesebben vannak.A coach diplomámat állami intézményben szereztem, tagja vagyok a Magyar Coachszövetségnek,ami jelzésértékű..

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cég magánszemélyek és cégek számára is nyújt szolgáltatást.

Karriertervezés- Karrier tanácsadás

Magánszemélyek esetében a célközönségünk olyan személyek, kortól függetlenül, akik szeretnének változtatni, de nem tudják, nem biztosak benne, hogy merre és hogy kezdjék. Támogatjuk őket abban, hogy megtalálják a saját megoldásukat, a karriertanácsadás- tervezés szolgáltatásunk ezt tűzi ki célul. Ha az ügyfél alkalmazottként szeretne elhelyezkedni segítünk neki állást keresni és támogathatjuk a kezdeti időszak alatt is amennyiben igénye van rá. Ha az ügyfél úgy dönt, hogy saját vállalkozásba fog, támogatjuk ebben is, segítjük az adminisztratív teendől ellátásában, a vállakozás beindításában, a folyamat alatt szintén, coaching- mentoring szolgálatást is nyújtunk, hiszen a kezdeti időszakban ez legalább annyira hangsúlyos lehet mint az egyéb szükséges teendők.

Virtuális asszisztencia:

Olyan asszisztensi feladatok vállalása (adminisztráció, HR, pénzügy) melyeket a vállalkozások szívesen kiszerveznek, így nincs szükségük iroda bérlésére, alkalmazott keresésére, ugyanakkor nincsenek irodához kötve ők maguk sem, amennyiben ők maguk végzik ezt a tevékenységet. Ez a szolgáltatásunk a "velünk" induló válallkozások számára is biztos hátteret jelenthet, könnyítve ezzel is a kezdeti időszak nehézségein.

Feladat leírása

Feladat: 

A cég logójának a megtervezése lenne a kérés. Lehet embléma, de lehet betűlogó is, minden jó ötletnek örülünk. Fontos, hogy működjön kis méretben is. Szerepeljen benne az AmbientCoach felirat, de anélkül is jó lenne ha megállná a helyét. Nem kell feltétlenül utaljon a tevékenységre, sokkal inkább annak inspiráló, támogató, lelkesítő hatására. A logót több felületen is szeretnénk használni, akár nyomtatott formában, nyomtatványokon változtatás nélkül, tehát szeretnénk ha működne kis méretben illetve fekete-fehérben is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó szeretném, hogy bizalmat, harmóniát ugyankkor a lehetőségeket is tükrözze és mivel nem adott korosztálynak szól, szélesebb körben elfogadott, letisztult alkotás lenne
"Van megoldás - találjuk meg együtt, hogy azt tehesd amit szeretnél"

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki, aki úgy érzi, szeretne valami mást csinálni, máshogy élni, változtatni akár a karrier akár a magánélet terén. Akár a személyeknek nyújtott szolgáltatások, akár a cégek tevékenységének nyújtott asszisztencia által a magánszemélyek életét tudjuk megváltoztatni, könnyebbé tenni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Több váltáson keresztül vergődtem magam, ismerem az alkalmazotti lét sok előnyét és hátrányát, ugyanakkor mindezt megtapasztaltam a vállakozási szférában is. A saját személyes élményem az, hogy nagyon nagy segítség lett volna, ha valaki akár csak egy kis támogatást tud nyújtani ezek során. Az egyéni megtapasztalás kiegészítve több évnyi elméleti tanulással a bizalom kiépítéshez és a folyamatok sikerességéhez hozzájárul reményeim szerint. Ugyanakkor elég széles spektrumú a tevékenység, a munkatársaim is tehetséges kreatv és megbízható, támogató szakemberek akiknek a munkája a hivatása is egyben és igyekeznek mindent megtenni, hogy a hozzánk fordulóknak is megtaláljuk a hivatását.illetve a mindennapjait megkönnyítsük abban, hogy tényleg a hivatásuknak szentelhesség idejüket.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

.Támogatni szeretnénk, nem ígérgetni, varázsolni. A mindennapi, apró lépésekben hiszünk, de hisszük, hogy ezeken keresztül el lehet jutni a célhoz úgy, hogy közben az utat is élvezzük.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A cég honlapján, hamarosan kialakítandó webáruházán is megjelenik majd a logó, illetve az online médiában, közösségi oldalakon szintén.
Az üzleti terv része az ügyfelek vállalkozásának beindításában való résztvétel, mentoring. Nekik is szükségük lesz megjelenésre, így akár jövőbeni megrendelőkét is üdvözölhetik majd őket.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, harmónikus, lelkesítő, jó legyen ránézni, megragadja a tekintetet és jó ha valami megfogja azt, aki megnézi, hat rá,megjegyezhető
A jelenkor szellemének megfelelő, régi vonások megjelenését nem tartom megfelelőnek. Örülnék ha sikerülne megjeleníteni azt, hogy ez más...

Feladat leírása

Kerülendő: 

Hétköznapi, elcsépelt, túlzott.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A honlap illetve az online médiában a csatolmányban található kép megjelenik majd, színvilágában ezzel szeretném ha harmonizálna. A kép a Pixabyról származik. A logó lehet akár betű akár embléma isami nagyon kifejező, szeretnénk használi minden hordozón ezért kis méretben is szükség lesz rá, jól kell úgy is mutasson illetve szükség lenne fekete-fehér változatban is rá.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok! Köszönöm az eddigi munkákat, arra buzdítalak benneteket, hogy bátran használjátok színeket!

Akkor el lehet rugaszkodni a csatolt kép színeitől? Melegebb árnyalatok lehetnek? Van valami preferált szín?

Lehet más színeket is használni, a lényeg, hogy harmóniában legyenek a képpel is.

Kedves Kreatívok! A nyertes logó a védjegy eljárás része lesz! Jó munkát!