Pályázatok

Alma Mater Tanétterem Reformja

Logó + Kiterjedt arculat design
-
Alma Mater Tanétterem
95.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 23
47

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 hónap 5 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (23)

Beküldve: 2018. 09. 30.
14
9
10
Beküldve: 2018. 10. 02.
12
7
10
Beküldve: 2018. 09. 25.
25
8
10
Beküldve: 2018. 09. 25.
30
7
9
Beküldve: 2018. 10. 03.
6
2
8
Beküldve: 2018. 09. 19.
3
9
7
Beküldve: 2018. 10. 03.
8
1
7
Beküldve: 2018. 09. 25.
4
4
7
Beküldve: 2018. 10. 03.
2
2
7
Beküldve: 2018. 10. 03.
15
1
7
Beküldve: 2018. 10. 03.
2
2
5
Beküldve: 2018. 09. 22.
2
3
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A vendéglátóipar talán sohasem volt ennyire népszerű, mint most. A hatalmas kínálat és a hazai alacsony fizetőképes kereslet elegye, még a nagyszámú turistával együtt is furcsa halmazt képez, ahol a piac szereplői különféleképpen igyekeznek talpon maradni, profitot termelni. Kevés a tudatosan fejlesztett és jól működő vállalkozás, amelyet hozzáértő módon üzemeltetnek. Ha a kevés tudatos, valamint a vakszerencsét élvező vendéglátó üzletektől eltekintünk, elmondhatjuk, hogy a hazánkban működő nagyjából 50.000 különféle vállalkozás 95 százalékának fogalma sincs arról, hogy mibe is vágta a fejszéjét, vagy éppen hogyan is kellene lekövetnie a megváltozott piac elvárásait.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Én Kis Zoltán vagyok, a Vendéglátás Menedzsment Kft. alapítója, és a vendéglátás, valamint az ahhoz fűződő oktatás megreformálásának fanatikus elkötelezettje. A Vendéglátás Menedzsmentben különféle vendéglátó projekteknek szolgáltatunk szakmai támogatást rutinos-, és tanítani is képes szakértői csapatunkkal. Valamennyi kollégánk a vendéglátás valamely területének szakértője (esetenként többnek is), és mindnyájan rendelkezünk oktatási tapasztalattal, azaz nem csak tudjuk, de át is tudjuk adni az ismereteinket.
Az Alma Mater Tanétterem a Budapesti Gazdasági Egyetem alagsorában működő vendéglátó vállalkozás, amelynek vezetését 4 hónappal ezelőtt vettem át, mondhatni szakmai elhivatottságom okán.
Szeretném, ha az itteni, egészen jó infrastruktúrával rendelkező, de számos tekintetben elavult tanétterem a jövőben egy napjaink elvárásainak megfelelő, közkedvelt hellyé alakulhatna.
Az Alma Maternek 4 fő tevékenysége van. Az első, egy nagyjából 100 fő ültetésére alkalmas önkiszolgáló étterem, amelyben naponta 2-300 fő költi el ebédjét főké a déli időszakban.
A másik, egy 3 helyiségből álló étterem, amelyet legfőképpen rendezvények lebonyolítására használunk jelenleg, de a jövőben szeretnénk itt is vendégeket fogadni A'la Carte, vagy üzleti-menüajánlat mellett.
A harmadik, az egységhez tartozó két büfé.
A negyedik pedig a rendezvényes terület, amely szolgáltatást, legfőképpen az egyetem többi épületében zajló rendezvények alkalmával működtetünk.
(A rendezvény-kínálatunk (prospektus) alapjai már elkészültek, azt is formába kell önteni később.)
(Örököltünk egy mai kor elvárásainak megfelelő honlapot, amelynek a szerkezeti átalakítása zajlik, és később az ottani megjelenést is hozzá kell majd alakítani a most elkészülő arculathoz!)

Az egység tehát jó alapokkal rendelkezik, és a jövőben egy hosszútávú fejlesztési sorozaton keresztül remélem, hogy sikerül felhozni a ma elvárható szintre, amelyre azt lehet majd mondani, hogy trendi, menő, jó a hangulata, jók az ételek és italok, kedves a kiszolgálás, stb.

A fejlesztéshez tehát már hozzáláttam, és természetes, hogy ennek a részét képezi az egység megjelenésének ráncfelvarrásai is. Ha egy kreatív (vagy bárki) megnézi a jelenlegi Alma Mater logonkat, annak szerintem nem lesz kétsége, hogy honnan is indul ez a fejlesztés. :)

Az összes egységünket szeretnénk a jövőben a fenntartható vendéglátás felé elmozdítani, amely törekvést az új logo és arculat jó volna ha sejttetne.

Feladat leírása

Feladat: 

Mire volna szükségünk?

Valójában egy teljesen új logora és ahhoz illeszkedő arculatra.

Amikor kialakult az arculat, és kiválasztottuk a nyertes pályázatot, a kialakult arculat alapján az új weblapunk dizájnját is szeretném elkészíttetni, amelynek megjelenési irányát az arculathoz készülő Facebook fejléc hivatott modellezni!

1. Logo: Olyan logora volna szükség, amely az Alma Mater (tápláló anya, vagy éltető anya) az egyetemre utal, az iskolába, amelybe az egykori diák bármikor "haza térhet".

A Tanétterem jelleg is fontos. Vendéglátóegységeinket a régmúltban diákokkal üzemeltették, és feltétlen cél a jövőben az is, hogy a diákok ismét az Alma Mater falai közt, élő munkában tanulhassák meg a vendéglátós szakmák (vendéglátó vezető, szakács, pincér, cukrász, stb.) alapjait.

2. Facebook fejléc

3. Napi menü sablon FB-re, a csatolt és FB-n elérhető utolsó Excelben készült PDF menüsorhoz. (minta csatolva)

4. Heti menü sablon FB-re, a csatolt és FB-n elérhető utolsó Excelben készült PDF menüsorhoz, amelyet hetente plakátként is ki tudunk nyomtatni. (minta csatolva)

5. Fejléc (ha szükséges lábléc) az elektronikus leveleinkhez, amely tartalmazza az adatainkat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A mostani arculatnál bármi jobb, de akkor lennék igazán boldog, ha az egyetemen étkező diákok és tanárok, a hozzánk látogató vendégek mind arról beszélnének, "Te, láttad, hogy milyen menő logoja/plakátja/étlapja/fejléce/arculata, stb. lett az Almának?"

Feladat leírása

Célközönség: 

Egyetemi diákok, az itt tanító kollégák, a környékről bejáró irodai dolgozók (vezetők és beosztottak egyaránt). Számos öltönyös figura a környékről.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A BGE régebben híres volt a vendéglátóipari képzéseiről, és mi azon dolgozunk, hogy a jövőben, alkalmazkodva a jelenkor elvárásaihoz, az egyetem étterme és vendéglátós képzése ismét kiemelkedő lehessen, immáron a jelenkori megújult piacon.
Az Alma Mater tehát folyamatosan azon dolgozik, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújthasson. A belváros közepén, könnyen elérhetőek vagyunk, házias ízekkel főzünk, és alacsony árakon dolgozunk. A menzán a környékbelieknek hatalmas segítséget nyújtunk azáltal, hogy a rövidke ebédidejükben gyorsan kiszolgáljuk őket, és finom meleg ételhez juthatnak nálunk. Éttermünk szuper rendezvények lebonyolítására is, mivel központi helyen vagyunk, nagy terekkel rendelkezünk, finom a kínálatunk, és az áraink a piaci jellemző ár alatt mozog, 20-30 százalékkal.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az Alma Mater Tanétterem egy hagyományos (régies) berendezkedésű üzlet, amely 4-5 évvel ezelőtt fel lett újítva, de a felújítás végén a dizájnelemek elhelyezését sajnos lespórolták. Ez azt sugallja, hogy az egység egy modern alapokkal rendelkező, de jelenleg rideg, személytelen hangulatú hely, ahol a kínálat tekintetében egy kicsit megállt az idő.

A közönség jelenleg az olcsósága miatt és a gyors ebédhez jutás színtereként gondol a helyre, valamint az öreg diákok osztálytalálkozóinak ésszerű és olcsó színtereként.

A jövőben szeretnénk, ha a vendégek a korábbi értékeinken túl (kedves kiszolgálás, házias koszt, olcsó kínálat, gyors kiszolgálás) azért járnának hozzánk, mert látnák, hogy versenyképes szolgáltatást nyújtunk, folyamatosan fejlődünk, figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra, kiváló és hangulatos étkezési és rendezvény helyszín vagyunk a belváros közepén, és az áraink a piaci ár alatt van a legtöbb esetben, 20-30 százalékkal.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Állandó használatra szeretnék egy komplett csomagot, amelyet az alma Mater Tanétterem a mindennapjaiban használ, minden fórumon. A weblaptól az FB és Insta, stb. kommunikáció, plakátok, menükiírások, rendezvény és esemény plakátok, levélfejlécek, stb stb. a nyertes pályázóval hosszú távon tervezünk.

Feladat leírása

Stílus: 

Fiatalos, trendi, egyetemi, éttermes, színvonalas, Alma Materes, fenntarthatós, figyelemfelkeltő és maradandó, memóriákbaívódó, jól használható, büszkeséggel eltöltő munkákat várok! És Feltétlenül EGYEDI munkát szeretnék!!!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Más egyetemek jelképeinek felhasználása.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Digitális formában, amelyet később fel tudunk használni. Ahol indokolt vektoros formátumban (pl.: Logo)

Fórum

Kedves Zoltán!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor lett alapítva a Tanétterem?

Köszönöm,
Panka