Pályázatok

Alkalmazás, mely digitalizálja a növényállomány adatfelmérését

Logó design
-
Crop Monitor
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 54
35

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (50)

Beküldve: 2019. 09. 15.
7
14
9
Beküldve: 2019. 08. 22.
8
11
8
Beküldve: 2019. 08. 26.
4
13
8
Beküldve: 2019. 08. 25.
4
2
8
Beküldve: 2019. 08. 22.
6
1
7
Beküldve: 2019. 09. 13.
14
2
5
Beküldve: 2019. 08. 30.
4
0
7
Beküldve: 2019. 08. 31.
2
0
7
Beküldve: 2019. 08. 22.
5
2
7
Beküldve: 2019. 08. 22.
4
2
7
Beküldve: 2019. 08. 26.
2
0
6
Beküldve: 2019. 09. 08.
2
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A világban hozzávetőleg 500.000 hektáron termelnek valamilyen zárt berendezésben zöldség növényeket.
Cégünk egy öt éve működő start up cég, melynek termékei már a világ több mint 20 országában megtalálhatóak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk innovatív megoldásokat kínál kertészetek, termelő vállalatok számára, azon belül is elsősorban a növényházas ágazat részére. A cégnek vannak hardverhez kötött szoftveres megoldásai és csak szoftverek is. A vállalat célja olyan professzionális, innovatív, felhasználóbarát döntéstámogató rendszerekkel ellátni a világban működő vállalkozásokat, amelyek használatával optimalizálni tudják működésüket, jelentősen csökkenthetik környezeti terhelésüket és költségeiket, már rövid távon is. Termékeink a folyamatok során képződő adatokat, információkat összegyűjtik, majd a beépített adatfeldolgozás révén, döntési alternatívák formájában jelenítik meg azokat a döntéshozók számára.

A Gremon Systems saját termékei között szerepel a munkaerő – monitorozás, ami olyan átfogó szolgáltatást nyújt, amellyel hatékonyan csökkenthető a munkaerő költség, valamint az adminisztráció a növényházakon belül.
A cég másik főterméke a Trutina, egy súlymérési rendszer, amely a Gremon Systems saját fejlesztése. A Trutinával a növények súlyát, valamint egy leválasztott termelési közeg súlyát, súlyváltozását lehet mérni felfüggesztéses módszerrel. Ezzel a rendszerrel a legfontosabb adatok kinyerhetőek a növények élettani változásairól, így az öntözéses stratégia is tervezhetővé válik. Jelen pillanatban ez az egyetlen megoldás, amely közvetlenül a növény viselkedését figyeli, nem a környezet változásait, emellett lehetőséget nyújt nagy mennyiségű adat gyűjtésére, kezelésére és elemzésére.

Feladat leírása

Feladat: 

Jelenleg új termékünkhöz, a Crop Monitorhoz szeretnénk logót készíttetni. Ez a termék egy applikációból és egy webes felületből áll. A felhasználók az app segítségével a fizikailag megmért növényi paramétereket (szár-vastagság, levél-hossz, -szélesség, virágok, termések száma...stb.) gyorsan és valós időben tudják digitalizálni. Ezek a paraméterek ismertek, mint a növény vegetatív/generatív állapotát meghatározó értékek. Sok kertészetben ezeket mérik már most is. A szakemberek ezen jellemzők alapján tudnak szakmai döntést hozni a megfelelő öntözési és klímatikai stratégiával kapcsolatban. Azonban ez időigényes munka és megbízható pontos reprezentatív mérések nélkül nem használhatóak, ezért sok helyen nem is gyűjtenek ilyen adatokat.
A mi megoldásunkkal gyorsabban, akár fele annyi idő alatt lehet ezt a munkát elvégezni és az adatok pontossága (a tévesen rögzített adatok csökkentése alapján) is jobb. Az adatokat egy központi adatbázisban gyűjtjük, ahol megteremtettük a feltételeit az eltérő lokációból érkező adatok egyedi kezelésnek és adott esetben más forrásból érkező, de az adott növényállományt jellemző, érintő egyéb adatokkal való összevetésre.
A felhasználók belépve egy webes felületre, egyedi hozzáférésükkel tudják, egyéb szakmai tudás nélkül is elemezni, valós időben a növényállományra jellemző értékeket, könnyen értelmezhető formában.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Könnyen felismerhető és beazonosítható legyen a termékünk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kertészek, kertészeti szaktanácsadók.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelenleg a szolgáltatások csak paradicsom termelőknek érhető el, de a világon növényházban több százezer hektáron termelnek ilyen zöldséget. Az időjárási viszonyok jelentősen befolyásolják a várható hozamokat, a kínálatot és ezen keresztül logisztikai igényt, sőt az árakat, végül is a gazdálkodást. A termelők, cégek legnagyobb része szerződéses keretek között értékesíti a termékeit, így részükre egy hozam és energia tervező megoldás nagy segítség a napi munkában és jelentős veszteségeket lehet megtakarítani. Jelenleg még a szedési napok elején a várt szedési mennyiségek becslése is jelentős hibával lehetséges csak, ez 20-30%, esetenként 50% alá, vagy fölé tervezést is jelent. A Gremon szolgáltatásával ez jelentősen pontosabbá tehető, a bevitt adatoktól függően 5%-nál kisebb hibával lehet tervezni akár hetekkel előre is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Termékeink számos innovációs díjjal büszkélkedhetnek, a nemzetközi piacon is kiválóan megállják a helyüket.
Felhasználóbarát szolgáltatásokat nyújtunk, melyeket az ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztünk, illetve folyamatos support szolgáltatást is nyújtunk számukra, mindezt kedvező áron.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó felkerülne a weboldalunkra, szóróanyagainkra, illetve bármilyen az alkalmazással kapcsolatos termékre.
Egyelőre a Play Store-ból lesz letölthető az alkalmazás, ott is a kiválasztott logóval fog szerepelni a termékünk.

Feladat leírása

Stílus: 

A termék színe már adott, színkódja: #3a69ad. Alapvetően ebben a színben tervezzük használni.
Illeszkednie kell a már meglévő logóinkhoz, melyeket feltöltve megtaláltok.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk túlzsúfolt, agyon színezett logókat. A többi termékünk logója a fehér mellett maximum két színt hordoz. Alapvetően kék-fehér színvilágú logót szeretnénk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályamunkát vektoros, valamint JPG és PNG formátumokban várjuk meghatározva a színkódokat. Amennyiben a logó betűtípust tartalmaz, úgy kérjük azt is átadni (az esetlegesen szükséges felhasználási jogokkal egyaránt.) Beküldendő továbbá a tervezett logó színes és monochrom változata is.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Szeretné, hogy a paradicsom valamilyen formában megjelenjen a logóban, vagy a későbbiekben más burgonyafélére, vagy egyéb terményre is kibővítenék a programot?
Válaszát előre is köszönöm szépen!

Kedves Hedera!

Magát a paradicsomtermést nem szeretnénk, ha megjelenne, mert a későbbiekben más növényeknél is szeretnénk használni az alkalmazást. Viszont pl. növénylevél, akár paradicsomlevélhez hasonló szerepelhet benne.

Köszönöm a gyors választ! :)

Kedves Megbízó!
Kaphatnánk esetleg egy értékelést, hogy lássuk jó iránybaq haladunk e?
Köszönettel,

Kedves Graphisma!

A mai nap folyamán igyekszünk mindenki munkájára értékelést adni.

Köszönjük a türelmet!

Kedves Kreatívok!

A megbízó 5 nappal meghosszabbította a pályázatot.

Fórum (6)