Pályázatok

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nagydíj logó tervezés

Logó design
-
Nagydíj logó
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 28
21

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (32)

Beküldve: 2016. 03. 04.
1
0
10
Beküldve: 2016. 03. 08.
4
3
10
Beküldve: 2016. 03. 21.
12
1
10
Beküldve: 2016. 03. 06.
15
0
10
Beküldve: 2016. 03. 11.
1
1
9
Beküldve: 2016. 03. 04.
1
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az idén 23. alkalommal megrendezendő Alföldi Állattenyésztési Napok – mint legnagyobb méretű hazai mezőgazdasági kiállítás –pályázatkiíróként minden évben neves szakmai zsűri segítségével ítéli oda az adott év „Magyar Állattenyésztésért” illetve „Magyar Növénytermesztésért” Nagydíjait.
A díjazottak minden évben olyan sikeres pályázók, akik a szakmai zsűri megítélése szerint a közelmúltban a legtöbbet tettek az állattenyésztéshez kapcsolódó genetikai, takarmányozási, állategészségügyi, tartástechnológiai, informatikai, élelmiszeripari ismeretek, termékek fejlesztéséért, illetve a növénytermesztéshez kapcsolódó agrotechnikai, növény-genetikai, agrárinformatikai ismeretek, termékek fejlesztéséért, ezáltal a magyar mezőgazdaság eredményességének és versenyképességének javításáért.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A megbízó az Alföldi Állattenyésztési Napok szervezője, a Hód-Mezőgazda Zrt.
A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztő országok mintája alapján. A küllemében is lenyűgöző állatkiállítói terület évről-évre több tenyészállatnak ad helyet. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.
Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be Hódmezővásárhelyen.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan Nagydíj logó tervezése a feladat, amely egyrészt utal az Alföldi Állattenyésztési Napokra, valamint egyértelművé teszi bármely termék esetén, hogy az ezen a rangos pályázaton nagydíjban részesült.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A pályázaton nyertes cégek helyi szobrászművészek által készített nagydíjban részesülnek, és tekintettel arra, hogy a pályázat elnyerésének komoly szakmai értéke van, erre reklámaikban, hirdetéseikben hivatkoznak is. Célunk a korábban megszokott „Kiváló Áruk Fóruma” analógiájára egy olyan logót a nyertesek jogos használatába adni, amely utal a termék nagydíjas voltára, és ezzel egységes képben jeleníti meg a termék értékét.

Feladat leírása

Célközönség: 

A nagydíjas terméket előállító vállalkozások vásárlói, partnerei.
Ezek jellemzően maguk is inkább további termelők, a nagydíjban részesült termékek illetve szolgáltatások pedig elég széles körben mozoghatnak a mezőgazdaság teljes területén.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Magas szakmai minőség, megbízhatóság, versenyképesség.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A logó használatára jogosult nagydíjas pályázók a mezőgazdaság legváltozatosabb köreiből kerülnek ki az állattenyésztés és a növénytermesztés vonalán. A vásárlóik célközönsége is széles; leginkább a maguk is mezőgazdasági termeléssel foglalkozó kis- és nagyvállalatok, de – a terméktől függően – akár magánszemélyek, fogyasztók is.
A korábban nagydíjat nyert pályázók pályamunkái pl.:
Állattenyésztés:
- Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. PROTOCELL, PROTOCELL-OMEGA termékek, AMINO-KOKTÉL termékcsalád, HYDRO-GEL termék
- UBM FEEd Kft, MA-KA Kft „Az egész szemű búza-kiegészítés technológiájának megteremtése, mint eszköz a hatékony baromfi-takarmányozás szolgálatában
- Agroffed Kft „GX-60” ENERGOBIOTIKUM
Növénytermesztés:
- VET-NUTRITION-CONSULTING Kft. Gold Naturis TX kiegészítő takarmány termék
- Nitrogénművek Zrt Genezis NP Gold Starter Mikrogranulátum termékcsaládja
- Axiál Kft. – benyújtott pályázatok magas színvonaláért

Feladat leírása

Médiaterv: 

A nagydíjat jelképező logót az arra jogosultak használhatják a termék teljes életpályája során a saját arculatukba építve, az összes létező kommunikációs vonalon: termékeiken, hirdetéseikben stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Utaljon az Alföldi Állattenyésztési Napokra, mint kiállításra, de attól egyértelműen különüljön el.
Lehetőleg szimbolizálja a mezőgazdaságot egyszerű, letisztult formában.
A kiállítás logója a mellékletben elérhető, de, de elsősorban nem annak átdolgozását várjuk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A sablonos mezőgazdasági jelképek, és a túlzott nemzetieskedés.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes logót vektorgrafikus formában kérjük.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Egy kreatív több pályázatot is küldhet?

Semmi akadálya, bármennyi tervvel lehet pályázni!

Igen, de az egy koncepcióhoz tartozó látványterveket ne külön-külön töltsd fel, csak az eltérő ötleteket válogasd szét.

Kedves Hódmezőgazda, kérem, hogy írja meg a pontos szöveget amit a logónak tartalmaznia kell. Előre is köszönöm!

De konkrétan melyik logótervről is szól a projekt? Mert az nem teljesen világos. Az Alföldi Állattenyésztési Napokra kell új logóterv vagy a Magyar Állattenyésztésért és a „Magyar Növénytermesztésért” díjhoz kell logóterv?

A pontos szövegre nincs kikötés, a fontos, hogy utaljon az Állattenyésztési Napok Nagydíj voltára.
Az Állattenyésztési Napok szakmai körökben már elég jól ismert, ezért nem kötöttünk ki pontos szöveget, de célszerűnek látszik az "Állattenyésztési Napok Nagydíj" vagy az "Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nagydíj" szöveget használni.

Az Alföldi Állattenyésztési Napoknak van logója, az új logóterv a Nagydíjról kell, amit a Magyar Állattenyésztésért illetve a Magyar Növénytermesztésért járó Nagydíjat jelöli.

Köszönöm a választ!

Tisztelt Kreatívok!
Köszönjük mindenki munkáját, igazán ötletes és szép megoldások születtek, mindenkinek gratulálunk!
Nem vagyunk könnyű helyzetben a végső döntést illetően, de igyekszünk hamarosan kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet!
Köszönettel:
Hód-Mezőgazda

Tisztelt Kreatívok!
Nem voltunk könnyű helyzetben az értékelést illetően, mert nagyon sok nagyon jó megoldás született. Ez meg is osztotta a bírálást végző (mezőgazdasági) szakembereket. Őszintén sajnáljuk, hogy csak egy győztest lehet hirdetni, illetve egy megoldást kell kiválasztanunk, de biztosak vagyunk abban, hogy sokuk munkájával máshol még találkozni fogunk. A döntéskor azt választottuk, amelyikre a legtöbben szavaztak, de volt jó néhány olyan más megoldás, ami külön-külön is kedvenccé vált.
Szoros volt a verseny, így még egyszer szeretnénk megköszönni mindenki munkáját, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Köszönettel:
Hód-Mezőgazda Zrt.

Fórum (10)