Pályázatok

Áchim Trans minőségi teherfuvarozó vállalkozás Logo + Arculat

Logó + Kiterjedt arculat design
-
Áchim-Trans Kft.
120.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 69
achimtibor

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (74)

Beküldve: 2022. 07. 10.
40
10
10
Beküldve: 2022. 08. 04.
16
0
9
Beküldve: 2022. 08. 01.
9
0
9
Beküldve: 2022. 08. 03.
14
0
9
AT
Beküldve: 2022. 08. 04.
26
0
9
Beküldve: 2022. 07. 13.
6
0
8
Beküldve: 2022. 08. 05.
14
0
8
Beküldve: 2022. 08. 05.
16
0
8
Beküldve: 2022. 07. 20.
4
0
8
Beküldve: 2022. 07. 20.
4
0
8
Beküldve: 2022. 08. 05.
4
0
8
Beküldve: 2022. 08. 05.
4
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A gazdaság szerves részét képezi és nagyon fontos szerepet tölt be a piacon. Ez a szakma jelenleg nagy hatással van a gazdaságra, hiszen az üzemanyagárak jelentősen befolyásolják a szállítások költségeit ezáltal befolyással van a gazdasági szereplők áraira is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégnevünk: Áchim-Trans Kft.

Szállítmányozó cégről van szó, amely kis vállalkozásként indult 6 éve, és jelenleg feltörekvőben van. Jelenleg két pillérre épülnk egy egyéni és egy kft formájában. Szeretnénk összefonni e 2 vállalkozást egy arculatra. Elsősorban bútorszállítással és nyomdaipari termékek szállításával foglalkozunk, illetve komoly szerződéses partnereink vannak, mint például Magyar Posta Zrt, Mediaworks Hungary Zrt, Szegedi Szimfonikus Zenekar, Karnis 82 bútoripari Kft. Szeretnénk több lábon megélni ebben az iparágban, emiatt további megbízókat szeretnénk elérni.

Ami fontos számunkra az a megbízhatóság. Felelősségünk az elszállítandó áru felpakolásán, a szállításon át a kipakolásig terjed, amihez társul, hogy az áru időben és sértetlenül helyszínre jusson. Rendelkezünk komoly árubiztosításokkal. Ezen felül teljesítjük partnereink által támasztott egyedi elvárásokat is, amit a szerződésben foglalunk. Vállalunk akár éjszakai vagy ünnepnapi szállításokat is.

Feladat leírása

Feladat: 

Ahhoz, hogy hasonló vagy komolyabb partnerek felé bővüljünk elengedhetetlenné vált, hogy cégünk olyan arculatot kapjon, amelyről jól felismerhetővé válhatunk és prémium szolgáltatást sugall.
Amire konkrétan szükségünk van:
- Logó
- Névjegykártya
- Favicon
- Facebook borítókép
- Email aláírás
- Póló-ra hímezhető logó
- Ponyvára rakható logó

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Mint említettem a megbízhatóság és a felelősségvállalás számunkra nagyon fontos, ezért szeretném, ha a leendő és meglévő megbízóinkból is ezt érzés váltaná ki az elkészült arculat. Egyfajta prémium, luxus minőségű szolgáltatást teremtünk meg, hiszen ha kell személyesen garantálom ügyfeleimnek a munka megfelelő elvégzését.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vállalatokat szeretnénk elsősorban megszólítani, oylan cégeket, társulatokat, akiknek fontos ez a fajta, akár egyedi megbízhatóság, a kizárólagosság. Nálunk a munkaidő akkor van amikor szükség van ránk, legyen az reggel délben vagy éjszaka.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A lelkiismeretesség az, amit munkánk mellé tudunk adni és amiből jelenleg kevés van. Szívünket lelkünk benne van abban, hogy az ügyfeleink azt érezzék, hogy sosincsenek elfelejtve és mindig fontosak maradnak számunkra.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A célközönségnek elvárásai vannak és számunkra az a fontos, hogy amiben megegyezünk azt felügyelet nélkül elvárás alapon betartjuk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldalunkon, facebook oldalunkon, instagramon, illetve, ahol a leggyakrabban teherautóinkon, illetve munkaruházaton.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, flat dizájnt szeretnék, ami nem csap át színes kavalkádba, de meghatározó, maximum két szín lenne benne, de nem szeretném ezzel elrontani, érdekel más nézet is. Szeretném ha a logó sziruetje akár kézzel lerajzolható legyen, hogy könnyen megragadjon a fejekben. De fontos, hogy az egyszerűségben prémium érzet legyen, így lehetnek benne elrejtett elemek, motívumok, amik adnak neki egyfajta részletességet is.

Amit szeretnék, hogy benne legyen a cégnév is a logóban, nem feltétlenül kell, hogy a Kft. is benne legyen de Áchim-Trans igen, lehet apró betűvel a logóban vagy logó alatt.

Amilyen logónak megtetszett a stílusa azt a csatolmányokban mellékeltem.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretném ha teljesen benne lenne ilyen teherautó vagy társai a logóban és ezek köré épülne. Formailag megengedett.

Azt sem szeretném, ha a cégnév köré épülne a dizájn, az csak másodlagos vagy harmadlagos lehet a logón, ellenben lehet vele játszani, kiemelni az Á-t és/vagy T-t mondjuk...

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szeretném látni esetleg, hogy facebook-on, pólón, néhány promós terméken és teherautón hogy néz ki az elkészült arculat.

Fórum

Tisztelt Megbízó,

Csupán segítő szándékkal: A mellékletek közt utolsóként feltöltött logó, leginkább manikűrös (vagy hasonló szépségipari) vállalkozás logójaként tudnám elképzelni, de egy teherfuvarozó vállalkozáshoz egyáltalán nem passzolna. Nekünk kreatívoknak néha az is a feladatunk része, hogy felnyissuk a Megbízó szemét, és a jó irányba tereljük! :)

Üdvözlettel.

Stílusra tetszik neki...
Nem kell feltétlenül abból az iparágból logót mutatnia, ha a stílust szeretne szemléltetni. :)