Pályázatok

A Tréning-TÉR Kft. logója

Logó design
-
Tréning-TÉR
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 35
treningter

Megbízó

16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (42)

TT
Beküldve: 2016. 05. 27.
18
16
10
Beküldve: 2016. 05. 25.
4
1
8
Beküldve: 2016. 06. 07.
8
0
9
Beküldve: 2016. 05. 28.
7
0
8
Beküldve: 2016. 06. 04.
1
0
8
Beküldve: 2016. 06. 06.
5
0
8
Beküldve: 2016. 06. 04.
1
0
7
T-T
Beküldve: 2016. 06. 06.
3
0
7
Beküldve: 2016. 06. 06.
3
0
7
Beküldve: 2016. 06. 08.
1
0
7
Beküldve: 2016. 06. 02.
1
0
7
Beküldve: 2016. 06. 09.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A tanácsadás-tréning ágazat kb. 25 éve vert gyökeret országunkban, és - elsősorban az elmúlt években - folyamatos fellendülésben van. Egyre több cég ismeri fel a munkatársak képzésének, fejlesztésének jelentőségét. Ezzel együtt sajnos felhígult a szakma, és sok olyan cég működik a piacon, amelyek a legkevésbé sem professzionálisak (csak a nyereség motiválja őket). Rengeteg a tréner- és coachképző iskola, amelyek közül sok - megfelelő szűrés nélkül - ontja a kompetenciahiányos "kollégákat".

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Tréning-TÉR Kft.(2015) alapítójaként 18 éve foglalkozom vállalati tréningek tartásával, vezetőfejlesztéssel, szervezeti kultúra felméréssel, tanácsadással. Főbb témáim: kommunikáció, asszertivitás, konfliktuskezelés, csapatépítés - együttműködés fejlesztés. A vesszőparipám az önismeret! (Lásd: www.laszloandrea-coach.hu !)
Eddig egyéni vállalkozóként működtem, és bedolgoztam különböző szervezetfejlesztő vállalatoknak. Az új cég létrehozásával célom egyrészt a saját brand kialakítása, másrészt hogy helyszínt is biztosítsunk a fejlesztésekhez, indoor és outdoor tréningekhez. Szlogenünk ennek megfelelően, hogy "Teret adunk személyes fejlődésednek!" (Ezért Tréning-TÉR) Ezalatt két dolgot értünk: egyrészt - elvont értelemben - a személyes fejlődés lehetőségét, másrészt egy konkrét, speciális helyszínre is utalunk, ahol ezeket a tréningeket, képzéseket, önismereti táborokat lebonyolítjuk. A helyszín egy, a Káli medencében található, a külvilágtól elzárt, egyedi hangulatú, csendes, "elvonulós", magas energiájú hely, gyönyörű környezetben, közel a természethez, kiváló - minden igényt kielégítő vendéglátással.

Feladat leírása

Feladat: 

Az új vállalkozás logójának megtervezése. A logó tartalmazzon emblémát és feliratot is. A feliratban a cég neve szerepeljen: Tréning-TÉR. Nem ragaszkodunk a kis-és nagybetűkhöz, a kötőjelhez.

A logó tükrözze a sokéves tapasztalatot, a megbízhatóságot, a professzionalizmust, ugyanakkor érzékeltesse a kalandot, a változás, fejlődés lehetőségét, ami vár a résztvevőkre, ha eljönnek hozzánk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Keltse fel a vállalatvezetők, hr-vezetők érdeklődését: végre egy fejlesztő cég, akik a minden igényt kielégítő tréning-portfólió mellett professzionális helyszínt is biztosítanak, nem egy - már unalmas 4 csillagos - szállodába kell vinni a csapatot.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vállalatvezetők, hr-vezetők ugyanúgy, mint ahogy önismeretre, fejlődésre vágyó magánemberek is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Közel két évtizedes tapasztalat a szakmában, maximalista, eredmény-orientált hozzáállás, ezenkívül pedig kiváló helyszín az elvonulásra, fejlődésre.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Amit nyújtunk: hitelesség, egyediség, maximalizmus, segíteni akarás, valódi támogatás, komfortzónából való kimozdítás a fejlődés érdekében, eredmények.
Amit kérünk: bátorság, igény a fejlődésre.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Honlapon, hirdetési felületeken (autón, közösségi oldalakon, szakmai oldalakon) és nyomtatott verzióban is szeretnénk felhasználni. Hosszútávon gondolkozunk.

Feladat leírása

Stílus: 

Legyen olyan mint amilyen a tréning nálunk: kalandra hívó, sokat ígérő, bátorságra ösztönző, fejlesztő, valamint olyan, mint amilyen a helyszín: külvilágtól elzárt, egyedi hangulatú, csendes, "elvonulós", magas energiájú hely, gyönyörű környezetben, közel a természethez, kiváló - minden igényt kielégítő vendéglátással.
Az eredményesség irányába mutat minden! Eredményt szeretnénk, igazi változást, fejlődést, és mindehhez biztosítjuk a feltételeket: a profi trénercsapatot és a helyszínt is.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Rikító színek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Elektronikus és nyomtatott formában is használható legyen a logó.

Fórum

Kedves megbízó!
Menet közben is kapunk pontokat?
Üdvözlettel: Kreatív!

Kedves Kraetív! Igen, igyekszünk. :-)

Köszönöm :)

Várni fogom!
Szép napot!

Kedves Kreatívok! Köszönöm a beküldött pályázatokat. Bár a határidő még nem járt le, érkezett már egy minden szempontból megfelelő munka, ami nagy valószínűség szerint nyerni fog. Köszönöm az energiabefektetéseteket! Azok a munkák, amelyek valamilyen szempontból elnyerték a tetszésemet, azokat le is pontoztam. Üdv, a Megbízó

Akkor már nem is érdemes pályázni?

Ez egy nagyon érdekes kérdés!

A helyzet az, hogy érkezett egy - mindegyik pályázattól merőben különböző, - abszolút telitalálat logóterv. Azonnal beleszerettünk. Igazából lezárnánk a pályázatot, de nincs rá mód, a határidő lejárta előtt. Köszönjük mindenkinek az eddigi munkáját! Sok sikert a továbbiakban! Üdv, Tréning-TÉR

Megtisztelt válaszával! Köszönöm!

Köszönöm, hogy szóltak, egy kicsit demoralizáló ugyan, de hát ez van. Sok jót!

Ó bakker, egy órája küldterm be, ezt meg csak most vettem észre :D

Sajnálom... az a helyzet, hogy a tiszta kommunikáció nagyon fontos nekem, és úgy gondoltam sokkal korrektebb leírni a helyzetet, mint "dolgoztatni" felelslegesen. Valóban, akár elő is fordulhatna, hogy érkezik egy még jobb pályázat, mint amibe most beleszerettünk, de az akkora telitalálat, hogy döbbentünk mindannyian, hogy húúúú, ez az!!! Miután kettőjüktől is kaptam csalódott hozzászólást, elbizonytalanodtam, hogy vajon jól tettem-e, hogy őszinte voltam... Minden jót kívánok Önnek a további munkáihoz!

Sajnálom. Mindenesetre értékelem a munkáját! Köszönöm!

Kedves megbízó, kedves kollégák,

szerintem a tiszta kommunikáció nagyon korrekt és sajnos meglehetősen ritka megnyilvánulás, úgy általában. Ezért én, bár a pályázatban nem vettem részt, megemelem a kalapom a megbízó előtt. A „Húúúú, ez az!”-érzés szintén nem gyakori jelenség, überelni igen nehéz, így én előre gratulálok annak a kollégának, akinek ezt sikerült kiváltani.

A megbízó értékelte a pályázatokba fektetett erőfeszítéseket, mi is értékeljük az ő tisztességességét. Én legalábbis ezt teszem.

Üdv,
zsuzs

Kedves megbízó!
A tiszta kommunikáció nagyon korrekt, és a mai változó világban egyre
hiányosabb kifejezési mód, örülök, hogy megtalálta az ön számára legmegfelelőbb logót.
De azért elküldtem pár koncepciót, hátha szerencsém lesz.
Tisztelettel:Zoltán936

Köszönöm! :-)

Köszönöm! :-)

Fórum (17)