Pályázatok

A Munkácsy Mihály Művelődési Ház új arculatának megtervezése

Logó + Kisarculat design
-
MMMH
65.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 77
MMMH

Megbízó

23

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Pályázat menedzselése
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Minden shortlisre jutott alkotás készítője egy tetszőleges műsort ingyenesen megtekinthet, melyek az intézmény szervezésében kerülnek megrendezésre.

Ezen felül biztosítunk mindenkit róla, hogy a legalább 8-as osztályzatot elért alkotásokhoz a portfólióban felhasználható véleményt is írunk majd.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Pályázat menedzseléseA pályázat lebonyolításában KreaNod tanácsadók is segédkeznek, és igény esetén a határidő lejártával egy ajánlást is megfogalmaznak a beérkezett munkákra vonatkozóan.

Koncepciók (133)

Beküldve: 2013. 11. 09.
20
5
10
Beküldve: 2013. 11. 08.
5
9
Beküldve: 2013. 11. 24.
5
1
9
Beküldve: 2013. 11. 10.
13
5
9
H_Z
Beküldve: 2013. 11. 24.
9
1
9
Beküldve: 2013. 11. 08.
2
0
8
753 képe
753
Beküldve: 2013. 11. 10.
3
1
8
Beküldve: 2013. 11. 05.
8
0
8
Beküldve: 2013. 11. 06.
4
0
8
Beküldve: 2013. 11. 10.
1
3
8
H_Z
Beküldve: 2013. 11. 14.
4
1
8
Beküldve: 2013. 11. 09.
9
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Számos szolgáltatásunk nem piaci környezetben létezik, azonban a közművelődési, kultúra közvetítő tevékenységünk egyre nagyobb versenyben van a településen belül, illetve a környező településekkel. Nehéz becsalogatni az embereket egy művelődési házba, ráadásul ugye komoly konkurenciával körülöttünk (Budapest, Budaörs, Budakeszi...), de hát ez egy fontos része a szolgálatunknak. Ebből kifolyólag szakmai munkánkban, szolgáltatásainkban próbálunk igazodni a kor követelményeihez, igényeihez. Ehhez van szükségünk egy megújult profi arculatra.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy művelődési házról azaz közintézményről van szó. Szép, korszerű és nagy épület, számos modern technológiával felszerelve. Nívós a tárgyi környezetünk, mely egyben az arculatunk nagy részét is adja. Elmúltak az idők, hogy kinyitjuk az ajtót, és automatikusan bejönnek az emberek a programjainkra. 
Immáron 6 éve működünk az új épületünkben, amikor elkezdtük használni a jelenlegi logónkat, illetve arculatunkat. 
Összességében, ahány megjelenési felület, annyiféle "design" jellemez minket jelenleg. Szűkös humán erőforrásaink miatt nem áll módunkban külön a grafikával foglalkozó státuszt fenntartani, így alakult ki a jelen helyzet, melyen nagyon szeretnénk változtatni.

Bővebb információk, képek a weboldalon megtalálhatók: http://www.mmmh.hu/hu/galeria

Feladat leírása

Feladat: 

UPDATE : Jelenleg a pályázat második fordulója zajlik, amikor a kiválasztott kreatívok az arculati elemek tervezésén dolgoznak.

Egy olyan megújult arculatra van szükségünk, ami kifejezi a nyitottságunkat, modernitásunkat, és a közösség felé irányuló integráló munkánkat. Intézményünk fő célkitűzése nem a szórakoztatás, hanem a közösségteremtés, és az értékközvetítés, mindezt egyedien és karakteresen, megkülönböztetve minket kultúrával foglalkozó egyéb vállalkozásoktól. 
Egyik fontos része a motivációnknak, hogy legyen egységes megjelenésünk, bármilyen reklámfelületről is beszélünk. Legyünk jól beazonosíthatóak. Másik lényeges elem, hogy legyen használható több féle eszközön (web, print - és ennek sok fajta verziója).

Jelenlegi arculati elemeinkből ha esetleg valami megmarad (pl valamelyik szín) nem bánjuk, de nem kell ragaszkodni hozzá.

Ez a pályázat az első lépcsője a teljes megújulásunknak. További területei a web, valamint kiadványok, és plakátsablonok készítése lesznek vagy új pályázatok keretein belül, vagy ennek a kiírásnak a győztesével tovább együttműködve.

Az alábbi területekre, eszközökre várunk kreatív anyagot: 
- logó
- névjegy 
- meghívó (általánosan sablon jelleggel)
- levélpapír

Hogy takarékoskodjunk az időtökkel és az energiátokkal, első körben a logó kidolgozását várnánk 10 nap alatt. Ezt követően a kiválasztott munkák elkészítőit kérnénk fel a folytatásra, ennek a pályázatnak a keretein belül maradva.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az egyik elvárásunk, hogy az arculatunkkal tudjunk kilépni a vidéki művelődési ház, "kultúrház" szerepkörből. Tartalmilag ezen vagyunk :-) 
Eseményeinket, programjainkat tudjuk "eladni" (ha fizetős, ha nem), arculatunk legyen alkalmas, hogy meg tudjuk szólítani a helyi közösség legtágabb szegmenseit is, tehát egy "óvárosban" élőt ugyanúgy, mint az új városrészbe betelepülő középkorú jól szituált családot. 
Ettől azt is várjuk, hogy gyorsulnak, egyszerűsödnek a folyamatok, összességében (költség)hatékonyabbak is tudunk lenni. 

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönség az egész város :-) elnézést. A program típusainkkal szegmentálunk érdeklődési körök szerint. De természetesen szeretnénk bizonyos programjainkkal átlépni a város határt, és regionálisan működni. 

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Szeretnénk, ha felkapnák ez emberek a fejüket, ha meglátják az anyagainkat, és érdeklődve rákattintanak, vagy odamennek elolvasni, hogy mi is a következő érdekes program. Belé rögződik, hogy ide érdemes jönni, mert feltöltődik, kikapcsolódik, vagy plusz ismereteket szerez. Egy izgalmas, igényes hely. Nem érdemes már bemenni a "városba" (Bp.) itt is lehet kikapcsolódni. 
És ha már eljönnek, akkor tudunk koncentrálni a hivatásunkra a közösség építésére. 

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

-

Feladat leírása

Médiaterv: 

Nem áll módunkban egy nagy kampánnyal kommunikálni a változást. Folyamatosan történne az új arculat bevezetése, a készülő anyagoktól függően. Segítségeddel egy folyamatos profi jelenlétet tudsz nekünk adni, weben, közterületen, a lakásban, facebookon ... 

Feladat leírása

Stílus: 

Rátok bíznám. Inkább nem írok semmit, hogy ne korlátozzak.

Feladat leírása

Kerülendő: 

-

Feladat leírása

Fórum

Szeretnék érdeklődni a megbízótól, hogy Önök mit gondolnak arról, hogy az egymásnak vertikálisan tükrözött M betű embléma már létezett korábban is?
(..és nemcsak az együtt 2014 emblémájában!)
http://blog.modernismweek.com/house-of-the-future-past/

...és a MátraHolding Zrt. logójában is megjelenik az ominózus embléma:
http://www.matraholding.hu/bemutatkozo
http://staufenberg.kinja.com/az-egyutt-2014-mar-a-logojat-is-lopta-50818...@staufenberg

Kedves Zoltán,
köszönöm a puhatolózó kérdését.
Jelenlegi logónk kb 7 éve került bevezetésre. Utána néztem az akkori kiválasztási folyamatnak. Egy szakember lett megbízva a munkával, és 2 terv közül lett kiválasztva. Nem azért került kiválasztásra, mert passzolt az aktuális konvencionális igényekhez, trendekhez, hanem inkább azért mert ez volt a választék.
Jelen pályázatnál reményeink szerint "tágabbra nyílik a kapu" választék tekintetében. Figyelembe véve, a jelen blogon megtalálható "milyen egy igazi logó" írást, semmiféle prekoncepció nincs bennünk, mi is hasonlóan gondolkozunk róla. Azt gondolom már az itteni jelenlétünk kifejezi a nyitottságunkat.
Bízom benne, hogy sikerült válaszolnom a kérdésére, és viszontláthatjuk a munkáját (még ha nem is tudom, hogy ki készítette:-)
Üdvözlettel,
Szabados Zoltán

Milyen font típust használ a logó ?

(font neve)

goudy

Tisztelt Kreatívok!

Köszönjük az eddig beérkezett pályaműveket.
Tekintettel a pályázatok számára, és a minőségére, úgy döntöttünk, hogy egy szakmai zsűri fogja véleményezni az anyagokat.
Mindezt azért tesszük, hogy a legjobb döntés születhessen meg, amivel Titeket is szeretnénk megbecsülni, illetve az intézményünk, településünk érdeke is.
A zsűriben egy mome tanár, egy nemzetközileg ismert designer (belsőépítészet, reklám) és az intézmény igazgatója vesz részt.

Üdvözlettel,
Szabados Zoltán

Ha jól értem, akkor a zsűri fog véleményeket írni minden pályázó anyagához, vagy a legjobbak kiválasztásánál fog segíteni, vagy maga a zsűri foga a nyertest kiválasztani?

Tisztelt Kreatív,
a zsűri a legjobb anyag kiválasztásában fog közreműködni.
A véleményezést a kiírás szerint a művelődési ház fogja elkészíteni, nyilván a zsűrizésen elhangzottak alapján is.
Üdvözlettel,
Szabados Zoltán

Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a már beküldött logó mellé küldjünk kis arculatot is, mivel a kiírásban úgy szerepelt, hogy csak azok küldjenek kis arculatot akiket kiválasztanak.

elnézést elmaradt a kérdőjel a mondat végéről

Tisztelt Kreatív,

a kérdésében benne volt a válasz is :-)

Üdvözlettel,
Szabados Zoltán

Tisztelt Megbízó,

akkor ezek szerint a munkákkal kapcsolatban vélemény nyilvánításra, illetve esetleges módosítási javaslatokra csak a nyertes megválasztása után lehet számítani Önöktől?

Tisztelt Kreatív,
valóban így van. A döntés után a kiírásnak megfelelően értékeljük illetve pontozzuk a munkákat.
Üdvözlettel,
Szabados Zoltán

A zsűri mennyire fogja figyelembe venni, hogy egy adott pályázó logójához van-e kisarculati elem kialakítva? Ez mennyire mérvadó a zsűri döntésénél?

Tisztelt Kreatív,
a brief szerint fogunk eljárni, tehát az első kör végén a logók alapján fogjuk kijelölni azokat a munkákat, akiket felkérünk a kisarculatra. Tehát a kisarculat kialakítása nem mérvadó.
Üdvözlettel,
Szabados Zoltán

Tisztelt Kreatívok!
Nagyon köszönjük a bizalmatokat, hogy ilyen sok energiát és erőt tettek intézményünk arculatmegújítására kiírt pályázatába.
A tegnapi nappal összeült a szakmai zsűri, akiknek nagyon tetszett az összkép és az alkotóközösségnek a szemléletmódja.
A hosszúra nyúlt megbeszélés eredménye képen 5 pályázót kértünk fel a teljes pályázati feladat kidolgozására, az alkotásokat kiegészítő, továbbgondoló szempontok beemelésével. Ezeket kommentekben tettük közzé.
Az meghosszabbított pályázat lezárását követően fogjuk pontozni, illetve véleményezni az anyagokat a kiírásnak megfelelően.
Már mi is nagyon várjuk a végeredményt.
Üdvözlettel,
Szabados Zoltán