Pályázatok

A "cooreo" névhez logó tervezése egy új mozgásműhely számára

Logó design
-
cooreo
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 50
cooreo

Megbízó

13

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (71)

Beküldve: 2015. 08. 28.
23
19
10
Beküldve: 2015. 08. 31.
9
0
7
Beküldve: 2015. 08. 30.
14
0
7
Beküldve: 2015. 08. 26.
7
2
7
Beküldve: 2015. 08. 27.
15
3
7
Beküldve: 2015. 08. 28.
7
0
7
Beküldve: 2015. 08. 29.
7
0
7
Beküldve: 2015. 08. 29.
5
0
6
Beküldve: 2015. 08. 30.
7
0
6
DD
Beküldve: 2015. 08. 29.
5
0
6
Beküldve: 2015. 08. 29.
7
0
6
RE
Beküldve: 2015. 08. 29.
6
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Debrecenben számos fitness stúdió működik, a szolgáltatási palettájuk azonban nem túl változatos.
A "cooreo" egy olyan új mozgásközösség, ami szemléletmódjában és a kínált szolgáltatásokban is eltérő lesz a piacon jelenlévő versenytársaktól. Szemléletében azért, mert egyszerre teszi lehetővé az egyéni fókuszra való koncentrálást, a kliensek egyéni kibontakozását, fejlődését, emellett azonban a közösségi programok, szolgáltatások, a kliensek közötti párbeszéd és aktív kontaktus is hangsúlyos. A szolgáltatások újszerűek: Nia, ami egy tánc-alapú fúziós fitness forma, és kelet-Magyarországon eddig csak alkalmi jelleggel volt elérhető; látás- és hallássérültek számára akadálymentes gerincjóga; angol nyelvű Nia és jóga órák. Mindemellett megjelennek az egyéni mentális egészség fenntartását segítő szolgáltatások, illetve a beltéri és kültéri közösségi programok.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Nem egy cégről, hanem egy 7 fős vállalkozó csapatról van szó. Az elmúlt 8 évben - bármibe is kezdtünk - a Megbízóink azért kerestek minket újra és újra, mert magas minőségű munka, körültekintés, elköteleződés, lelkesedés és egyszerű, egyértelmű, "sallangmentes" kommunikáció jellemzi a csapatunkat. Igyekszünk hatékonyan, gyorsan és eredményesen dolgozni, szeretjük, ha a munkánk eredménye könnyen és jól felhasználható, praktikus.

Feladat leírása

Feladat: 

A "cooreo" márkanévhez egy egyszerű, ugyanakkor határozott, jól beazonosítható, a márkanevet is tartalmazó logót szeretnénk, ami remekül használható az online megjelenés mellett nyomtatott termékeken és kisebb méretben.
A márkanevet tartalmazó logó egy része (például az első betű) legyen alkalmas arra, hogy kiemelve, egészen pici helyen is használható a teljes márkanév nélkül.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az egyszerű formák és kellemes színek felkeltik a figyelmet és többet akar megtudni a szolgáltatásról. A fentebb leírt szolgáltatások hangulatát képviseli a logó a képi megjelenésében, így elsősorban azokat vonzza majd, akik számára a szolgáltatásaink érdekesek, értékesek lehetnek.

Feladat leírása

Célközönség: 

Férfiak és nők, 18 év felett, de elsősorban 25-65 között, akik számára fontos a jó közérzet, és ezért szeretnének tenni. Változtatni akarnak, mozogni, de nem "feladat teljesítésével", szigorú edzői tekintetek kereszttüzében, szenvedve, hanem egyéni tempóban, jó hangulatban, mindig annyit teljesítve, ami még jól esik. Fontos számukra a jó társaság és a kellemes közeg, ahol egy-egy foglakozás után még lehet maradni beszélgetni, pihenni, ha épp az esik jól. Ők nem vágynak "spirituális vezetőre" és kéretlen tanácsokra, mert tudják, hogy mit akarnak és merre :)

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A "cooreo" szolgáltatásaival a hétköznapok részévé lehet tenni a kellemes, jól eső mozgást, hozzá tudunk járulni a testi-lelki jóllét érzéséhez. Nálunk lehet táncolni, ugrálni, akár kiabálni is, ugyanakkor az elmélyülésre, nyújtásra, lelazulásra is lehetőséget biztosítunk. Segítünk befelé figyelni, mindenkinek magával foglalkozni egy kicsit, de ha bárki kíváncsi a körülötte lévőkre, akkor lehet beszélgetni, közös programokon részt venni.
Az angol nyelven beszélő klienseink a város szolgáltatáshiányos közegében találhatnak egy mozgás-központú szolgáltatót.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka új, így a célközönség még semmit nem mond róla :)
A már leírtak ismétlése nélkül még annyit tennénk hozzá, hogy a "cooreo" szolgáltatásai rugalmasak lesznek térben (jó idő esetén kültéri programok, illetve igény szerinti helyszínek) és időben (többféle napszakban, hétközben és hétvégén is elérhető szolgáltatások).

Feladat leírása

Médiaterv: 

A végleges logó felhasználásra kerül Debrecenben a cooreo belvárosi szolgáltatási helyszínén, illetve a kapcsolódó közösségi oldalon.
A közeljövőben minden más arculati elem is megtervezésre kerül a kialakított logó felhasználásával, így számos online felületen és nyomtatott anyagon is látható lesz majd a jelenlegi pályázat terméke is.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyszerű, letisztult, jól áttekinthető, megjegyezhető.
Hangulatában nyugalmat áraszt, képviseli a szolgáltatás jellemzőit.
Fekete-fehérben és színesben is mutasson jól; a színes verzióban kevés szín felhasználását szeretnénk.
Az önmagában is használható logó-rész kapcsán a szókezdő "c" betű felhasználására gondoltunk, de ehhez nem feltétlenül ragaszkodunk.
Kedveljük a kerek, íves vonalakat.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Semmiféle bonyolult ábrát, figurát, képet nem szeretnénk.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Bár a szabályok szerint a megbízónak csak a győztes kiválasztásáig van lehetősége véleményt írni a kreatívok munkáihoz, ezúttal kivételt tettünk, mert a pályázat kiírója nagyon szeretett volna néhány ösztönző szót írni egy-két alkotó munkájához. Emiatt rugalmasak voltunk. Reméljük, elnézitek nekünk.

Fórum (1)