VIP Parfüm arculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

Leírás

Tisztelt Megbízó(k)!

Tudom, bár meg vagyok csúszva, és akár már meg is van a kiszemelt a nyertes címre, azonban egy ideje szemeztem már a pályázattal, munkámból adódóan viszont nem volt eddig lehetőségem nevezni, ellenben a határidő kitolást kihasználva megragadtam az alkalmat hogy megtegyem. Képek formájában csatoltam koncepciómat, azonban pár személyes hozzáfűznivalóm lenne a készítést illetően:

- Az 1. képen az eredeti kiindulópont látható, maga a gyors skicc változata a logónak, majd a vektorizált változata. Úgy gondoltam kiindulásnak jó alap, ugyanakkor saját kézzel rajzolt tipográfia, ebből következően teljesen támadhatatlan, nincs felhasznált anyag, nincs logó ami alapul lett véve, szimplán az elképzelés látható, amilyen irányba el akartam indulni az arculat kapcsán.

- A 2., illetve 3. képen látható, hogy hogyan képzeltem el először, egy egyszerű, korhű, minimalista logót láthatunk, ami kellően figyelemfelkető, van exisztenciája, és prémium minőségre emlékeztet. Azonban itt azt gondoltam ez nem elég, szerettem volna még egyedibbé, még "prémiumabbá" tenni a logót. Innen haladtunk tovább a 4. kép felé, ez már sokkal jobban tetszett, de a beazonosíthatóságát, megjegyezhetőségét kérdőre vontam az egyedi V betű ellenére is.

- Majd ezt követően született meg a számomra végleges változat, az ami az 5. képen látható illetve onnantól az összes többin. A hatodik képen instagram profilképként jelenik meg, míg a 7., 8. kép weboldal banner terv, ezt követően jön a 9. kép, ami egy social média terv. A 10., 11. képen a szórólap látható, bár a prezentáláson inkább más környezetben és kicsit nagyobban prezentáltam, úgy gondoltam túl "ütős" lett a szórólap ahhoz hogy A3-as méretben prezentáljam. A 12. képen pedig a névjegykártyaterv látható, valamint a 13., 14. képen a logóról magáról még prezentatív anyagok.

Összességében azt gondolom, ez a munka azon munkáim közé tartozik, ahol kicsit sikerült magamat is meglepnem. Számomra a folyamat végigtekintve nagyon pozitív, és tetszik, hogy honnan, hova jutott el a koncepció. A motiváció az elkészítésben az egyszerűség, és a jellegzetesség volt, hogy minél könnyedebb legyen a logó, ugyanakkor minél inkább "beleégjen" az ember szemébe. 

A saját szememben ezt úgy érzem elértem, kimondottan impozáns, prémium hatású és prémium márkával azonosítható lett a logó, benne van az elegancia, a minimalizmus, és a komolyság. Habár nem mostanában nézegettem, de igazából engem Louis Vuitton "feeling" fog el egyből ahogy ránézek, ami számomra azért elég nagy presztizzsel bír (hozzáteszem a ruháimat nem netről rendelem és nem Z**a-ból töltöm a gardróbót), mégis a köztudatban van pár márka ami eleganciával és nagy névvel bír, valamint egyből hozzá csatolja az ember a logót is.

Szeretném ha VIP parfüm is egy ilyen logóval rendelkezne, és rögtön akár a plakáton a prezentatív anyagon, akár máshol beazonosítható legyen a minőséggel. 

Persze emelett fontos, hogy mindenkinek más az ízlése, mást jelent mindenkinek hogy milyen "A logó". Éppen ezért érdekelne az Önök véleménye is, illetve reményeim szerint osztják a nézeteimet, és legalább annyira elnyeri tetszésüket a munkám, ha nem jobban mint a sajátomat.

Előre is köszönöm válaszukat, illetve értékelésüket!

A további közös munka reményében, 

Tisztelettel:
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló