Trautsondorfer logó

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Leírás

Tisztelt Megrendelő!

(új leírás)

A kérések alapján javítottam a logót. A szőlő színét a címer alapján készítettem, meghagytam az eredeti sárga színt, de ha esetleg más szinben szeretnék látni akkor természetesen úgy is elkészítem. Remélem így majd elnyeri tetszésüket!

8. KÉP!

A nagyobb választási lehetőség érdekében tovább módosítottam a logót. Ezen verzión minimálisan változtattam a szőlő szemek elhelyezkedésén. Így a szőlő fürt egy teltebb formát ad. (kakas begyénél)

-----------------------------------

(régi)

Az eredeti Hercegkúti címer alapján terveztem a logót. Kötődik az alap koncepcióhoz, mert megtartottam a címeres stílusát, viszont egy hagyományos figyelemfelkeltő logóvá alakítottam. A szőlőt szándékosan hagytam ki, mert így más területen is használhatóvá vállik a logó és nem gondolnak az emberek egyből valamilyen borral kapcsolatos termékre.

Véleményezésüket előre is köszönöm!

 

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Egyszerűségében szép, talán ha a szőlő is szerepelne rajta, döntős is lenne. Szerintem a szőlő ábrázolása nem feltétlenül jelenti a borhoz való ragaszkodást.
A többi alkotó tervét is megemésztve azért ragaszkodom végül a szőlőfürthöz is, mert ezt teszi egyedivé, szorosan a településhez csatoltává.